Kies data
Österreichische Galerie Belvedere

Kasteel- & paleistours

Österreichische Galerie Belvedere Kasteel- & paleistours: Onze meest aanbevolen

Wenen: het beste van in 1-daagse privérondleiding met vervoer

1. Wenen: het beste van in 1-daagse privérondleiding met vervoer

Bezoek Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk en het centrum van cultuur en kunst voor het grootste deel van Europa in de tijd van het Habsburgse rijk. Ontdek de overvloed aan historische, culturele en architecturale monumenten. Begin aan een exclusieve tour door Wenen met de auto en bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden in één dag. Word verliefd op "The City of Dreams"! Tijdens de 3 uur durende tour ziet u de essentiële bezienswaardigheden van de oude binnenstad van Wenen vanuit het comfort van een privévoertuig met airconditioning. Nadat u bent opgehaald bij uw accommodatie, kunt u genieten van zorgeloze sightseeing zonder u ooit zorgen te maken over vermoeide voeten. Je privégids laat je de hoogtepunten van de oude binnenstad zien, te beginnen met het prachtige stadhuis Rathaus, gebouwd met zo'n 30 miljoen stenen. De volgende stop op de lijst is de prachtige 18e-eeuwse Sint-Pieters-katholieke kerk, gelegen in het kloppende hart van de oude stad. Tussen de prachtige herenhuizen en monumenten zul je je vergapen aan de gebeeldhouwde Zuil van de Drie-eenheid en een van de grootste gotische kathedralen ter wereld: de Stephansdom, met iconische romaanse torens en spits. Geniet van een gemakkelijke en gezellige rit langs de prachtige Weense straten en bekijk de wereldberoemde Staatsopera, waar grote componisten zoals Mozart, Beethoven en Chopin hebben opgetreden. Dichtbij vindt u Albertina, een 19e-eeuws Habsburgs paleis, en het prachtige Hofburg-paleiscomplex, dat nu verschillende musea en de keizerlijke schatkamer herbergt. Verderop ziet u het fantastische Palais Schwarzenberg en wandelt u door de barokke tuin van het 18e-eeuwse Belvedere. Aan het einde van een vruchtbare tour wordt u teruggebracht naar uw accommodatie. Sightseeing in Wenen was nog nooit zo eenvoudig! Kies de optie van 7 uur om nog meer te leren over Wenen en het Habsburgse rijk. Tijdens de uitgebreide rondleiding bezoekt u de Sint-Pieterskerk (Peterskirche). Het interieur in barokstijl zal u verbazen met prachtige muurschilderingen, schilderijen en koepeldak met veel vergulding. Stap binnen in de Stephansdom en bewonder de prachtige glas-in-loodramen, hoge pilaren, het barokke hoogaltaar, het indrukwekkende gewelf, het kleurrijke pannendak en andere schatten. Andere hoogtepunten zijn het rijden door MuseumsQuartier, met barokke paleizen met verschillende musea, en het zien van Karlskirche, de 18e-eeuwse Habsburgse koepelkathedraal met barokke, Griekse en Romeinse elementen. Daarnaast bezoekt u de top 1-attractie in Wenen - het Schonbrunn-paleis. Profiteer van skip-the-line tickets om te voorkomen dat u in de rij van enkele uren moet wachten, en verken de luxueuze appartementen in rococo-stijl van keizer Franz Joseph en zijn vrouw Elisabeth. Leer meer over de keizerlijke levensstijl en maak een ontspannende wandeling in de elegante tuinen van het paleis.

Wenen en Skip-the-Line Schönbrunn Palace Privérondleiding

2. Wenen en Skip-the-Line Schönbrunn Palace Privérondleiding

Geniet van de uitstekende service en persoonlijke sfeer van een uitgebreide 4-uur durende sightseeingtour over het allerbeste van de geschiedenis en kunst van Wenen, inclusief een privérondleiding door Schönbrunn Palace. Een minivan of een limousine met chauffeur staat de hele reis tot uw dienst. Het hebben van een aparte gids en chauffeur zorgt voor de beste service en maximale flexibiliteit: stap uit de auto wanneer je maar wilt met je gids terwijl de auto en chauffeur op je wachten. Uw gids kan u zijn volledige aandacht geven terwijl uw chauffeur zorgt voor een vlotte en comfortabele rit. Allereerst rijdt u langs de bekende Ringboulevard. Bewonder de indrukwekkende gebouwen in de stijl van het historisme gebouwd onder keizer Franz Josef, zoals de Staatsopera, het Museum voor Schone Kunsten, het parlement, het stadhuis, het gerechtstheater en de universiteit. Op het Heldenplein kun je foto's maken van het enorme complex van het keizerlijk paleis. De voormalige residentie van de Habsburgers heeft meer dan 2.600 kamers. Als u het stadscentrum verlaat, komt u in het Donau-gebied met de gebouwen van de Verenigde Naties en de Donau-toren. Ook bezoekt u het nabijgelegen pretpark Prater met het wereldberoemde reuzenrad. Terug in het stadscentrum passeert u andere bezienswaardigheden zoals het Stadspark met het beroemde gouden beeld van Johann Strauss, de Sint-Charleskerk en de concertzaal van de Musikverein. Op weg naar het Schönbrunn-paleis passeert u andere bezienswaardigheden zoals het stadspark met het beroemde gouden standbeeld van Johann Strauss, de St. Charles-kerk en de concertzaal van de Musikverein. Het bezoek aan Schönbrunn Paleis en terrein (Unesco Werelderfgoed) is een ander hoogtepunt van deze tour. De voormalige zomerresidentie van de Habsburgers is de toeristische trekpleister nummer één van Oostenrijk. Bezoek met je gids de indrukwekkende showrooms van het paleis en leer alles over het hofleven in de tijd van het Oostenrijks-Hongaarse rijk. Neem dan de tijd voor een wandeling door de prachtige tuinen. Skip the line: je gids reserveert je tickets van tevoren, zodat je niet in de rij hoeft te wachten. Andere optionele stops tijdens deze tour zijn het Belvedere-paleis, het Hundertwasser Haus en de levendige Naschmarkt. De tour eindigt weer bij je hotel. Bepaal zelf waar u stopt en hoeveel tijd u op elke locatie wilt doorbrengen. Uw deskundige gids deelt intrigerende verhalen en anekdotes met u en staat klaar om te reageren op (bijna) al uw verzoeken en vereisten. Uw chauffeur kent de beste routes en shortcuts. Veel fotomomenten.

Salzburg: privétour van een hele dag Wenen met vervoer

3. Salzburg: privétour van een hele dag Wenen met vervoer

Rijd door Neder-Oostenrijk en geniet van het lokale prachtige landschap tijdens een dagexcursie. Je wordt met een comfortabele auto opgehaald bij je accommodatie in Salzburg en gaat vervolgens op pad, omringd door bergen, dichte bossen en glooiende wijngaarden. Aankomst in Wenen, waar een lokale deskundige gids je rondleidt met voorkennis. Dompel jezelf onder in de verbazingwekkende oude binnenstad en bekijk de meest opmerkelijke plaatsen zoals het Rathaus, Burgtheater en Albertina. Bezoek de Stephansdom, een van de meest prominente nationale symbolen van Oostenrijk en een van de hoogste kathedralen van Europa. Verken de katholieke Sint-Pieterskerk, Stephansplatz, de Zuil van de Drie-eenheid en de universiteit van Wenen. Wanneer je bij de keizerlijke schatkamer (Kaiserliche Schatzkammer Wien) komt, verken je een van de grootste collecties van het Heilige Roomse Rijk en het Oostenrijkse erfgoed. Bewonder de keizerskroon, de beroemde Heilige Lans, de Orde van het Gulden Vlies en meer. Kies een uitgebreide optie en geniet van de tour in een van de meest verfijnde paleizen in Oostenrijk. Stap binnen in Paleis Schonbrunn, een prachtige residentie met complexe tuinen, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Of bezoek het fantastische paleis Belvedere en zijn prachtige natuur, gebouwen, fonteinen en standbeelden in het park van het paleis. Het herbergt een van de meest waardevolle kunstcollecties van Oostenrijk - met sleutelwerken van Gustav Klimt, Egon Schiele en Oskar Kokoschka. De chauffeur zet je af bij je hotel in Salzburg.

  • Toegangstickets
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Österreichische Galerie Belvedere-Kasteel- & paleistours

Welke andere activiteiten dan Österreichische Galerie Belvedere-Kasteel- & paleistours zijn de moeite waard in Wenen?

Wat zijn de beste Österreichische Galerie Belvedere Kasteel- & paleistours?

Sitemap Österreichische Galerie Belvedere

Wil je alle activiteiten in Österreichische Galerie Belvedere ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.