Datums kiezen

Österreichische Galerie Belvedere(Mini)bustours

Österreichische Galerie Belvedere (Mini)bustours: onze aanbevelingen

Skip-the-line: stadstour Schloss Schönbrunn & Wenen

1. Skip-the-line: stadstour Schloss Schönbrunn & Wenen

Profiteer van de voordelen van deze tour en sla de wachtrijen bij Schloss Schönbrunn over! Krijg een algemene indruk van de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Wenen. Met de bus gaat de tocht langs de Ringstraße, waar talrijke architectonische juweeltjes te vinden zijn, zoals de Staatsopera, het Kunsthistorisch Museum met zijn wereldberoemde collectie, het Habsburgs Museum en het Natuurhistorisch Museum. Ontdek het museumkwartier waar Schloss Hofburg (het winterverblijf van de Keizer), het Oostenrijkse Parlement, het Stadshuis, en het Staatstheater te vinden zijn. Het hoogtepunt van je bezoek is een rondleiding door de zalen van Schloss Schönbrunn, de voormalige keizerlijke zomerresidentie waar onder meer Maria Theresia verbleef. 

Best of Vienna 1-daagse tour per auto met Schonbrunn-tickets

2. Best of Vienna 1-daagse tour per auto met Schonbrunn-tickets

Laat ons u van harte welkom heten in Wenen met een 3-, 7- of 8-uur durende autorit langs de belangrijkste toeristische attracties en verborgen juweeltjes van geschiedenis, cultuur en architectuur. Onze Local Guides zijn meestervertellers en experts in veel onderwerpen, dus we kunnen een geweldige ervaring organiseren die is afgestemd op jouw behoeften en interesses. Word verliefd op Wenen, de City of Dreams, in 1 dag! Boek een autorit van 3 uur om de belangrijkste bezienswaardigheden van het historische centrum van Wenen te zien en verken de stad in een privéauto met een geaccrediteerde lokale gids. De tour begint met het ophalen van je accommodatie en je zult gedurende de hele tour genieten van het comfort van privétransfers, dus het is gemakkelijk om veel te zien zonder moe te worden van het lopen. Hoogtepunten van de oude stad zijn onder meer het grote stadhuis Rathaus, de Universiteit van Wenen en belangrijke heilige monumenten zoals de Zuil van de Pest, de prachtige 18e-eeuwse katholieke St. wereld. Met privétransfers kunt u gemakkelijk Wenen verkennen en het verbazingwekkende Hofburg-paleis zien waar Sisi woonde, het Albertina-paleis en de wereldberoemde Staatsopera, waar grote componisten zoals Mozart, Beethoven en Chopin optraden. Je passeert ook het fantastische Palais Schwarzenberg en dwaalt door de barokke tuin van het 18e-eeuwse Belvedere. Sightseeing in Wenen is nog nooit zo eenvoudig geweest, aangezien we je na de tour afzetten bij je accommodatie. Boek de 7-uur durende autotour om meer te weten te komen over het Huis van Oostenrijk, keizer Franz Joseph en zijn vrouw Elisabeth (Sisi) met een bezoek aan de Sint-Pieterskerk en Schloss Schönbrunn, de best beoordeelde attractie van Wenen. Als officiële partners van Schloss Schonbrunn kunnen we u meenemen op een exclusieve Highlights Tour van 24 kamers van de keizerlijke familie, meer dan u kunt zien zonder een gelicentieerde gids. We bieden ook getimede tickets waarmee u de wachtrij kunt overslaan. Je bezoekt ook de St. Peter's Catholic Church (Peterskirche) om de barokke muurschilderingen, schilderijen en het koepelvormige dak met veel verguldsel te bewonderen, en rijdt door MuseumsQuartier om de musea van Wenen en de Karlskirche te zien. Boek een autorit van 8 uur om een dag door te brengen met het verkennen van de oude binnenstad van Wenen en de best beoordeelde attracties met privétransfers voor die dag. Deze optie is inclusief tijdkaartjes voor Upper Belvedere, een prachtig paleis met een indrukwekkende kunstcollectie en koninklijke schatten. Het zal een geweldige aanvulling zijn op uw rondleiding door de oude binnenstad, Schloss Schonbrunn en de Sint-Pieterskerk.

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Österreichische Galerie Belvedere-(Mini)bustours

Welke andere activiteiten dan Österreichische Galerie Belvedere-(Mini)bustours zijn de moeite waard in Wenen?

Wat zijn de beste Österreichische Galerie Belvedere (Mini)bustours?

Andere activiteiten in Österreichische Galerie Belvedere

Wil je alle activiteiten in Österreichische Galerie Belvedere bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Österreichische Galerie Belvedere

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.387 beoordelingen

De stadstour was erg leuk. Langs vele prachtige gebouwen gekomen, wat ook netjes verteld werd in de bus. De tuinen bij Schönbrun vielen erg tegen. Slecht onderhouden, lang gras, overal onkruid en het ontwerp van de tuinen was niet spectaculair. De buitenkant van Schönbrun is niet het mooiste gebouw van Wenen, je hebt vele mooiere gebouwen. Binnen was het wel heel mooi om alles te zien. Jammer dat je geen foto's of filmpjes mag maken.

Mooie tour met leuke gidsen. Veel mooie dingen gezien in korte tijd. Moeite waard!!

Leuke combi van korte stad tour met bezoek paleis.