Toegangsticket

Vanuit Krakau: ticket naar Auschwitz-Birkenau inclusief transfer - niet-restitueerbaar

Vanuit Krakau: ticket naar Auschwitz-Birkenau inclusief transfer - niet-restitueerbaar

Vanaf € 21,12 per persoon

Verken op eigen gelegenheid het Auschwitz-Birkenau Museum en Memorial. Betuig je respect aan de slachtoffers van voormalige concentratiekampen en profiteer van een hotelophaalservice en transfer van en naar Krakau.

Over dit ticket

Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Opties tijdsduur: 7 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Comfortabele schoenen
 • Weersbestendige kleding

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen
 • Mouwloze shirts

Goed om te weten

 • Je dient door een veiligheidscontrole te gaan voor je Auschwitz-Birkenau binnen kunt
Volledige beschrijving
Bezoek het Auschwitz-Birkenau Museum en Memorial en loop er in je eigen tempo rond tijdens een zelfgeleide tour. Geniet van het gemak van een vooraf gereserveerd toegangsticket en een ophaalservice vanaf je hotel in Krakau en weer terug. Laat je ophalen bij je hotel en reis naar het Auschwitz I Museum. Ontvang je toegangsticket en begin met het verkennen van de overblijfselen van de kazernes, wachttorens en crematoria van het nazi-kamp. Lees de informatieborden die er staan om de gruwelijke nazi-misdaden die hier worden gepleegd te bevatten en luister naar verhalen over het dagelijkse leven van de gevangenen. Ga dan naar het Auschwitz-Birkenau II-monument. Zie de gaskamers, angstaanjagende voorwerpen die werden achtergelaten en de overblijfselen van de spoorweg die de gevangenen naar de kampen bracht. Herdenk de slachtoffers van het kamp en ontdek de overlevingsverhalen op de gedenkplaats. Verzamel daarna weer met de reisgroep om terug te worden gebracht naar je accommodatie in Krakau.
Inbegrepen
 • Toegang Auschwitz II-Birkenau
 • Toegang Auschwitz I
 • Toegang Toegangspoort van Auschwitz
 • Ophalen en vervoer tijdens activiteit: Auto, busje, bus
 • Afzetten: Auto, busje, bus

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  De Kiss and Ride-bushalte (K R) tegenover het Mercure Hotel.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,4 /5

  gebaseerd op 2931 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,5/5
  • Vervoer
   4,5/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • veiligheid
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Helaas is er niet genoeg tijd om te bezoeken, het is het beste om helemaal terug te lopen en vanaf daar naar voren te kijken. (Als je er echt in geïnteresseerd bent want de interessante panden zijn achterin Birkenau. Kleine tip) Aangezien we geen tijd hadden voor het achtergebied, wat jammer is. Het is zeker de moeite waard!

  16 december 2021

  De tijd ter plaatse was krap. 1,5 uur per site is te kort om alles te bekijken, laat staan de beschikbare informatie over individuele blokken / kazernes te lezen. De overstap duurde al 75 minuten enkele reis. De trainer was een zeer behulpzame en toegewijde jongeman (Denis uit Oekraïne). Hij gaf ons tijdens de reis veel informatie over Auschwitz-Birkenau en zorgde ervoor dat we een plezierige tijd hadden.

  Verder lezen

  6 oktober 2020

  Zeer leuke ervaring. Ik raad aan om met eigen vervoer naar Auschwitz te gaan. Dit maakt het echt gemakkelijker, vooral in deze covid-periode, wanneer het aantal inschrijvingen in het kamp beperkt is. Geen vraag om te stellen. Alles is georganiseerd. Vertrek uit Krakau rond 14.15 uur. Tickets worden aan ons verstrekt, evenals een korte gids in onze taal voor het bezoek. De chauffeur gaf ons veel informatie over het bezoek zelf, maar ook over de historische elementen die we tijdens de reis moesten kennen. Ik heb geen hoog niveau in Engels, maar ik begreep alles. Hij reed ons eerst naar Birkenau. Bezoek van 1u30. Toen kwam hij terug om ons naar Auschwitz te laten gaan. 2 uur bezoek ter plaatse. Hierdoor kunt u het essentiële zien. Keer rond 21.00 uur terug naar Krakau. Voor degenen die meer van hun tijd willen nemen, raad ik een transfer aan over een hele dag en Auschwitz en Birkenau over 2 halve dagen.

  Verder lezen

  20 augustus 2020

  Product ID: 397468

  VA ID: 397468