Datums kiezen

Ontdek het beste van
Ouarzazate

Onze aanbevelingen voor Ouarzazate

Vanuit Marrakech: Merzouga 3-daagse woestijnsafari met eten

1. Vanuit Marrakech: Merzouga 3-daagse woestijnsafari met eten

Ontdek de rand van de Sahara-woestijn tijdens een driedaagse budgettour vanuit Marrakech en verken de dramatische landschappen van de Dades-vallei en de Kasbah van Ouarzazate. Rijd per kameel door de duinen van Erg Chebbi en slaap in een woestijnkamp onder de sterrenhemel. Dag 1: Marrakech - Ait Ben Haddou - Dades Begin je reis door het Hoge Atlasgebergte over te steken, langs het ene Berberdorp na het andere, naar de UNESCO-werelderfgoedlocatie Ait Ben Haddou. Dit dorp staat bekend om zijn kasbah en versterkte dorp en is gebruikt als decor voor enkele beroemde Hollywood-epen en fotoshoots in tijdschriften. Na wat vrije tijd kunt u genieten van een lunch in een lokaal restaurant en vervolgt u uw rit door Ouarzazate, bekend als de Poort van de Sahara. Ga verder naar Boumalne Dades en bewonder de schilderachtige rit langs de Dades-vallei, waar u kunt genieten van een diner en uitrusten voor de nacht in Kasbah Amazigh of Hotel Chems. Dag 2: Dades - Todgha Gorges - Merzouga Na het ontbijt verlaat u uw hotel en rijdt u naar Tinghir en zijn dramatische Todgha Gorges, waar u wat vrije tijd pauzeert om de canyons te verkennen. Geniet van een lunch in een plaatselijk café en ga verder naar Merzouga om je kamelenkaravaan te ontmoeten. Ervaar de Erg Chebbi-duinen op een kameel en bekijk de zonsondergang. Bereik je woestijnkamp vóór het vallen van de avond en geniet van een authentiek Marokkaans diner onder de sterrenhemel. Lokale nomaden zorgen voor entertainment en laten je zien hoe je de traditionele Tam Tam-drums bespeelt. Geniet van een diner en een overnachting. Dag 3: Merzouga Ouarzazate - Marrakech Na een vroege ontwaking om vóór het ontbijt de zonsopgang te bekijken (optioneel), staat een chauffeur klaar om je op te halen voor de transfer terug naar Marrakech. Stop halverwege voor de lunch in een lokaal restaurant. Laat je rond 20.00 uur afzetten bij je oorspronkelijke vertrekpunt of Djemaa El Fna. Je kunt ook upgrades boeken voor de nacht in het bedoeïenenkamp, zoals het luxe woestijnkamp met een luxe privétent, compleet met een eigen douche, badkamerfaciliteiten en 5-sterrenvoorzieningen. Deze upgrades dienen per persoon geboekt te worden.

Vanuit Marrakech: Dagtocht naar Ouarzazate en Ait Benhaddou

2. Vanuit Marrakech: Dagtocht naar Ouarzazate en Ait Benhaddou

Ontdek het plaatselijke dorp, de natuurlijke landschappen en fort Kasbah Ait Benhaddou tijdens deze dagtour vanuit Marrakesh. Reis in een busje of auto met airconditioning, en geniet van wifiverbinding tijdens de rit. Ontdek filmmagie met een stop bij de Atlas Film Studios in Ouarzazate.  De dagtour begint tussen 07:00 en 08:00 uur met ophaalservice vanaf je accommodatie in Marrakesh. Stap in een ruim en comfortabel voertuig en geniet van het landschap van het Atlasgebergte. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur met een stop in het kleine dorp Ait Ben Barka, vlak bij het heuvelachtige platteland van Toufliht. Verken de omgeving met je chauffeur en kom meer te weten over de geplande bezienswaardigheden van de tour. Geniet van wat vrije tijd voor een pauze en steek vervolgens de Tizi n'Tichka-pas over. Stop op de pas om een paar foto's te maken van de bergtoppen met een hoogte van 2.260 meter boven zeeniveau. Vervolg de tour naar de Atlas Film Studios in Ouarzazate, de grootste filmstudio ter wereld die beroemd is geworden in de tv-serie Game of Thrones. Breng wat vrije tijd door om de studio's te bezoeken, of om zelf op verkenningstocht te gaan. Maak wat foto's van de unieke ruige landschappen in de omgeving. Na het bezoek aan de studio ga je lunchen in een van de beste restaurants in de omgeving, met uitstekende prijzen en een prachtig panoramisch uitzicht.  Ten slotte bezoek je het beroemde Kasbah Ait Benhaddou, UNESCO-Werelderfgoedlocatie en een van de meest bijzondere kasbahs (forten) van Marokko. Sluit een dag vol mooie uitzichten en herinneringen af met een ontspannen terugrit naar je hotel in Marrakesh in een comfortabel voertuig met airconditioning.

Vanuit Marrakech: 3-Daagse Sahara Tour naar de Erg Chebbi Duinen

3. Vanuit Marrakech: 3-Daagse Sahara Tour naar de Erg Chebbi Duinen

Slaap onder de sterrenhemel in de woestijn op een Berbercamping tijdens een onvergetelijke duinervaring vanuit Marrakesh. Bezoek het op de UNESCO-lijst opgenomen Ait Ben Haddou, de Vallei der Rozen en Tinghir. Stop bij traditionele Berberdorpen rond de Todra-kloof en trek met een kameel door de Erg Chebbi-duinen, de hoogste van Marokko. Dag 1: Marrakesh - TinghirJouw gedeelde woestijntour van 3 dagen van Marrakesh naar Merzouga begint vroeg in de ochtend. Rijd naar Ait Benhaddou via de Tizi Ntichka pas en het Hoge Atlasgebergte. Maak onderweg vele stops. Bezoek het UNESCO-Werelderfgoed Kasbah Ait Benhaddou, dat ook als decor heeft gediend voor verschillende Hollywood kaskrakers. Je vervolgt je reis naar Ouazazate en Kasbah Taourirt voor de lunch. Die middag rijden we via de Rozenvallei naar Tinghir, waar je hotel staat. Avondmaaltijd en overnachting. Dag 2: Tinghir - MerzougaNa het ontbijt in jouw hotel in Tinghir vervolg je je reis over de weg van 1001 Kasbahs naar de oase van Tinghir, waar de hoofdweg wordt verlaten voor een rit langs de rivier naar het Todgha-ravijn. Na wat vrije tijd om te genieten van de onmetelijkheid van de enorme kliffen en een lunch in een lokaal café (op eigen gelegenheid), ga je vroeg in de middag verder naar Erfoud, beroemd om zijn dadelmarkt en een vertrekpunt van de oude handelskaravanen die de Sahara doorkruisten naar Tombouctou. Rijd door een rotsachtig woestijnlandschap verder naar Merzouga. Bij aankomst aan de rand van de Erg Chebbi-duinen ontmoet je je kamelenkaravaan en rijd je op je kamelen door de verbazingwekkende kleurveranderende duinen met de zonsondergang aan de horizon als achtergrond. Aan het eind van de rit en vlak voor de avond valt, bereik je het woestijnkamp in de Sahara, omgeven door niets dan zandduinen. Na wat tijd om de duinen en het omringende landschap te bewonderen, maak je je klaar voor een Marokkaans diner geserveerd onder de sterren bij een kampvuur. Later die avond kun je genieten van berbermuziek, waarbij je lokale gastheren op de drums spelen. Dag 3: Merzouga - MarrakeshNa een vroeg ontbijt en een ritje op een kameel terug naar de hoofdweg, ontmoet je je chauffeur en rijd je terug naar Marrakesh. Geniet onderweg van de lunch terwijl je de Vallei van de Rozen passeert en rijd verder door het hoge Atlasgebergte naar Marrakesh. Eindig je woestijntour in Marrakesh rond 20:00 uur.

Vanuit Marrakech: 2-daagse woestijn excursie

4. Vanuit Marrakech: 2-daagse woestijn excursie

Doorkruis prachtige valleien en het Atlasgebergte tijdens deze tweedaagse tocht vanuit Marrakesh. Reis door de Draa-vallei naar Ait Ben Haddou en Ouarzazate. Overnacht in een woestijnkamp in Zagora, rijd op een kameel in de Sarhara, en geniet van een heerlijk diner en ontbijt. Dag 1: Vertrek vroeg in de ochtend vanuit Marrakesh. Je zult versteld staan van de valleien en heuvels terwijl je 2255 meter omhoog reist in een voertuig met airconditioning. Na de rit arriveer je bij de ksar (versterkte stad) van Ait Ben Haddou, gelegen langs de voormalige karavaanroute tussen de Sahara en Marrakesh. Maak foto's van de stad Ait Ben Haddou, die als decor diende voor films als 'Lawrence of Arabia', 'Time Bandits', 'Kundun', 'The Mummy' en nog veel meer. Zie waarom het sinds 1989 op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Stop om lunch te kopen in een lokaal restaurant. Rijd dan naar Ouarzazate, de thuisbasis van filmstudio's en beroemde zandstenen gebouwen en woestijnlandschap. Rijd door het inspirerende Anti Atlasgebergte (Tizi N Tnifift), en door de weelderige valleien van Agdz en de Draa-vallei. Kom aan in Zagora en rijd op een goed getrainde kameel door de woestijn terwijl de zon boven het zand ondergaat. De laatste halte van dag 1 is het woestijnkamp waar je geniet van een stevig diner voordat je als een local in een authentieke Berbertent gaat slapen. Dag 2: Word 's morgens vroeg wakker om van de zonsopgang te genieten voordat je een frisse douche neemt en wat ontbijt eet. Rijd op je kameel terug naar Zagora, waar je je chauffeur ontmoet. Reis met de auto terug naar Ouarzazate, door de Draa-vallei en het Anti-Atlasgebergte. Stop 40 minuten in Ouarzazate en bezoek de Kasbah van Taourirt of het filmmuseum. Geniet van de lunch in Ouarzazate en keer terug naar Marrakech waar de tour eindigt. Je aankomst in Marrakesh is gepland om 18:00 uur.

Van Marrakech: 3-daagse woestijntocht naar Fes

5. Van Marrakech: 3-daagse woestijntocht naar Fes

Ontdek Fes en Marrakech, de koningssteden van Marokko, tijdens een begeleide driedaagse tour. Dag 1: Marrakesh — Ait Ben Haddou — Dades (1e nacht in Kasbah Amazigh) Begin je tour met een vroege pick-up. Ontmoet uw chauffeur 's ochtends in uw hotel of riad voordat u het Hoge Atlasgebergte oversteekt richting Kasbah Ait Ben Haddou. Geniet na een begeleide wandeling door het dorp van een ontspannen lunch in Ait-Ben-Haddou. Reis in de vroege namiddag in noordoostelijke richting naar Boumalne Dades via Ouarzazate. Maak een rit langs de rivier de Dades met de prachtige zonsondergang als achtergrond. Bereik de weg naar Dades Valley en maak een pitstop om te genieten van het prachtige landschap. Ga dan verder naar een hotel waar je dineert en uitrust voor de nacht in Kasbah Amazigh. Dag 2: Dades — Merzouga Begin de dag met een ontbijt in uw hotel. Ga op een reis langs de weg van 1001 Kasbahs naar Tinghir, een oase waar je de kans krijgt om te genieten van een wandeling van een uur langs de oever van de rivier helemaal naar Todgha Gorges. Hier krijgt u wat vrije tijd om voor de lunch van het landschap te genieten. Vroeg in de middag loop je naar Merzouga, waar je kamelenkaravaan op je wacht. Rijd vanaf hier op je kameel door de zandduinen van Erg Chebbi terwijl je geniet van een betoverende zonsondergang. Bereik voor het donker je woestijnkamp in de Sahara, genesteld tussen de duinen, waar je een Marokkaans diner eet onder de sterren terwijl je wordt vermaakt door lokale nomaden die op hun trommels spelen rond het kampvuur. Na het kampvuur relax je in je standaard of luxe tent, afhankelijk van welke je kiest. De standaardtenten zijn eenvoudige accommodaties, terwijl een privétent onder voorbehoud van beschikbaarheid is. De toiletten bevinden zich direct buiten, met faciliteiten om je op te frissen in een gedeelde ruimte. Als u kiest voor de luxe tent, bevindt deze zich in een meer afgelegen en schilderachtige omgeving, wat zorgt voor extra comfort en een gegarandeerde privétent met doorspoelbare westerse toiletten, warme douches en een uitgebreid diner en ontbijt. Dag 3: Merzouga - Fes  Word gewekt door je woestijngastheren als je de zonsopgang wilt zien. Na het ontbijt rijdt u langs de Ziz-rivier met zijn verbazingwekkende oase omzoomd met palmbomen en versterkte ksours (kastelen) helemaal naar Midelt, een klein stadje in het midden van het Atlasgebergte, uw lunchstop voor de dag. In de middag gaat u verder door het Midden-Atlasgebergte richting Fes. Let op een dramatische verandering in het landschap: met sneeuw bedekte bergen, cederbossen en rijke vegetatie, een complete 180 van de dorre en rotsachtige landschappen van de rest van de tour. Beëindig uw woestijntour van Marrakesh naar Fes in de vroege avond terwijl uw chauffeur u naar uw riad of hotel in Fes brengt.

Marrakech: Overnachting in de Sahara naar Zagora & Ait Ben Haddou

6. Marrakech: Overnachting in de Sahara naar Zagora & Ait Ben Haddou

Ontdek Ouarzazate en Zagora tijdens deze tweedaagse reis vanuit Marrakech. Bezoek het Kasbah Ait Ben Haddou-fort en bewonder een prachtig uitzicht op het Atlasgebergte. Berijd kameel door de Sahara tijdens de zonsondergang. Geniet van een lokaal diner en ontbijt en overnacht in een tent in de Zagora-duinen. Dag 1: Begin met het ophalen in de vroege ochtend vanuit Marrakech. Reis door de woestijnzandsteenstad Ouarzazate. Stop bij de Kasbah Ait Ben Haddou, waar je vrije tijd hebt om het UNESCO-werelderfgoed te bezoeken. Ga verder naar de groene Draa-vallei, die bekend staat om zijn verbazingwekkende ksour en kasbah. Ga naar Zagora en begeef je naar de winderige duinen voor een kameelrit bij zonsondergang. Maak kamp op een camping in de Zagora-duinen en geniet van een stevig diner met lokale smaken. Dag 2: Word 's ochtends vroeg wakker voor een typisch Berber-ontbijt voordat je de zonsopgang vanaf de achterkant van je kameel in de duinen bekijkt. Stap in de bus en neem de weg terug naar Marrakech door het Hoge Atlasgebergte.

Vanuit Marrakech: Zagora 2-daagse woestijnsafari met eten & kamp

7. Vanuit Marrakech: Zagora 2-daagse woestijnsafari met eten & kamp

Leef het leven van een Berber tijdens een tweedaagse woestijnsafari naar Zagora en de Draa-vallei vanuit Marrakech. Ervaar de verschuivende zandduinen op de rug van een kameel, slaap onder een sterrenhemel en treed in de voetsporen van Hollywood-royalty's tijdens een bezoek aan het werelderfgoeddorp Ait Ben Haddou. Dag 1: Marrakesh - Zagora Nadat u vroeg in de ochtend bent opgehaald bij uw hotel of riad in Marrakech, rijdt u door het Hoge Atlasgebergte op weg naar een mooie rit naar het werelderfgoeddorp Ait Ben Haddou. Het is direct herkenbaar als decor van verschillende Hollywood-eposs en is ook een populair decor voor fotoshoots met internationale modetijdschriften en -agentschappen. Verken de Kasbah op je gemak, met wat vrije tijd voor de lunch, Ga verder naar de oase van Agdez, voordat je door de dadel- en palmbomen van de Draa-vallei rijdt. Bewonder onderweg de versterkte Kasbahs. Bij aankomst in Zagora ontmoet je je kameelkaravaan en rijd je op een kameel over de zandduinen terwijl je ziet hoe de zonsondergang het woestijnzand schildert. Vervolgens ga je vlak voor donker naar je Sahara Desert-kamp. Neem plaats in uw privétent en geniet van wat vrije tijd om het omliggende woestijnlandschap te verkennen. Het diner wordt geserveerd onder de sterren, terwijl uw nomadengastheren u rond een kampvuur vermaken met het ritme van hun tamtam-drums. Dag 2: Zagora - Marrakesh Word vroeg wakker om de magie van een woestijnzonsopgang te ervaren (optioneel). Geniet daarna van het ontbijt voordat u weer in het zadel van uw kameel klimt voor de rit terug naar de hoofdweg. Hier staat uw minibus klaar om u terug te brengen naar Marrakech, waar u rond 18.00 uur aankomt.

Van Marrakech 3-daagse woestijntocht met 2 overnachtingen naar Merzouga Duinen

8. Van Marrakech 3-daagse woestijntocht met 2 overnachtingen naar Merzouga Duinen

Ontdek de woestijn van Marokko tijdens een 3-daagse tocht vanuit Marrakech. Bekijk de historische Kasbah van Ait Benhaddou, maak een kamelentocht door de duinen en bekijk de zonsopgang vanuit de woestijn. Dag 1: Marrakech - Tizi n'Tichka - Ait Ben haddou - Ouarzazate - Rozenvallei Je 3-daagse woestijntour van Marrakech naar de Merzouga duinen begint vroeg in de ochtend met een pick-up bij je hotel in Marrakech of het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt. Rijd oostwaarts langs schilderachtige dorpjes om het Hoge Atlasgebergte te bereiken. Tijdens de rit door de bergen kun je af en toe stoppen voor mooie foto's, even de benen strekken en snel een kop koffie drinken. Nadat je door de beroemde Tizi Ntichka pas bent gereden, stop je bij het versterkte Berberdorp Ait Benhaddou Kasbah. Zie de opnamelocaties van Gladiator, Lawrence of Arabia en het Koninkrijk der Hemelen terwijl je ongeveer 2,5 uur doorbrengt met het verkennen van deze beroemde UNESCO bezienswaardigheid met een lokale gids (gidskosten niet inbegrepen). Geniet van een heerlijke lunch voordat je verder rijdt naar Tinghir, langs Ouarzazate, Skoura Oase, Klaa Mgouna en Dades. Laat in de middag bereik je je hotel. Ontspan met een diner in Rose Valley voordat je je terugtrekt voor de nacht. Dag 2: Tenghir - Todra Gorges - Tinjdad - Erfoud - Merzouga Duinen Na het ontbijt vertrek je naar de Erg Chebbi Sahara woestijn in Merzouga. Onderweg kom je langs de vele Berberdorpen, waaronder Todra Gorges, Tenghir, Tinjdad, Jorf en Erfoud. Na het ontspannen in Merzouga pak je een kleine slaapzak in voor je kamelentocht door de zandduinen van Erg Chebbi. Kom aan bij een traditioneel Berberkamp, laat de kamelen achter en loop naar de hoogste duinen om de zonsondergang te bekijken. Breng de nacht door in Berber nomadententen onder de sterrenhemel, luisterend naar trommelmuziek midden in de Sahara. Dag 3: Kamelentocht - Zonsopgang -Tinghir - Rozenvallei - Atlasgebergte - Marrakech Sta vroeg op om de prachtige zonsopgang boven de woestijn te zien. Geniet van je ontbijt voordat je weer op je kameel springt. Zodra je Merzouga hebt bereikt, rijd je terug naar Marrakech. Stop rond het middaguur in Kalaat M'Gouna (Rozenvallei) voor de lunch en een welverdiende rust. Rijd verder naar Marrakech via Ouarzazate en bereik je hotel in de avond.

Vanuit Fes: 3 Dagen en 2 Nachten Woestijntrip naar Marrakech

9. Vanuit Fes: 3 Dagen en 2 Nachten Woestijntrip naar Marrakech

Maak een meerdaagse tocht door het Atlasgebergte naar de Sahara woestijn vanuit Fes. Bewonder het prachtige landschap, geniet van de traditionele Berberse cultuur en keuken, en bezoek een verscheidenheid aan charmante dorpjes gedurende 3 dagen. Rijd door een cederbos en bekijk de apen, voordat je afdaalt naar de Sahara-woestijn. Aankomst in de traditionele kasbah aan de voet van de Erg Chebbi-duinen. Geniet van de schoonheid van de zonsondergang tijdens een kameelrit door de duinen. In het Berberkamp dineren, naar de sterren staren en overnachten in een tent. Bezoek op de tweede dag Merzouga, Tinghir en Ouarzazate. Ga op de ruige Weg van Duizend Kasbahs langs de oude karavaanroute. Dit gebied is een populaire locatie geweest voor Hollywood-films, zoals The Last Temptation of Christ en Jewel of the Nile. Stop voor de lunch en maak een wandeling in de Todgha Gorges en reis vervolgens door de Dadès-vallei langs dramatische steile hellingen. Diner en overnachting in een hotel in de Gorges of in Ouarzazate. Bezoek op de derde dag de stad Ouarzazate, inclusief de Kasbah van Taourirt en de Atlas Studios - de grootste en beroemdste filmstudio's in Afrika.

Marrakech: 3-daagse tour naar Fez met Merzouga woestijncamping

10. Marrakech: 3-daagse tour naar Fez met Merzouga woestijncamping

Duik diep in de Sahara-woestijn tijdens een driedaagse reis van Marrakesh naar Fes, inclusief accommodatie. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur en het landschap terwijl je schilderachtige dorpjes bezoekt, een nacht doorbrengt in de woestijn en een kameeltocht door de duinen maakt. Dag 1: Marrakesh - Tizi n'Tichka - Ait Ben Haddou - Ouarzazate - Rose Valley Tinghir Begin 's ochtends vroeg met ophalen bij uw hotel in Marrakech of bij het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt. Rijd oostwaarts langs schilderachtige dorpjes om het Hoge Atlasgebergte te bereiken. Als je door de bergen rijdt, stop dan af en toe voor mooie foto's, strek je benen en drink snel een kopje koffie. Nadat u door de beroemde Tizi Ntichka-pas bent gereden, stopt u bij het Berberse versterkte dorp Ait Benhaddou Kasbah. Bekijk de filmlocaties van de Gladiator, Lawrence of Arabia en het Koninkrijk der Hemelen terwijl je ongeveer 1 uur doorbrengt met het verkennen van dit beroemde UNESCO-gezicht met een lokale gids (gidskosten niet inbegrepen). Koop een heerlijke lunch voordat je doorgaat naar Rose Valley (Tinghir), langs Ouarzazate, Skoura Oasis, Klaa Mgouna en Dades. U bereikt uw hotel laat in de middag. Ontspan met een diner in Rose Valley Tinghir voordat u naar bed gaat voor de nacht. Dag 2: Tenghir - Todra Gorges - Tinjdad - Erfoud - Merzouga-duinen Na het ontbijt vertrek je naar de Erg Chebbi Sahara-woestijn in Merzouga. Passeer de vele Berberdorpen die onderweg verspreid liggen, waaronder Todra Gorges, Tenghir, Tinjdad, Jorf en Erfoud. Ontspan in Merzouga en pak vervolgens een kleine weekendtas in voor uw kameeltocht door de zandduinen van Erg Chebbi. Aankomst in een traditioneel Berberkamp, verlaat de kamelen en loop naar de hoogste duinen om de zonsondergang te aanschouwen. Breng de nacht door in Berber-nomadententen onder de sterren, luisterend naar drummuziek midden in de Sahara. Dag 3: Kameeltocht - Zonsopgang - Errachidia - Medilt- Atlasgebergte - Ifran- Fes Sta helder en vroeg op om de prachtige zonsopgang boven de woestijn te zien. Geniet van het ontbijt voordat u weer op uw kameel springt. Zodra u Merzouga bereikt, begint uw rit naar Fes door de Ziz-vallei door Errachidia. Stop rond het middaguur in Midelt om lunch te kopen. Ga verder naar Fes via Ifran Imouzzar met zijn cederbossen en Berbersteden, die beide beroemd zijn als winterskioorden voor Marokkanen. Het kan zijn dat uw chauffeur onderweg enkele Barbarijse apen tegenkomt en van de gelegenheid gebruik maakt om wat foto's te maken. Aankomst laat in de middag in Fes en beëindig uw tour met een drop-off bij uw accommodatie of op de dichtstbijzijnde locatie die bereikbaar is met de auto

Alle activiteiten

440 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Ouarzazate

Wat zijn de topattracties van Ouarzazate?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Ouarzazate?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Aït-Ben-Haddou

Andere activiteiten in Ouarzazate

Wil je alle activiteiten in Ouarzazate bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ouarzazate

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.585 beoordelingen

Geweldige ervaring, ten zeerste aanbevolen. Prijs-prestatie is prima, maar je moet er rekening mee houden dat je een groot deel van de tijd (vooral op de derde dag) in de auto zult doorbrengen, aangezien er grote afstanden moeten worden afgelegd. Ook moet er rekening mee gehouden worden dat er minimaal 50 euro per persoon bij komt voor fooien en lunch. Het is niet nodig om een sjaal te kopen, maar wees voorbereid op koud en warm weer. Maar de bezienswaardigheden waren goed gekozen en de tussenstops maakten de reis zeer draaglijk. De kameelrit in de Sahara is een absoluut hoogtepunt.

Een ongelooflijke reis, zonder twijfel een ongelooflijke ervaring om eens in je leven te doen, voor de prijs was de reis meer dan goed, ik heb hele aardige mensen ontmoet en de gids maakte het erg plezierig. Ik wou dat ik het voor de eerste keer opnieuw kon beleven! De hotels en waar we verbleven waren goed genoeg, het eten bij de haltes was een beetje te duur, maar niets bijzonders.

Wij hadden een hele mooie zonnige dag. Onze gids Rachid HAZIRAN en de chauffeur Abderahman RAHAOUI waren de hele dag erg aardig. Het landschap is subliem, Ali Benhaddou is een aanrader. Ook de studio's zijn erg interessant om te bezoeken. Ik raad deze excursie aan.

uitstekende ervaring, alles ging goed, ik verwachtte een slechtere accommodatie, maar het is heel eerlijk. Chauffeur Laarbi kon erg goed rijden.

Onvergetelijke ervaring, ik zou het zonder twijfel opnieuw doen! De chauffeur Mazozi was geweldig met ons.