Oude Agora van Athene

Oude Agora van Athene
113 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Oude Agora van Athene: topattracties in de buurt

Oude Agora van Athene: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Athene: Combiticket Akropolis en 6 Archeologische Vindplaatsen

Athene: Combiticket Akropolis en 6 Archeologische Vindplaatsen

Bespaar tijd en geld tijdens je verblijf in Athene met een vooraf geboekte combiticket dat je toegang geeft tot 7 archeologische topattracties in Athene. Bespaar tot 50% en vermijd de lange rijen toeristen bij de Akropolis, de Oude Agora, de Romeinse Agora, de Tempel van Zeus, de School van Aristoteles, de Bibliotheek van Hadrianus en de Oude Begraafplaats Kerameikos. Verrijk je ervaring met een audiogids terwijl je in je eigen tempo rondwandelt. Bewonder het Parthenon, een Unesco-werelderfgoedlocatie, dat op de Akropolisheuvel staat en dompel je onder in de 2500 jaar rijke geschiedenis van dit indrukwekkende bouwwerk. Bezoek ook de antieke Agora op de noordwestelijke hellingen van de Akropolis. Leer meer over dit voormalige artistieke, spirituele en commerciële centrum. Even ten noorden van de Akropolis ligt de Romeinse Agora, ooit het middelpunt van het openbare leven in Athene. Je hebt ook toegang tot de beroemde Bibliotheek van Hadrianus en de Tempel van de Olympische Zeus in de Olympion Site, evenals Kerameikos, de oude begraafplaats die zich uitstrekt tot de oevers van de rivier Eridanos en het nabijgelegen Lyceum.

Athene: Acropolis ticket met optionele audiotour & bezienswaardigheden

Athene: Acropolis ticket met optionele audiotour & bezienswaardigheden

Stressvrij wandelen in Athene! Koop uw e-tickets voor de Akropolisheuvel en het oogverblindende Akropolismuseum. Upgrade uw ervaring met optionele combitickets, die toegang bieden tot de beste archeologische bezienswaardigheden en musea zoals de Oude Agora, het Forum Romanum, Kerameikos, de Tempel van Zeus of het Nationaal Archeologisch Museum. Kies uw tijdslot (alleen) voor de Akropolisheuvel en ontvang e-tickets per e-mail. Download tickets en rondleidingen via de meegeleverde link en duik in oude verhalen bij elke attractie. Geniet van Athene en zijn schoonheid, met professionele verhalen en historische inzichten. Houd er rekening mee dat alle tickets niet-restitueerbaar zijn, en hoewel tijdsloten hier kunnen verschijnen, is het essentieel om uw bindende selectie voor de Akropolisheuvel op de "Mijn Boekingspagina" van Clio Muse Tours te maken voor een vlotte, stressvrije ervaring.

Athene: Hoogtepunten van de Akropolis en Mythologie Tour in kleine groep

Athene: Hoogtepunten van de Akropolis en Mythologie Tour in kleine groep

Reis terug in de tijd naar het oude Griekenland en ontdek de grootste bezienswaardigheden van Athene. Hoor de mythen achter enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Ontmoet je gids onder de Boog van Hadrianus naast de Akropolis. Hoor meer over het ontstaan van de glorieuze stad, haar Gouden Eeuw en haar ondergang door de Spartaanse legers. Luister naar verhalen uit de Griekse mythologie en ontdek hun ware betekenis en historische feiten. Bezoek alle emblematische plekken van de oude stad, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. Deze tour helpt je te begrijpen hoe Athene de mythische stad werd die we nu kennen. Bezoek bezienswaardigheden zoals het Parthenon, het Theater van Dionysos en de Tempel van Athena Nike. Bekijk de ruïnes van de Tempel van Erechtheion en het Heiligdom van Asclepius. Bezoek de Tempel van Olympus Zeus van de buitenkant, leer de functies van de Agora kennen en bezoek de Tempel van Hephaestus.

Athene: Stadspas met 30+ attracties en sightseeingbus

Athene: Stadspas met 30+ attracties en sightseeingbus

Haal het meeste uit Athene met een all-inclusive stadspas voor Athene. Dit volle ticket geeft toegang tot meer dan 30 topattracties, kies uit. Bewonder de hoogten van de Akropolis en de fascinerende tentoonstellingen van het Nieuwe Akropolismuseum. Duik in de oude wijsheid van Hadrianus' Bibliotheek en neem de historische sfeer van Kerameikos in je op, naast vele andere schatten. De Athene City Pass bevat ook een gratis hop-on-hop-off-bustour van 48 uur door de fascinerende straten van de stad. Neem de stress weg bij het plannen van je reis naar Athene en leer de rijke geschiedenis, cultuur en levendige sfeer van de stad kennen door middel van musea, rondleidingen en gastronomie. Om je ervaring helemaal compleet te maken, is onze topaanbeveling voor jou: Boek je One Day Cruise, inclusief hoteltransfer en lunchbuffet, naar de beroemde drie eilanden Hydra, Poros & Aegina. Verken de stad in je eigen tempo met maximaal 5 dagen geldigheid en bespaar tot 60% vergeleken met losse boekingen. De volgende attracties zijn inbegrepen: Bezienswaardigheden en monumenten: - Akropolis met Parthenon en de Noordelijke en Zuidelijke helling - voorrangsticket met tijdslot - Oude Agora - Stoa van Attalos - Romeinse Agora - Bibliotheek van Hadrianus - Tempel van Olympus Zeus - Kerameikos - Lyceum - Boog van Hadrianus - Nationale tuin & Diomedes Botanische tuin - Atheense trilogie Musea en galerijen: - Nieuwe Akropolis Museum - Herakleidon Museum - Kotsanas Museum: Oud Griekenland - De oorsprong van technologieën - Kotsanas Museum: Oude Griekse Muziekinstrumenten en Spelen - Ilias Lalaounis Juwelen Museum - Museum van Illusies - Helleens motormuseum Hop-on Hop-Off: - 48-uurs Hop on Hop off bus ticket Activiteiten & Vrijetijdsattracties: Dagtocht vanuit Athene naar de eilanden Hydra, Poros & Aegina (incl. lunchbuffet en hoteltransfer), optioneel te boeken Kortingspartner (bespaar tot 50% korting): - Designer Outlet McArthurGlen - Museumwinkel: "Alex Mylona" Macedonisch Museum voor Hedendaagse Kunst - Frissiras Museum - Mastiha Winkel - Elektrische fietstochten - Heteroclito Grot & Bar a Vin - Elixir, kruiden & specerijen - Dagelijkse Theatrale Show

Athene: Parthenon, Akropolis en Museum Tour in kleine groep

Athene: Parthenon, Akropolis en Museum Tour in kleine groep

Geniet van een rondleiding op de Akropolis, het Parthenon en het Akropolismuseum met vooraf gereserveerde toegangstickets. Reis terug in de tijd naar het oude Athene en leer de rijke geschiedenis en mythologie van een deskundige en gediplomeerde gids. Beklim met een kleine groep de iconische Akropolisheuvel om je tour te beginnen. Ontmoet opmerkelijke monumenten die getuigen van de culturele erfenis van het oude Griekenland. Aanschouw de grootsheid van het Dionysus Theater, waar iconische drama's en tragedies voor het eerst werden opgevoerd. Dwaal door het fascinerende Odeon van Herodes Atticus en het heilige heiligdom van de genezende god Asclepius. Op de top aangekomen, richt je je blik op het Parthenon, een blijvend symbool van democratie en westerse beschaving. Bekijk de architectonische wonderen van de Propylea Tempel van Nike en de Erechtheion Tempel. Ga eenmaal beneden de heuvel het beroemde Akropolis Museum binnen en ervaar de pracht van de originele meesterwerken die uit de Akropolis tempels zijn geborgen, vakkundig tentoongesteld in natuurlijk licht. Bewonder de fascinerende opgravingen die onder glazen vloeren en loopbruggen zijn blootgelegd en een blik werpen op oude schatten. Geniet van het ontzagwekkende uitzicht op de Akropolis en bewonder het originele en buitengewone fries van het Parthenon onder leiding van je deskundige gids.

Athene: Begeleide wandeltocht Akropolis & Plaka in de vroege ochtend

Athene: Begeleide wandeltocht Akropolis & Plaka in de vroege ochtend

Ga mee met deze wandeltocht om de op de UNESCO-lijst opgenomen Akropolis van Athene te verkennen met skip-the-line toegangskaartjes. Begin vroeg om de drukte te vermijden en bekijk de hoogtepunten zoals het Parthenon, het Erechtheion en het Akropolismuseum. Wandel door de smalle geplaveide straatjes van Plaka, de oude binnenstad van Athene. Ontmoet je gids vroeg in de ochtend en begin je rondleiding over de Akropolis voordat de hitte van de dag komt opzetten. Bewonder het Theater van Dionysos op de zuidelijke helling van de Akropolis terwijl je de heuvel oploopt om de oude bouwwerken daar te bekijken. Bewonder het Parthenon, het Erechtheion, de Propylaea, de Tempel van Athena Nike en het Voetstuk van Agrippa terwijl je gids je de fascinerende geschiedenis van deze oude plek vertelt. Als je voor de wandeltour naar Plaka hebt gekozen, daal je vervolgens af en bewonder je tijdens je wandeling het uitzicht op de Oude Agora en het Nationaal Observatorium van Athene. Verken de geplaveide straten van Plaka en ontdek geheimen die zelfs de plaatselijke bewoners niet kennen. Geniet van de rust van dit dorp in de stad terwijl je de vele smalle doorgangen verkent en verborgen juweeltjes ontdekt. Bekijk het Badhuis van de Winden, het Forum Romanum, het Moskeemuseum van Fethiye en de Bibliotheek van Hadrianus terwijl je op weg bent naar het Monastiraki Plein waar je rondleiding eindigt.

Athene: Acropolis & 6 Sites Ticket Pass met 5 audiogidsen

Athene: Acropolis & 6 Sites Ticket Pass met 5 audiogidsen

Ontgrendel moeiteloos de eeuwenoude schatten van Athene! Ontvang uw e-tickets voor de Akropolis, de oude Agora, de Romeinse Agora, de Tempel van de Olympische Zeus en Kerameikos in nul tijd. Duik in de geschiedenis met drie boeiende, zelfgeleide audiotours door lokale professionals. Kies uw tijdslot voor de Akropolis, ontvang e-tickets per e-mail en download Acropolis Classic, The Great Debt: the Olympieion en Ancient Agora: The Birth of Democracy. Verken iconische bezienswaardigheden en geniet van een prachtig uitzicht op de stad. Reis probleemloos en in je eigen tempo terug naar het oude Athene door middel van onze verhalen. Houd er rekening mee dat alle tickets niet-restitueerbaar zijn, en hoewel tijdsloten hier kunnen verschijnen, is het essentieel om uw bindende selectie voor de Akropolisheuvel op de "Mijn Boekingspagina" van Clio Muse Tours te maken voor een vlotte, stressvrije ervaring.

Athene: Oude Agora e-ticket & optionele audiotour

Athene: Oude Agora e-ticket & optionele audiotour

Geen reis naar Athene zou compleet zijn zonder een bezoek aan de oude agora! Haal het meeste uit uw bezoek met een fast-track e-ticket en wals op deze unieke site met een fascinerende audiotour op uw telefoon. Download de rondleiding op je smartphone en volg, in je eigen tempo, de meeslepende reis van de evolutie van de Atheense democratie terwijl je geniet van een bezoek aan de meest dynamische archeologische vindplaats van Athene. Je tour begint met een uitgebreide inleiding tot de reeks gebeurtenissen die democratie mogelijk maakten in het oude Athene. Aan de voet van de heuvel waar de tempel van Hephaestus nog steeds stralend staat, leer je over Solon, wiens juridische hervormingen de weg vrijmaakten voor de vorming van de vroegste civiele samenleving in de wereldgeschiedenis. Net bergopwaarts vanaf de Tholos kunt u een glimp opvangen van de verwoeste Bouleuterion, waar 500 Atheners dagelijks bijeenkwamen om wetten en voorstellen op te stellen die aan de volksvergadering van de stad werden gepresenteerd. Terwijl je je wandeling voortzet, komen anekdotische verhalen uit het leven van slimme Atheense persoonlijkheden, zoals Aristides de Rechtvaardige en glorieuze Pericles, tot leven door de originele en leuke inhoud van je vakkundig ontworpen audiogids. De exposities in het Museum van de Agora zullen u ongetwijfeld fascineren en bieden een rijke bron aan informatie over de ingenieuze, maar soms wrede methoden die de Atheners gebruikten om hun democratie te verdedigen tegen elke kwaadaardige invloeden. Geniet vanaf de heuvel van Pnyx en de rots van Ares van vergezichten op ansichtkaarten naar de Akropolis, terwijl u later, terwijl u de heuvel van Philopappos bestijgt, de gevangenis van Socrates zult ontdekken en belangrijke inzichten krijgt in het leven en de dood van de grote Atheense filosoof. Je tour eindigt binnen handbereik van de archeologische vindplaats Akropolis, tegenover het theater van Dionysus, waar je je zult vergapen aan het oudste theater ter wereld en de werkelijke plaats waar ooit de tragedies van Aeschylus, Sophocles en Euripides werden opgevoerd.

Athene: 48-uurs Hop On Hop Off Bus Ticket & Akropolis Entree

Athene: 48-uurs Hop On Hop Off Bus Ticket & Akropolis Entree

Combineer een Hop On Hop Off-busticket dat je naar het centrum van Athene, Piraeus en de stranden brengt met skip-the-line toegang tot de Akropolis. Geniet van gemakkelijke toegang tot enkele van de meest populaire attracties in de stad. Bezoek de Akropolis die boven de Griekse hoofdstad uittorent en wandel over het oude terrein. Voel je verbonden met het verleden terwijl je door deze plek slentert die van groot belang was voor de oude Grieken. Bewonder de tempels, het Parthenon en de andere belangrijke monumenten verspreid over de site. Bekijk de Propylae, de Tempel van Athena Nike en de Porch of Maidens bij het Erechtheion. Reis door Athene met je Hop On Hop Off buskaartje. Stap op elk gewenst moment uit om interessante attracties te bekijken en stap weer in om uw reis voort te zetten. Luister naar audiocommentaar dat beschikbaar is in 14 verschillende talen.

Athene: Stadsrondleiding met gids, E-scooter of E-bike

Athene: Stadsrondleiding met gids, E-scooter of E-bike

Geniet van een spannende E-bike tour door Athene en bekijk een aantal van de populairste historische plekken van de stad met een gids. Reis door de tijd en verken de rijke geschiedenis en cultuur van Athene. Beleef een tour die geweldig is voor een doorgewinterde fietser of een fietser die voor het eerst fietst, voor alle ervaringsniveaus. Bewonder enkele van de meest iconische en historisch belangrijke plaatsen in Athene, zoals de Akropolis, het Parthenon, de Oude Agora en het Panatheense Stadion. Leer van deskundige gidsen die je fascinerende inzichten geven in de geschiedenis, mythologie en cultuur van deze ongelooflijke plaatsen.

De topbezienswaardigheden in Athene

Activiteiten in Oude Agora van Athene

Steden in Griekenland

Andere activiteiten in Oude Agora van Athene

Wil je alle activiteiten in Oude Agora van Athene bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oude Agora van Athene

Gemiddelde beoordeling

4.5
(2.149 beoordelingen)

Ik raad deze tour ten zeerste aan. Alles was perfect. De gids was attent, nam de tijd om het goed uit te leggen en de mythologische kant was fascinerend. De gids bleef 30 minuten extra om de rondleiding te voltooien omdat één persoon in onze groep langzaam bewoog.

Toplocatie en ondersteuning Onze gids legt het heel goed uit en is super aardig Het bezoek was duidelijk en prettig Dankzij haar

Fascinerend bezoek De gids was erg interessant en haar uitleg, doorspekt met anekdotes, werd enorm gewaardeerd, raad ik aan

Uitstekende tijd Een erg leuke gids, informatieve uitleg Nogmaals bedankt aan onze gids

Duidelijker aangeven dat je twee locaties kunt bezoeken op de eerste dag van je ticket