Oude Agora van Athene

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Oude Agora van Athene

Wil je alle activiteiten in Oude Agora van Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oude Agora van Athene

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 976 beoordelingen

Echt geweldig, prachtige plekken gezien.

Fantastisch als je tien sterren hiervoor zou kunnen geven zouden wij dat zeker doen. Met ons vieren genoten van de tocht prachtige uitzichten en plekken bezocht. Onze gids Errieta was ook zeer goed en wist ook veel te vertellen zonder saai te worden. Je bent echt drie uur bezig en ook de fietsen zijn van een goede kwaliteit. ECHT EEN AANRADER, zeker ook vanwege het sportieve karakter. Als je dit op de eerste of tweede dag doet, krijg je een geweldig beeld van wat leuke en mooie dingen zijn om te doen en waar alles is.

Deze fietstocht door Athene raden wij iedereen aan, je ziet een hoop van de stad en de gids Dimos Kontovounisios wist veel van de stad te vertellen en pittoreske straatjes te vinden. Goede fietsen en nette service, een mede fietser had een lekke band maar binnen no-time een andere fiets, super geregeld De dag erna een hop-on/hop-of ticket genomen maar was eigenlijk niet nodig, het meeste al gezien met de fietstour.

Een fietstocht om de stad te leren kennen, super interessant!

Erg leuk om op een eerste dag te doen. Je fietst langs bijna iedere bezienswaardigheid, waarbij daar iedere keer iets over wordt verteld. Wij vonden het een leuke ervaring en onze gids, Dimos, was een vrolijke en enthousiaste man die veel wist te vertellen over Athene.

Leuke fietstocht. Zo leer je de stad een beetje beter kennen. Doe het aan het begin van je Athenetrip. Van alles wat, kleine straatjes, stadspark en de bezienswaardigheden. Wij vinden het een aanrader.

Super leuke fietstour. Je ziet delen van de stad die je normaal gesproken niet snel ziet.