Datums kiezen

Oude haven van Antalya

Oude haven van Antalya: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Antalya: Sightseeing stadstour met kabelbaan en boottocht

1. Antalya: Sightseeing stadstour met kabelbaan en boottocht

Interessante geschiedenis, boeiende cultuur en een onberispelijke authentieke sfeer zijn enkele van de dingen die u kunt verwachten als u deelneemt aan de Antalya City Tour. De excursie is dagelijks beschikbaar en begint in de ochtend. Voor uw eigen gemak maken transferdiensten deel uit van de prijs. Gedurende de dag krijgt u een uitgebreid overzicht van de bekendste en belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Je hebt ook wat vrije tijd om souvenirs te kopen, zelf bezienswaardigheden te bezoeken of zelfs te genieten van een kopje traditionele Turkse koffie of thee op een van de charmante plekken waar de lokale bevolking naartoe gaat. Het oude centrum van Antalya is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Tijdens uw verblijf daar bent u vrij om rond te lopen en de bezienswaardigheden te bezoeken. De gids kan aanbevelingen doen die bij uw interesse passen. In de oude stad kunt u de Poort van Hadrianus, de Klok en de Bramn-toren bezoeken, evenals de Yivliminare-moskee. Voor het beste panorama van Antalya is een ritje met de kabelbaan ook bij de prijs inbegrepen. Verwacht vanaf de top van de berg getuige te zijn van de uitzonderlijke schoonheid van Antalya, dus zorg ervoor dat je camera gereed is! Op het programma staat ook een bezoek aan het beruchte Duden met een boot. De watervallen zijn werkelijk indrukwekkend, aangezien het water vanaf 45 meter hoogte in de Middellandse Zee valt. De stadstour van Antalya eindigt in de middag, met een drop-off service op uw accommodatie.

Antalya: onderzeeërtour naar Mice Island en St. Didier Ship

2. Antalya: onderzeeërtour naar Mice Island en St. Didier Ship

Ontmoet je gids voor een briefing ongeveer 20 minuten voor de duik, de briefing vindt plaats in het kantoor vlak bij de onderzeeër. Tijdens de rondleiding zal de gids u in een aangename omgeving onthullingen doen over duiken en onderwaterkenmerken van onze onderzeeër. De duikervaring duurt 1 uur en eindigt op dezelfde plek waar we zijn begonnen vanuit de haven van Antalya. De onderzeeër heeft uitgebreide beglazing, hoge plafonds afstand (180 cm) die speciaal zijn ontworpen voor een wateronderzeeër voor onderwaternavigatie. De ruime kajuit is voorzien van 2 airco's. Passagiers ondervinden binnenin geen hinder van de atmosferische druk en zijn beschermd. Mensen met voldoende fysieke conditie van alle leeftijden kunnen met ons duiken om de onderwaterschoonheid van onze onderzeeër te verkennen.

Van Side: Antalya Highlights Tour met kabelbaan en transfer

3. Van Side: Antalya Highlights Tour met kabelbaan en transfer

Antalya wordt ook wel de "Turkse Rivièra" genoemd vanwege de archeologische en natuurlijke schoonheden. Antalya, waar zee, zon, geschiedenis en natuur in een magische harmonie zijn geïntegreerd, heeft de mooiste en schoonste oevers van de Middellandse Zee. 630 km lang langs de kust van Antalya, bevinden zich oude steden, oude havens, monumentale graven, kantachtige baaien, stranden, weelderige bossen en beekjes. Omzoomde boulevards met palmbomen, de internationaal geprezen jachthaven, die een gezellige hoek vormt met de traditionele architectuur van de oude stad en moderne ruimtes met Turkije's belangrijkste toeristische centrum van Antalya, Aspendos Opera en Ballet Festival, International Beach Volleyball, triatlon, golftoernooien, boogschieten, tennis, skiwedstrijden etc. De activiteiten georganiseerd door het Cultureel Centrum van Antalya in 1995 zijn de thuisbasis van vele culturele en artistieke activiteiten zoals beeldende kunst, muziek, theater en tentoonstellingen We beginnen de dag door u op te halen bij de beveiligingspoort van uw hotel. Kaleici, of Oud Antalya, is gevuld met geschiedenis en mooie gebouwen. U ziet oude huizen gebouwd in Ottomaanse stijl en vanaf het park heeft u een geweldig uitzicht over het water. Tijdens de vrije tijd ziet u de oude haven, de poort van Hadrianus en vele andere bezienswaardigheden. Dit deel van de stad heeft veel kleine straatjes met winkels, kebabrestaurants en pensions. Er zijn hier een aantal geweldige boetiekhotels en pensions als u besluit terug te keren en in het oude hart van Antalya te blijven. Plaatsen om te zien; • Oude haven van Antalya • Oude binnenstad van Antalya (Kaleici) • Alexanderwaterval per boot (optioneel) • Vrije tijd in de traditionele oude bazaar van Antalya • Oude gecanneleerde minaret en klokkentoren

Antalya: zelfgeleide stadstour met audio op je telefoon

4. Antalya: zelfgeleide stadstour met audio op je telefoon

Laat je meevoeren naar het verleden met deze smartphonetour door Antalya. Luister naar de verhalen achter sites als het Plein van de Republiek en de Yivli Minare-moskee. Download uw tour en gebruik de tekst-, audiovertelling en kaartfuncties offline om uw gegevens op te slaan. Wandel in je eigen tempo door Antalya en krijg inzicht in de boeiende geschiedenis van deze oude stad. Begin je tour op het levendige Plein van de Republiek met uitzicht over de stad. Ga verder met het verkennen van iconische bezienswaardigheden zoals de 9e-eeuwse klokkentoren, Pazar Hamam en het huismuseum van Atatürk. Bekijk de torenhoge Yivli Minare-moskee en de boten in de jachthaven. Zie de oude Romeinse poort gebouwd door Hadrianus.

Beschikbare activiteiten

Andere activiteiten in Oude haven van Antalya

Wil je alle activiteiten in Oude haven van Antalya bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.