Oude Joodse Begraafplaats, Praag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Oude Joodse Begraafplaats, Praag

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.462 beoordelingen

Degelijke uitleg, vriendelijke en soms grappige gids.

Gids wist veel, was een local. Ze kon op alle bijkomende vragen antwoorden en nog wat annecdotes vertellen. Was een kleine groepje van maar 4 mensen. Aangenaam en niet te snel. Duurde ook niet te lang. Je krijgt met deze rondleiding eenoverzicht van de belangrijkste dingen in de stad.

Zeer aangename goed begeleide activiteit

De gids heeft ons op een aangename manier begeleidt door een stuk geschiedenis en bezienswaardigheid in het wondermooie Praag. Enkel vonden we het spijtig dat deze rondleiding niet met Nederlandstalige gids te boeken was.

waren met, inclusief de gids, met drieën. de vrouwelijke gids was zeer goed. veel geleerd en gezien. Weet wel dat je het niet ziet als ze je niets vertellen dan wel uitleggen tijdens de tour. was gewoon top

ZEER PLEZIERIGE EXCURSIE MET KUNDIGE GIDS

VOOR MENSEN DIE GEINTERESSERD ZIJN IN DE JOODSE GESCHIEDENIS, SYNAGOGEN EEN UITSTEKENDE EXCURSIE. DE WIJK ZELF IS GEHEEL GERENOVEERD MET PRACHTIGE (WOON)GEBOUWEN, DUS VERWACHT GEEN OUDE STEEGJES E.D.

Omdat we slechts met 2 personen waren, kregen we eigenlijk een privé-rondleiding, van 2 uur lang. Het was een zeer goed contact, en d egids vertelde levendig heel vele interessante zaken.