Oudestadsraadhuis van Praag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Oudestadsraadhuis van Praag

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.678 beoordelingen

Leuke activiteit. De activiteit kun je zelf invullen welke dag er zit geen tijd limiet aan. Maar wij zijn s"morgens gelijk om 09.00 gegaan bij opening ,ideaal want dan zit heel Praag nog aan het ontbijt en dan kun je rustig genieten van het uitzicht. Je gaat bij de klok gelijk de grote deur aan de linkerkant naar binnen en de trap omhoog. Op de 1 ste verdieping zit een mannetje die de voucher op je mobiel bekijkt aan een loketje. Wanneer je aan de balie gelijk naa links gaat bekijk je eerst de city hall maar ons advies is om gelijk net de lift omhoog te gaan. En het uitzicht boven te bewonderen. Daarna kun je bij het loket pp de 1ste verdieping de city hall bekijken. Vraag aan de dame die daar staat voor een Nederlandse beschrijving. Die is er gewoon.

Degelijke uitleg, vriendelijke en soms grappige gids.

Gids wist veel, was een local. Ze kon op alle bijkomende vragen antwoorden en nog wat annecdotes vertellen. Was een kleine groepje van maar 4 mensen. Aangenaam en niet te snel. Duurde ook niet te lang. Je krijgt met deze rondleiding eenoverzicht van de belangrijkste dingen in de stad.

Aan de ticketbalie wordt je direct naar de toren gestuurd. Ik moest daarna zelf op zoek om de statiezalen en de middeleeuwse kelders te bezichtigen. De personeelsleden waren wel heel vriendelijk en behulpzaam.

Meetingpoint goed gevonden maar in de uitleg stond niet dat je je moest melden bij de kiosk.Verder is alles goed verlopen.Vertrek en aankomst was volgens de planning.

We waren de eerste en ik heb daardoor heel mooie foto's kunnen maken in de oude Raad zalen. De toren is mooi van binnen en buiten.. het uitzicht geweldig!