Oudnieuwe Synagoge, Praag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Oudnieuwe Synagoge, Praag

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.182 beoordelingen

De opstapplaats is goed omschreven, toch is het even zoeken op het drukke stadsplein. Er worden erg veel ritten aangeboden door verschillende organisaties. We vonden de audio-toer door de stad prima! Fijn dat het in het Nederlands was. Wij hadden ook tickets voor de burcht en besloten om na de pauze boven te blijven en niet het laatste stuk mee terug te rijden. Nu hebben we wel een klein stukje gemist, maar we hoefden niet meer opnieuw terug naar boven. Absoluut de moeite waard!

Leuke rit door de stad, met duidelijke Nederlandstalige begeleiding

Het was precies lang genoeg zo, 2 uur in totaal met daarin een tussenstop van ongeveer een half uur. We hebben er 12 euro voor betaald (al vooraf, in Nederland) en dat was het ook best wel waard. Ongeveer 20 verschillende talen via een koptelefoon. We hadden het geluk dat we een bus hadden zonder open dak, want ondanks dat het een warme dag was, waaide er een koele wind. En de ramen stonden wijd open, dus verkoeling was er toch wel genoeg.

Zeer goede bustour. Je kon de stad zien + alle belangrijke bezienswaardigheden. Je krijgt waar voor je geld , de uitleg is in veel verschillende talen. De chauffeur was vriendelijk, de opstapplaats goed te vinden. Kortom een aanrader.

Goede tour langs alle bezienswaardigheden van Praag

Goede tour langs alle bezienswaardigheden van Praag. Op deze manier kan je een selectie maken van alles wat je tijdens je bezoek aan Praag, wilt gaan bekijken. Wel veel informatie in korte tijd waardoor je de helft niet onthoud.

Leuke tocht. Laat veel zien van Praagse bezienswaardigheden met bijbehorende informatie. Je krijgt bij de Praagse Burcht meer dan een half uur de tijd om rond te kijken.