Datums kiezen

Our Lady of Peace kapel

Our Lady of Peace kapel: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Eiland São Miguel: alles-in-één-tour van een hele dag

1. Eiland São Miguel: alles-in-één-tour van een hele dag

Neem deel aan deze tour om de meest iconische en historische delen van het eiland São Miguel te bezoeken. Bekijk het uitzicht op de meren vanaf Vista do Rei, stop bij het Santa Iria-uitkijkpunt, probeer thee op een theeplantage, probeer Furnas-stoofpot in de Furnas-vallei en meer. Begin je reis naar het uitkijkpunt Vista do Rei en bewonder het landschap van de meren Lagoa Azul en Lagoa Verde, gelegen in Sete Cidades. Ga vervolgens naar de bergen om te genieten van het schilderachtige uitzicht over Lagoa do Fogo en bezoek het uitkijkpunt Santa Iria. Stop bij de Gorreana-theeplantage en de bijbehorende fabriek. Proef zwarte en groene thee en ga dan verder naar Furnas Valley om het uitzichtpunt van Pico do Ferro te bewonderen. Bekijk krachtige vulkanische fenomenen, bekend als fumarolen, in het dorp Furnas. Geniet van Furnas-stoofpot voor de lunch, een traditioneel gerecht dat ondergronds wordt bereid. Maak een wandeling bij het Furnas-meer en leer meer over het kookproces van Furnas-stoofpot. Op de terugweg rijd je langs de zuidkust en stop je bij Vila Franca do Campo, de eerste hoofdstad van São Miguel.

Furnas - Tour van een hele dag

2. Furnas - Tour van een hele dag

We hebben deze geweldige rondleiding naar Furnas in een volledige dagtour, met de Azoren Stew voor een volledige maaltijd, in een van de meest unieke ervaringen, van eten en de thermale baden, dit is een van de dingen die je niet wilt missen, je moet het proberen, dit is onze aanbeveling, je zult het geweldig vinden. In de ochtend beginnen we met de rondleiding, waar we verschillende toeristische plaatsen zullen bezoeken, vooral aan de zuidkant van het eiland, daarna gaan we verder richting de oostkant van het eiland naar Furnas, waar we ook verschillende toeristische plaatsen hebben om te bezoeken rond de parochie van Furnas en stoppen daar voor de lunch in een lokaal restaurant om de Cozido das te eten Furnas (stoofpot van de Azoren). 'S Middags kunt u de thermale baden proberen, we stellen een uur (1 uur) beschikbaar voor alle mensen om binnen te genieten, in een van de mooiste botanische tuinen, het Terra Nostra Park, waar u ook de thermale baden in de zwembaden in het park kunt proberen, het ticket in dit park heeft een betaling van 10 € euro per persoon. Op de terugweg keren we terug langs de noordkant van het eiland, waar we verschillende toeristische plaatsen zullen bezoeken, vooral aan de noordkant van het eiland, waar we ook een bezoek brengen aan de theefabriek en andere uitkijkpunten op de terugweg naar Ponta Delgada.

Furnas: privébustour

3. Furnas: privébustour

Deze tour omvat enkele van de mooiste natuurgebieden van het eiland São Miguel en het vulkanische gebied van Furnas. Het biedt de mogelijkheid om te genieten van de warmwaterbronnen en een bezoek te brengen aan de botanische tuin Terra Nostra (entree niet bij de tour inbegrepen). • Uitzichtpunt Pisa en Caloura • Vila Franca do Campo en zijn patisserie • Senhora da Paz-uitkijkpunt • Furnas-meer en warmwaterbronnen • Furnas-dorp • Botanische tuin Terra Nostra (optioneel) • Warmwaterbronnen en mineraalwater • Uitzichtpunt Pico do Ferro • Gorreana-theeplantage en -fabriek • Santa Iria-uitkijkpunt

Vanuit Lagoa: Hele dagtocht met gids naar het meer en de watervallen van Furnas

4. Vanuit Lagoa: Hele dagtocht met gids naar het meer en de watervallen van Furnas

Ga mee met onze privétour van een hele dag en verken de adembenemende schoonheid van het eiland São Miguel. Begin je avontuur met een bezoek aan een ananasplantage en leer over de productie van deze heerlijke vrucht. Ervaar de rust vanaf de beste uitzichtpunten en geniet van de tour die de hele dag duurt met een ervaren lokale gids. Geniet van de typische gebakjes (queijadas) uit Vila Franca, de eerste hoofdstad van het eiland. De tour omvat ook een bezoek aan de Europese Theeplantage, de enige theeplantage in Europa, en het uitzicht op het eilandje Vila Franca. Maak een optionele stop voor de lunch en proef het beroemde Cozido gerecht van Furnas, bereid met de hitte van de vulkanische grond. Wees in Furnas getuige van de fumarolen en bezoek het uitzichtpunt Pico do Ferro. Ga op een reis van je leven door het adembenemende eiland São Miguel. Je bent van harte welkom.

Andere activiteiten in Our Lady of Peace kapel

Wil je alle activiteiten in Our Lady of Peace kapel bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.