Our Lady of Peace kapel

Our Lady of Peace kapel

Our Lady of Peace kapel: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Ponta Delgada: São Miguel Noordoost Hoogtepunten Dagvullende Tour

1. Ponta Delgada: São Miguel Noordoost Hoogtepunten Dagvullende Tour

Breng de dag door met het verkennen van de prachtige landschappen van het noordoosten van het eiland São Miguel en de kustlijn tijdens een dagvullende tour vanuit Ponta Delgada, Ribeira Grande of Lagoa. Ontdek hoe de Azorezen leven in de vulkaanmond van Furnas en in Nordeste in de sfeer van een tour in kleine groep. Na een ophaalservice per minibus vanaf de vermelde hotels of pensions reis je naar het prachtige uitkijkpunt Santa Iria aan de noordkust. Verfris je avontuur met een ochtendstop en een theeproeverij in de Gorreana Theefabriek, de laatste 100% natuurlijke theeplantages op aarde. Bekijk de schoonheid van de theeplantages die door de heuvels golven. São Miguel heeft de enige twee theeplantages in Europa Trek naar het schilderachtige Nordeste om het natuurpark Ribeira dos Caldeirões te bezoeken. Een watermolenmuseum, trapsgewijze watervallen en ervaar dit Azoriaanse erfgoed in een magische omgeving, waarbij de essentie van het lokale leven wordt vastgelegd en je wordt ondergedompeld in het levendige verleden van het eiland. Ga vervolgens naar de mystieke Furnas Valley, waar geothermische wonderen wachten om je te verbazen over de betoverende charme van deze plek terwijl je fumarolen en borrelende bronnen ziet, een bewijs van de vulkanische ziel van het eiland. Furnas wordt beschouwd als een van de grootste hydropolen van Europa vanwege de grote verscheidenheid aan minerale en thermale bronnen. Een daarvan is Terra Nostra, een warmwaterbron die gewaardeerd wordt om zijn geneeskrachtige werking. Om je vulkaanavontuur in Furnas te personaliseren, hebben we twee opties; - Ontspan in het thermale water of bezoek een van de mooiste botanische tuinen van Europa (Terra Nostra) om je dagtour aan te passen. (Entree tickets ter plaatse niet inbegrepen) - Fijnproevers kunnen genieten van het meest authentieke gerecht van de Azoren, Furnas stoofpot, (Cozido das Furnas) dat wordt gekookt in vulkanische aarde en perfect is gemaakt om je smaakpapillen te prikkelen. (niet inbegrepen, beschikbaar als optie) Reis naar het geothermische gebied van Furnas (Caldeiras). Bewonder de actieve warmwaterbronnen met kokend water en modder die stoom in de lucht blazen en een magisch landschap creëren. Bewonder de vulkaankrater bij het meer van Furnas voordat je terugkeert naar je oorspronkelijke vertrekpunt, langs de voormalige eilandhoofdstad Vila Franca do Camp. Maak een kleine wandeling door de jachthaven of probeer het unieke gebak van het eiland, de queijada da vila.

Eiland São Miguel: alles-in-één-tour van een hele dag

2. Eiland São Miguel: alles-in-één-tour van een hele dag

Neem deel aan deze tour om de meest iconische en historische delen van het eiland São Miguel te bezoeken. Bekijk het uitzicht op de meren vanaf Vista do Rei, stop bij het Santa Iria-uitkijkpunt, probeer thee op een theeplantage, probeer Furnas-stoofpot in de Furnas-vallei en meer. Begin je reis naar het uitkijkpunt Vista do Rei en bewonder het landschap van de meren Lagoa Azul en Lagoa Verde, gelegen in Sete Cidades. Ga vervolgens naar de bergen om te genieten van het schilderachtige uitzicht over Lagoa do Fogo en bezoek het uitkijkpunt Santa Iria. Stop bij de Gorreana-theeplantage en de bijbehorende fabriek. Proef zwarte en groene thee en ga dan verder naar Furnas Valley om het uitzichtpunt van Pico do Ferro te bewonderen. Bekijk krachtige vulkanische fenomenen, bekend als fumarolen, in het dorp Furnas. Geniet van Furnas-stoofpot voor de lunch, een traditioneel gerecht dat ondergronds wordt bereid. Maak een wandeling bij het Furnas-meer en leer meer over het kookproces van Furnas-stoofpot. Op de terugweg rijd je langs de zuidkust en stop je bij Vila Franca do Campo, de eerste hoofdstad van São Miguel.

Furnas - Tour van een hele dag

3. Furnas - Tour van een hele dag

We hebben deze geweldige rondleiding naar Furnas in een volledige dagtour, met de Azoren Stew voor een volledige maaltijd, in een van de meest unieke ervaringen, van eten en de thermale baden, dit is een van de dingen die je niet wilt missen, je moet het proberen, dit is onze aanbeveling, je zult het geweldig vinden. In de ochtend beginnen we met de rondleiding, waar we verschillende toeristische plaatsen zullen bezoeken, vooral aan de zuidkant van het eiland, daarna gaan we verder richting de oostkant van het eiland naar Furnas, waar we ook verschillende toeristische plaatsen hebben om te bezoeken rond de parochie van Furnas en stoppen daar voor de lunch in een lokaal restaurant om de Cozido das te eten Furnas (stoofpot van de Azoren). 'S Middags kunt u de thermale baden proberen, we stellen een uur (1 uur) beschikbaar voor alle mensen om binnen te genieten, in een van de mooiste botanische tuinen, het Terra Nostra Park, waar u ook de thermale baden in de zwembaden in het park kunt proberen, het ticket in dit park heeft een betaling van 10 € euro per persoon. Op de terugweg keren we terug langs de noordkant van het eiland, waar we verschillende toeristische plaatsen zullen bezoeken, vooral aan de noordkant van het eiland, waar we ook een bezoek brengen aan de theefabriek en andere uitkijkpunten op de terugweg naar Ponta Delgada.

Vila Franca do Campo: Kolonisten Stadstour

4. Vila Franca do Campo: Kolonisten Stadstour

De tour begint met een korte briefing. Volg je gids voor een bezoek aan het nabijgelegen etnografisch museum. Wandel door het pittoreske historische centrum en leer meer over de openbare pleinen en monumenten die de eerste hoofdstad vorm gaven. Bezoek de iconische São Miguel Arcanjo kerk en wees getuige van de omringende 16e-eeuwse architectuur gebouwd door de eerste kolonisten. Stap aan boord van een busje voor een rit van 5 minuten naar de 1764 kapel "Our Lady Peace", met uitzicht op Vila Franca do Campo en het eilandje, en ontdek een van de meest magische uitzichten op het Atlantische eiland. Stop onderweg voor een korte rondleiding naar de plaatselijke traditionele ananasplantage in kassen, zie uit de eerste hand hoe deze echte en bijzondere vrucht traditioneel wordt geteeld, het geheim van deze beroemde zoete vrucht! Om 17:00 is het tijd om terug te gaan naar de jachthaven om uit te checken, maar niet voordat je de meest gewilde lokale delicatesse hebt geproefd, de beroemde "Queijada van Vila Franca" voor een ontspannende tour die eindigt met een hoge noot.

Ponta Delgada: Schoonheden van het eiland São Miguel Privétour

5. Ponta Delgada: Schoonheden van het eiland São Miguel Privétour

- West Side met Sete Cidades en Lagoa do Fogo: -We halen je op bij je accommodatie en gaan naar Sete Cidades, waar je stopt bij het uitzichtpunt Vista do Rei, dat een adembenemend uitzicht biedt op de beroemde blauwe en groene meren. - Daal af naar het dorp om van de omgeving te genieten. - Bezoek 's middags de jongste vulkaan van het eiland, Lagoa do Fogo, en bewonder de uitzichtpunten bovenop de krater. - Oostkant met de theeplantage, Furnas en Vila Franca do Campo: - We gaan naar de Cha Gorreana theeplantage en fabriek, waar we getuige zijn van de theeteelt- en verwerkingstechnieken en verschillende theesoorten proeven. - Ga verder naar Furnas en stop onderweg bij het prachtige uitkijkpunt Pico do Ferro. - Verken het dorp, bezoek fumarolen en proef verschillende soorten water. - Geniet van een traditionele Cozido lunch (optioneel) in een plaatselijk restaurant, een gerecht dat ondergronds wordt bereid door de geisers bij het meer van Furnas. - Bezoek na de lunch de botanische tuinen van Terra Nostra (optioneel) voor een ontspannen wandeling en een verjongende duik in de therapeutische baden. - Keer terug via de schilderachtige zuidkust en maak een stop bij de heuvelkapel van Onze-Lieve-Vrouw van de Vrede in Vila Franca do Campo, die een panoramisch uitzicht biedt op de eerste hoofdstad van het eiland en het eilandje Vila Franca do Campo.

Het beste van São Miguel 2 Dagen Privétour

6. Het beste van São Miguel 2 Dagen Privétour

Dag 1 - Westkant met Ferraria, Sete Cidades en Lagoa do Fogo: -We halen je op bij je accommodatie en gaan naar Ferraria, waar je kunt zwemmen in de thermale warmwaterbron in de oceaan en de vulkanische kustlijn kunt ontdekken. - Ga verder naar Sete Cidades, waar je stopt bij het Vista do Rei uitkijkpunt, dat een adembenemend uitzicht biedt op de beroemde blauwe en groene meren. - Daal af naar het dorp om te genieten van de omgeving en een heerlijke lunch. - Bezoek 's middags de jongste vulkaan van het eiland, Lagoa do Fogo, en bewonder de uitzichtpunten bovenop de krater. - Sluit de dag af met een bezoek aan de jungle-achtige thermale warmwaterbronnen van Caldeira Velha (optioneel/op aanvraag). Dag 2 - Oostkant met de theeplantage, Furnas en Vila Franca do Campo: - We halen je op bij je accommodatie en gaan naar de Cha Gorreana theeplantage en fabriek, waar je getuige kunt zijn van de theeteelt- en verwerkingstechnieken en verschillende theesoorten kunt proeven. - Ga verder naar Furnas en stop onderweg bij het prachtige uitkijkpunt Pico do Ferro. - Verken het dorp, bezoek fumarolen en proef verschillende soorten water. - Geniet van een traditionele Cozido lunch (optioneel) in een plaatselijk restaurant, een gerecht dat ondergronds wordt bereid door de geisers bij het meer van Furnas. - Bezoek na de lunch de botanische tuinen van Terra Nostra (optioneel) voor een ontspannen wandeling en een verjongende duik in de therapeutische baden. - Keer terug via de schilderachtige zuidkust en maak een stop bij de heuvelkapel van Onze-Lieve-Vrouw van de Vrede in Vila Franca do Campo, die een panoramisch uitzicht biedt op de eerste hoofdstad van het eiland en het eilandje Vila Franca do Campo.

Sao Miguel: privétour Furnas, theefabriek Gorreana

7. Sao Miguel: privétour Furnas, theefabriek Gorreana

Gepersonaliseerde privétour (flexibele begin- en eindtijd). Maak van je dag een gedenkwaardig moment met een volledig gepersonaliseerde privétour, maak deel uit van een stressvrije reis op het eiland São Miguel. Wij zorgen de hele dag voor je, beslissen samen met jou wat je wilt zien, waar je heen wilt, wanneer en hoe lang. Het vervoer kan met een minibusje tot 7 personen. Geniet van een uitgebreid voorproefje van de natuurlijke hoogtepunten van het eiland São Miguel tijdens deze dagvullende tour. Veel panoramische foto's vanaf verschillende uitkijkpunten. Geen transportplanning - ophaal- en terugbrengservice naar je hotel inbegrepen. Flexibele route - ga alleen naar bezienswaardigheden die je interesseren.

Privétour naar het westen en oosten van het eiland São Miguel

8. Privétour naar het westen en oosten van het eiland São Miguel

- West Side met Sete Cidades en Lagoa do Fogo: -We halen je op bij je accommodatie en gaan naar Sete Cidades, waar je stopt bij het uitzichtpunt Vista do Rei, dat een adembenemend uitzicht biedt op de beroemde blauwe en groene meren. - Daal af naar het dorp om van de omgeving te genieten. - Bezoek 's middags de jongste vulkaan van het eiland, Lagoa do Fogo, en bewonder de uitzichtpunten bovenop de krater. - Oostkant met de theeplantage, Furnas en Vila Franca do Campo: - We gaan naar de Cha Gorreana theeplantage en fabriek, waar we getuige zijn van de theeteelt- en verwerkingstechnieken en verschillende theesoorten proeven. - Ga verder naar Furnas en stop onderweg bij het prachtige uitkijkpunt Pico do Ferro. - Verken het dorp, bezoek fumarolen en proef verschillende soorten water. - Geniet van een traditionele Cozido lunch (optioneel) in een plaatselijk restaurant, een gerecht dat ondergronds wordt bereid door de geisers bij het meer van Furnas. - Bezoek na de lunch de botanische tuinen van Terra Nostra (optioneel) voor een ontspannen wandeling en een verjongende duik in de therapeutische baden. - Keer terug via de schilderachtige zuidkust en maak een stop bij de heuvelkapel van Onze-Lieve-Vrouw van de Vrede in Vila Franca do Campo, die een panoramisch uitzicht biedt op de eerste hoofdstad van het eiland en het eilandje Vila Franca do Campo.

Ponta Delgada: Dagvullende tour Furnas Hot Springs & Gastronomie

9. Ponta Delgada: Dagvullende tour Furnas Hot Springs & Gastronomie

Bereid je voor op een GEHEUGENLIJKE dag. Wat wij voorstellen is een ware odyssee voor je zintuigen, die in ieder de beste sensaties opwekt, ondersteund door de eeuwenlange traditie van deze bewoners van de vulkaan Furnas. We beginnen met thee, natuurlijk uit Gorreana, geproduceerd in de enige industriële plantage in Europa zonder stop sinds 1883. Een infusie van smaken en geuren die ons meeneemt naar andere plaatsen. Het thermale bad, in water dat van nature wordt verwarmd door de vulkaan tot 39ºC, vol mineralen die je laten ontspannen als nooit tevoren, en wie weet er jonger uit te komen, dankzij de invloed van de fontein van de jeugd. De "Cozido das Furnas" onder de grond gekookt met de vulkanische hitte, unieke smaak en gastronomische specialiteit van ons eiland, de witte kaas op smaak gebracht met lokale rode peper en de onmiskenbare ananasschijf van de Azoren mocht niet ontbreken als toetje. Een ware godendelicatesse. Tot slot de cheesecake uit Vila Franca do Campo, waarvan het geheim achter slot en grendel wordt bewaard, maar dat maakt niet uit, want het is iets om op te eten en om meer te schreeuwen. Nieuwsgierig! Kom en verken deze hoek die betoverd wordt door fumarolen en het warme water van Furnas. Niet te missen in een volledige dag vol avontuur en ontdekking van Azoreaanse smaken en geuren.

Vanuit Lagoa: Hele dagtocht met gids naar het meer en de watervallen van Furnas

10. Vanuit Lagoa: Hele dagtocht met gids naar het meer en de watervallen van Furnas

Ga mee met onze privétour van een hele dag en verken de adembenemende schoonheid van het eiland São Miguel. Begin je avontuur met een bezoek aan een ananasplantage en leer over de productie van deze heerlijke vrucht. Ervaar de rust vanaf de beste uitzichtpunten en geniet van de tour die de hele dag duurt met een ervaren lokale gids. Geniet van de typische gebakjes (queijadas) uit Vila Franca, de eerste hoofdstad van het eiland. De tour omvat ook een bezoek aan de Europese Theeplantage, de enige theeplantage in Europa, en het uitzicht op het eilandje Vila Franca. Maak een optionele stop voor de lunch en proef het beroemde Cozido gerecht van Furnas, bereid met de hitte van de vulkanische grond. Wees in Furnas getuige van de fumarolen en bezoek het uitzichtpunt Pico do Ferro. Ga op een reis van je leven door het adembenemende eiland São Miguel. Je bent van harte welkom.

13 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Our Lady of Peace kapel: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Ponta Delgada: São Miguel Noordoost Hoogtepunten Dagvullende Tour

Ponta Delgada: São Miguel Noordoost Hoogtepunten Dagvullende Tour

Breng de dag door met het verkennen van de prachtige landschappen van het noordoosten van het eiland São Miguel en de kustlijn tijdens een dagvullende tour vanuit Ponta Delgada, Ribeira Grande of Lagoa. Ontdek hoe de Azorezen leven in de vulkaanmond van Furnas en in Nordeste in de sfeer van een tour in kleine groep. Na een ophaalservice per minibus vanaf de vermelde hotels of pensions reis je naar het prachtige uitkijkpunt Santa Iria aan de noordkust. Verfris je avontuur met een ochtendstop en een theeproeverij in de Gorreana Theefabriek, de laatste 100% natuurlijke theeplantages op aarde. Bekijk de schoonheid van de theeplantages die door de heuvels golven. São Miguel heeft de enige twee theeplantages in Europa Trek naar het schilderachtige Nordeste om het natuurpark Ribeira dos Caldeirões te bezoeken. Een watermolenmuseum, trapsgewijze watervallen en ervaar dit Azoriaanse erfgoed in een magische omgeving, waarbij de essentie van het lokale leven wordt vastgelegd en je wordt ondergedompeld in het levendige verleden van het eiland. Ga vervolgens naar de mystieke Furnas Valley, waar geothermische wonderen wachten om je te verbazen over de betoverende charme van deze plek terwijl je fumarolen en borrelende bronnen ziet, een bewijs van de vulkanische ziel van het eiland. Furnas wordt beschouwd als een van de grootste hydropolen van Europa vanwege de grote verscheidenheid aan minerale en thermale bronnen. Een daarvan is Terra Nostra, een warmwaterbron die gewaardeerd wordt om zijn geneeskrachtige werking. Om je vulkaanavontuur in Furnas te personaliseren, hebben we twee opties; - Ontspan in het thermale water of bezoek een van de mooiste botanische tuinen van Europa (Terra Nostra) om je dagtour aan te passen. (Entree tickets ter plaatse niet inbegrepen) - Fijnproevers kunnen genieten van het meest authentieke gerecht van de Azoren, Furnas stoofpot, (Cozido das Furnas) dat wordt gekookt in vulkanische aarde en perfect is gemaakt om je smaakpapillen te prikkelen. (niet inbegrepen, beschikbaar als optie) Reis naar het geothermische gebied van Furnas (Caldeiras). Bewonder de actieve warmwaterbronnen met kokend water en modder die stoom in de lucht blazen en een magisch landschap creëren. Bewonder de vulkaankrater bij het meer van Furnas voordat je terugkeert naar je oorspronkelijke vertrekpunt, langs de voormalige eilandhoofdstad Vila Franca do Camp. Maak een kleine wandeling door de jachthaven of probeer het unieke gebak van het eiland, de queijada da vila.

Eiland São Miguel: alles-in-één-tour van een hele dag

Eiland São Miguel: alles-in-één-tour van een hele dag

Neem deel aan deze tour om de meest iconische en historische delen van het eiland São Miguel te bezoeken. Bekijk het uitzicht op de meren vanaf Vista do Rei, stop bij het Santa Iria-uitkijkpunt, probeer thee op een theeplantage, probeer Furnas-stoofpot in de Furnas-vallei en meer. Begin je reis naar het uitkijkpunt Vista do Rei en bewonder het landschap van de meren Lagoa Azul en Lagoa Verde, gelegen in Sete Cidades. Ga vervolgens naar de bergen om te genieten van het schilderachtige uitzicht over Lagoa do Fogo en bezoek het uitkijkpunt Santa Iria. Stop bij de Gorreana-theeplantage en de bijbehorende fabriek. Proef zwarte en groene thee en ga dan verder naar Furnas Valley om het uitzichtpunt van Pico do Ferro te bewonderen. Bekijk krachtige vulkanische fenomenen, bekend als fumarolen, in het dorp Furnas. Geniet van Furnas-stoofpot voor de lunch, een traditioneel gerecht dat ondergronds wordt bereid. Maak een wandeling bij het Furnas-meer en leer meer over het kookproces van Furnas-stoofpot. Op de terugweg rijd je langs de zuidkust en stop je bij Vila Franca do Campo, de eerste hoofdstad van São Miguel.

Furnas - Tour van een hele dag

Furnas - Tour van een hele dag

We hebben deze geweldige rondleiding naar Furnas in een volledige dagtour, met de Azoren Stew voor een volledige maaltijd, in een van de meest unieke ervaringen, van eten en de thermale baden, dit is een van de dingen die je niet wilt missen, je moet het proberen, dit is onze aanbeveling, je zult het geweldig vinden. In de ochtend beginnen we met de rondleiding, waar we verschillende toeristische plaatsen zullen bezoeken, vooral aan de zuidkant van het eiland, daarna gaan we verder richting de oostkant van het eiland naar Furnas, waar we ook verschillende toeristische plaatsen hebben om te bezoeken rond de parochie van Furnas en stoppen daar voor de lunch in een lokaal restaurant om de Cozido das te eten Furnas (stoofpot van de Azoren). 'S Middags kunt u de thermale baden proberen, we stellen een uur (1 uur) beschikbaar voor alle mensen om binnen te genieten, in een van de mooiste botanische tuinen, het Terra Nostra Park, waar u ook de thermale baden in de zwembaden in het park kunt proberen, het ticket in dit park heeft een betaling van 10 € euro per persoon. Op de terugweg keren we terug langs de noordkant van het eiland, waar we verschillende toeristische plaatsen zullen bezoeken, vooral aan de noordkant van het eiland, waar we ook een bezoek brengen aan de theefabriek en andere uitkijkpunten op de terugweg naar Ponta Delgada.

Vila Franca do Campo: Kolonisten Stadstour

Vila Franca do Campo: Kolonisten Stadstour

De tour begint met een korte briefing. Volg je gids voor een bezoek aan het nabijgelegen etnografisch museum. Wandel door het pittoreske historische centrum en leer meer over de openbare pleinen en monumenten die de eerste hoofdstad vorm gaven. Bezoek de iconische São Miguel Arcanjo kerk en wees getuige van de omringende 16e-eeuwse architectuur gebouwd door de eerste kolonisten. Stap aan boord van een busje voor een rit van 5 minuten naar de 1764 kapel "Our Lady Peace", met uitzicht op Vila Franca do Campo en het eilandje, en ontdek een van de meest magische uitzichten op het Atlantische eiland. Stop onderweg voor een korte rondleiding naar de plaatselijke traditionele ananasplantage in kassen, zie uit de eerste hand hoe deze echte en bijzondere vrucht traditioneel wordt geteeld, het geheim van deze beroemde zoete vrucht! Om 17:00 is het tijd om terug te gaan naar de jachthaven om uit te checken, maar niet voordat je de meest gewilde lokale delicatesse hebt geproefd, de beroemde "Queijada van Vila Franca" voor een ontspannende tour die eindigt met een hoge noot.

Ponta Delgada: Schoonheden van het eiland São Miguel Privétour

Ponta Delgada: Schoonheden van het eiland São Miguel Privétour

- West Side met Sete Cidades en Lagoa do Fogo: -We halen je op bij je accommodatie en gaan naar Sete Cidades, waar je stopt bij het uitzichtpunt Vista do Rei, dat een adembenemend uitzicht biedt op de beroemde blauwe en groene meren. - Daal af naar het dorp om van de omgeving te genieten. - Bezoek 's middags de jongste vulkaan van het eiland, Lagoa do Fogo, en bewonder de uitzichtpunten bovenop de krater. - Oostkant met de theeplantage, Furnas en Vila Franca do Campo: - We gaan naar de Cha Gorreana theeplantage en fabriek, waar we getuige zijn van de theeteelt- en verwerkingstechnieken en verschillende theesoorten proeven. - Ga verder naar Furnas en stop onderweg bij het prachtige uitkijkpunt Pico do Ferro. - Verken het dorp, bezoek fumarolen en proef verschillende soorten water. - Geniet van een traditionele Cozido lunch (optioneel) in een plaatselijk restaurant, een gerecht dat ondergronds wordt bereid door de geisers bij het meer van Furnas. - Bezoek na de lunch de botanische tuinen van Terra Nostra (optioneel) voor een ontspannen wandeling en een verjongende duik in de therapeutische baden. - Keer terug via de schilderachtige zuidkust en maak een stop bij de heuvelkapel van Onze-Lieve-Vrouw van de Vrede in Vila Franca do Campo, die een panoramisch uitzicht biedt op de eerste hoofdstad van het eiland en het eilandje Vila Franca do Campo.

Het beste van São Miguel 2 Dagen Privétour

Het beste van São Miguel 2 Dagen Privétour

Dag 1 - Westkant met Ferraria, Sete Cidades en Lagoa do Fogo: -We halen je op bij je accommodatie en gaan naar Ferraria, waar je kunt zwemmen in de thermale warmwaterbron in de oceaan en de vulkanische kustlijn kunt ontdekken. - Ga verder naar Sete Cidades, waar je stopt bij het Vista do Rei uitkijkpunt, dat een adembenemend uitzicht biedt op de beroemde blauwe en groene meren. - Daal af naar het dorp om te genieten van de omgeving en een heerlijke lunch. - Bezoek 's middags de jongste vulkaan van het eiland, Lagoa do Fogo, en bewonder de uitzichtpunten bovenop de krater. - Sluit de dag af met een bezoek aan de jungle-achtige thermale warmwaterbronnen van Caldeira Velha (optioneel/op aanvraag). Dag 2 - Oostkant met de theeplantage, Furnas en Vila Franca do Campo: - We halen je op bij je accommodatie en gaan naar de Cha Gorreana theeplantage en fabriek, waar je getuige kunt zijn van de theeteelt- en verwerkingstechnieken en verschillende theesoorten kunt proeven. - Ga verder naar Furnas en stop onderweg bij het prachtige uitkijkpunt Pico do Ferro. - Verken het dorp, bezoek fumarolen en proef verschillende soorten water. - Geniet van een traditionele Cozido lunch (optioneel) in een plaatselijk restaurant, een gerecht dat ondergronds wordt bereid door de geisers bij het meer van Furnas. - Bezoek na de lunch de botanische tuinen van Terra Nostra (optioneel) voor een ontspannen wandeling en een verjongende duik in de therapeutische baden. - Keer terug via de schilderachtige zuidkust en maak een stop bij de heuvelkapel van Onze-Lieve-Vrouw van de Vrede in Vila Franca do Campo, die een panoramisch uitzicht biedt op de eerste hoofdstad van het eiland en het eilandje Vila Franca do Campo.

Sao Miguel: privétour Furnas, theefabriek Gorreana

Sao Miguel: privétour Furnas, theefabriek Gorreana

Gepersonaliseerde privétour (flexibele begin- en eindtijd). Maak van je dag een gedenkwaardig moment met een volledig gepersonaliseerde privétour, maak deel uit van een stressvrije reis op het eiland São Miguel. Wij zorgen de hele dag voor je, beslissen samen met jou wat je wilt zien, waar je heen wilt, wanneer en hoe lang. Het vervoer kan met een minibusje tot 7 personen. Geniet van een uitgebreid voorproefje van de natuurlijke hoogtepunten van het eiland São Miguel tijdens deze dagvullende tour. Veel panoramische foto's vanaf verschillende uitkijkpunten. Geen transportplanning - ophaal- en terugbrengservice naar je hotel inbegrepen. Flexibele route - ga alleen naar bezienswaardigheden die je interesseren.

Privétour naar het westen en oosten van het eiland São Miguel

Privétour naar het westen en oosten van het eiland São Miguel

- West Side met Sete Cidades en Lagoa do Fogo: -We halen je op bij je accommodatie en gaan naar Sete Cidades, waar je stopt bij het uitzichtpunt Vista do Rei, dat een adembenemend uitzicht biedt op de beroemde blauwe en groene meren. - Daal af naar het dorp om van de omgeving te genieten. - Bezoek 's middags de jongste vulkaan van het eiland, Lagoa do Fogo, en bewonder de uitzichtpunten bovenop de krater. - Oostkant met de theeplantage, Furnas en Vila Franca do Campo: - We gaan naar de Cha Gorreana theeplantage en fabriek, waar we getuige zijn van de theeteelt- en verwerkingstechnieken en verschillende theesoorten proeven. - Ga verder naar Furnas en stop onderweg bij het prachtige uitkijkpunt Pico do Ferro. - Verken het dorp, bezoek fumarolen en proef verschillende soorten water. - Geniet van een traditionele Cozido lunch (optioneel) in een plaatselijk restaurant, een gerecht dat ondergronds wordt bereid door de geisers bij het meer van Furnas. - Bezoek na de lunch de botanische tuinen van Terra Nostra (optioneel) voor een ontspannen wandeling en een verjongende duik in de therapeutische baden. - Keer terug via de schilderachtige zuidkust en maak een stop bij de heuvelkapel van Onze-Lieve-Vrouw van de Vrede in Vila Franca do Campo, die een panoramisch uitzicht biedt op de eerste hoofdstad van het eiland en het eilandje Vila Franca do Campo.

Ponta Delgada: Dagvullende tour Furnas Hot Springs & Gastronomie

Ponta Delgada: Dagvullende tour Furnas Hot Springs & Gastronomie

Bereid je voor op een GEHEUGENLIJKE dag. Wat wij voorstellen is een ware odyssee voor je zintuigen, die in ieder de beste sensaties opwekt, ondersteund door de eeuwenlange traditie van deze bewoners van de vulkaan Furnas. We beginnen met thee, natuurlijk uit Gorreana, geproduceerd in de enige industriële plantage in Europa zonder stop sinds 1883. Een infusie van smaken en geuren die ons meeneemt naar andere plaatsen. Het thermale bad, in water dat van nature wordt verwarmd door de vulkaan tot 39ºC, vol mineralen die je laten ontspannen als nooit tevoren, en wie weet er jonger uit te komen, dankzij de invloed van de fontein van de jeugd. De "Cozido das Furnas" onder de grond gekookt met de vulkanische hitte, unieke smaak en gastronomische specialiteit van ons eiland, de witte kaas op smaak gebracht met lokale rode peper en de onmiskenbare ananasschijf van de Azoren mocht niet ontbreken als toetje. Een ware godendelicatesse. Tot slot de cheesecake uit Vila Franca do Campo, waarvan het geheim achter slot en grendel wordt bewaard, maar dat maakt niet uit, want het is iets om op te eten en om meer te schreeuwen. Nieuwsgierig! Kom en verken deze hoek die betoverd wordt door fumarolen en het warme water van Furnas. Niet te missen in een volledige dag vol avontuur en ontdekking van Azoreaanse smaken en geuren.

Vanuit Lagoa: Hele dagtocht met gids naar het meer en de watervallen van Furnas

Vanuit Lagoa: Hele dagtocht met gids naar het meer en de watervallen van Furnas

Ga mee met onze privétour van een hele dag en verken de adembenemende schoonheid van het eiland São Miguel. Begin je avontuur met een bezoek aan een ananasplantage en leer over de productie van deze heerlijke vrucht. Ervaar de rust vanaf de beste uitzichtpunten en geniet van de tour die de hele dag duurt met een ervaren lokale gids. Geniet van de typische gebakjes (queijadas) uit Vila Franca, de eerste hoofdstad van het eiland. De tour omvat ook een bezoek aan de Europese Theeplantage, de enige theeplantage in Europa, en het uitzicht op het eilandje Vila Franca. Maak een optionele stop voor de lunch en proef het beroemde Cozido gerecht van Furnas, bereid met de hitte van de vulkanische grond. Wees in Furnas getuige van de fumarolen en bezoek het uitzichtpunt Pico do Ferro. Ga op een reis van je leven door het adembenemende eiland São Miguel. Je bent van harte welkom.

De topbezienswaardigheden in Vila Franca do Campo

Activiteiten in Our Lady of Peace kapel

Steden in Portugal

Andere activiteiten in Our Lady of Peace kapel

Wil je alle activiteiten in Our Lady of Peace kapel bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Our Lady of Peace kapel

Gemiddelde beoordeling

4.8
(93 beoordelingen)