Ouzoud-watervallen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Ouzoud-watervallen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.190 beoordelingen

We werden opgehaald door Khalid onze taxichauffeur. Wat hebben we een lol met hem gehad. Omdat het nogal een stuk rijden is was hij onderweg echt een gids. Wist ons van alles te vertellen onderweg en hij had humor en een enorm aanstekelijke lach. Bij de watervallen hadden we een gids die ons ( met ondertussen een bijgevoegde groep) begeleide naar de watervallen. De naam van de gids weet ik niet meer, we hebben veel gekeken dus niet veel gehoord van hetgeen hij vertelde en de groep was er ook te groot voor maar dat vonden we niet erg. Het is er zo ontzettend mooi! Na een fikse afdaling op de grappige bootjes richting de waterval. Ongelooflijk prachtig! Wat een mooie natuur. Heerlijk verse jus ‘d orange gekocht onderweg die ter plekke geperst wordt. De groep ging lunchen maar wij hadden evenals 2 anderen geen honger en vroegen of we onze klim naar boven mochten beginnen. Dat vond de gids prima en wees ons nog op een plateau waar we apen konden zien. De terugweg met Khalid was TOP!

Omdat het nog een beetje fris was wachtte wij in de lobby van het hotel, de chauffeur kwam naar binnen om ons op te halen. Na een fijne reis, met een kleine tussenstop kwamen we aan bij het dorpje. Alles was goed geregeld, we kregen een gids toegewezen en gelijk vertrokken we. Ook kregen we niet alleen de waterval te zien, de gids bracht ons naar een huisje en vertelde de geschiedenis hierover. Daarna begon de tocht naar de waterval

Het was een hele trip behoorlijk ver rijden en een stevige wandeling. als je daarvan houdt is het zeker een aanrader, geen Heel grote waterval maar dat had ik ook niet verwacht wel heel mooi gelegen en de (roei) bootjes waren ook leuk onderweg ook nog gezien. of ik getyourguide zou aanbevelen, vind ik moeilijk na 1 ervaring. maar dit was in elk geval positief

Aanrader!! Prachtige uitstap en zeer indrukwekkende waterval. Het boottochtje naar de overkant van de oever is ook een leuke verfrissing. De aapjes zijn zo schattig en leven in het wild. Dikke pluim voor onze gids, grappig en wist enorm veel. Is meer dan zijn geld waard.

Netjes en duidelijke ophaaldienst. Goede reis met pauze aangekomen welkom ontvangen en een leuke tour gehad langs de watervallen. Was het 3 uur rijden zeker waard. Alles rustig aan en niks gehaast.