Belevingen in
Overlord Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Overlord Museum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Normandië D-Day invasiestranden Full-Day Tour vanuit Parijs

1. Normandië D-Day invasiestranden Full-Day Tour vanuit Parijs

Geniet van een onvergetelijke dag reis van Parijs, en bezoek de stranden van Normandië, waar de uitkomst van veranderde de Tweede Wereldoorlog en de toekomst van Europa voor altijd. Meer informatie over de dramatische gebeurtenissen van 6 juni 1944, met een round-trip minibus transfers van Parijs. U rijdt door het Normandische platteland om een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van de campagne te ontdekken. Gedurende de dag, gaat u naar Omaha Beach, zie de Duitse Bunkers, bezoek Operation Overlord Museum, en reizen naar Pointe du Hoc. Het best bekend als de site van de heroïsche aanval door Amerikaanse Rangers op D-Day, Pointe du Hoc ligt 4 mijl (6,4 kilometer) ten westen van Omaha Beach. Staar in verwondering naar meer dan 10.000 witte kruisen dat de gesneuvelde soldaten in de Amerikaanse begraafplaats te markeren. Of u nu een geschiedenis buff, nieuwsgierig naar deze zeer belangrijke slag bent, of hebben een aantal persoonlijke verbinding met de D-Day landingen, zal uw gids helpen om de slagvelden tot leven, vertellen unieke verhalen van de soldaten die vochten en stierven om te zetten een einde aan Hitler's plannen voor Europa en de wereld.

...
Normandië: privétour naar D-Day-stranden vanuit Parijs

2. Normandië: privétour naar D-Day-stranden vanuit Parijs

Begin uw dag met wat koffie en croissants en een bezoek aan Pegasus Bridge, het eerste dorp en huis dat op D-Day werd bevrijd. Ga dan verder naar Juno Beach om alles te weten te komen over hoe 12.000 Canadezen erin slaagden dit gebied in slechts een paar uur te veroveren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ontdek vervolgens in Arromanches de schaal en de cijfers van de Normandische campagne met actuele beelden van de strijd. Neem een pauze met een gastronomische lunch op Omaha Beach met uitzicht op het monument voor de geallieerden, waar je gids in detail zal uitleggen hoe de strijd die daar 77 jaar geleden plaatsvond zich ontvouwde. Na de lunch ga je naar de Pointe du Hoc, waar je veel van de Duitse WO II-bunkers kunt zien die zijn ingenomen door het US Second Rangers Battalion. Bezoek ten slotte de Amerikaanse begraafplaats en het monument van Normandië voordat u de ceremonie van de kleuren bijwoont.

...
Van Rouen: D-Day-stranden in Normandië, privétour van een hele dag

3. Van Rouen: D-Day-stranden in Normandië, privétour van een hele dag

Bezoek de stranden van Normandië die de herinnering aan gevallen helden levend houden. Vertrek op een dagexcursie vanuit de havenstad Rouen. Leer meer over de gebeurtenissen die plaatsvonden in Normandië, van de D-Day-landingen tot de Slag om Normandië, van een deskundige gids. Maak je eerste stop bij Sainte-Mere-Eglise, het dorp van de US Airborne Division. Begrijp hoe 14000 parachutisten een cruciale rol speelden bij de bevrijding van de stad. De site draagt nog steeds sporen van de Slag om Normandië. Bezoek het Airborne Museum waar je gids de details van de tentoonstelling zal uitleggen. Ga vervolgens naar de heggen om de natuurlijke hekken te zien waar veel Duitse soldaten zich verstopten om hun missie te volbrengen. Bekijk vervolgens een van de twee Amerikaanse landingszones in Normandië, Utah Beach. Ontdek hoe dit strand zo snel en succesvol werd ingenomen op D-Day van de invasie. Stop voor een gastronomische lunch op Omaha Beach tegenover het monument voor de geallieerden. Luister naar de details van de dodelijke strijd in 1944 die op deze plek plaatsvond. Ga na de lunch naar de Pointe du Hoc. Bekijk de vele Duitse bunkers en mitrailleurposten die zijn ingenomen door het Amerikaanse 2nd Rangers Battalion. Bezoek ten slotte de Normandy American Cemetery and Memorial, ter ere van Amerikaanse troepen die stierven tijdens de D-Day-landingen en de daaropvolgende operaties. Woon de ceremonie van de kleuren bij om degenen te herdenken die hun leven hebben verloren terwijl ze een einde maakten aan de Tweede Wereldoorlog. Als de tijd het toelaat, zie je ook de Longues-sur-Mer-batterij, de laatste Duitse artilleriebatterij uit de Tweede Wereldoorlog, waarvan de 150 mm-kanonnen operationeel waren op D-Day. Profiteer van vervoer van en naar het hotel op een tijdstip dat het u uitkomt. Geniet van versnaperingen zoals verse koffie en croissants. Je wordt aan het einde van de tour teruggebracht naar je pier-hotel. Het reisschema wordt aangepast aan uw schema.

...

Sitemap Overlord Museum

Wil je alle activiteiten in Overlord Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.