Toegangsticket

Entreebewijs voor Blenheim Palace

Activiteitenaanbieder: Blenheim Palace

Entreebewijs voor Blenheim Palace

Activiteitenaanbieder: Blenheim Palace

Vanaf ¥ 3.355 per persoon

Bezoek het huis van de 12e hertog en hertogin van Marlborough en de geboorteplaats van Sir Winston Churchill. Verken een Werelderfgoedlocatie met meer dan 300 jaar geschiedenis en meer dan 2000 hectare aangelegd parklandschap en formele tuinen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Audiogids optioneel
Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Chinees, Russisch, Spaans, Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een onvergetelijk dagje uit terwijl je de geschiedenis en het erfgoed van dit prachtige paleis en de schat binnen leert kennen.
 • Beleef evenementen, rondleidingen en tentoonstellingen gedurende het hele jaar.
 • Ontdek meer dan 2000 hectare aangelegde parken en formele tuinen.
 • Kies tussen tickets die toegang geven tot het paleis, of om alleen het omliggende park en de tuinen te verkennen.
Volledige beschrijving
Ontdek het paleis van de 12e hertog en hertogin van Marlborough en de geboorteplaats van Sir Winston Churchill. Bewonder dit meesterwerk van 18e-eeuwse barokarchitectuur, dat een van de mooiste antiekcollecties van Europa herbergt.Volg een rondleiding door de Staatszalen en bewonder de portretten, wandtapijten en het prachtige meubilair, terwijl je meer te weten komt over de 300-jarige geschiedenis van dit nationale juweel.Bezoek de Churchill-tentoonstelling en leer alles over het leven van de grote premier, te beginnen met zijn geboorte in Blenheim Palace in 1874. De tentoonstelling bevat foto's, uittreksels uit zijn dagboeken, kunstvoorwerpen en een aantal andere objecten. Verken deze Werelderfgoedlocatie te midden van meer dan 2000 hectare parklandschap, aangelegd door een van de beroemdste landschapsarchitecten van het Verenigd Koninkrijk, Lancelot 'Capability' Brown.Maak een wandeling langs de Grand Cascades of rond het meer om enkele van de mooiste uitzichten in Engeland te bewonderen. Ontdek de formele tuinen, waaronder de rozentuin, de Churchill Memorial Garden, de waterterrassen en de Secret Garden. Op korte afstand van het paleis, af te leggen met een minitreintje, ligt de Pleasure Gardens, met een reusachtig heggendoolhof, een vlinderhuis, een lavendeltuin en een tentoonstelling over hoe de tuinen in de loop van de geschiedenis van het paleis zijn gebruikt en onderhouden.
Inbegrepen
 • Audiogids.
 • Eten en drinken.
 • Jaarkaart.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Blenheim Palace, Woodstock, OX20 1UL

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat sommige evenementen extra kosten met zich meebrengen.
 • Let op: dit ticket kan niet worden omgezet in een jaarkaart.
 • Als gevolg van COVID-19 kunnen sommige activiteiten beperkt zijn.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 194 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Helaas was het ons onbekend dat er een groot event plaatsvond op de dag van ons bezoek. Zo stonden er bijv. op het binnenterrein stoelen, er werd geoefend met de geluidsinstallatie, het paleis en de tuinen sloten om 15.00u. Dit maakte het bezoek onrustig en minder rustgevend, en zeker minder fraai qua uitzichten.

19 juni 2022

De parkeerplaats was vrij ver weg en was binnen met de hondenactiviteiten. Het begon te regenen en het personeel controleerde onze kaartjes buiten toen ik naar een overkapping verhuisde. Geen kaart van de lay-out van het paleis bij de ingang. De introductie van het paleis door het personeel was zinloos, ik kon niet begrijpen wat ze zei. Het paleis was een uitstekende rondleiding met de Cecil Beatons-collectie en de Churchill-tentoonstelling was interessant personeel, zeer deskundig en informatief mooi terrein en een zeer plezierige heerlijke Churchill-afternoon tea. Reken 3 uur voor rondleiding door het huis.

Verder lezen

6 juli 2021

Echt genoten van mijn dag in Blenheim Palace, alle faciliteiten waren uitstekend met erg vriendelijk behulpzaam personeel. Het terrein en de tuinen zagen er allemaal goed uit en eenmaal binnen in het paleis zelf kon je de pracht uit eerste hand zien. De enige negatieve opmerking is dat de cadeauwinkel veel te duur was, maar ik veronderstel dat buitenlandse toeristen een premie zullen betalen

Verder lezen

2 juli 2019

Product ID: 161670