Oxford
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Oxford

Wil je alle activiteiten in Oxford ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oxford

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 925 beoordelingen

Hele leuke enthousiaste gids die veel vertelde en fijne antwoorden gaf

Elisabeth vertelde over persoonlijke ontmoetingen die ze met de acteurs en de schrijver heeft gehad. Ook allerlei bijzonderheden van de locaties en ook over plaatsen buiten de route. Ik vond dat zij zeer goed verstaanbaar en begrijpelijk sprak. En ze maakte van ons twintigen echt een groepje op avontuur door onze favoriete serie. Ik raad deze tour en gids zeer zeker aan.

Gepassioneerde gids die ons heel wat heeft bijgebracht

Excellent we raden Elisabeth aan iedereen aan. Ze is een supergids die minder gekende paden bewandeld. Geeft heel duidelijke uitleg en is zelf heel gepassioneerd door Oxford en zijn politie-inspecteurs Morse, Lewis n Endeavour.

Heerlijke Tour, met super leuke guide Sandra!

Een leuke Tour met een goede guide; Sandra, zij is goed te verstaan en heeft leuke verhalen. Ze weet heel veel en is van alles goed op de hoogte. Echt een aanrader. Het your guide is ook een prima organisatie!

Super leuk! We hadden een enthousiaste vrouw die ons rondleiden. Ze was vroeger docent geweest dit maakte dat ze een duidelijk verhaal had. Ook hadden we een fijn klein groepje.

Super rondleiding door vroegere studente. Vloeiend en zéér intéressant

Studente die met kennis van zaken de ganse rondleiding vlot rond heeft gepraat met de boeiende items uit de Oxfordse geschiedenis. Kortom een échte aanrader!