Oxford
Fietsen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Oxford Fietsen: Onze meest aanbevolen

 • Oxford: stadsfietstocht met studentengids

  1. Oxford: stadsfietstocht met studentengids

  Ontdek het historische stadscentrum van Oxford en de magische parken aan de rand van de stad met deze begeleide fietstocht. Fiets langs de beste attracties van de stad en bedek meer terrein. Ontmoet je gids in het stadscentrum om je ervaring te beginnen. Fiets samen met een studentengids door de stad en leer meer over de geschiedenis van Oxford. Bewonder de universiteitsgebouwen waar Oscar Wilde, JRR Tolkien, CS Lewis en veel Britse politici hebben gestudeerd. Bewonder de architectuur van de hogescholen in Oxford en ga de beroemde Bodleian Library binnen. Bewonder het landschap van Port Meadow en bezoek sites die u niet te voet kunt bereiken. Geniet van veel stops langs de route en eindig terug op het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

 • Oxford: fiets- en wandeltocht met gids voor alumni van de universiteit

  2. Oxford: fiets- en wandeltocht met gids voor alumni van de universiteit

  Dompel jezelf onder in de cultuur van Oxford University en leer alles over de omvang van de beroemde campus tijdens deze fiets- en wandeltocht. Verken de dramatische moderne architectuur van het Blavatnik Center en de middeleeuwse gevel van Magdalen College. Het wandelelement van de tour neemt je mee naar een van de oudste hogescholen van de universiteit en de wereldberoemde Bodleian Library, beroemd als filmlocatie in de Harry Potter-films. Ervaar het schilderachtige landschap van de Christ Church Meadows voordat je All Souls College en de Radcliffe Camera bezoekt. Weven in en uit de oude stad met ritten door lokale groene ruimtes en verken de Port Meadow terwijl je leert over Lewis Carroll's tijd in Oxford.

 • Ontdek Oxford: fietstour door stad en platteland

  3. Ontdek Oxford: fietstour door stad en platteland

  De beste manier om Oxford en zijn prachtige omgeving te zien is op de fiets. In feite gebruiken veel inwoners fietsen om door de stad te reizen, omdat Oxford niet de meest autovriendelijke plaats is. De fietstourroute kan variëren volgens speciale verzoeken, maar over het algemeen is de route als volgt. Vertrek met de fiets vanuit Oxford en volg een ontspannende schilderachtige route langs het pad van de Theems om een pittoresk dorp met rieten huisjes, een middeleeuwse kerk en schilderachtige uitzichten te bezoeken. Je gaat dan verder met een wandeling van 1 uur die je laat kennismaken met de bezienswaardigheden van Oxford, inclusief bezoeken aan de hogescholen. Het is ook mogelijk om een pubstop te plannen voor verfrissingen en, ongeacht de route, kunt u inzicht krijgen in hoe een boottocht langs deze route in 1862 Lewis Carroll's verhalen over 'Alice in Wonderland' inspireerde.

Other Sightseeing Options in Oxford

Want to discover all there is to do in Oxford? Click here for a full list.