Oxford
Geschiedenis & erfgoed

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Oxford

Möchten Sie alle Aktivitäten in Oxford entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Oxford

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.353 beoordelingen

Onze tourguide Renata wist ons alles te vertellen over Oxford en Harry Potter. Ook wanneer ze al dingen verteld had en we verdiepende vragen hadden wist ze hier gemakkelijk antwoord op te geven. Ik kreeg ook het idee dat ze met veel plezier over de stad stond te vertellen.

Een aantal colleges werd bezocht en belangrijke plekken in Oxford aangedaan. De informatie was toegespitst op het studeren in Oxford en voorzien van de nodige historische toelichtingen. Onze gids was student aan een van de colleges en had "inside information".

Our guide Michiel was top! He knew and told us so much about Harry Potter, literature and history that the tour was super interesting despite the fact it rained during the whole tour. Well done Michiel!

De dagtocht is strak georganiseerd; een prima busreis met leuke gids Kevin die ons veel wist te vertellen over de geschiedenis en alle hoogtepunten van de tocht.

Het was moeilijk om de juiste gids te vinden. Ook leek het erop dat we een andere tour zouden maken als warvoor we betaald hadden. Later is dat hersteld.