Oxford
Natuur & vergezichten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Oxford: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Oxford? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Oxford

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.005 beoordelingen

Prachtige excursie, rij kwaliteit van de chauffeur kan veel beter.

De excursie was prachtig. De plaatsen waren ontzettend mooi, James is een hele leuke gids die veel en ook boeiend wist te vertellen. Jammer dat hij pas later op stapte en eerder afhaakte ivm zijn reistijd. Dit snapte we wel, maar voor de reis was het jammer. De chauffeur was ontzettend vriendelijk, maar we waren blij dat we weer veilig terug waren. Hij was continue bezig met de airco, raam en krabben in zijn gezicht, hoofd en armen wat de rijstijl er niet veiliger op maakte. 1 keer zelfs een flinke slinger gemaakt en op de terug weg een keer flink in de remmen waarvan we toch behoorlijk zijn geschrokken. Al met al was de reis echt meer dan de moeite waard, maar zouden we er goed overna moeten denken of we nog een keer via deze organisatie zouden boeken.

Rondleiding met favoriete plekken van onze gids. Adembenemend!

Deze daguitstap is voorbij gevlogen! Een prachtige, schilderachtige omgeving met de mooie toeristische trekpleisters, maar ook de rustige plekjes waar de tijd écht is blijven stilstaan.

Geweldige gids, James en een interessant mooi programma

De gids was heel aardig maar vooral ook heel deskundig. Zijn enthousiasme was aanstekelijk, en hij vertelde zo fascinerend dat je op het puntje van je stoel bleef zitten.

De Tourleider Rob gaf erg veel informatie op een prettige manier. Het weer zat niet mee, maar de sfeer was prima.

Geweldig dag tocht met voldoende tijd om alles te zien. Goede begeleiding. James en Darren geweldig duo