Oxford: Making of Harry Potter-tour

Oxford: Making of Harry Potter-tour

Vanaf $34,94 per persoon

Verken Oxford door de ogen van Harry Potter en andere personages uit de boeken en films op een tour van 1,5 à 2 uur. Vergelijk het leven op Zweinstein met een opleiding aan Oxford. Test je kennis met de Potter-mania-quiz.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 105 minuten - 2 uur
Begintijd 12:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Ervaar de magie van Oxford tijdens een tour voor fans van Harry Potter
 • Verken met je enthousiaste gids historische universiteitsgebouwen
 • Test je Potterkennis bij een leuke quiz
 • Ga mee op deze tour en zie waarom andere Dreuzels hem 5 sterren gaven
Volledige beschrijving
Treed in de voetsporen van Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en de andere personages uit de Harry Potter-serie. J.K. Rowling meldde zich aan om aan de universiteit van Oxford te studeren en was dus vertrouwd met Oxford. Dus toen de films werden gemaakt, leidde Rowling de producenten rond in Oxford. Ze wees verschillende plekken aan die ze zouden kunnen gebruiken in de films, zoals het beeld dat lijkt op Haast Onthoofde Henk en Turf Tavern Lane, dat eruit ziet als de Verdonkeremaansteeg. Op deze rondleiding ga je naar de Divinity School in de Bodleian Library. Hier werden de ziekenboeg- en dansscènes opgenomen. Hoewel de andere filmlocaties en de faculteiten van de universiteit momenteel gesloten zijn, laat deze activiteit zien waar de Harry Potter-films in Oxford werden gefilmd. Je gaat langs de beroemde bezienswaardigheden en universiteitsgebouwen van de stad. Je krijgt ook allerlei informatie te horen over de acteurs, producenten en de inspiratie van J.K. Rowling. Tijdens het rondlopen doe je mee aan een Harry Potter-quiz om je kennis van de boeken en films te testen. De gids beschrijft ook hoe het studentenleven in Oxford zich verhoudt tot dat op Zweinstein.
Inbegrepen
 • Gids
 • Gedetailleerde kaart van de Oxford city center colleges, attracties en bezienswaardigheden
 • Toegang tot de Divinity School filmlocatie
 • Gegarandeerde toegang tot de filmlocatie in de Bodleian Library van de Divinity School (alleen bezocht wanneer geopend)
 • Bezoek aan de middeleeuwse bibliotheek boven (er mogen hier geen rondleidingen worden gegeven)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Vanwege COVID-19 kunnen New College en de filmlocaties tot nader order niet bezocht worden. De tourroute kan veranderen
 • Let op: de aanbieder checkt of de locaties toegankelijk zijn, maar kan toegang op de dag van de tour niet garanderen. Het gebeurt zelden, maar omdat het privéinstanties zijn kunnen zij hun deuren sluiten zonder aankondiging
 • De Divinity School is altijd gesloten op afstudeerdata en elk jaar op 24-26 december, 30-31 december, en 1 januari.
 • Gepubliceerde sluitingsdata van de Divinity School in 2020 zijn inclusief de volgende afstudeerdagen van de universiteit, wanneer weinig colleges open zijn: 18 januari, 29 februari, 2 en 9 mei, 18, 23, 26-28, en 31 juli, 1-3, 5, en 7-8 augustus, 12 en 25-26 september, 6-7, 14, en 20 november, 2020
 • Sluitingsdata van de Divinity School voor afstudeerdagen in 2021 zijn: 23 januari, 27 februari, 6 maart, 8 mei en 15 mei.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 / 5

gebaseerd op 461 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4.7/5
 • organisatie
  4,6/5
Sorteren op

Renata de gids was geweldig. Ze legde alles uit over de tour en wat ze aan het begin kon verwachten. Naast informatie over Harry Potter in Oxford had ze een enorme kennis van Oxford in het algemeen. REnata was zeer behulpzaam, zeer bereid om haar feest te leren kennen en waar ze vandaan kwamen

5 januari 2020

Leuk, grappig en leerzaam.

We hebben een hele leuke tour gekregen. Peter was onze gids en omdat hij al een tijdje student in Oxford is, weet hij veel van de lokale geschiedenis en de interessante plekken in de colleges. Hij brengt het met enthousiasme en veel britse humor en neemt overal ruim de tijd voor. De Harry Potter lokaties waren zeker leuk om te zien en na wat aarzeling hebben we zelfs de Hogwarts mantels en Sortinghat aan gehad :) Maar ook de geschiedenis van de stad zelf is interessant. Een aanrader voor HP fans en mensen die wat meer van de stad willen weten!

Verder lezen

5 september 2017

Fantastic tour! We are very happy and for family with kids we strongly suggest it! Well worth the money. Our guide, Peter was walking us through the history of Oxford using very friendly manner and always able to trigger the kids attention with questions and quiz about HP. The experience was great!

25 oktober 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 70566