Rondleiding

Oxford: Harry Potter-rondleiding met toegang Divinity School

Oxford: Harry Potter-rondleiding met toegang Divinity School

Vanaf € 30,83 per persoon

Zie Oxford door de ogen van Harry Potter en andere personages uit de Harry Potter-films. Ontdek hoe het studentenleven op Zweinstein zich verhoudt tot een opleiding aan Oxford. Test je kennis met de Potter-mania-quiz.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 80 minuten - 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Ervaar de magie van Oxford tijdens een tour voor fans van Harry Potter
 • Verken met je enthousiaste gids historische universiteitsgebouwen
 • Test je Potterkennis bij een leuke quiz
 • Ga mee op deze tour en zie waarom andere Dreuzels hem 5 sterren gaven
Volledige beschrijving

Treed in de voetsporen van Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en andere personages uit de Harry Potter-films. JK Rowling solliciteerde om te studeren aan de universiteit van Oxford en dus kende ze Oxford.

Dus toen ze de films produceerden, liep Rowling de producenten rond in Oxford en wees op verschillende bezienswaardigheden die ze konden gebruiken, zoals het standbeeld dat eruitziet als 'Bijna Headless Nick', en Turf Tavern Lane, dat eruitziet als Knockturn Alley.

Deze tour laat zien waar de Harry Potter-films zijn opgenomen in Oxford. Het omvat alleen toegang tot 1 filmlocatie via de Divinity School, waar ze de klas-, dans- en ziekenboegscènes filmden.

Je passeert de beroemde bezienswaardigheden en hogescholen van de stad van buitenaf. Je krijgt ook veel inzichten over de acteurs, de producenten en over de inspiratiebronnen van JK Rowling. Terwijl je rondloopt, doe je mee aan een Harry Potter-quiz om je kennis van de boeken en films te testen. De gids zal ook beschrijven hoe het studentenleven in Oxford zich verhoudt tot Hogwarts.

Inbegrepen
 • Gids
 • Gedetailleerde kaart van de Oxford city center colleges, attracties en bezienswaardigheden
 • Toegang tot de Divinity School filmlocatie
 • Binnenbezoek van de middeleeuwse bibliotheek boven (de bibliotheek staat niet open voor touroperators om rondleidingen te geven)
 • Toegang tot de filmsite van New College of de filmsite van Christ Church
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

• Ontmoet je gids met een rood "I love Oxford"-sleutelkoord en/of een Harry Potter-toga en -hoed buiten de momenteel leegstaande winkel op Broad Street 17, OX1 3AS.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Vanwege COVID-19 kunnen New College en filmlocaties tot nader order niet worden bezocht. De route van de rondleiding kan veranderen
 • Let op: de aanbieder controleert altijd of de filmlocaties toegankelijk zijn, maar kan toegang op de dag van de rondleiding niet garanderen. Het gebeurt zelden, maar we vragen je om je begrip: omdat het privéinstanties zijn kunnen zij hun deuren sluiten zonder aankondiging
 • DIVINITY SCHOOL SLUITDATA 2021: 11 sep, 24 sep, 25 sep, 30 sep. Op deze data zal de rondleiding in plaats daarvan een bezoek brengen aan de New College-filmlocatie, tegen betaling van 10 GBP extra, die op de dag zelf wordt betaald, om de toegangskosten te dekken.
 • Vanaf 9 september 2021 wordt de duur van de rondleiding teruggebracht tot 75-90 minuten.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 515 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,7/5
 • organisatie
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Renata de gids was geweldig. Ze legde alles uit over de tour en wat ze aan het begin kon verwachten. Naast informatie over Harry Potter in Oxford had ze een enorme kennis van Oxford in het algemeen. REnata was zeer behulpzaam, zeer bereid om haar feest te leren kennen en waar ze vandaan kwamen

5 januari 2020

Leuk, grappig en leerzaam.

We hebben een hele leuke tour gekregen. Peter was onze gids en omdat hij al een tijdje student in Oxford is, weet hij veel van de lokale geschiedenis en de interessante plekken in de colleges. Hij brengt het met enthousiasme en veel britse humor en neemt overal ruim de tijd voor. De Harry Potter lokaties waren zeker leuk om te zien en na wat aarzeling hebben we zelfs de Hogwarts mantels en Sortinghat aan gehad :) Maar ook de geschiedenis van de stad zelf is interessant. Een aanrader voor HP fans en mensen die wat meer van de stad willen weten!

Verder lezen

5 september 2017

Harry Potter Tour with Divinity School Entry.

What a brilliant tour! Booked this as an alternative to the usual city tour and thoroughly enjoyed it. Peter, our guide, shared his extensive Harry Potter knowledge in a fun way, putting it into the Oxford context, a city which inspired JK Rowling in her writings. We also learnt about the history of Oxford and some of it’s other authors.

Verder lezen

5 oktober 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 70566