Oxford: wandeltour door de stad en universiteit

Oxford: wandeltour door de stad en universiteit

Vanaf US$ 20,94 per persoon

Bezoek de oudste faculteiten van Oxford, waaronder New College, dat in 1379 gesticht is en een filmlocatie was voor 'Harry Potter en de Vuurbeker'. Kom in kloosters, eetzalen, kapellen en leer over het legendarische werkgroepensysteem van Oxford.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Privégroep mogelijk
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Italiaans, Frans, Chinees, Duits

Belevenis

Highlights
 • Zie de dromerige torenspitsen van Oxford
 • Laat je rondleiden langs de meeste historische faculteiten met een universitair opgeleide gids
 • Verken filmlocaties van de Harry Potter-films en de tv-series 'Brideshead Revisited' en 'Inspector Morse'
 • Kom meer te weten over het collegesysteem dat typisch van Oxford en Cambridge is
 • Bezichtig de Brug der Zuchten bij het 13e-eeuwse Hertford College
Volledige beschrijving
Sluit je aan bij een tour door Oxford met een universitair opgeleide gids, die jaren aan ervaring in de stad én haar collegebanken heeft. Verken de dromerige torenspitsen van een van de oudste universiteiten ter wereld tijdens een wandeltour van 90 minuten. Betreed een van de meest historische faculteiten, zoals New College, die in 1379 gesticht is en recentelijk in de Harry Potter-films en tv-programma's 'Inspector Morse' en 'Lewis' verscheen. Exeter College, gesticht in 1314, is een andere favoriet tijdens de meeste tours. Hertford College is met zijn romantische gevel en Bridge of Sighs, gelijk te herkennen van 'Brideshead Revisited'. De openingstijden van de faculteiten kunnen toegang beperken, maar alle tours zullen in elk geval naar de universiteitsbibliotheek gaan om meer te weten te komen over het collegesysteem dat typisch is voor Oxford en Cambridge. Ontdek beroemde alumni die gestudeerd of onderwezen hebben op de universiteit, waaronder de beroemde dr. Spooner, wiens portretten in de eetzaal van New College hangen en wiens naam gebruikt is voor het speelse taalkundige fenomeen "spoonerisme".
Inbegrepen
 • Toegang tot de hogescholen, de bibliotheek etc. zijn inbegrepen in de openbare standaardtour. Voor privérondleidingen zijn de toegangsprijzen extra / optioneel.

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Alle faculteiten en de bibliotheek kunnen op elk moment sluiten. Wanneer dat het geval is, zullen geschikte alternatieve faculteiten bezocht worden
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,4 / 5

  gebaseerd op 419 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Guide
   4.3 / 5
  • prijs / kwaliteit
   4,2 / 5
  • dienstverlening
   4.4 / 5
  • organisatie
   4,3 / 5
  Sorteren op

  Zeer informatief

  Rondleiding was zeker de moeite waard, in anderhalf uur veel te weten gekomen over de geschiedenis van Oxford, de gebouwen en de bewonders. Eén opmerking: in New College was the Hall gesloten. De gids zegde toe dat -wie the Hall de dag erna evengoed wilde bezichtigen- de toegang niet nog eens betaald hoefde te worden. Dat bleek niet waar. De cassierès wisten ook te vertellen dat de gids dit vaker aan groepen toezegde terwijl hij heel goed van het beleid op de hoogte is. Niet netjes van de gids...

  Verder lezen

  30 juli 2017

  It was enjoyable to have an alumna guide who knew about life at Oxford Uni but the group, at 15 was too large. My teens would have liked a bit more info on where Harry Potter was filmed. It would have been good to go inside the colleges but this was not possible due to Covid however we did go into the Divinity room which was beautiful.. The guide was happy to answer any questions and was very amenable.

  Verder lezen

  31 oktober 2020

  Vertalen

  Rainy day, but nice, as it was quiet. Edward, our guide was excellent. He paced the tour well, described what we saw and gave some ideas where to go after the tour. We went to The Turf Tavern for a beer, and had cup of coffee in the Congregation room. Edward answered all our questions, told us interesting anecdotes, and also included just enough personal information to make Oxford more interesting.

  Verder lezen

  1 oktober 2020

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 29999