Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Privétour

Van Oxford: rondleiding door Blenheim Palace

Activiteitenaanbieder: Visit Oxford Tours

Van Oxford: rondleiding door Blenheim Palace

Activiteitenaanbieder: Visit Oxford Tours

Vanaf ¥ 24.546 per persoon

Geniet van een rondleiding door een van de beroemdste paleizen en tuinen van Engeland en de thuisbasis van de familie Churchill en de hertog van Marlborough. Kom meer te weten over de gebeurtenissen die hebben geleid tot de oprichting van Blenheim Palace. Geniet van een privétour voor maximaal 4 personen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Nederlands
Audiogids optioneel
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Kijk binnen in een van de beroemdste paleizen van Engeland en geniet van de tuinen
 • Geniet van het weelderige interieur, de uitgestrekte tuinen, het meerhuis en het doolhof
 • Heb vrije tijd na de rondleiding om andere tentoonstellingsruimtes, het doolhof, de tuinen of het dorp Woodstock te bezoeken
 • Ontvang een toegangsbewijs ter waarde van £ 32,50 per persoon in de ticketprijs
Volledige beschrijving
De oprichting van Blenheim Palace was geen gemakkelijke prestatie - de hoofdarchitect werd zelfs de toegang geweigerd om zijn voltooide werk te zien. Het is echter vandaag open voor iedereen om te genieten van het weelderige interieur en de uitgestrekte tuinen, het meerhuis en het doolhof. Het toegangsticket voor het paleis met audiogids ter waarde van £ 32,50 per persoon is ook inbegrepen in je ticketprijs. Deze tours worden alleen aangeboden als privé groepsreizen max 2-4 personen. Je rondleiding, die de geschiedenis van het paleis en de familie Marlborough zal belichten, vindt plaats tijdens een wandeling door de tuinen en het terrein plus een deel van het paleis. Geniet van vrije tijd om de tentoonstellingsruimtes en de tuin van het paleis verder te verkennen. Bezoek op eigen gelegenheid andere delen van het paleis en de tuinen of geniet van een maaltijd in het café van de paleistuin of het interieurrestaurant. Geplande starttijden kunnen worden herzien, mits u een dergelijk verzoek bij uw boeking kenbaar maakt.
Inbegrepen
 • Toegangsprijs paleis (ter waarde van £ 32,50 per persoon)
 • Vervoer vanuit Oxford met de bus (indien optie gekozen)
 • Gratis thee of koffie
 • Als u liever een taxi naar het paleis neemt, kan deze op eigen kosten voor u worden geboekt
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Mondkapje of andere vorm van bedekking

Goed om te weten

 • Let op, het paleis gaat weer open vanaf 17 mei 2021
 • Deze tour laat alleen privé groepstourboekingen toe voor maximaal 1-4 personen; voor grotere groepsgroottes, vraag GetYourGuide om de operator te bellen voor meer informatie
 • Vanwege de huidige regelgeving kan de lokale partner geen rondleidingen in de paleishutten aanbieden. Zo zal uw rondleiding, die de geschiedenis van het paleis en de familie Marlborough zal belichten, plaatsvinden tijdens een wandeling door de tuinen en het terrein. Je ontvangt dan een toegangsbewijs ter waarde van bijna £ 30 voor een self-guided audiogidstoegang in de paleishutten.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 7 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5/5
 • Vervoer
  3/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • veiligheid
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Peter was delightful! He went above and beyond our expectations. Peter is full of information and his delivery is very entertaining. We spent the day touring and engaging in pleasant conversation about the primary points of interest as well as incidental information. This made for a rich and enlightening experience. We could never have learned as much from a prepackaged headset. Bravo, Peter!

Verder lezen

1 oktober 2022

Vertalen

We had a private tour to Blenheim Palace with Michiel. He was an excellent guide. His company was I ♥️ Oxford. Michiel was extremely knowledgeable, giving us a thorough explanation of the history of the palace and the people who played out in its history. He was very adaptable to our needs and requests. I would definitely recommend him as a guide for this trip while in Oxford.

Verder lezen

18 september 2022

Vertalen

Our guide, Peter, was very informative about the Palace and its history and manged the tour in a very professional manner. In particular, the transport and ticketing arrangements were well organised. He has a very sociable manner and readily responded to questions relating to the Palace and to other aspects of Oxford and its history.

19 september 2019

Vertalen

Product ID: 117669