Oxford Street, Londen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Oxford Street, Londen

Wil je alle activiteiten in Oxford Street, Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oxford Street, Londen

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 188 beoordelingen

Echt genoten van onze reis naar Londen en ons pakket dat we hebben gekocht. We wilden de London Eye doen en de hop on hop off bus doen - de riviercruise was een extraatje en werd uiteindelijk het hoogtepunt. We liepen het grootste deel van de weg door de stad, maar gebruikten de bus slechts twee keer - beide keren om slechts één halte te gaan. Prachtig uitzicht vanaf de London Eye - maar de cruise was gewoon geweldig. We gingen van Tower Bridge naar Westminster. De man die sprak was echt grappig en de feiten super interessant. De Baileys warme chocolademelk aan boord ook heerlijk. Zou absoluut aanraden.

Ik ben helemaal weg van de tour, was erg spannend en het was heerlijk weer. Het beste deel was onze gids Bruce, die hilarisch is en je zeer interessante informatie geeft en Vince, onze chauffeur, was erg behulpzaam en vriendelijk.

Zeer goede reis geweldige manier om een natte ochtend door te brengen, droog te blijven maar alle sites te zien! De audio was zeer informatief. dingen die ik niet wist over Londen, zeer aan te bevelen voor alle leeftijden?

We hadden echt een heerlijke dag, we hebben veel geleerd, dingen die we niet wisten, het personeel was uitzonderlijk, erg behulpzaam, beleefd en deskundig.

De kinderen vinden het geweldig om de geschiedenis van Londen te leren kennen