Belevingen in

Paarl

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Paarl

Wil je alle activiteiten in Paarl ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paarl

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 501 beoordelingen

Van begin tot eind was dit een leuke en plezierige reis. Nick, onze gids, was vriendelijk, aanspreekbaar en deskundig. De wijnhuizen die we bezochten waren gevarieerd en de wijnproeverijen bij elke plaats waren goed. Eén daarvan had een geweldig uitzicht en de kans om springbokken, zebra's en gnoes te bekijken. We hadden verschillende keuzes voor lunch en elk gerecht was goed gepresenteerd en het eten was lekker en overvloedig.

Geweldige wijntour. We bezochten vier wijnhuizen en proefden een breed scala aan wijnen, allemaal op prachtige locaties. We hebben vooral genoten van de Muratie-wijnmakerij en kaascombinaties bij Fairview. Onze gids was deskundig en informatief, en we genoten van het kunnen proeven met een groep andere mensen in het busje, die allemaal erg aardig waren.

We hebben echt genoten van deze tour, niet alleen vanwege de smakelijke wijnen maar ook vanwege onze geweldige gids en mooie koppels die deze tour hebben bijgewoond. De wijngaarden die we hebben bezocht waren zo mooi en de natuur blies gewoon onze geest. We hadden ook wat heerlijk eten wat een pluspunt was.

Geweldige tour met leuke stops, pittoreske omgevingen van alle bezochte wijnmakerijen. Een must in Kaapstad

Geweldige manier om te genieten (en te leren over) Zuid-Arlfricaanse wijnen