Belevingen in

Page, Arizona

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Page, Arizona

Wil je alle activiteiten in Page, Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Page, Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 780 beoordelingen

Beste ervaring ooit. Mijn man en ik kunnen de geweldigheid van de hele tour niet overwinnen. We hebben een geweldige gids Cris die de hele groep op de best mogelijke manier heeft bijgestaan. Hij was in staat om aan het einde van de tour de hele groep als een grote familie samen te voegen. De tour heeft het hele pakket om de schoonheid van de nationale parken te bezoeken en ook vrienden te maken. Cris je bent de beste, bedankt dat je ons hebt begeleid om het prachtige landschap en de geschiedenis van het zuidwesten te ervaren.

Uitstekende reis! Comfortabel busje, kleine groep (8 personen), onze gids Kurt was erg goed en zorgde goed voor ons. Prachtige landschappen helemaal, fantastische tijd in Canyon X en Horseshoe Bend. We lunchten bij Subway en het busje had zoete snacks, fruit en veel water voor ons om te pakken. We stopten verschillende keren onderweg, dus het voelde helemaal niet lang.

Ik was sceptisch vanwege de enorme populariteit van de Amerikaanse nationale parken. Het reisbureau heeft er echt een op maat gemaakte en persoonlijke ervaring van gemaakt waarbij we nooit het gevoel hadden dat we in een menigte waren. Uniek op zijn zachtst gezegd!

Het is een lange tocht maar de moeite waard. Onze gids was geweldig en deskundig. Enige keerzijde was ik 6'2 dus de beenruimte was niet fantastisch

Fantastisch echt een aanrader, chauffeur en reisleider Janos was super. Niet te beroerd te stoppen op een aantal punten om een foto te maken