Kies data
Dingen om te doen

Page, Arizona

Page, Arizona: De beste dingen die je niet wil missen

Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

1. Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

Verken de natuurlijke, kleurrijke labyrintische paden van een van de meest populaire slot canyons ter wereld: de Lower Antelope Canyon. Volg een plaatselijke Navajo-gids op een wandeltocht door deze canyon en leer meer over deze merkwaardige rotsformaties en de geschiedenis van het land. Wandel door de kronkelige gangen van de canyon, bewonder de schitterende winderige patronen, de kleurrijke torenhoge muren en de kronkelende gangen. Voel de grootsheid en de rust van de natuurlijk ontstane omgeving terwijl jouw lokale Navajo-gids in detail ingaat op deze formaties. Vervolgens daal je vijf trappen 35 meter naar beneden en kom je in de grootste grot van deze rondleiding. Kijk omhoog om dunne sliertjes van de helderblauwe hemel hoog boven je zien. Loop acht verschillende trappen op en probeer niet te versteld te staan wanneer je een caleidoscoop van felle kleuren om je heen ziet wervelen op de omringende Navajo-zandsteen. Door regen, wind en erosie is deze zandsteen in de loop der jaren gevormd en gekleurd tot wat je nu ziet. Stop om onderweg prachtige foto's te maken. Het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je omringd wordt door zulke kleurrijke, natuurlijke rotsformaties.

Pagina: Wandeltocht Upper Antelope Canyon & Entreeticket

2. Pagina: Wandeltocht Upper Antelope Canyon & Entreeticket

Ontdek de Upper Antelope Canyon met een combiticket en een begeleide wandeling. Geniet van een mooie rit naar de kloof voordat je je waagt aan een begeleide wandeling met een lokale Navajo. Nadat je naar het incheckpunt bij het Upper Antelope Canyon-kantoor bent gereden, zal een Navajo-gids je (ongeveer 5 mijl) naar de ingang van de kloof brengen. Volg je gids door de kloof terwijl je luistert naar verhalen over cultuur en kennis van de Navajo-bevolking en de geologie van het land. Haal meer uit uw foto's met unieke camerahoeken die door uw gids worden gedeeld. Leer meer over het vormingsproces van het omringende landschap terwijl je door de kloof dwaalt. Ga ten slotte terug naar het incheckpunt/de parkeerplaats.

Antelope Canyon X: toegangsticket en rondleiding

3. Antelope Canyon X: toegangsticket en rondleiding

Maak kennis met Canyon X in Antelope Canyon met een gids. Gelegen ten zuidoosten van de Lower Antelope-kloof bij de toegangspoort van Page, Ari. Dit deel van de kloof is uitgehouwen door miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen, genoeg om de iconische "x" te vormen die de canyon zijn naam geeft. Canyon X is een relatief nieuwe schilderachtige tour en de minder bekende neef van Upper/Lower Antelope Canyon, wat resulteert in minder bezoekers in vergelijking met de andere twee. Canyon X is een mix van de kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtzuilen en de steilheid van de Lower. Canyon X is ook dieper dan de andere twee en biedt voldoende fotomomenten. Het is ook echt een geweldige vakantieplek voor fotografie.

Upper Antelope Canyon: toegangsbewijs en rondleiding

4. Upper Antelope Canyon: toegangsbewijs en rondleiding

Boek vooraf uw toegangsbewijs voor Upper Antelope Canyon en wees getuige van een meesterwerk van het griezelige vakmanschap van de natuur terwijl u aan een visueel feest voor uw zintuigen begint. Geniet van een mooie rit naar de kloof voordat je je waagt aan een begeleide wandeling met een lokale Navajo. Begin je reis met een mooie rit naar de kloof (ongeveer 10 minuten op een verharde weg en 10 minuten in de droge wassing van de Antelope Canyon). Luister terwijl je gids onderweg uitleg geeft over de geologie, culturele geschiedenis en moderne problemen van de kloof. Bij aankomst op de site stap je de woestijn in en betreed je een fantasiewereld in steen. Voor fotografen kunt u met de juiste belichting het beste uit uw eigen creativiteit naar boven halen. Voor zowel aspirant- als niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te verkennen en jezelf onder te dompelen. Ervaar 's ochtends en' s middags rijke en diepe kleuren en bewonder de beroemde lichtstralen die van april tot september halverwege de dag optreden. Tijdens je begeleide wandeling krijg je inzichten die je alleen kunt zien in deze kloof, gelegen bij Page, Lake Powell.

Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

5. Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

Begeef je in de droom van iedere fotograaf met een toegangsbewijs voor de Lower Antelope Canyon en een wandeltocht met een Navajo-gids. Bekijk de met water uitgehouwen zandstenen muren van een van de meest bezochte canyons van dichtbij. In de loop der jaren is Lower Antelope Canyon een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor fotografen, toeristen en bezoekers van over de hele wereld. De Navajo naam voor Lower Antelope Canyon is Hasdeztwazi of "Spiraalvormige Rotsbogen" Deze schilderachtige canyon is gedurende vele duizenden jaren gecreëerd door de meedogenloze krachten van water en wind, die het zandsteen langzaam hebben uitgeslepen en gebeeldhouwd tot vormen, texturen en gedaantes, die je allemaal zult zien tijdens je bezoek. De uitzichten in Lower Antelope Canyon veranderen voortdurend als de zon langs de hemel beweegt en het licht zachtjes over de stenen muren filtert. Deze steeds veranderende zonnehoeken kaatsen het licht heen en weer over de smalle wanden van de canyon, waardoor een duizelingwekkend schouwspel van kleur, licht en schaduw ontstaat. Haal met de juiste belichting het beste in je eigen creativiteit naar boven. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven.

Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

6. Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

Stap in een busje met airconditioning en ga naar de beroemde Lower Antelope Canyon of de afgelegen Antelope Canyon X met je Navajo-stamgids. Ga van het gebaande pad af en bekijk bezienswaardigheden als Horseshoe Bend en de Colorado River tijdens deze ervaring in kleine groep. Bewonder het schilderachtige uitzicht van Las Vegas tot Antelope Canyon terwijl je heen en weer rijdt over de staatsgrenzen van Utah en Arizona op weg naar Page, AZ. Afhankelijk van het weer, pauzeer je in Mesquite, Nevada of Hurricane, Utah, voor een gelegenheid om je benen te strekken, de faciliteiten te gebruiken en koffie te drinken voordat je doorgaat naar de Grand Canyon. Dwaal langs rode zandstenen muren en spiraalvormige kurkentrekkerformaties die de kloof verlichten wanneer het zonlicht naar beneden klimt. Na een rondleiding door Antelope Canyon, brengt een rit van 10 minuten naar Horseshoe Bend je naar een wandeling van 1 km. Baan je een weg naar een uitkijkpunt met uitzicht op de beroemde bocht in de Colorado-rivier voor een prachtig uitzicht. Maak van de gelegenheid gebruik om dicht bij de 300-meter hoge drop te komen voor foto's van een van de mooiste bezienswaardigheden van de natuur. Vanaf daar kun je ontspannen terwijl je professionele chauffeur-gids terugkeert naar Las Vegas voor je hotel terugbrengservice, met handige pitstops onderweg.

Van Flagstaff: Antelope Canyon en Horseshoe Bend

7. Van Flagstaff: Antelope Canyon en Horseshoe Bend

Breng een dag door met het bezoeken van 2 van de meest iconische landschappen in het Amerikaanse zuidwesten: Antelope Canyon en Horseshoe Bend. Betreed het hart van Antelope Canyon en bezoek Horseshoe Bend, waar je vanaf de rand naar de machtige Colorado-rivier kunt kijken. Verlaat Flagstaff in de ochtend en reis langs de grens tussen Arizona en Utah om Antelope Canyon te bezoeken. Breng tijd door met wandelen door Antelope Canyon met de hulp van uw Navajo-partnergidsen. Vanaf daar reist u slechts een paar kilometer naar het bezoekerscentrum Glen Canyon Dam voor een snelle picknicklunch en een fantastisch uitzicht op Lake Powell. Ga voor de finale naar de beroemde Horseshoe Bend, die uitkijkt op het uitzicht voordat je 's avonds terugkeert naar Flagstaff.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

8. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Ga weg van de felle lichten van Las Vegas en reis naar het geweldige Amerikaanse zuidwesten. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de kloof met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Neem na 1,2 km wandelen over een zandpad de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop ten slotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rots die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen.

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend

9. Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend

Verken de wereldberoemde Antelope Canyon en Horseshoe Bend op een dagtrip vanuit Las Vegas, inclusief toegangskaarten. Wandel door het landschap van Arizona en stop om foto's te maken op schilderachtige plekjes. Ontmoet je gids in Las Vegas en stap aan boord van de luxe touringcar met airconditioning om je ervaring te beginnen. Ontspan tijdens de rit naar Page, en geniet van het uitzicht op de Virgin River Gorge en de rotsformaties bij het Escalante/Grand Staircase National Monument.  Wandel tussen de beroemde gebeeldhouwde zandstenen muren terwijl je de caleidoscopische kleuren en lichtpatronen bewondert die je al 1000 keer eerder op foto's hebt gezien.  Stop om je eigen foto's te maken terwijl je luistert naar je Navajo-gids die weetjes vertelt over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. En geniet onderweg van je meegeleverde mueslireep en water als je honger of dorst krijgt. Ga verder naar Horseshoe Bend Overlook, waar de Colorado River de beroemde hoefijzervormige bocht heeft uitgesleten. Maak een korte rondwandeling van 2,4 kilometer om het uitkijkpunt te bereiken en geniet vervolgens van het uitzicht op de rivier die door Glen Canyon stroomt.  Ga terug naar de bus voor je terugreis naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij het oorspronkelijke startpunt.

Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

10. Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

Als je in Sedona verblijft, begint je dag met een mooie en verhalende rit van de Rode Rotsen van Sedona naar Flagstaff. Je reist door Oak Creek Canyon, een van de top 10 schilderachtige ritten in de VS, en vervolgens door de torenhoge Ponderosa Pines. Na het ophalen van klanten die in Flagstaff verblijven, reist het voertuig langs de slapende vulkanen die de San Francisco Peaks vormen en door Navajo Nation. Ontvang tijdens uw reis een informatieve en onderhoudende vertelling over de gebieden waar u doorheen reist van uw ervaren en deskundige lokale gids. Reis door het Navajo-reservaat terwijl uw gids verhalen over deze oude cultuur deelt en informatie over de unieke geologie en vergezichten onderweg. Als je eenmaal over het Navajo-reservaat bent gekomen, heb je tijd om het onverharde pad op te lopen om Horseshoe Bend te zien, een iconisch kijkgezicht. Blijf dan verblind door het uitzicht op Glen Canyon Dam en het zuidelijkste punt van Lake Powell. Bij aankomst in Page, Arizona, geniet je van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ontmoet je je Navajo-gids voor een spectaculaire tour door Antelope Canyon op de Canyon X-site. Profiteer van de vele fotomomenten terwijl u de hoek van de zon in de kloof ziet veranderen. Loop met de Navajo door de bochten van deze rode rotsslotkloof. Je hoort misschien zelfs het geluid van fluitmuziek weerklinken van de wanden van de kloof. Na je tour begin je aan je terugreis vanuit Antelope Canyon. Je passeert de westelijke rand van de Painted Desert terwijl je het Navajo-reservaat opnieuw oversteekt voor een korte stop bij de historische Cameron Trading Post. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Topbezienswaardigheden in Page, Arizona

Sitemap Page, Arizona

Wil je alle activiteiten in Page, Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Page, Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.944 beoordelingen

In alle eerlijkheid hebben mijn man en ik deze tour gekozen omdat die voor Upper Antelope Canyon uitverkocht was. Zoals we in eerdere beoordelingen hadden gelezen, werden we meteen positief getroffen door een kleine groep mensen te zijn en daarom volledig te begrijpen wat er in de gids wordt beschreven; de laatste was erg goed in het uitleggen, zelfs aan ons die weinig Engels kennen, de geschiedenis van deze fascinerende plek. De passie en liefde die hij ervoor voelt, heeft hij doorgegeven.

Het was zeker de moeite waard om weg te boeken van de "Upper" en "Lower" canyons. Alles was goed geregeld en de gidsen waren allemaal super vriendelijk en gemotiveerd. Ze stoppen altijd tussendoor om je de perfecte foto te geven. Ook wordt de achtergrond van de creatie uitgelegd. Een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

De formaties zijn adembenemend mooi en de gids was zeer informatief over hoe de kloof werd gevormd enz. Een advies dat ze je niet vertellen: draag een hoed!!! Als het een winderige dag is, valt er zand in de kloof en komt het in je haar tot aan de hoofdhuid.

Wat een ervaring. De vormen en kleuren in deze canyon zijn fantastisch. Het is wel diep en op sommige plekken smalle doorgangen. Wanneer je claustrofobisch bent zou ik niet gaan. Maar anders heb je een geweldige belevenis

Fantastisch beleving! Zo ontzettend mooi om te zien!