Kies data

Dingen om te doen Page, Arizona

Page, Arizona: De beste dingen die je niet wil missen

Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

1. Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

Verken de natuurlijke, kleurrijke labyrintische paden van een van de meest populaire slot canyons ter wereld: de Lower Antelope Canyon. Volg een plaatselijke Navajo-gids op een wandeltocht door deze canyon en leer meer over deze merkwaardige rotsformaties en de geschiedenis van het land. Wandel door de kronkelige gangen van de canyon, bewonder de schitterende winderige patronen, de kleurrijke torenhoge muren en de kronkelende gangen. Voel de grootsheid en de rust van de natuurlijk ontstane omgeving terwijl jouw lokale Navajo-gids in detail ingaat op deze formaties. Vervolgens daal je vijf trappen 35 meter naar beneden en kom je in de grootste grot van deze rondleiding. Kijk omhoog om dunne sliertjes van de helderblauwe hemel hoog boven je zien. Loop acht verschillende trappen op en probeer niet te versteld te staan wanneer je een caleidoscoop van felle kleuren om je heen ziet wervelen op de omringende Navajo-zandsteen. Door regen, wind en erosie is deze zandsteen in de loop der jaren gevormd en gekleurd tot wat je nu ziet. Stop om onderweg prachtige foto's te maken. Het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je omringd wordt door zulke kleurrijke, natuurlijke rotsformaties.

Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

2. Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

Begeef je in de droom van iedere fotograaf met een toegangsbewijs voor de Lower Antelope Canyon en een wandeltocht met een Navajo-gids. Bekijk de met water uitgehouwen zandstenen muren van een van de meest bezochte canyons van dichtbij. In de loop der jaren is Lower Antelope Canyon een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor fotografen, toeristen en bezoekers van over de hele wereld. De Navajo naam voor Lower Antelope Canyon is Hasdeztwazi of "Spiraalvormige Rotsbogen" Deze schilderachtige canyon is gedurende vele duizenden jaren gecreëerd door de meedogenloze krachten van water en wind, die het zandsteen langzaam hebben uitgeslepen en gebeeldhouwd tot vormen, texturen en gedaantes, die je allemaal zult zien tijdens je bezoek. De uitzichten in Lower Antelope Canyon veranderen voortdurend als de zon langs de hemel beweegt en het licht zachtjes over de stenen muren filtert. Deze steeds veranderende zonnehoeken kaatsen het licht heen en weer over de smalle wanden van de canyon, waardoor een duizelingwekkend schouwspel van kleur, licht en schaduw ontstaat. Haal met de juiste belichting het beste in je eigen creativiteit naar boven. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven.

Page, AZ: Ticket voor Lower Antelope Canyon en rondleiding

3. Page, AZ: Ticket voor Lower Antelope Canyon en rondleiding

Antelope Canyon, gelegen in het noorden van Arizona, is de beroemdste slotcanyon ter wereld. Ontdek zelf de natuurlijke schoonheid van deze kleurrijke kloof tijdens een rondleiding inclusief toegangsprijzen voor de kloof. Leer meer over de cultuur van de Navajo-bevolking in uw gids. Antelope Canyon, bij de Navajo-stam bekend als "de plaats waar water door rotsen stroomt", is lang en smal met een beloopbare gang aan de onderkant van de bodem van de kloof. De golvende structuur en opvallende kleuren trekken jaarlijks talloze avonturiers en fotografen aan. Verken samen met je lokale Navajo-gids dit spectaculaire gebied, kom meer te weten over de vorming ervan en leer over aspecten van de Navajo-cultuur. Zorg er natuurlijk voor dat u een aantal fantastische foto's maakt om uw bezoek aan dit werkelijk unieke geologische gebied te herinneren.

Pagina: Wandeltocht Upper Antelope Canyon & Entreeticket

4. Pagina: Wandeltocht Upper Antelope Canyon & Entreeticket

Ontdek de Upper Antelope Canyon met een combiticket en een begeleide wandeling. Geniet van een mooie rit naar de kloof voordat je je waagt aan een begeleide wandeling met een lokale Navajo. Nadat je naar het incheckpunt bij het Upper Antelope Canyon-kantoor bent gereden, zal een Navajo-gids je (ongeveer 5 mijl) naar de ingang van de kloof brengen. Volg je gids door de kloof terwijl je luistert naar verhalen over cultuur en kennis van de Navajo-bevolking en de geologie van het land. Haal meer uit uw foto's met unieke camerahoeken die door uw gids worden gedeeld. Leer meer over het vormingsproces van het omringende landschap terwijl je door de kloof dwaalt. Ga ten slotte terug naar het incheckpunt/de parkeerplaats.

Antelope Canyon X: toegangsticket en rondleiding

5. Antelope Canyon X: toegangsticket en rondleiding

Maak kennis met Canyon X in Antelope Canyon met een gids. Gelegen ten zuidoosten van de Lower Antelope-kloof bij de toegangspoort van Page, Ari. Dit deel van de kloof is uitgehouwen door miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen, genoeg om de iconische "x" te vormen die de canyon zijn naam geeft. Canyon X is een relatief nieuwe schilderachtige tour en de minder bekende neef van Upper/Lower Antelope Canyon, wat resulteert in minder bezoekers in vergelijking met de andere twee. Canyon X is een mix van de kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtzuilen en de steilheid van de Lower. Canyon X is ook dieper dan de andere twee en biedt voldoende fotomomenten. Het is ook echt een geweldige vakantieplek voor fotografie.

Pagina: Toegangsticket Upper Antelope Canyon en rondleiding

6. Pagina: Toegangsticket Upper Antelope Canyon en rondleiding

Boek vooraf uw toegangsbewijs voor Upper Antelope Canyon en wees getuige van een meesterwerk van het griezelige vakmanschap van de natuur terwijl u aan boord gaat van een visueel feest voor uw zintuigen. Geniet van een mooie rit naar de kloof voordat je je waagt aan een begeleide wandeling met een Navajo-inwoner. Begin uw reis met een mooie rit naar de kloof (ongeveer 10 minuten op een verharde weg en 10 minuten in de droge wassing van de Antelope Canyon). Luister terwijl je gids onderweg uitleg geeft over de geologie, culturele geschiedenis en moderne kwesties van de kloof. Bij aankomst op de camping stap je de woestijn in en betreed je een fantasiewereld in steen. Voor fotografen kun je met de juiste belichting het beste uit je eigen creativiteit halen. Voor aspirant-fotografen of niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te verkennen en jezelf in onder te dompelen. Ervaar rijke en diepe kleuren in de ochtend en middag en verwonder je over de beroemde lichtstralen die van april tot september midden op de dag verschijnen. Tijdens je begeleide wandeling krijg je inzichten die je alleen kunt zien in deze kloof, gelegen aan Page, Lake Powell.

Pagina: Upper of Lower Antelope Canyon en Horseshoe Bend Tour

7. Pagina: Upper of Lower Antelope Canyon en Horseshoe Bend Tour

Ontdek de schoonheid van de Upper Antelope Canyon (1,5 uur) of Lower Antelope Canyon (1,5 uur) en Horseshoe Bend (30 minuten) tijdens een tour vanuit Page met een Navajo-gids en parkfees inbegrepen. Verrijk je tour met een optioneel bezoek aan de Glen Canyon Dam Overlook (30 minuten). Nadat u bent opgehaald door een ruim busje met airconditioning, gaat u naar Upper of Lower Antelope Canyon (afhankelijk van de geboekte optie). De kloof wordt door de Navajo-bevolking Ts bighnln genoemd, wat "de plaats waar water door rotsen stroomt" betekent. Als je daar eenmaal bent, let dan op de stralen direct zonlicht die vanuit openingen aan de bovenkant van de kloof naar beneden schijnen. Dit gebeurt het meest in de zomer omdat de zon dan hoog aan de hemel moet staan. Vervolg je tocht naar Horseshoe Bend (30 minuten), een prachtig voorbeeld van een ingegraven meander die gedurende miljoenen jaren langzaam door de Colorado-rivier werd doorgesneden. Als je de optie hebt geboekt om ook de Glen Canyon Dam Overlook te bezoeken, ga dan daarheen. Bewonder een kloof die zich uitstrekt van de Lees Ferry in Arizona tot de Orange Cliffs in het zuiden van Utah. Bewonder dit adembenemende gebied dat schilderachtige vergezichten, geologische wonderen en een enorm panorama van de menselijke geschiedenis omvat. Ga aan het einde van je tour terug naar je ophaalpunt in Page.

Page: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

8. Page: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

Combineer schitterende luchtfoto's van Horseshoe Bend met een exclusieve Tower Butte-landing. De communicatie tussen de piloot en de passagier vindt plaats via een headset, waardoor je commentaar krijgt op de bezienswaardigheden waar je overheen vliegt, waaronder Lake Powell, Glen Canyon Dam en Horseshoe Bend. Uiteindelijk beland je op de top van Tower Butte waar maar weinigen zijn geweest. Tower Butte, 1,5 km boven zeeniveau, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in het Amerikaanse zuidwesten. Vanaf dit uitkijkpunt heb je 360-graden uitzicht op Glen Canyon, Lake Powell, Padre Bay, de Grand Staircase Escalante en LeChee Rock. Het landschap is adembenemend en ongeëvenaard. Breng 15-20 minuten door in Tower Butte om foto's te maken voordat je terugkeert naar het vliegveld. Dit unieke reispakket wordt door geen enkele andere aanbieder aangeboden.

Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

9. Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

Als je in Sedona verblijft, begint je dag met een mooie en verhalende rit van de Rode Rotsen van Sedona naar Flagstaff. Je reist door Oak Creek Canyon, een van de top 10 schilderachtige ritten in de VS, en vervolgens door de torenhoge Ponderosa Pines. Na het ophalen van klanten die in Flagstaff verblijven, reist het voertuig langs de slapende vulkanen die de San Francisco Peaks vormen en door Navajo Nation. Ontvang tijdens uw reis een informatieve en onderhoudende vertelling over de gebieden waar u doorheen reist van uw ervaren en deskundige lokale gids. Reis door het Navajo-reservaat terwijl uw gids verhalen over deze oude cultuur deelt en informatie over de unieke geologie en vergezichten onderweg. Als je eenmaal over het Navajo-reservaat bent gekomen, heb je tijd om het onverharde pad op te lopen om Horseshoe Bend te zien, een iconisch kijkgezicht. Blijf dan verblind door het uitzicht op Glen Canyon Dam en het zuidelijkste punt van Lake Powell. Bij aankomst in Page, Arizona, geniet je van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ontmoet je je Navajo-gids voor een spectaculaire tour door Antelope Canyon op de Canyon X-site. Profiteer van de vele fotomomenten terwijl u de hoek van de zon in de kloof ziet veranderen. Loop met de Navajo door de bochten van deze rode rotsslotkloof. Je hoort misschien zelfs het geluid van fluitmuziek weerklinken van de wanden van de kloof. Na je tour begin je aan je terugreis vanuit Antelope Canyon. Je passeert de westelijke rand van de Painted Desert terwijl je het Navajo-reservaat opnieuw oversteekt voor een korte stop bij de historische Cameron Trading Post. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

10. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Ga weg van de felle lichten van Las Vegas en reis naar het geweldige Amerikaanse zuidwesten. Bezoek Antelope Canyon, Horseshoe Bend en de Grand Canyon. Profiteer onderweg van de kennis van uw deskundige gids. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de kloof met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Neem na 1,2 km wandelen over een zandpad de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop ten slotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rots die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen.

Beschikbare activiteiten

  • Meerdaagse tours
  • Avonturen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Transfers
  • Wateractiviteiten
55 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Overzicht activiteiten in Page, Arizona

Wil je alle activiteiten in Page, Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Page, Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.555 beoordelingen

De Lower Canyon was half oktober mooi, koel en niet te druk. Onze Ken's Tours-gids, Kayson W., was fantastisch en maakte de ervaring nog mooier. Hij gaf interessante informatie over de kloof en bezienswaardigheden, stelde filters voor voor geoptimaliseerde foto's, kende de beste plekken om te stoppen voor foto's en nam de tijd om geweldige foto's te maken van alle deelnemers in zijn groep. Ik kan niet wachten om terug te gaan!

Tegen Daryn C. Was de meest geweldige gids die we hadden! Heeft ons laten zien hoe we het beste foto's kunnen maken met onze telefoons! Hij was humoristisch en geduldig. Hij was zeer deskundig en knap. Daryn was een fenomenale gids! Ontzettend bedankt! Het grootste minpunt was de maskervereiste zonder voorafgaande waarschuwing.

Este tour me pareció fascinate, aún tengo imagenes del viaje en rodando en mi cabeza. Dit is een ervaring die is toegestaan om samen te werken met andere werelden, die de amaneceres en atardeceres espectaculares y contar con un güía cualificada Anie. Gracias, sin duda lo super recomiendo.

De kloof was prachtig - prachtige kleuren en lijnen. De gids was vriendelijk en deskundig en vertelde onze groep verschillende verhalen en over de Navajo-cultuur. Onze gids gaf ons ook tips waar we foto's konden maken in de kloof. Het was een geweldige ervaring voor ons gezin.

Super leuke gids. Het was wel wat druk qua groepen.