Datums kiezen

Page, ArizonaDagtrips

14 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Page, Arizona

Page, Arizona

Andere activiteiten in Page, Arizona

Wil je alle activiteiten in Page, Arizona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Page, Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 349 beoordelingen

De ervaring was vanaf het begin perfect, met het lachende welkom van de gidsen / chauffeurs ondanks de zeer vroege wake-up call (vertrek om 2.30 uur). De gidsen waren aangenaam en vergezelden vaak de beschrijving van de bezochte plaatsen met zeer interessante historische en culturele referenties. Goed timingbeheer, met pauzes om de 2-3 uur. De chauffeur reed goed, waardoor we tussen de haltes konden rusten. We kregen lunchpakketten (broodje + patat + koekje) en water mee. Naast de haltes die in de titel worden beschreven: Horseshoe Bend, Grand Canyon South Rim (3 haltes worden gemaakt zodat je het vanuit meer perspectieven kunt zien) en Antelope X, de haltes in Lake Powell en Seligman, een klein stadje langs Route 66 waren aangenaam. Ook waardeerde de muziekafspeellijst in de terugkeer naar Las Vegas.

deze tour was uitzonderlijk! zoveel verpakt in één dag. Ik vond de tijd op elke locatie meer dan genoeg voor mij. onze reisleiders. Terry en Raymond waren uitstekend. Terry's presentatie van interessante informatie en aandachtspunten was fantastisch. ze waren allebei vriendelijk en professioneel. het voelde niet eens als een dag van 17 uur. De meerdere stops voor pauzes in de badkamer en eten waren uitzonderlijk. Ik hou van het tempo van alles en kan er niet genoeg over zeggen. Ik zou deze specifieke tour keer op keer aanbevelen aan iedereen die weinig tijd heeft, maar deze prachtige bezienswaardigheden wil zien!

Onze gids, Tomo, is erg vriendelijk en goed geïnformeerd over de sites. Hij zorgde ervoor dat we het reisschema kenden en altijd op schema lagen. Ons gezin vond het leuk om Horseshoe Bend, Antelope Canyon en Grand Canyon allemaal in één dag te kunnen bezoeken. Als je weinig tijd hebt, raden we deze tour aan, omdat dit het enige reisbureau is dat deze geweldige ervaring biedt. Het bedrijf is georganiseerd, met de verschuiving van chauffeurs, en ons gezin voelde zich veilig, wat dit een stressvrije ervaring maakte.

Lo recomiendo en su totalidad el vieje rs increíble no ves pasar el tiempo los paisajes espectaculares y los sitios que te llevan fueron mejores de lo que imagino las fotos que ves en la propaganda no es nada de lo que veran tus ojos ojos simplemente el precio muy razonable todo es Maravilloso

Prachtige natuur, prima gidsen Rico en Steve die echt hun best deden om deze lange dag tot een succes te maken. Hoogtepunt was voor ons de antilope canyon.