Page, Arizona
Dagtochten naar

Dagtochten naar
26 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Page, Arizona

Page, Arizona

De topbezienswaardigheden in Page, Arizona

Activiteiten in Page, Arizona

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Page, Arizona

Wil je alle activiteiten in Page, Arizona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Page, Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.7
(349 beoordelingen)

Onze chauffeur Andy communiceerde vroeg en duidelijk met ons over de ophaaltijden. We vertrokken op tijd en konden tijdens de lange rit wat rustpauzes nemen. Toen we in Horseshoe Bend aankwamen, stelde hij ons het gebied voor en zette ons af voor sightseeing. Vervolgens bracht hij ons naar Lower Antelope Canyon om de gids te ontmoeten. Onze groep heeft genoten van alle bezienswaardigheden. Op de terugweg maakten we kennis met andere mogelijke bestemmingen die we in de toekomst zouden kunnen bezoeken. Wij kijken uit naar ons volgende avontuur!

Onze Navajo-gids, Sanyaha (mijn Amerikaanse spelling, waarschijnlijk niet correct, en daarvoor bied ik mijn excuses aan) was geweldig. Ze was zeer deskundig en had geweldige fotografische vaardigheden! De meeste van mijn opgeslagen foto's zijn door haar gemaakt. Er werd ons verteld over de religieuze betekenis van de kloof en we probeerden ons te houden aan de stilte die deze verdiende. Zou de tour en onze gids aanbevelen. We zullen de volgende reis de lagere kloof overwegen!

Ik wilde Antelope Canyon al heel lang zien en was heel blij met de ervaring. Onze gids Clint was uitstekend en bracht deze plek voor ons tot leven. Het is uitzonderlijk mooi. Als onverwachte bonus stelde de jongeman, met een perfecte timing, zijn verloofde ten huwelijk, terwijl een straal zonlicht door het plafond van de kloof op hen neer scheen!

Zeer mooie tour geweldige ervaring. Bedankt dat de gids zeer professioneel was, ons veel informatie gaf en tot onze beschikking stond naast een zeer goede chauffeur. (Zachte stem) . Ik vond deze rit erg leuk. Het is de moeite waard om vroeg op te staan. Heel erg bedankt.

allemaal heel mooi! Grace was uitzonderlijk met uitleg en als chauffeur! goed gedaan!