Page, Arizona
Sporten in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht
83 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Page, Arizona Sporten in de buitenlucht: onze aanbevelingen

Page: Lower Antelope Canyon Entree en rondleiding

Page: Lower Antelope Canyon Entree en rondleiding

Begeef je in de droom van iedere fotograaf met een toegangsbewijs voor de Lower Antelope Canyon en een wandeltocht met een Navajo-gids. Bekijk de met water uitgehouwen zandstenen muren van een van de meest bezochte canyons van dichtbij. In de loop der jaren is Lower Antelope Canyon een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor fotografen, toeristen en bezoekers van over de hele wereld. De Navajo naam voor Lower Antelope Canyon is Hasdeztwazi of "Spiraalvormige Rotsbogen" Deze schilderachtige canyon is gedurende vele duizenden jaren gecreëerd door de meedogenloze krachten van water en wind, die het zandsteen langzaam hebben uitgeslepen en gebeeldhouwd tot vormen, texturen en gedaantes, die je allemaal zult zien tijdens je bezoek. De uitzichten in Lower Antelope Canyon veranderen voortdurend als de zon langs de hemel beweegt en het licht zachtjes over de stenen muren filtert. Deze steeds veranderende zonnehoeken kaatsen het licht heen en weer over de smalle wanden van de canyon, waardoor een duizelingwekkend schouwspel van kleur, licht en schaduw ontstaat. Fotografen kunnen met de juiste belichting het beste in hun eigen creativiteit naar boven halen. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven.

Page: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en rondleiding

Page: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en rondleiding

Boek je toegangsbewijs voor de Upper Antelope Canyon vooraf, bekijk een meesterwerk van het haast griezelige vakmanschap van de natuur en ontdek dit visuele feest voor je zintuigen. Geniet van een mooie rit naar de kloof en ga daarna op een begeleide wandeling met een lokale Navajo. Je begint reis met een mooie rit naar de kloof (ongeveer 10 minuten op een verharde weg en 10 minuten in de droge wassing van de Antelope Canyon). Luister terwijl je gids onderweg meer over de geologie, culturele geschiedenis en moderne problemen van de kloof uitlegt. Bij aankomst op de locatie stap je de woestijn in en betreed je een fantasiewereld gemaakt van steen. Fotografen kunnen met de juiste belichting het beste in hun eigen creativiteit naar boven halen. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven. Ervaar 's morgens en' s middags rijke en diepe kleuren en bewonder de beroemde lichtstralen die van april tot september halverwege de dag verschijnen. Tijdens je begeleide wandeling krijg je dingen te zien die je alleen kunt zien in deze kloof, gelegen aan het Lake Powell in Page.

Page: Antelope Canyon X Rondleiding

Page: Antelope Canyon X Rondleiding

Ontdek Canyon X in Antelope Canyon tijdens een rondleiding, met getimede toegang voor een probleemloos avontuur. Bewonder de unieke vormen en levendige kleuren van deze relatief nieuwe kloof en leer onderweg over de geschiedenis en vorming van je ervaren gids. Ga door het zuidoosten van Lower Antelope Canyon en begin aan een live rondleiding door de indrukwekkende Canyon X. Luister terwijl je gids uitleg geeft over de miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen die de iconische "X" -vorm hebben uitgehouwen die de kloof toepasselijk heeft genoemd. Bewonder de mix van kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtpilaren en de steilheid van de Lower. Daal af in Canyon X, dat dieper is dan de andere twee, en maak ongelooflijke foto's.

Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met ervaren Navajo-gids

Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met ervaren Navajo-gids

Neem deel aan een begeleide wandeling door de Lower Antelope Canyon in Page en ontdek dit populaire natuurlijke herkenningspunt met behulp van een lokale Navajo-gids. Bewonder de kleurrijke muren en interessante vormen en texturen van de slotcanyon terwijl je loopt. Ga naar het ontmoetingspunt en check in voor je tour voordat je je gids ontmoet en aan je begeleide trektocht begint. Leer tijdens het lopen interessante feiten over de kloof, zoals waar de Engelse naam vandaan komt en hoe de uitzichten constant veranderen met de veranderende zon. Bewonder de fascinerende structuren die in de loop van miljoenen jaren zijn ontstaan door de meedogenloze krachten van water en wind, die de zandsteen langzaam uithakken en boetseren tot de vormen, texturen en vormen die je tijdens je wandeling zult zien. p> Aan het einde van je ervaring keer je terug naar het ontmoetingspunt.

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour met Lunch

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour met Lunch

Verlaat Las Vegas en ervaar het adembenemende Antelope Canyon tijdens een dagtocht. Ontdek waarom de Navajo de canyon "de plek waar water door de rotsen stroomt" noemen, maak prachtige foto's van ontzagwekkende geologische formaties en bekijk de Colorado River bij Horseshoe Bend. Ontmoet je gids bij het ophaalpunt in Las Vegas en rijd de woestijn in. Rijd door het stadje Kanab in Utah. Na een korte badkamerpauze nader je de machtige Colorado River voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Stop bij het uitkijkpunt voor een panoramisch uitzicht over Lake Powell voordat je naar een van 's werelds populairste fotografieplekken gaat, Antelope Canyon. Kies tussen het betreden van de canyon tijdens prime time, de beste uren om het zonlicht op de wanden van de canyon te zien, of niet-prime time. Maak kennis met je plaatselijke Navajo gids en ga de canyon in om foto's te maken van het licht dat weerkaatst op de wanden van de canyon. Rijd vervolgens naar Page voor een lunchpauze voordat je terugkeert naar Las Vegas. Stop onderweg om prachtige foto's te maken. Je wordt tenslotte niet elke dag omringd door zulke kleurrijke, natuurlijke rotsformaties.

Page: Lower Antelope Canyon Wandeltour met Navajo-gids

Page: Lower Antelope Canyon Wandeltour met Navajo-gids

Verken de natuurlijk gemaakte, kleurrijke labyrintische paden van een van de populairste slot canyons ter wereld, de Lower Antelope Canyon. Volg een lokale Navajo-gids op een wandeltour door deze canyon en leer meer over deze rotsformaties en de geschiedenis van het land. Ga recht op de kronkelige gangen van de canyon af en bewonder de briljante winderige patronen, de kleurrijke torenhoge wanden en kronkelige gangen. Voel de grootsheid en de rust van je natuurlijke omgeving terwijl je lokale Navajo-gids in detail ingaat op deze formaties. Daal vervolgens via vijf trappen 35 meter af naar de grootste grot op deze tour. Kijk omhoog om dunne plakjes van de helderblauwe hemel hoog boven je te zien. Loop acht verschillende trappen terug omhoog, terwijl je een caleidoscoop van heldere kleuren om je heen ziet wervelen op het omringende Navajo zandsteen. Dit zandsteen is ontstaan door regen, wind en erosie en is in de loop der jaren gevormd en gekleurd tot wat je nu ziet. Stop onderweg om prachtige foto's te maken.

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

Verken de wereldberoemde Antelope Canyon en Horseshoe Bend op een dagtrip vanuit Las Vegas, inclusief toegangskaarten. Wandel door het landschap van Arizona en stop om foto's te maken op schilderachtige plekjes. Ontmoet je gids in Las Vegas en stap aan boord van de luxe touringcar met airconditioning om je ervaring te beginnen. Ontspan tijdens de rit naar Page, en geniet van het uitzicht op de Virgin River Gorge en de rotsformaties bij het Escalante/Grand Staircase National Monument.  Wandel tussen de beroemde gebeeldhouwde zandstenen muren terwijl je de caleidoscopische kleuren en lichtpatronen bewondert die je al 1000 keer eerder op foto's hebt gezien.  Stop om je eigen foto's te maken terwijl je luistert naar je Navajo-gids die weetjes vertelt over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. En geniet onderweg van je meegeleverde mueslireep en water als je honger of dorst krijgt. Ga verder naar Horseshoe Bend Overlook, waar de Colorado River de beroemde hoefijzervormige bocht heeft uitgesleten. Maak een korte rondwandeling van 2,4 kilometer om het uitkijkpunt te bereiken en geniet vervolgens van het uitzicht op de rivier die door Glen Canyon stroomt.  Ga terug naar de bus voor je terugreis naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij het oorspronkelijke startpunt.

Page: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en luxe Van Tour

Page: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en luxe Van Tour

Reis naar een van 's werelds beroemdste fotografieplekken, Upper Antelope Canyon. Wandel door de kloof tijdens een rondleiding langs surrealistische rotsformaties en een slotkloof. Deze spectaculaire slot canyon, bekend bij de Navajo als "de plaats waar water door rotsen stroomt", heeft een aantal van de meest ontzagwekkende -inspirerende geologische formaties die ooit door de natuur zijn gecreëerd. Upper Antelope Canyon is de meest populaire canyon die bekend is bij toeristen en het directe zonlicht dat naar beneden straalt vanuit de opening aan de bovenkant van de canyon komt hier vaak voor. Zorg ervoor dat u uw camera meeneemt, want u wilt enkele van de meest adembenemende uitzichten op Upper Antelope Canyon niet missen.

Page: Upper Antelope Canyon wandeltour met lokale gids

Page: Upper Antelope Canyon wandeltour met lokale gids

Ontdek de Upper Antelope Canyon tijdens deze begeleide wandeling. Geniet van een mooie rit naar de kloof voordat je je waagt aan een begeleide wandeling met een Navajo-inwoner. Nadat u naar het incheckpunt bij het kantoor van Upper Antelope Canyon bent gereden, ontmoet u uw lokale gids en ga naar de ingang van de kloof. Volg je gids door de kloof terwijl je luistert naar verhalen over cultuur en kennis van de lokale bevolking en de geologie van het land. Haal meer uit uw foto's met unieke camerahoeken die worden gedeeld door uw gids. Leer tijdens je wandeling over het vormingsproces van het omringende landschap. Keer na het beëindigen van je tour terug naar het startpunt.

Page, AZ: Tour met gids door Lower Antelope Canyon Prime-Time

Page, AZ: Tour met gids door Lower Antelope Canyon Prime-Time

Antelope Canyon, gelegen in het noorden van Arizona, is de beroemdste slotcanyon ter wereld. Ontdek zelf de natuurlijke schoonheid van deze kleurrijke kloof tijdens een rondleiding inclusief toegangsprijzen voor de kloof. Leer meer over de cultuur van de Navajo-bevolking in uw gids. Antelope Canyon, bij de Navajo-stam bekend als "de plaats waar water door rotsen stroomt", is lang en smal met een beloopbare gang aan de onderkant van de bodem van de kloof. De golvende structuur en opvallende kleuren trekken jaarlijks talloze avonturiers en fotografen aan. Verken samen met je lokale Navajo-gids dit spectaculaire gebied, kom meer te weten over de vorming ervan en leer over aspecten van de Navajo-cultuur. Zorg er natuurlijk voor dat u een aantal fantastische foto's maakt om uw bezoek aan dit werkelijk unieke geologische gebied te herinneren.

Voor ieder wat wils

Page, Arizona

Page, Arizona

Page, Arizona Sporten in de buitenlucht: onze aanbevelingen

Page: Lower Antelope Canyon Entree en rondleiding

Page: Lower Antelope Canyon Entree en rondleiding

Begeef je in de droom van iedere fotograaf met een toegangsbewijs voor de Lower Antelope Canyon en een wandeltocht met een Navajo-gids. Bekijk de met water uitgehouwen zandstenen muren van een van de meest bezochte canyons van dichtbij. In de loop der jaren is Lower Antelope Canyon een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor fotografen, toeristen en bezoekers van over de hele wereld. De Navajo naam voor Lower Antelope Canyon is Hasdeztwazi of "Spiraalvormige Rotsbogen" Deze schilderachtige canyon is gedurende vele duizenden jaren gecreëerd door de meedogenloze krachten van water en wind, die het zandsteen langzaam hebben uitgeslepen en gebeeldhouwd tot vormen, texturen en gedaantes, die je allemaal zult zien tijdens je bezoek. De uitzichten in Lower Antelope Canyon veranderen voortdurend als de zon langs de hemel beweegt en het licht zachtjes over de stenen muren filtert. Deze steeds veranderende zonnehoeken kaatsen het licht heen en weer over de smalle wanden van de canyon, waardoor een duizelingwekkend schouwspel van kleur, licht en schaduw ontstaat. Fotografen kunnen met de juiste belichting het beste in hun eigen creativiteit naar boven halen. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven.

Page: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en rondleiding

Page: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en rondleiding

Boek je toegangsbewijs voor de Upper Antelope Canyon vooraf, bekijk een meesterwerk van het haast griezelige vakmanschap van de natuur en ontdek dit visuele feest voor je zintuigen. Geniet van een mooie rit naar de kloof en ga daarna op een begeleide wandeling met een lokale Navajo. Je begint reis met een mooie rit naar de kloof (ongeveer 10 minuten op een verharde weg en 10 minuten in de droge wassing van de Antelope Canyon). Luister terwijl je gids onderweg meer over de geologie, culturele geschiedenis en moderne problemen van de kloof uitlegt. Bij aankomst op de locatie stap je de woestijn in en betreed je een fantasiewereld gemaakt van steen. Fotografen kunnen met de juiste belichting het beste in hun eigen creativiteit naar boven halen. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven. Ervaar 's morgens en' s middags rijke en diepe kleuren en bewonder de beroemde lichtstralen die van april tot september halverwege de dag verschijnen. Tijdens je begeleide wandeling krijg je dingen te zien die je alleen kunt zien in deze kloof, gelegen aan het Lake Powell in Page.

Page: Antelope Canyon X Rondleiding

Page: Antelope Canyon X Rondleiding

Ontdek Canyon X in Antelope Canyon tijdens een rondleiding, met getimede toegang voor een probleemloos avontuur. Bewonder de unieke vormen en levendige kleuren van deze relatief nieuwe kloof en leer onderweg over de geschiedenis en vorming van je ervaren gids. Ga door het zuidoosten van Lower Antelope Canyon en begin aan een live rondleiding door de indrukwekkende Canyon X. Luister terwijl je gids uitleg geeft over de miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen die de iconische "X" -vorm hebben uitgehouwen die de kloof toepasselijk heeft genoemd. Bewonder de mix van kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtpilaren en de steilheid van de Lower. Daal af in Canyon X, dat dieper is dan de andere twee, en maak ongelooflijke foto's.

Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met ervaren Navajo-gids

Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met ervaren Navajo-gids

Neem deel aan een begeleide wandeling door de Lower Antelope Canyon in Page en ontdek dit populaire natuurlijke herkenningspunt met behulp van een lokale Navajo-gids. Bewonder de kleurrijke muren en interessante vormen en texturen van de slotcanyon terwijl je loopt. Ga naar het ontmoetingspunt en check in voor je tour voordat je je gids ontmoet en aan je begeleide trektocht begint. Leer tijdens het lopen interessante feiten over de kloof, zoals waar de Engelse naam vandaan komt en hoe de uitzichten constant veranderen met de veranderende zon. Bewonder de fascinerende structuren die in de loop van miljoenen jaren zijn ontstaan door de meedogenloze krachten van water en wind, die de zandsteen langzaam uithakken en boetseren tot de vormen, texturen en vormen die je tijdens je wandeling zult zien. p> Aan het einde van je ervaring keer je terug naar het ontmoetingspunt.

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour met Lunch

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour met Lunch

Verlaat Las Vegas en ervaar het adembenemende Antelope Canyon tijdens een dagtocht. Ontdek waarom de Navajo de canyon "de plek waar water door de rotsen stroomt" noemen, maak prachtige foto's van ontzagwekkende geologische formaties en bekijk de Colorado River bij Horseshoe Bend. Ontmoet je gids bij het ophaalpunt in Las Vegas en rijd de woestijn in. Rijd door het stadje Kanab in Utah. Na een korte badkamerpauze nader je de machtige Colorado River voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Stop bij het uitkijkpunt voor een panoramisch uitzicht over Lake Powell voordat je naar een van 's werelds populairste fotografieplekken gaat, Antelope Canyon. Kies tussen het betreden van de canyon tijdens prime time, de beste uren om het zonlicht op de wanden van de canyon te zien, of niet-prime time. Maak kennis met je plaatselijke Navajo gids en ga de canyon in om foto's te maken van het licht dat weerkaatst op de wanden van de canyon. Rijd vervolgens naar Page voor een lunchpauze voordat je terugkeert naar Las Vegas. Stop onderweg om prachtige foto's te maken. Je wordt tenslotte niet elke dag omringd door zulke kleurrijke, natuurlijke rotsformaties.

Page: Lower Antelope Canyon Wandeltour met Navajo-gids

Page: Lower Antelope Canyon Wandeltour met Navajo-gids

Verken de natuurlijk gemaakte, kleurrijke labyrintische paden van een van de populairste slot canyons ter wereld, de Lower Antelope Canyon. Volg een lokale Navajo-gids op een wandeltour door deze canyon en leer meer over deze rotsformaties en de geschiedenis van het land. Ga recht op de kronkelige gangen van de canyon af en bewonder de briljante winderige patronen, de kleurrijke torenhoge wanden en kronkelige gangen. Voel de grootsheid en de rust van je natuurlijke omgeving terwijl je lokale Navajo-gids in detail ingaat op deze formaties. Daal vervolgens via vijf trappen 35 meter af naar de grootste grot op deze tour. Kijk omhoog om dunne plakjes van de helderblauwe hemel hoog boven je te zien. Loop acht verschillende trappen terug omhoog, terwijl je een caleidoscoop van heldere kleuren om je heen ziet wervelen op het omringende Navajo zandsteen. Dit zandsteen is ontstaan door regen, wind en erosie en is in de loop der jaren gevormd en gekleurd tot wat je nu ziet. Stop onderweg om prachtige foto's te maken.

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

Verken de wereldberoemde Antelope Canyon en Horseshoe Bend op een dagtrip vanuit Las Vegas, inclusief toegangskaarten. Wandel door het landschap van Arizona en stop om foto's te maken op schilderachtige plekjes. Ontmoet je gids in Las Vegas en stap aan boord van de luxe touringcar met airconditioning om je ervaring te beginnen. Ontspan tijdens de rit naar Page, en geniet van het uitzicht op de Virgin River Gorge en de rotsformaties bij het Escalante/Grand Staircase National Monument.  Wandel tussen de beroemde gebeeldhouwde zandstenen muren terwijl je de caleidoscopische kleuren en lichtpatronen bewondert die je al 1000 keer eerder op foto's hebt gezien.  Stop om je eigen foto's te maken terwijl je luistert naar je Navajo-gids die weetjes vertelt over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. En geniet onderweg van je meegeleverde mueslireep en water als je honger of dorst krijgt. Ga verder naar Horseshoe Bend Overlook, waar de Colorado River de beroemde hoefijzervormige bocht heeft uitgesleten. Maak een korte rondwandeling van 2,4 kilometer om het uitkijkpunt te bereiken en geniet vervolgens van het uitzicht op de rivier die door Glen Canyon stroomt.  Ga terug naar de bus voor je terugreis naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij het oorspronkelijke startpunt.

Page: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en luxe Van Tour

Page: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en luxe Van Tour

Reis naar een van 's werelds beroemdste fotografieplekken, Upper Antelope Canyon. Wandel door de kloof tijdens een rondleiding langs surrealistische rotsformaties en een slotkloof. Deze spectaculaire slot canyon, bekend bij de Navajo als "de plaats waar water door rotsen stroomt", heeft een aantal van de meest ontzagwekkende -inspirerende geologische formaties die ooit door de natuur zijn gecreëerd. Upper Antelope Canyon is de meest populaire canyon die bekend is bij toeristen en het directe zonlicht dat naar beneden straalt vanuit de opening aan de bovenkant van de canyon komt hier vaak voor. Zorg ervoor dat u uw camera meeneemt, want u wilt enkele van de meest adembenemende uitzichten op Upper Antelope Canyon niet missen.

Page: Upper Antelope Canyon wandeltour met lokale gids

Page: Upper Antelope Canyon wandeltour met lokale gids

Ontdek de Upper Antelope Canyon tijdens deze begeleide wandeling. Geniet van een mooie rit naar de kloof voordat je je waagt aan een begeleide wandeling met een Navajo-inwoner. Nadat u naar het incheckpunt bij het kantoor van Upper Antelope Canyon bent gereden, ontmoet u uw lokale gids en ga naar de ingang van de kloof. Volg je gids door de kloof terwijl je luistert naar verhalen over cultuur en kennis van de lokale bevolking en de geologie van het land. Haal meer uit uw foto's met unieke camerahoeken die worden gedeeld door uw gids. Leer tijdens je wandeling over het vormingsproces van het omringende landschap. Keer na het beëindigen van je tour terug naar het startpunt.

Page, AZ: Tour met gids door Lower Antelope Canyon Prime-Time

Page, AZ: Tour met gids door Lower Antelope Canyon Prime-Time

Antelope Canyon, gelegen in het noorden van Arizona, is de beroemdste slotcanyon ter wereld. Ontdek zelf de natuurlijke schoonheid van deze kleurrijke kloof tijdens een rondleiding inclusief toegangsprijzen voor de kloof. Leer meer over de cultuur van de Navajo-bevolking in uw gids. Antelope Canyon, bij de Navajo-stam bekend als "de plaats waar water door rotsen stroomt", is lang en smal met een beloopbare gang aan de onderkant van de bodem van de kloof. De golvende structuur en opvallende kleuren trekken jaarlijks talloze avonturiers en fotografen aan. Verken samen met je lokale Navajo-gids dit spectaculaire gebied, kom meer te weten over de vorming ervan en leer over aspecten van de Navajo-cultuur. Zorg er natuurlijk voor dat u een aantal fantastische foto's maakt om uw bezoek aan dit werkelijk unieke geologische gebied te herinneren.

Veelgestelde vragen over Sporten in de buitenlucht in Page, Arizona

Welke andere activiteiten dan Sporten in de buitenlucht zijn de moeite waard in Page, Arizona?

Andere onmisbare dingen om te doen in Page, Arizona:

De topbezienswaardigheden in Page, Arizona

Activiteiten in Page, Arizona

Rondleidingen in Verenigde Staten

Wat te doen in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Page, Arizona

Wil je alle activiteiten in Page, Arizona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Page, Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.8
(233 beoordelingen)

Gids Joanne was geweldig. Voor we naar beneden gingen kregen we kort lesje over instellingen telefoon. Veiligheid en regels. En toen we beneden waren hielp zij met foto’s maken. Eenmaal weer boven nam zij de tijd door met zand en flesje water uit te leggen hoe de gulch ontstaan is. Beneden was het schitterend. We hadden rondleiding vanaf 0900 en met een strakblauwe lucht hadden wij dus de perfecte situatie. Het is een dure tour. Daar kan Joanne niks aan doen. Zij legde uit hoeveel werk er bij komt kijken na een fluid en dan snap je prijs wat beter. Onderhoud is een enorme klus.

Dit was een fantastische ervaring! Dit is zo mooi om te zien, dat kun je met foto's niet laten zien. Daardoor is het er wel wat druk. Wij waren er begin juni en viel het eigenlijk nog wel mee maar ook toen al viel het niet mee om een foto te maken zonder andere mensen erop. Maar het blijft zeker een aanrader om het te gaan bezoeken. Wij vonden het één van de mooiste dingen die we hebben gezien tijdens onze trip in west Amerika!

De kloof is zeer indrukwekkend en mooi. De leiding was goed, maar wel wat hectisch. Aan de ene kant is dat begrijpelijk omdat zoveel mensen de kloof willen bezoeken, maar aan de andere kant voel je je erg gedreven, soms zelfs een beetje achtervolgd door de gids. Maar hij was een perfecte fotograaf.

Unieke ervaring die de prijs van het ticket waard is, goede maar geen uitstekende organisatie, vanwege het feit dat de tijd die ruim van tevoren voor het bezoek was gereserveerd, overboekt was en daarom werden we verplaatst naar de volgende dienst.

Formidabel, zeer goede uitleg van de gidsen. Dit moet je gezien hebben als je in de buurt bent!!!