Datums kiezen

Page, Arizona
Wandel- & trektochten

Wandel- & trektochten

Page, Arizona Wandel- & trektochten: onze aanbevelingen

Pagina: Toegang tot Lower Antelope Canyon en rondleiding

1. Pagina: Toegang tot Lower Antelope Canyon en rondleiding

Begeef je in de droom van iedere fotograaf met een toegangsbewijs voor de Lower Antelope Canyon en een wandeltocht met een Navajo-gids. Bekijk de met water uitgehouwen zandstenen muren van een van de meest bezochte canyons van dichtbij. In de loop der jaren is Lower Antelope Canyon een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor fotografen, toeristen en bezoekers van over de hele wereld. De Navajo naam voor Lower Antelope Canyon is Hasdeztwazi of "Spiraalvormige Rotsbogen" Deze schilderachtige canyon is gedurende vele duizenden jaren gecreëerd door de meedogenloze krachten van water en wind, die het zandsteen langzaam hebben uitgeslepen en gebeeldhouwd tot vormen, texturen en gedaantes, die je allemaal zult zien tijdens je bezoek. De uitzichten in Lower Antelope Canyon veranderen voortdurend als de zon langs de hemel beweegt en het licht zachtjes over de stenen muren filtert. Deze steeds veranderende zonnehoeken kaatsen het licht heen en weer over de smalle wanden van de canyon, waardoor een duizelingwekkend schouwspel van kleur, licht en schaduw ontstaat. Fotografen kunnen met de juiste belichting het beste in hun eigen creativiteit naar boven halen. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven.

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour met Lunch

2. Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour met Lunch

Verlaat Las Vegas en ervaar het adembenemende Antelope Canyon tijdens een dagtocht. Ontdek waarom de Navajo de canyon "de plek waar water door de rotsen stroomt" noemen, maak prachtige foto's van ontzagwekkende geologische formaties en bekijk de Colorado River bij Horseshoe Bend. Ontmoet je gids bij het ophaalpunt in Las Vegas en rijd de woestijn in. Rijd door het stadje Kanab in Utah. Na een korte badkamerpauze nader je de machtige Colorado River voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Stop bij het uitkijkpunt voor een panoramisch uitzicht over Lake Powell voordat je naar een van 's werelds populairste fotografieplekken gaat, Antelope Canyon. Kies tussen het betreden van de canyon tijdens prime time, de beste uren om het zonlicht op de wanden van de canyon te zien, of niet-prime time. Maak kennis met je plaatselijke Navajo gids en ga de canyon in om foto's te maken van het licht dat weerkaatst op de wanden van de canyon. Rijd vervolgens naar Page voor een lunchpauze voordat je terugkeert naar Las Vegas. Stop onderweg om prachtige foto's te maken. Je wordt tenslotte niet elke dag omringd door zulke kleurrijke, natuurlijke rotsformaties.

Pagina: Antelope Canyon X Tour met gids

3. Pagina: Antelope Canyon X Tour met gids

Ontdek Canyon X in Antelope Canyon tijdens een rondleiding, met getimede toegang voor een probleemloos avontuur. Bewonder de unieke vormen en levendige kleuren van deze relatief nieuwe kloof en leer onderweg over de geschiedenis en vorming van je ervaren gids. Ga door het zuidoosten van Lower Antelope Canyon en begin aan een live rondleiding door de indrukwekkende Canyon X. Luister terwijl je gids uitleg geeft over de miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen die de iconische "X" -vorm hebben uitgehouwen die de kloof toepasselijk heeft genoemd. Bewonder de mix van kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtpilaren en de steilheid van de Lower. Daal af in Canyon X, dat dieper is dan de andere twee, en maak ongelooflijke foto's.

Pagina: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en rondleiding

4. Pagina: Upper Antelope Canyon toegangsbewijs en rondleiding

Boek je toegangsbewijs voor de Upper Antelope Canyon vooraf, bekijk een meesterwerk van het haast griezelige vakmanschap van de natuur en ontdek dit visuele feest voor je zintuigen. Geniet van een mooie rit naar de kloof en ga daarna op een begeleide wandeling met een lokale Navajo. Je begint reis met een mooie rit naar de kloof (ongeveer 10 minuten op een verharde weg en 10 minuten in de droge wassing van de Antelope Canyon). Luister terwijl je gids onderweg meer over de geologie, culturele geschiedenis en moderne problemen van de kloof uitlegt. Bij aankomst op de locatie stap je de woestijn in en betreed je een fantasiewereld gemaakt van steen. Fotografen kunnen met de juiste belichting het beste in hun eigen creativiteit naar boven halen. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven. Ervaar 's morgens en' s middags rijke en diepe kleuren en bewonder de beroemde lichtstralen die van april tot september halverwege de dag verschijnen. Tijdens je begeleide wandeling krijg je dingen te zien die je alleen kunt zien in deze kloof, gelegen aan het Lake Powell in Page.

Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met ervaren Navajo-gids

5. Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met ervaren Navajo-gids

Neem deel aan een begeleide wandeling door de Lower Antelope Canyon in Page en ontdek dit populaire natuurlijke herkenningspunt met behulp van een lokale Navajo-gids. Bewonder de kleurrijke muren en interessante vormen en texturen van de slotcanyon terwijl je loopt. Ga naar het ontmoetingspunt en check in voor je tour voordat je je gids ontmoet en aan je begeleide trektocht begint. Leer tijdens het lopen interessante feiten over de kloof, zoals waar de Engelse naam vandaan komt en hoe de uitzichten constant veranderen met de veranderende zon. Bewonder de fascinerende structuren die in de loop van miljoenen jaren zijn ontstaan door de meedogenloze krachten van water en wind, die de zandsteen langzaam uithakken en boetseren tot de vormen, texturen en vormen die je tijdens je wandeling zult zien. p> Aan het einde van je ervaring keer je terug naar het ontmoetingspunt.

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

6. Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

Verken de wereldberoemde Antelope Canyon en Horseshoe Bend op een dagtrip vanuit Las Vegas, inclusief toegangskaarten. Wandel door het landschap van Arizona en stop om foto's te maken op schilderachtige plekjes. Ontmoet je gids in Las Vegas en stap aan boord van de luxe touringcar met airconditioning om je ervaring te beginnen. Ontspan tijdens de rit naar Page, en geniet van het uitzicht op de Virgin River Gorge en de rotsformaties bij het Escalante/Grand Staircase National Monument.  Wandel tussen de beroemde gebeeldhouwde zandstenen muren terwijl je de caleidoscopische kleuren en lichtpatronen bewondert die je al 1000 keer eerder op foto's hebt gezien.  Stop om je eigen foto's te maken terwijl je luistert naar je Navajo-gids die weetjes vertelt over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. En geniet onderweg van je meegeleverde mueslireep en water als je honger of dorst krijgt. Ga verder naar Horseshoe Bend Overlook, waar de Colorado River de beroemde hoefijzervormige bocht heeft uitgesleten. Maak een korte rondwandeling van 2,4 kilometer om het uitkijkpunt te bereiken en geniet vervolgens van het uitzicht op de rivier die door Glen Canyon stroomt.  Ga terug naar de bus voor je terugreis naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij het oorspronkelijke startpunt.

Page, AZ: Tour met gids door Lower Antelope Canyon Prime-Time

7. Page, AZ: Tour met gids door Lower Antelope Canyon Prime-Time

Antelope Canyon, gelegen in het noorden van Arizona, is de beroemdste slotcanyon ter wereld. Ontdek zelf de natuurlijke schoonheid van deze kleurrijke kloof tijdens een rondleiding inclusief toegangsprijzen voor de kloof. Leer meer over de cultuur van de Navajo-bevolking in uw gids. Antelope Canyon, bij de Navajo-stam bekend als "de plaats waar water door rotsen stroomt", is lang en smal met een beloopbare gang aan de onderkant van de bodem van de kloof. De golvende structuur en opvallende kleuren trekken jaarlijks talloze avonturiers en fotografen aan. Verken samen met je lokale Navajo-gids dit spectaculaire gebied, kom meer te weten over de vorming ervan en leer over aspecten van de Navajo-cultuur. Zorg er natuurlijk voor dat u een aantal fantastische foto's maakt om uw bezoek aan dit werkelijk unieke geologische gebied te herinneren.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

8. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Laat de felle lichten van Las Vegas achter je en reis naar het grote Amerikaanse zuidwesten. Bezoek Antelope Canyon, Horseshoe Bend en de Grand Canyon. Profiteer onderweg van de kennis van jouw deskundige gids. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, fijnmazige rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de canyon met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van spectaculaire uitzichten bij de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado River. Na een wandeling van 1,2 km over een zandpad heb je de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop tenslotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rotsen die miljoenen jaren aan geologische geschiedenis onthullen.

Pagina: Upper Antelope Canyon Tour met Navajo-gids

9. Pagina: Upper Antelope Canyon Tour met Navajo-gids

Ontdek de Upper Antelope Canyon tijdens deze begeleide wandeling. Geniet van een mooie rit naar de kloof voordat je je waagt aan een begeleide wandeling met een Navajo-inwoner. Nadat u naar het incheckpunt bij het kantoor van Upper Antelope Canyon bent gereden, ontmoet u uw lokale gids en ga naar de ingang van de kloof. Volg je gids door de kloof terwijl je luistert naar verhalen over cultuur en kennis van de lokale bevolking en de geologie van het land. Haal meer uit uw foto's met unieke camerahoeken die worden gedeeld door uw gids. Leer tijdens je wandeling over het vormingsproces van het omringende landschap. Keer na het beëindigen van je tour terug naar het startpunt.

Pagina: Upper Antelope Canyon Sightseeingtour met toegangsbewijs

10. Pagina: Upper Antelope Canyon Sightseeingtour met toegangsbewijs

Verken Upper Antelope Canyon, een meesterwerk van het vakmanschap van de natuur en een van de meest gefotografeerde slotcanyons in de VS, met deze rondleiding in Page, inclusief toegangskaarten en vergunningen. Beleef een visueel feest met een Navajo-gids en leer over de geologie en culturele geschiedenis van het gebied. Nadat je bent ingecheckt, laad je je in een met een tent bedekte vrachtwagen en stuiter je een weg naar de kloof. Voel je de volgende 15 minuten een toerist op Mars terwijl de opgeheven tourtruck door het dieprode zand van de canyonwash rijdt. Vervolgens loop je onder begeleiding van je gids door de kloof met veel fotomomenten. Stap de woestijn in en betreed een surrealistische wereld gemaakt van steen. Leer hoe de zandstenen muren werden gebeeldhouwd door water en wind. Bekijk de rijke en diepe kleuren 's ochtends en 's middags, terwijl je tussen april en september midden op de dag het daglicht door de nauwe opening kunt zien dringen en weerkaatsen op de rotsformaties Na het voltooien van de wandeling door de kloof, loop je via metalen hellingen en trappen omhoog over de top van de kloof en terug naar de ingang.

62 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Page, Arizona

Page, Arizona

Veelgestelde vragen over Wandel- & trektochten in Page, Arizona

Welke andere activiteiten dan Wandel- & trektochten zijn de moeite waard in Page, Arizona?

Andere onmisbare dingen om te doen in Page, Arizona:

Andere activiteiten in Page, Arizona

Wil je alle activiteiten in Page, Arizona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Page, Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 395 beoordelingen

veel goedkoper dan de onderste/bovenste antilope en sowieso buitengewoon geweldig! we gingen midden in de winter (eerste week van februari) op de eerste tour van de dag (09.10 uur) en we waren de enige mensen daar, letterlijk! de beste ervaring die ik ooit heb gehad, de gids was super aardig, beantwoordde al onze vragen, liet ons de omgeving zien, vertelde ons veel verhalen over de kloof en maakte geweldige foto's van ons - zeker de moeite waard en ik zou getyourguide absoluut aanbevelen voor de tour, supersnel en gemakkelijk om de kaartjes te kopen (ze hadden de voucher niet eens nodig toen we daar aankwamen omdat ze onze namen al hadden - ze hoefden alleen maar de vrijstelling in te vullen en dat was alles)

Een van onze chauffeurs (TK), Japanssprekend, weet hoe hij op welk deel van de snelweg moet rijden. Terwijl Kobe onderweg voorzichtiger en verantwoordelijker was. Maar ik ben blij dat we heelhuids en 30 minuten over zijn. Kobe was een betere gids dan de Navajo, er werd geen informatie of geschiedenis gezegd tijdens de tour in de Antelope Canyon X. Ze waren introvert en hielden niet van kleine praatjes. Ik denk dat ze dit al zo vaak hebben gedaan dat ze op de automatische piloot gaan. Ze hielden de natuur in zijn oorspronkelijke staat, het was zo mooi en interessant.

De tour begon met wat informatie over de geologie van de plaats en ging verder met het aanwijzen van de prachtige rotsen, met megatips voor het maken van prachtige foto's. Grappig, dat was het - maar hangt waarschijnlijk van de gids af. Je moet het een keer doen.

Was een geweldige reis en ervaring. Geweldig landschap en veel nieuwe indrukken

Heel leuke en mooie ervaring. Met goede uitleg van onze gids!