Datums kiezen

Page, ArizonaWateractiviteiten

Page, Arizona Wateractiviteiten: onze aanbevelingen

Pagina: Toegang tot Lower Antelope Canyon en rondleiding

1. Pagina: Toegang tot Lower Antelope Canyon en rondleiding

Begeef je in de droom van iedere fotograaf met een toegangsbewijs voor de Lower Antelope Canyon en een wandeltocht met een Navajo-gids. Bekijk de met water uitgehouwen zandstenen muren van een van de meest bezochte canyons van dichtbij. In de loop der jaren is Lower Antelope Canyon een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor fotografen, toeristen en bezoekers van over de hele wereld. De Navajo naam voor Lower Antelope Canyon is Hasdeztwazi of "Spiraalvormige Rotsbogen" Deze schilderachtige canyon is gedurende vele duizenden jaren gecreëerd door de meedogenloze krachten van water en wind, die het zandsteen langzaam hebben uitgeslepen en gebeeldhouwd tot vormen, texturen en gedaantes, die je allemaal zult zien tijdens je bezoek. De uitzichten in Lower Antelope Canyon veranderen voortdurend als de zon langs de hemel beweegt en het licht zachtjes over de stenen muren filtert. Deze steeds veranderende zonnehoeken kaatsen het licht heen en weer over de smalle wanden van de canyon, waardoor een duizelingwekkend schouwspel van kleur, licht en schaduw ontstaat. Fotografen kunnen met de juiste belichting het beste in hun eigen creativiteit naar boven halen. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven.

Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

2. Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

Verken de natuurlijke, kleurrijke labyrintische paden van een van de meest populaire slot canyons ter wereld: de Lower Antelope Canyon. Volg een plaatselijke Navajo-gids op een wandeltocht door deze canyon en leer meer over deze merkwaardige rotsformaties en de geschiedenis van het land. Wandel door de kronkelige gangen van de canyon, bewonder de schitterende winderige patronen, de kleurrijke torenhoge muren en de kronkelende gangen. Voel de grootsheid en de rust van de natuurlijk ontstane omgeving terwijl jouw lokale Navajo-gids in detail ingaat op deze formaties. Vervolgens daal je vijf trappen 35 meter naar beneden en kom je in de grootste grot van deze rondleiding. Kijk omhoog om dunne sliertjes van de helderblauwe hemel hoog boven je zien. Loop acht verschillende trappen op en probeer niet te versteld te staan wanneer je een caleidoscoop van felle kleuren om je heen ziet wervelen op de omringende Navajo-zandsteen. Door regen, wind en erosie is deze zandsteen in de loop der jaren gevormd en gekleurd tot wat je nu ziet. Stop om onderweg prachtige foto's te maken. Het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je omringd wordt door zulke kleurrijke, natuurlijke rotsformaties.

Pagina: Antelope Canyon X Rondleiding

3. Pagina: Antelope Canyon X Rondleiding

Ontdek Canyon X in Antelope Canyon tijdens een rondleiding, met getimede toegang voor een probleemloos avontuur. Bewonder de unieke vormen en levendige kleuren van deze relatief nieuwe kloof en leer onderweg over de geschiedenis en vorming van je ervaren gids. Ga door het zuidoosten van Lower Antelope Canyon en begin aan een live rondleiding door de indrukwekkende Canyon X. Luister terwijl je gids uitleg geeft over de miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen die de iconische "X" -vorm hebben uitgehouwen die de kloof toepasselijk heeft genoemd. Bewonder de mix van kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtpilaren en de steilheid van de Lower. Daal af in Canyon X, dat dieper is dan de andere twee, en maak ongelooflijke foto's.

Page: toegangsticket Upper Antelope Canyon en rondleiding

4. Page: toegangsticket Upper Antelope Canyon en rondleiding

Boek je toegangsbewijs voor de Upper Antelope Canyon vooraf, bekijk een meesterwerk van het haast griezelige vakmanschap van de natuur en ontdek dit visuele feest voor je zintuigen. Geniet van een mooie rit naar de kloof en ga daarna op een begeleide wandeling met een lokale Navajo. Je begint reis met een mooie rit naar de kloof (ongeveer 10 minuten op een verharde weg en 10 minuten in de droge wassing van de Antelope Canyon). Luister terwijl je gids onderweg meer over de geologie, culturele geschiedenis en moderne problemen van de kloof uitlegt. Bij aankomst op de locatie stap je de woestijn in en betreed je een fantasiewereld gemaakt van steen. Fotografen kunnen met de juiste belichting het beste in hun eigen creativiteit naar boven halen. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven. Ervaar 's morgens en' s middags rijke en diepe kleuren en bewonder de beroemde lichtstralen die van april tot september halverwege de dag verschijnen. Tijdens je begeleide wandeling krijg je dingen te zien die je alleen kunt zien in deze kloof, gelegen aan het Lake Powell in Page.

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tour en lunch

5. Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tour en lunch

Verken de wereldberoemde Antelope Canyon en Horseshoe Bend op een dagtrip vanuit Las Vegas, inclusief toegangskaarten. Wandel door het landschap van Arizona en stop om foto's te maken op schilderachtige plekjes. Ontmoet je gids in Las Vegas en stap aan boord van de luxe touringcar met airconditioning om je ervaring te beginnen. Ontspan tijdens de rit naar Page, en geniet van het uitzicht op de Virgin River Gorge en de rotsformaties bij het Escalante/Grand Staircase National Monument.  Wandel tussen de beroemde gebeeldhouwde zandstenen muren terwijl je de caleidoscopische kleuren en lichtpatronen bewondert die je al 1000 keer eerder op foto's hebt gezien.  Stop om je eigen foto's te maken terwijl je luistert naar je Navajo-gids die weetjes vertelt over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. En geniet onderweg van je meegeleverde mueslireep en water als je honger of dorst krijgt. Ga verder naar Horseshoe Bend Overlook, waar de Colorado River de beroemde hoefijzervormige bocht heeft uitgesleten. Maak een korte rondwandeling van 2,4 kilometer om het uitkijkpunt te bereiken en geniet vervolgens van het uitzicht op de rivier die door Glen Canyon stroomt.  Ga terug naar de bus voor je terugreis naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij het oorspronkelijke startpunt.

Page, AZ: Primetime-rondleiding door de Lower Antelope Canyon

6. Page, AZ: Primetime-rondleiding door de Lower Antelope Canyon

Antelope Canyon, gelegen in het noorden van Arizona, is de beroemdste slotcanyon ter wereld. Ontdek zelf de natuurlijke schoonheid van deze kleurrijke kloof tijdens een rondleiding inclusief toegangsprijzen voor de kloof. Leer meer over de cultuur van de Navajo-bevolking in uw gids. Antelope Canyon, bij de Navajo-stam bekend als "de plaats waar water door rotsen stroomt", is lang en smal met een beloopbare gang aan de onderkant van de bodem van de kloof. De golvende structuur en opvallende kleuren trekken jaarlijks talloze avonturiers en fotografen aan. Verken samen met je lokale Navajo-gids dit spectaculaire gebied, kom meer te weten over de vorming ervan en leer over aspecten van de Navajo-cultuur. Zorg er natuurlijk voor dat u een aantal fantastische foto's maakt om uw bezoek aan dit werkelijk unieke geologische gebied te herinneren.

Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met ervaren Navajo-gids

7. Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met ervaren Navajo-gids

Neem deel aan een begeleide wandeling door de Lower Antelope Canyon in Page en ontdek dit populaire natuurlijke herkenningspunt met behulp van een lokale Navajo-gids. Bewonder de kleurrijke muren en interessante vormen en texturen van de slotcanyon terwijl je loopt. Ga naar het ontmoetingspunt en check in voor je tour voordat je je gids ontmoet en aan je begeleide trektocht begint. Leer tijdens het lopen interessante feiten over de kloof, zoals waar de Engelse naam vandaan komt en hoe de uitzichten constant veranderen met de veranderende zon. Bewonder de fascinerende structuren die in de loop van miljoenen jaren zijn ontstaan door de meedogenloze krachten van water en wind, die de zandsteen langzaam uithakken en boetseren tot de vormen, texturen en vormen die je tijdens je wandeling zult zien. p> Aan het einde van je ervaring keer je terug naar het ontmoetingspunt.

Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met Navajo-gids

8. Page: rondleiding Lower Antelope Canyon met Navajo-gids

Ontdek de Upper Antelope Canyon tijdens deze begeleide wandeling. Geniet van een mooie rit naar de kloof voordat je je waagt aan een begeleide wandeling met een Navajo-inwoner. Nadat u naar het incheckpunt bij het kantoor van Upper Antelope Canyon bent gereden, ontmoet u uw lokale gids en ga naar de ingang van de kloof. Volg je gids door de kloof terwijl je luistert naar verhalen over cultuur en kennis van de lokale bevolking en de geologie van het land. Haal meer uit uw foto's met unieke camerahoeken die worden gedeeld door uw gids. Leer tijdens je wandeling over het vormingsproces van het omringende landschap. Keer na het beëindigen van je tour terug naar het startpunt.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon & Horseshoe Bend

9. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon & Horseshoe Bend

Laat de felle lichten van Las Vegas achter je en reis naar het grote Amerikaanse zuidwesten. Bezoek Antelope Canyon, Horseshoe Bend en de Grand Canyon. Profiteer onderweg van de kennis van jouw deskundige gids. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, fijnmazige rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de canyon met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van spectaculaire uitzichten bij de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado River. Na een wandeling van 1,2 km over een zandpad heb je de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop tenslotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rotsen die miljoenen jaren aan geologische geschiedenis onthullen.

Pagina: Upper Antelope Canyon Sightseeing Tour met toegangsticket

10. Pagina: Upper Antelope Canyon Sightseeing Tour met toegangsticket

Verken Upper Antelope Canyon, een meesterwerk van het vakmanschap van de natuur en een van de meest gefotografeerde slotcanyons in de VS, met deze rondleiding in Page, inclusief toegangskaarten en vergunningen. Beleef een visueel feest met een Navajo-gids en leer over de geologie en culturele geschiedenis van het gebied. Nadat je bent ingecheckt, laad je je in een met een tent bedekte vrachtwagen en stuiter je een weg naar de kloof. Voel je de volgende 15 minuten een toerist op Mars terwijl de opgeheven tourtruck door het dieprode zand van de canyonwash rijdt. Vervolgens loop je onder begeleiding van je gids door de kloof met veel fotomomenten. Stap de woestijn in en betreed een surrealistische wereld gemaakt van steen. Leer hoe de zandstenen muren werden gebeeldhouwd door water en wind. Bekijk de rijke en diepe kleuren 's ochtends en 's middags, terwijl je tussen april en september midden op de dag het daglicht door de nauwe opening kunt zien dringen en weerkaatsen op de rotsformaties Na het voltooien van de wandeling door de kloof, loop je via metalen hellingen en trappen omhoog over de top van de kloof en terug naar de ingang.

11 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Voor ieder wat wils

Page, Arizona

Page, Arizona

Veelgestelde vragen over Wateractiviteiten in Page, Arizona

Welke andere activiteiten dan Wateractiviteiten zijn de moeite waard in Page, Arizona?

Welke Wateractiviteiten in Page, Arizona nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Wateractiviteiten in Page, Arizona nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Andere activiteiten in Page, Arizona

Wil je alle activiteiten in Page, Arizona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Page, Arizona

In alle eerlijkheid hebben mijn man en ik deze tour gekozen omdat die voor Upper Antelope Canyon uitverkocht was. Zoals we in eerdere beoordelingen hadden gelezen, werden we meteen positief getroffen door een kleine groep mensen te zijn en daarom volledig te begrijpen wat er in de gids wordt beschreven; de laatste was erg goed in het uitleggen, zelfs aan ons die weinig Engels kennen, de geschiedenis van deze fascinerende plek. De passie en liefde die hij ervoor voelt, heeft hij doorgegeven.

Met Leo hadden we een zeer goede gids die altijd een grapje maakte. In de beschrijving van het aanbod moet ook worden vermeld dat je vanaf het ontmoetingspunt nog steeds met je eigen voertuig achter een pilootauto over een onverharde weg naar de ingang van de kloof moet rijden. Nogmaals een pluim voor Leo, die de tijd heeft genomen om de beste foto's met je te maken. Zelfs met de gewijzigde tijd was alles zeer goed georganiseerd

Het was zeker de moeite waard om weg te boeken van de "Upper" en "Lower" canyons. Alles was goed geregeld en de gidsen waren allemaal super vriendelijk en gemotiveerd. Ze stoppen altijd tussendoor om je de perfecte foto te geven. Ook wordt de achtergrond van de creatie uitgelegd. Een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Zeer mooie slot canyon, veel minder druk dan de andere toegankelijke delen van Antelope Canyon. Je krijgt meer tijd om foto's te maken en de gidsen zijn allemaal erg vriendelijk; uitleg geven over de benodigde camera-instellingen en herhaaldelijk hebben aangeboden om groepsfoto's te maken.

Super leuke gids. Het was wel wat druk qua groepen.