Belevingen in

Pájara

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Pájara

Wil je alle activiteiten in Pájara ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pájara

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 217 beoordelingen

Jullie krijgen van mij zelfs een oscar. Alles was TOP. Het is een hemelse ervaring. Gewoon DOEN !! Ik weet zéker dat het het beste van je vakantie zal zijn. TOP TEAM eveneens. Kan je zelf niet rijden....zij rijden gratis met jou rond. Je moet enkel genieten.

Onze familie had een zeer plezierige reis rond het eiland. Leuke plekjes bezocht. Zagen veel van het eiland, en de verschillende landschappen. Onze gids was aardig en zeer goed geïnformeerd. Zou deze sightseeingtrip ten zeerste aanbevelen.

Hoewel het allemaal Italianen waren, inclusief de chauffeur-gids, en ik de enige Spanjaard was, was hij zich te allen tijde zeer bewust van mij, waardoor mijn excursie plezierig en veilig was. Ik raad PePe zeker aan

Super mooie dag, heldere en duidelijke uitleg!! Erg attente en kundige gids, persoonlijke aandacht. We waren met 6 personen in een comfortabele personen bus. Zeer zeker de moeite waard!!!

Kleine groep (6 pers.) Vlot van ene hoogtepunt naar het volgende Met nodige tijd ter plaatse Geen 'commerciele' stops bij plaatselijke winkels