Pájara

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Pájara

Wil je alle activiteiten in Pájara ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pájara

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 202 beoordelingen

Mooie rondrit en programma op het eiland, geeft je een zeer goede eerste indruk van het eiland (wij komen de eerste maal op Canarische eilanden). Prima organisatie zowel de dag zelf als de dagen ervoor word je tijdig op de hoogte gehouden van de praktische afspraken. Onze chauffeur / gids was top ! Zeer deskundig in alles: organisatie, uitleg en talen. Deze rondrit is zeker aan te bevelen en beperkt tot een kleine internationale groep van maximum 8 personen.

Goede manier om het eiland in een dag te leren kennen!

Dit is een super tour. De gids neemt je mee naar de hoogtepunten van Fuerteventura, van Noord naar zuid en van Oost naar west. Vooral de Ajuy caves en de zandduinen vonden wij indrukwekkend. Goede manier om je vakantie te starten, zodat je kunt besluiten waar je nog meer tijd wil doorbrengen. Goede begeleiding van de gids en een comfortabel busje. Tour met een internationaal gezelschap, dus de voertaal is Engels!

Super mooie dag, heldere en duidelijke uitleg!! Erg attente en kundige gids, persoonlijke aandacht. We waren met 6 personen in een comfortabele personen bus. Zeer zeker de moeite waard!!!

Veel gezien en gehoord over het eiland. Beppe was een heel goede gids. Gaf diverse tips om later zelf op te pakken als je dat wilt. Mooie manier om in 1 dag Fuerteventura te leren kennen.

Super veel info tijdens mooie tour over het eiland

Ik zou deze tour aanbevelen als je meer wilt zien van het eiland. Je krijgt super veel van informatie en wordt de hele dag rond gereden van de ene mooie plek naar de andere.