Pala d'Oro

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Pala d'Oro: tours & tickets

Wat anderen zeggen over Pala d'Oro

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 9.645 beoordelingen

De tour begon rond 14u40 en de gids was enorm vriendelijk. Als je iets niet goed begrepen had, no worry’s... ze herhaalde het zeker 3x in de tour. Ik heb enorm veel bijgeleerd over Venetië. Blij dat ik deze tour genomen heb. Eerst de Basiliek van San Marco waar we van alles konden bezichtigen en daarna het Dogenpaleis met enorm veel schilderijen, fresco’s en marmeren vloeren. Zeker een aanrader!

Het vinden van de gids is vlot verlopen. Het systeem met de oortjes werkt goed. De gids was zeer verstaanbaar. De uitleg was goed en beperkte zich tot de hoofdzaken, maar was zeker niet oppervlakkig en ging tot de essentie.. We hebben het belangrijkste gezien op een vlotte manier. We hebben de uitleg in het Spaans gevolg en we waren best tevreden.

Gids gaf herl veel informatie gaf alle tijd om te kijken.. Jammer dat de rij ivm corona niet overgeslagen werd. En dat hoor je dan pas als je in de rij staat. Had wel wat korting gegeven kunnen worden.

Onze Engelstalige gidse, Diana, was gewoon perfect. Als Venetiaanse heeft ze op een heel boeiende wijze heel veel informatie gegeven en ons een onvergetelijk moment bezorgd. Grazie mille Diana!

Great tour, great tourguide. The inside of the palace is really as impressive as it is said. Must see, especially now with tourism down it has been of the best experiences ever.