Kies data

Palácio da Bolsa

Palácio da Bolsa: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Porto: rondleiding door Palácio da Bolsa

1. Porto: rondleiding door Palácio da Bolsa

De Associação Comercial do Porto begon in 1842 met de bouw van het Palácio da Bolsa, het hoofdkantoor en het onroerend goed. Drie generaties lang hebben vele meesters en ambachtslieden gewerkt aan het bouwen van dit architecturale juweel uit de 19e eeuw in neoklassieke stijl. Grote namen in de architectuur, schilderkunst, beeldhouwkunst en decoratieve kunst hebben bijgedragen aan de constructie van het gebouw, dat nu geclassificeerd is als nationaal monument. Het is een van de belangrijkste attracties van Porto e Norte en ontvangt jaarlijks meer dan 450.000 bezoekers. Tijdens deze rondleiding van 30 minuten met een gecertificeerde gids van Palácio da Bolsa, bezoek je de authentieke en indrukwekkende kamers van een gebouw dat nu meer dan 180 jaar oud is en gouverneurs heeft ontvangen uit bijna elk land ter wereld. Het is de locatie waar de meeste officiële staatsrecepties in het noorden van Portugal worden gehouden.

Porto: privé Tuk Tuk-tour met riviercruise en wijnproeverij

2. Porto: privé Tuk Tuk-tour met riviercruise en wijnproeverij

Verken de pittoreske en historische stad Porto tijdens een privé 100% elektrische tuk-tuk-tour. U kunt bezienswaardigheden bewonderen zoals de Avenida dos Aliados en de wijken Santa Catarina en Batalha. De stad Porto, gelegen in het noorden van Portugal, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse bezetting van Iberia. Dit is een opmerkelijke havenstad, gelegen aan de monding van de rivier de Douro, waar de rivier de Atlantische Oceaan ontmoet. Na een rit van 50 minuten eindigen we de tour bij het startpunt. Daar geven we je een kaartje om te genieten van een ritje op een rabelo, een traditionele boot die je meeneemt op een cruise op de rivier de Douro. Je ziet de beroemde zes bruggen van Porto en ziet de beroemde wijnkelders en het visgebied tijdens een fascinerende cruise van 55 minuten. De boottocht, die begint bij de Ribeira-kade, kan op dezelfde dag als de tuk-tuk-tour worden gedaan of op een ander tijdstip binnen de komende 30 dagen - het is aan jou! Naast de Tuk-Tuk-tour en de Six Bridges Bruise is een bezoek aan een wijnmakerij in Porto inbegrepen. Deze wijnmakerijtour omvat een proeverij van twee glazen wijn. Aan het einde van de tuktuk-tour geeft de gids je ook een kaartje voor de wijnmakerij-tour en legt hij uit hoe je de reservering bij de wijnmakerij kunt maken om ervoor te zorgen dat je beschikbaarheid hebt. Het bezoek aan de wijnmakerij kan op dezelfde dag als de tuk tuk-tour of binnen de komende 30 dagen worden gedaan.

Porto: hop on, hop off-bus met opties boottocht & wijnkelder

3. Porto: hop on, hop off-bus met opties boottocht & wijnkelder

Verken de wijk Porto op eigen gelegenheid. Je maakt gebruik van een 48-uurse hop on, hop off-blauwe buskaart, een rondvaart met een blauw bootticket en profiteert van een bezoek aan een wijnkelder met port (optioneel). Beleef de perfecte combinatie van historische landschappen en de Douro rivier en kom meer te weten over de traditie van portwijn. Je hebt de mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs de steden Porto, Gaia en Matosinhos te bezoeken met de sightseeingbus en historische bezienswaardigheden te zien tijdens de rondvaart. Je komt ook meer te weten over de culturele betekenis van het produceren van portwijn in een wijnkelder (optioneel).  Speciale tijdschema's: De dag voorafgaand aan het Sint-Jansdag:  van 08:30 uur tot 13:30 uur Sint-Jansdag:  van 14:00 uur Kerstavond: van 08:30 uur tot 13:30 uur Kerstdag: van 14:00 uur Nieuwjaarsavond: van 08:30 uur tot 13:30 uur Nieuwjaarsdag: van 14:00 uur

Porto en Gaia City Tour door Replica Vintage Ford Model T

4. Porto en Gaia City Tour door Replica Vintage Ford Model T

Ontmoet je gids bij een van de vele ophaalpunten in het centrum van Porto. Begin aan een tour van 90 minuten door Porto en Gaia in een elektrische replica van een vintage Ford T-auto. Leer meer over de geschiedenis van Porto en over lokale legendes en anekdotes. Verken het historische centrum van Porto en de stad Gaia aan de overkant van de rivier de Douro. Geniet van enkele stops voor foto's op locaties zoals het treinstation São Bento, de kathedraal van Porto, het Palacio de Bolsa, de Clérigos-kerk, het Rivoli-theater en het Serra do Pilar-klooster.

Porto: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

5. Porto: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

Onthul de topattracties in Porto met een interactieve smartphone-app. Ga door de stad en los locatiegebaseerde raadsels op tijdens deze wandeltocht. Loop door de tuinen en fonteinen op het Porto Praca da Liberdade-plein en bewonder de boog van de Luís I-brug. Ontdek 10 van de belangrijkste attracties in de stad terwijl je loopt. Ontdek aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te vinden. Gebruik je logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om het spel te voltooien. Begin je tour op het imposante Vrijheidsplein met het unieke standbeeld van koning Peter! Kom meer te weten over de kerk van Clérigos, die als een meesterwerk wordt beschouwd. Kom meer te weten over de Livraria Lello met zijn zeldzame architectuur, die doet denken aan een Harry Potter-film, en ontspan in de vredige Cordoaria-tuin. Bekijk het Palácio da Bolsa met zijn unieke esthetiek en neoklassieke uitstraling. Vervolgens wacht de Igreja de São Francisco op je. Aankomst op het Ribeira-plein, de historische ontmoetingsplaats in de stad. Kom meer te weten over Alminhas da Ponte en zijn tragische geschiedenis. De kers op de taart van deze unieke tour wordt de Dom Luis I-brug, het symbool van de stad Porto. Geniet van de sensatie van het voltooien van elk raadsel. Start of pauzeer de tour wanneer je maar wilt. Bekijk de stad in je eigen tempo. Leer interessante informatie en feiten over de stad. Maak foto's terwijl je bezig bent. Los een puzzel op aan de buitenkant van elke attractie.

Porto: stadsintroductie Zelfgeleide telefoontour

6. Porto: stadsintroductie Zelfgeleide telefoontour

Wil je interessante informatie leren over 10+ van de belangrijkste attracties in de stad, verborgen locaties ontdekken, ongelooflijke legendes lezen (dit is geen audiotour) en een magische en ontspannende route lopen? Wil je op een toegankelijke, gemakkelijke en interactieve manier Porto verkennen? Deze zelfgeleide mobiele wandeltocht is misschien perfect voor jou. Grijp de kans om Porto te verkennen op minstens 10 locaties die iedereen in zijn geheugen zou willen hebben. Er is geen schema, je kunt de tour bijwonen elke dag die je wilt, wanneer je maar wilt, je kunt het in fragmenten doen, een pauze nemen om te eten, winkelen of iets anders dat je maar kunt bedenken, je kunt zelfs de app sluiten en doorgaan een andere dag staat de tour daar op je te wachten. Het belangrijkste? Het is een volledig privé-activiteit, omdat de app je de uniciteit en privacy van je mobiele telefoon biedt. Bovendien leer je over verhalen en stedelijke legendes die verband houden met de stad of monumenten die je bezoekt. De paden die u volgt zijn uniek en zullen u niet vervelen, maar zullen u op zichzelf de weg wijzen om andere "schatten" te ontdekken, zoals kleine schilderachtige paden of betoverende maar onbekende pleinen. Geniet van de rondleiding in uw taal. De integratie met google maps zorgt ervoor dat je nooit verdwaalt! Je kunt meedoen met vrienden, alleen, met je familie of met je partners en leren over de stad terwijl je ronddwaalt. Begin je tour op het imposante Vrijheidsplein met het unieke standbeeld van koning Peter! Kom meer te weten over de kerk van Clérigos, die als een meesterwerk wordt beschouwd. Kom meer te weten over de Livraria Lello met zijn zeldzame architectuur, die doet denken aan een Harry Potter-film en ontspan in de vredige Cordoaria-tuin. Igreja da Misericórdia zal je sprakeloos achterlaten. Bezoek het Palácio da Bolsa met zijn unieke esthetiek en neoklassieke uitstraling zal u betoveren. Vervolgens wacht de Igreja de São Francisco op je, vergeet niet om foto's te maken, want het interieur en exterieur zijn van een unieke schoonheid! Ribeira Square het historische plein van Porto zal uw volgende stap zijn. Bewonder Alminhas da Ponte met zijn tragische geschiedenis. De kers op de taart van deze unieke tour is de Dom Luis I-brug (waar de tour eindigt), het symbool van heel Porto !!! Download de app ''World City Trail'' uit de winkel. U ontvangt een seriële sleutel via sms, app en e-mail om in te loggen. Start dan je tour en geniet!

Porto Private Walking Tour met Fast Track naar Lello

7. Porto Private Walking Tour met Fast Track naar Lello

Leer de geschiedenis van Porto kennen met een geleid bezoek aan het treinstation S. Bento, versierd met prachtige tegels uit de regio. Ontdek Av. dos Aliados en de gemeenteraad met het standbeeld van D. Pedro IV. Ga naar de barokke Clérigos-kerk en ontspan je een tijdje in de tuin met olijfbomen. Ontdek Lello en hoe het Harry Potter van JK Rowling inspireerde met een snelle ingang, waarbij de grote lijnen werden vermeden. Geniet bij Cordoaria-tuin van de sculpturen en de prachtige bomen. Drink een kop koffie bij Piolho, een traditioneel café dat bekend is bij de universiteitsstudenten. Maak een wandeling bij Rua das Flores, waar je street art en lokale ambachtslieden kunt zien en ga naar Ribeira, waar je kunt genieten van het uitzicht op de portwijnkelders en loop door de smalle en kronkelende straatjes.

Porto: privétour met een tuktuk van een hele dag

8. Porto: privétour met een tuktuk van een hele dag

Haal het meeste uit uw tijd in Porto door het op 3 wielen te verkennen. Deze dagtour combineert paardrijden met wat wandelen om je naar enkele van de mooiste locaties in en rond deze Portugese stad te brengen. De dag begint met een bezoek aan de Sé do Porto, een kathedraal die dateert uit de middeleeuwse oorsprong van de stad. Bewonder de kathedraal van buitenaf voordat je je waagt in de omliggende wijk Sé - de oudste van de stad - die trouw blijft aan de tradities en gebruiken van Porto. Ga verder naar het treinstation van São Bento, een van de mooiste van Europa, om de ongeveer 20.000 met de hand beschilderde tegels aan de binnenkant te bewonderen. Ga vervolgens langs het commerciële Bolhão-gebied, de thuisbasis van een traditionele markt met lokale producten, allerlei soorten winkels en de drukste straat van de stad, Rua de Santa Catarina. Hier wijst de gids op Café Majestic - het meest luxueuze café in Porto. Fotografeer het karakteristieke Liberdade-plein, de Avenida dos Aliados en de Karmo- en Karmelietenkerken. Steek vervolgens de Praça dos Leões over om een korte stop te maken bij boekhandel Lello. Deze winkel, gebouwd in 1906, is een must-see en wordt beschouwd als een van de mooiste boekhandels ter wereld. Bereik nieuwe hoogten bij de Torre dos Clérigos, een 18e-eeuwse toren met 360 graden uitzicht over het stadscentrum en de omgeving. Verken de groene Cordoaria-tuin voordat u pauzeert voor een typisch Portugese lunch. Ga na de pauze naar de Palácio de Cristal-tuinen, een botanische tuin met een uniek uitzicht op de rivier de Douro. Verken de smalle steegjes van de iconische wijken Miragaia en Vitória voordat je doorgaat naar de Praça do Infante, de thuisbasis van het Palácio da Bolsa, de São Francisco-kerk en de oude Ferreira Borges-markt. Fotografeer de gebouwen in de wijk Ribeira voordat je de Dom Luis I-brug oversteekt om te genieten van een glas portwijn met uitzicht op het Serra do Pilar-klooster. Vervolg uw weg langs de Douro naar de Atlantische oceaan om surfers en vissers te zien genieten van de golven bij het Parque da Cidade.

Porto: 48-uur hop-on hop-off bus- en hamburgertour

9. Porto: 48-uur hop-on hop-off bus- en hamburgertour

Geniet van de hoogtepunten van Porto met dit 48-uur hop-on-hop-off ticket. Ontdek de barokke kant van de stad met zijn sepiatinten, de rijke geglazuurde tegelpanelen op de gevels, kerken en het station van São Bento. Bezoek de oude kathedraal en Clérigos en duik in de geschiedenis van Porto. Bezoek de boekwinkel Lello waar de fantasie op je wacht, of reis terug in de tijd in het Palácio da Bolsa om je te laten verrassen door een van de meest luxueuze zalen, de Arab Hall. Ontvang met je tourticket een Port-wijnproeverij in de kelders van Quinta da Boeira en Poças Júnior of stap uit in Matosinhos voor de beste gastronomie. Vergeet niet de zeevruchtenspecialiteiten te proeven. Voor de oceaanliefhebbers mag een bezoek aan Sealife niet ontbreken. Toon je tourticket en ontvang korting bij de toegang. Rijd terug langs de Atlantische oceaan richting de rivier de Douro. Stop voor een drankje in Ribeira of maak een ontspannen wandeling door de binnenstad. Als aanvulling op uw sightseeing-ervaring kunt u genieten van een van de legendarische hamburgers in het Hard Rock Cafe Porto, waar de grootste muzieksterren worden geëerd, allemaal in een karaktervol gebouw uit de 19e eeuw.

Vanuit Lissabon: 8-daagse tour van Portugal

10. Vanuit Lissabon: 8-daagse tour van Portugal

· Dag 1 (woensdag): Aankomst in Lissabon Transfer van de luchthaven naar het hotel. U kunt de rest van de dag besteden zoals u wilt. Geniet bijvoorbeeld van een wandeling door de Portugese hoofdstad. Overnachting in Lissabon. · Dag 2 (donderdag): Lissabon De dag begint met een mooie rit door de historische wijk van Lissabon en brengt u naar Alfama, het oudste deel van de stad. Bezoek het Jerónimos-klooster, de plaats van een van de meest waardevolle kloosters ter wereld. Je gaat dan naar de Toren van Belém en het Monument der Ontdekkingen. Overnachting in Lissabon. · Dag 3 (vrijdag): Lissabon – Fatima: Bewonder het prachtige Portugese platteland terwijl je naar het schilderachtige dorpje Óbidos rijdt. Wandel door Óbidos en laat je betoveren door de magische plek. Vervolgens bezoekt u het traditionele vissersdorp Nazaré en het beroemde klooster van Batalha. Aan het einde van de dag ga je naar Fátima, het grootste bedevaartsoord in Portugal dat jaarlijks 4 tot 6 miljoen pelgrims trekt. Overnachting in Fatima. · Dag 4 (zaterdag): Coimbra – Porto Verken de barokke bibliotheek en de Sint-Michielskapel van de oudste universiteit van Portugal, gesticht in 1291. Vervolgens rijdt u naar Porto, de op één na grootste stad van Portugal. Geniet van een panoramische tour door de stad naar de kathedraal. Bewonder het prachtige Palácio da Bolsa (Beurspaleis) en proef portwijn tijdens een bezoek aan een portwijnkelder. Overnachting in Porto. · Dag 5 (zondag): Porto – Guarda Zeg vaarwel tegen Porto en ga verder naar het noorden naar de groene provincie Minho. Ontdek de pittoreske oude stad in de stad Guimarães, de geboorteplaats van Portugal. Je gaat dan naar de Douro-vallei, naar het hart van de Port-wijnstreek van Régua, waar je het adembenemende landschap kunt bewonderen. Een korte stop in het historische Lamego geeft je de mogelijkheid om de bedevaartskerk Senhora dos Remédios met zijn monumentale trap te bewonderen. Je gaat dan door de prachtige bergachtige landschappen van het binnenland van Portugal om Guarda te bereiken, op ongeveer 1.000 meter boven de zeespiegel. Overnachting in Guarda. · Dag 6 (maandag): Guarda – Évora Na het ontbijt reist u naar het zuiden, waar u de ongerepte landschappen in de provincie Alentejo kunt bewonderen. Slenter door het prachtige stadje Castelo de Vide en bezoek de middeleeuwse synagoge. Daarna rijd je naar de stad Estremoz, de marmerhoofdstad van Portugal, waar je veel marmergroeven kunt zien. De dag eindigt in Évora, de museumstad van Portugal. Overnachting in Évora. · Dag 7 (dinsdag): Évora – Lissabon Verken de stad Évora te voet en bekijk de Romeinse tempel van Diana, de kathedraal, de kerk van St. Franciscus met de beroemde beenderenkapel en Praça do Giraldo, het centrale plein van de stad. Na de lunch rijdt u door de vlaktes van Alentejo, langs kurk- en steeneikenbossen naar Lissabon. Overnachting in Lissabon.

  • Rondleidingen
  • Hop on, hop off-tours
  • Privétours
  • Combi-aanbiedingen
  • Citycards
16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Palácio da Bolsa

Wil je alle activiteiten in Palácio da Bolsa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palácio da Bolsa

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 2.497 beoordelingen

Zeer goed!!! Ik raad geïnteresseerden aan om het bezoek aan het begin van de dag in de gewenste taal te boeken, omdat ze beschikbare tijd nodig hebben, zodat u uw dag beter kunt plannen. Het bezoek vindt plaats met een grote groep, wat volgens mij de ontwikkeling van de tour zal schaden. Maar de uitleg is geweldig!!! Ik raad aan!!!

Goed om te weten: het op deze site gekochte ticket ontslaat je niet van de wachtrij. Je moet nog even wachten met de anderen om een afspraak te maken en een van de rondleidingen te boeken (de taalkeuze is niet gegarandeerd). Anders is het bezoek de moeite waard, al was het maar voor de laatste kamer in Perzische stijl.

Om met een gids in het Spaans te boeken, moet je nog steeds in de rij staan, zelfs als je het kaartje online koopt, dus het is beter om 's ochtends vroeg te gaan als je het op de dag wilt zien. Als het quotum vol is, bieden ze je de volgende pas of zelfs de volgende dag aan.

Prachtig gebied! De gids was perfect. De gemeente arriveerde vóór 10.00 uur ter plaatse om de wachtrij te vermijden!

Prachtig, prachtig monument, enige nadeel, je hoeft geen kaartjes te kopen voordat je in de rij hoeft te staan.