Datums kiezen

Palacio de las Dueñas

Palacio de las Dueñas: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: ticket Palacio de las Dueñas en audiogids

1. Sevilla: ticket Palacio de las Dueñas en audiogids

Haal het meeste uit je trip naar Sevilla met een bezoek aan het Palacio de las Dueñas, een van de grootste historische bezienswaardigheden van de stad, gebouwd tussen de 15e en 16e eeuw. Bij aankomst in het paleis haal je de audiogids op, en ga je op verkenning door de majestueuze kamers, binnenplaatsen, tuinen, patio's en meer. Terwijl je door het paleis dwaalt, bewonder je de prachtige architectuur met stijlen van het gotische-mudejartijdperk tot de renaissance. De complexe architecturale details van het paleis ademen charme en karakter, en creëren een luxueuze koninklijke sfeer. Het paleis heeft ook een gevarieerde verzameling kunstwerken die je kunt bewonderen, waaronder schilderijen en sculpturen. De huidige inrichting van de tentoongestelde stukken is samengesteld om te weerspiegelen hoe het paleis eruit zou hebben gezien in de tijd dat het werd bewoond. Kom dankzij de audiogids meer te weten over de fascinerende geschiedenis van het paleis, evenals de mensen en families die hier ooit woonden. Ook kom je meer te weten over de vele belangrijke bezoekers van het paleis, waaronder koningin Victoria, Jackie Kennedy,  Raniero III van Monaco en zijn vrouw Grace Kelly, en nog veel meer.

Sevilla: Palacio de Las Dueñas - Casa de Alba

2. Sevilla: Palacio de Las Dueñas - Casa de Alba

Galerij, historisch gebouw en paleis in Sevilla Het paleis bestaat uit een reeks binnenplaatsen en gebouwen. De stijl varieert van gotische kunst - Moors tot renaissance, met lokale invloeden in de bakstenen, dakspanen, tegels, witgekalkte muren en aardewerk. Beroemde bezoekers van het paleis waren onder meer Jackie Kennedy, Grace Kelly en Edward VIII en Wallis Simpson.

Sevilla Old Town: 'The Inheritance' Outdoor Escape Game

3. Sevilla Old Town: 'The Inheritance' Outdoor Escape Game

Laat je leiden op een spannende zelfgeleide tour door de oude binnenstad van Sevilla terwijl je een spannende mobiele zoektocht speelt. Loop langs vele prachtige iconische bezienswaardigheden, los aanwijzingen op en ontdek intrigerende verborgen juweeltjes om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Eindig bij de Iglesia de San Lorenzo. Download de app, ga naar het startpunt bij Hotel Alfonso XIII en begin aan het avontuur. Volg aanwijzingen om meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis van Sevilla en architectonische meesterwerken zoals het beroemde Alcazar-paleis. Ontgrendel de geheime verhalen van de plaatsen die je bezoekt terwijl je het probleem oplost en de antwoorden raadt. Ontdek fascinerende details over de Santa Maria de la Sede-kathedraal. Gebruik de aanwijzingen om je van de ene site naar de andere te leiden. Elke aanwijzing geeft je een exacte routebeschrijving, zodat je geen kaart, gps of gids nodig hebt. Er is geen tijdslimiet, zodat u in uw eigen tempo kunt gaan. Speel als een groep of splits je op in kleinere groepen/teams en neem het op tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de groep aan het einde van de tour ontmoeten.

Sevilla: begeleide wandeling van 3 uur & Palacio de las Duenas

4. Sevilla: begeleide wandeling van 3 uur & Palacio de las Duenas

Dompel jezelf onder in het meest verschillende deel van het stadscentrum van Sevilla met deze begeleide wandeling van 3 uur Ontmoet je gids en begin je avontuur met een bezoek aan het Antiquarium-museum in Metropol Parasol. Maak op een informatieve manier kennis met de verborgen monumenten van Sevilla tijdens een 3 uur durende wandeling door de noordelijke wijk van het stadscentrum van Sevilla. De tour gaat verder door de Feria-straat en markt in de charmante wijk Macarena. Verken de oude Cardo Máximo van de stad. Luister tijdens je wandeling naar verhalen achter de historische bezienswaardigheden, inclusief legendes, geheimen en oude traditionele manier van leven die dit gebied behouden. Betreed de Macarena-kerk en ontdek de beroemdste Maagd van Spanje Verken de San Luis de los Franceses-kerk en de San Luis-straat met tal van verborgen monumenten Ontdek 6 verschillende kerken in gotische, moorse, barok-, renaissance- en 20e-eeuwse stijl. Sluit de tour af met een bezoek aan Palacio de Dueñas, de oude residentie van Duquesa de Alba, 16e paleis, veel meesterwerkkunst, fantastische tuin en persoonlijke dingen van deze belangrijke familie van Spanje.

Privéwandeling met gids van 4 uur: paleizen van Sevilla

5. Privéwandeling met gids van 4 uur: paleizen van Sevilla

Deze privétour omvat het Palacio Las Dueñas, Pilatos Palace en Lebrija Palace. De privéwandeling door Sevilla begint vanaf een centraal gelegen ontmoetingspunt. Als uw hotel centraal gelegen is en bereikbaar is met een privé ophaalservice, kunnen we vanaf daar vertrekken. Zo niet, dan begint deze tour voor een van de paleizen. Je zult genieten van wandelen en genieten van de drie paleizen voordat deze tour voorbij is. De tour eindigt dicht bij een van de paleizen in Sevilla. Voor deze privéwandeling door Sevilla kun je genieten van de bekendste paleizen van Sevilla; ¨Las Dueñas Paleis¨, ¨Pilate´s Huis¨ en ¨Lebrija Paleis¨. Toegangsprijzen voor de drie plaatsen zijn bij de prijs van deze tour inbegrepen. Je zult dan kunnen genieten en de geweldige architectuur en bezienswaardigheden van de belangrijkste en bekendste paleizen van Sevilla kunnen bewonderen. Het Las Dueñas-paleis werd gebouwd tussen de 15e en de 16e eeuw. Het was eerst een gezinswoning en veranderde in de 19e eeuw in een pension. De beroemde dichter Antonio Machado werd in 1875 in het huis geboren. Dit paleis behoort momenteel tot het Huis van Alba. Dit paleis heeft een renaissancestijl en veel invloeden zoals gotiek en moors. Het huis van de Pilat0 vertegenwoordigt de adellijke residentie van Sevilla in de 16e eeuw. In dit paleis kun je veel beelden vinden om een mooie verzameling te maken. Dit paleis dient als de permanente residentie van de hertogen van Medinaceli. Geniet van de prachtige mudéjar-elementen die het uniek maken. Bekijk de 150 verschillende soorten geglazuurde tegels die typisch zijn voor Spanje. Paleis van de gravin van Lebrija, ook wel bekend als Palacio de la Condesa de Lebrija, verzamelt een van de meest complete en verbazingwekkende collecties Romeinse mozaïeken van de regio. Het Lebrija Palace ligt in het centrum van Sevilla. Dit paleis dateert uit de 16e eeuw en is gerenoveerd in de 18e en 20e eeuw. U zult genieten van een geweldige fotostop!

Andere activiteiten in Palacio de las Dueñas

Wil je alle activiteiten in Palacio de las Dueñas bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palacio de las Dueñas

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 181 beoordelingen

Prachtig gebouw op een steenworp afstand van het historische centrum De tuinen zijn mooi en ontspannend Het is zeer aangenaam om naar binnen te lopen Het interieur van de villa is zeer goed bewaard gebleven Het is niet een van de meest bezochte paleizen in Sevilla, eigenlijk heb ik niet veel toeristen gevonden opkomst en naar mijn mening ook om deze reden heb ik erg genoten van het bezoek. Het is meer dan een uur aangenaam stil. Super aanrader!

Ondergeschoven parel midden in de stad. Prachtig. Gratis audio tour erbij. Aanrader

Een van de mooiste huizen in Sevilla. Heel mooi onderhouden !!!