Datums kiezen

Palacio de Viana

Palacio de Viana

Palacio de Viana: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Córdoba: Entreebewijs voor de tuinen en patio's van het Viana-paleis

1. Córdoba: Entreebewijs voor de tuinen en patio's van het Viana-paleis

Bezoek de patio's en tuinen van paleis Viana, een officieel nationaal monument en het 'museum van de binnenplaatsen' in de beroemde Spaanse stad van de binnenplaatsen - Córdoba. Ontdek de buitenkant van dit vorstelijke adellijke huis met twaalf binnenplaatsen, verschillende bouwstijlen en vijf eeuwen geschiedenis.  Leer over de verschillende historische periodes en eigenaars die het paleis heeft gekend, en hoe deze zijn huidige uitzicht hebben gevormd. Verken de omgeving van het complex en bekijk verschillende thema's op elke binnenplaats, zoals Romeins, middeleeuws, Renaissance en Moors.  Geniet ook van de sinaasappelbomen, fonteinen, bogen en lokale flora. Wandel door de prachtige tuinen, die bijna de helft van de ruimte van het pand in beslag nemen, die je zullen doen vergeten dat je je midden in een stad bevindt. Als je wilt, kun je ervoor kiezen om het historische paleis zelf te betreden met tickets voor het interieur van het paleis die ter plaatse kunnen worden gekocht.

Córdoba: Hop-on-hop-off-bustour met een sightseeingbus

2. Córdoba: Hop-on-hop-off-bustour met een sightseeingbus

Al van oudsher trekt Córdoba reizigers en beschavingen aan, vanwege de ligging aan de oevers van de rivier de Guadalquivir, maar ook vanwege het zonnige klimaat en de natuurlijke hulpbronnen. Zowel Romeinen als Arabieren, Joden en Christenen hebben met hun monumentale gebouwen, kunstwerken en vooruitstrevende infrastructuur hun stempel op de stad Córdoba gedrukt. Bekijk tijdens je bezoek aan Córdoba de hoogtepunten van de stad met een 24-uurspas voor een hop on, hop off-tour per bus. Geniet van de volledige rit van 1 uur en 20 minuten, of stap in en uit bij plaatsen die jou het meest interesseren. Met deze pas kun je de meesterwerken bewonderen, zoals de Mezquita, de Alcazar de los Reyes Cristianos, de Torre de la Calahorra, het Palacio de la Merced en de Romeinse tempel. Bezoek de ruïnes van de Medina Azahara, die werd gebouwd door imam Abd al-Rahman III, ter demonstratie van zijn grootheid. Bezoek musea, kom meer te weten over culturele festivals en ervaar de pracht van de stad bij alle 17 haltes van de tour. Panoramische route Córdoba Panorama del Rio Jardin Botanico - Zoologico Ciudad de los Ninos San Basilio Puerta de Almodovar Mercado de la Victoria Gran Capitan Trein- en busstation Palacio de la Merced - Diputacion Malmuerta - Santa Marina Plaza Corazon de Maria San Lorenzo Realejo - San Andres Gemeentehuis - Templo Romano Arco del Portillo Puente Romano Banos Califales - Alcazar Intieme route Córdoba Alcazar de los Reyes Cristianos Mezquita - Catedral San Pedro Realejo - San Andres Palacio de Viana Palacio de la Merced - Diputacion Gemeentehuis - Templo Romano Plaza de las Tendillas Arco del Portillo Panorama del Rio

Cordoba: rondleiding patio's en het Viana-paleis

3. Cordoba: rondleiding patio's en het Viana-paleis

Na een ontmoeting op de Plaza de don Gome Cordoba, begin je aan je begeleide wandeling. Je begint met een rondleiding door de patio's van Cordoba, die een erfenis van de traditie van de Romeinse en Arabische tijdperken verfraaien. Hier ervaar je een mix van architectuur, bloemen, planten, zonneschijn en fonteinen. Geniet van de bloesem en voel de koelte van de natuur. Op deze tour bezoek je in totaal 12 patio's en binnenplaatsen van het Viana Palace. Je wandelt door de patio's en ontdekt hoe ze door de geschiedenis heen zijn geëvolueerd. Elke patio komt uit een ander tijdperk, uit verschillende perioden van de 14e eeuw tot het heden. Na het bezoek aan de patio's, betreed je het paleis en verken je geleidelijk aan alle kamers. Je leert meer over de geschiedenis terwijl je het schilderij van Goya, de oude wapens en de middeleeuwse geschiedenis van het bouwwerk ontdekt.

Córdoba: privétour met hoogtepunten op de fiets met persoonlijke gids

4. Córdoba: privétour met hoogtepunten op de fiets met persoonlijke gids

Een privé fietstocht door Córdoba met gids is een leuke manier om deze prachtige stad vanuit Andalusië te ontdekken. Cordoba was een van de belangrijkste steden van Europa en heeft een van de grootste moskeeën ter wereld. Tijdens deze privétour ontdek je deze prachtige stad met je eigen groep. Uiteraard geef je het tempo aan en heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan de ervaren gids. We nemen je mee naar de verborgen straatjes, mooie pleinen en andere lokale plekken die niet in de boeken staan. Ga op pad met een privégids en geniet op een exclusieve manier van Cordoba. Mocht je tijdens de route iets willen aanpassen, dan is dat geen probleem. Je kunt het gewoon aan de gids vragen aan het begin van de tour en wij zullen de tour aanpassen. Je gaat op pad met je eigen gezelschap, zodat je zelf kunt bepalen wat je wilt zien. In overleg kun je ook het tijdstip kiezen waarop je wilt starten. Het is dus echt een rondreis op maat! Dit en nog veel meer zorgt ervoor dat je met een unieke ervaring naar huis gaat. Tijdens deze privé fietstocht ziet u het Corredera-plein, San Basilio, de Romeinse brug, patio's, de moskee-kathedraal (Mezquita-Catedral), de kerk San Lorenzo, de kerk Santa Marina, het Palacio de Viana, de koninklijke stallen van Córdoba, het standbeeld van Manolete, en het Alcazar van de Cristian Monarchs.

Hardlooptocht Córdoba

5. Hardlooptocht Córdoba

Hardlopen is geen mode, het is een levensstijl. We zijn ons ervan bewust, daarom hebben we deze activiteit zo ontworpen dat je de stad op een andere manier leert kennen. We hebben toerisme en sport samengevoegd zodat jij Córdoba kunt ontdekken als een echte hardloper uit Córdoba, durf jij? Maak ruimte in je bagage en vergeet je sneakers en sportkleding niet! De panoramische tour gaat door het historische centrum van Córdoba, IN 1994 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Het wordt een comfortabele, plezierige, leuke race aangepast aan de groep. Denk aan je camera om foto's te maken van de ongelooflijke plaatsen die we gaan bezoeken en neem een mooie herinnering mee. Deze activiteit is vanwege zijn kenmerken niet aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit en kinderen onder de 12 jaar. Route: Plaza de las Tendillas, Cristo de los Faroles, monument van de Cuidadores de los Patios "La Regadera", Manolete Monument, Sta. Jachthavenkerk, Viana-paleis, Orive-tuinen, Romeinse tempel, Plaza de la Corredera, Plaza del Potro, Compás de San Francisco, Archeologisch museum, Calleja de las Flores, Joodse wijk, Maimonides-beeldhouwwerk, Puerta de Almodóvar, Averroes-beeldhouwwerk, wijk San Basilio (het is typerend voor de patio's van Cordoba, we zullen een ander monument zien van de verzorgers "de grootvader met de kleinzoon"), Puerta de Sevilla, Ribera, Sotos de la Albolafia, Noria y Molinos, Calle del Pañuelo, Cruz del Rastro, Miraflores Brug, Calahorra-toren, Romeinse brug en Puerta del Puente.

6 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Palacio de Viana: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Palacio de Viana

Wil je alle activiteiten in Palacio de Viana bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palacio de Viana

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 465 beoordelingen

Kerk moskee bekeken Zeer Indrukwekkend, mooie oude binnenstad bekeken in de kleine Bus het moderne Cordoba met de grote Hop on Hop.

Zeer mooie residentie met verschillende prachtige tuinen, op het eerste gezicht onvermoed. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

de patio's zijn prachtig, maar gratis op woensdagmiddag, hoewel ik heb betaald met de 'get your guide'-site...

Prachtige plek, met bij elk stuk een toelichting. Zeer mooie patio's en tuinen. Zeer democratische prijzen!

Een aanrader als je wat tijd over hebt tijdens je bezoek aan Cordoba. Mooi gebouw met mooie patio's.