Datums kiezen

Palacio del Marqués de Dos Aguas

Palacio del Marqués de Dos Aguas: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: privétour met lokale bevolking - Hoogtepunten en verborgen juweeltjes

1. Valencia: privétour met lokale bevolking - Hoogtepunten en verborgen juweeltjes

Zie Valencia op zijn best vanuit de ogen van een local in slechts 3 uur. Bekijk belangrijke bezienswaardigheden zoals het Stadhuisplein, Torres de Serrano, Marques de Dos Aguas Palace en hoor unieke inzichten die alleen een local zou weten. Ontdek onderweg verborgen juweeltjes en stadsgeheimen die je een authentieke kant van de stad laten zien met de hulp van een deskundige lokale gids. Ervaar de lokale flair volledig met een inbegrepen lokale traktatie om van uw stadstour een complete ervaring te maken.

Valencia: privérondleiding door de oude binnenstad van 4 uur

2. Valencia: privérondleiding door de oude binnenstad van 4 uur

De oude binnenstad van Valencia is ideaal om lopend te verkennen. Op deze wandeltocht volg je de sporen van 2.000 jaar stadsgeschiedenis in de wijk El Carmen. Zie de kathedraal, Plaza de la Virgen, La Lonja de la Seda (de zijdebeurs, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie), Mercado Central (overdekte markt) en het stadhuisplein – slechts een paar voorbeelden van de indrukwekkende bezienswaardigheden in het centrum. De rondleiding kan worden aangepast aan je wensen en interesses. Beslis zelf wat je wilt bezoeken: Plaza de la Virgen of Plaza Redonda, de prachtige kathedraal of de Torens van Serranos. Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden waar je uit kunt kiezen, tijdens deze wandeltocht van 4 uur. Onderweg krijg je suggesties en ideeën voor je verblijf in Valencia. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een gastronomische proeverij op de centrale markt of van de traditionele Valenciaanse Horchata de Chufa (een koud drankje gemaakt van noten) in de zijdebeurs. Mogelijke startpunten voor de rondleiding zijn: - Parque Glorieta/Palau de la Justicia - Palacio del Marques de dos Aguas - Banco de Valencia - Stadhuisplein - Mercado Central - De zijdebeurs - Plaza Redonda - Plaza de la Reina - Kathedraal - Plaza de la Virgen - Palau de la Generalitat - Torres de Serranos

Van Alicante: Valencia-dagtour met gids

3. Van Alicante: Valencia-dagtour met gids

We zullen het werk ontdekken van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava, die verschillende gebouwen heeft die iconen van de stad zijn geworden. Het is een wetenschappelijk en cultureel recreatiecomplex dat beter bekend staat als de Stad van Kunsten en Wetenschappen. We zullen de zeer heilige kelk in de kathedraal ontdekken, de emotie voelen in de basiliek van de Maagd van de Verlaten en de Centrale Markt leren kennen met al zijn kraampjes vol vers voedsel van topkwaliteit. Rust uit en geniet van wat tapas in de zon op een van de terrassen en ga verder met de Lonja de la Seda, een juweel van burgerlijke gotiek. En als u nog kracht over heeft, mag u de zogenaamde Valenciaanse Sixtijnse Kapel niet missen: de kerk van San Nicolás. We eindigen het tourcentrum in "La Albufera de Valencia", dat in 1986 werd uitgeroepen tot natuurpark; de geschiedenis gaat echter veel verder terug in de tijd. Voordat we terugkeren naar Alicante, maken we een stop om onszelf te boeien met zijn pracht en zijn charme die een ongekende fauna en flora aantrekt. We zullen meer weten over de geschiedenis en natuurlijke waarde voor het ecosysteem van de regio.

Valencia: speurtocht en monumentale zelfgeleide tour

4. Valencia: speurtocht en monumentale zelfgeleide tour

Leer het monumentale Valencia in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling. Je verkent de stad te voet en krijgt punten voor het oplossen van verschillende soorten taken: Vind bezienswaardigheden: Je zult hints gebruiken om de beste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes in de stad te vinden. De kaartfunctie in de app helpt je daar te komen. Los vragen op: Als je eenmaal bent aangekomen op de plek die je zoekt, krijg je vragen over de aanblik. Meestal zijn de antwoorden verborgen in borden, foto's, enz. Een geweldige en leuke manier om nieuwe dingen over de stad te leren. Veel plezier: Tijdens het avontuur kun je ook spannende fototaken verwachten die veel creativiteit vereisen. Als je de snapshots onder de knie hebt, word je beloond met punten. Onderweg bereikt u geweldige plaatsen zoals het "Noordstation", "De Centrale Markt", "De Lonja van Valencia", "Markies van Dos Aguas Palace" en nog veel meer! Nadat je de game hebt geboekt, ontvang je per e-mail een gamecode met instructies voor het spelen. Ga naar het "Xativa Metro Station" en gebruik de code om de game in de app te ontgrendelen. De tour eindigt bij de "Markies van Dos Aguas Palace". De ervaring is niet beperkt in de tijd. U kunt de stad in uw eigen tempo verkennen en pauzeren. Download gewoon de Explorial-App, ga naar het startpunt en je bent klaar om met het spel te beginnen. De tour duurt gemiddeld ongeveer 1-2 uur.

Valencia: rondleiding met audiogids door het historische centrum met koptelefoon

5. Valencia: rondleiding met audiogids door het historische centrum met koptelefoon

Verken het historische centrum van Valencia met behulp van deze audiogids. Haal je gids en koptelefoon op en dompel jezelf onder in het fascinerende verleden van de stad en unieke architectonische juweeltjes zoals de kerk van Santos Juanes, de kathedraal van Valencia en de La Lonja de la Seda (zijdebeurs) Ga naar het Tourism Hub-kantoor in het Noordstation, dat bekend staat om zijn prachtige Valenciaanse art nouveau. Ga aan de slag met je audiogids in het Engels, Spaans en Russisch. Doe de handig meegeleverde oortjes in en begin aan een ontdekkingsavontuur. Kom meer te weten over bezienswaardigheden zoals de Plaza de Toros (stieren), het jezuïetencollege, het gebouw Casa del Chavo met zijn prachtig gerestaureerde gevel en het gebouw La Unión y el Fénix. Ga terug naar de 15e eeuw toen de stad een gouden eeuw beleefde bij de La Lonja de la Seda (Zijdebeurs). Geniet van de modernistische stijl van het postkantoor en bekijk het Main Theatre en de Bank of Valencia. Geniet van de rococo- en neoklassieke stijlen van het Keramiekmuseum. Duik in het verhaal achter de historische bibliotheek van de universiteit van Valencia en het koninklijk seminariecomplex. Bewonder religieuze architectuur in de kerk van San Juan Bautista, de kerk van Santo Tomás Apóstol en San Felipe Neri, de kerk van San Juan del Hospital, de kathedraal van Valencia, het aartsbisschoppelijk paleis, de Basilica de la Vigen de los Desamparados en de kerk van Santa Catalina. Luister naar het Almoina Museum en het Art Nouveau Casa de Punto de Gancho. Stap het levendige Plaza de la Virgen binnen om de Turia-fontein te bewonderen die Neptunus uitbeeldt. Wandel door het grote Plaza de la Reina en geniet van de sfeer op de centrale markt en ontdek de kleurrijke koepel. Loop langs de 14e-eeuwse kerk van Santos Juanes en bewonder de mix van barokke en Valenciaans-gotische kenmerken. Luister naar feiten over de kerk van de Sagrado Corazón de Jesús, het stadhuis van Valencia en het stadhuisplein.

Sagunto: begeleide wandeltocht door de historische stad

6. Sagunto: begeleide wandeltocht door de historische stad

Een kans om diep in de geschiedenis, kunst, cultuur, tradities, mythen en legendes van het op twee na grootste kasteel van Spanje te duiken. We zullen het beroemde circus en het Romeinse theater verkennen (interactief museum); gevolgd door een bezoek aan het historische centrum, dat meer heeft dan 2000 jaar geschiedenis. Sagunto is de thuisbasis van Romeinen, Visigoten en moslims sinds het werd gesticht in 138 voor Christus, en heeft een van de grootste historische centra van Europa. We zullen het werk ontdekken van de Sagunto-architect Santiago Calatrava, die verschillende gebouwen heeft die iconen van de stad zijn geworden. Het is een wetenschappelijk en cultureel vrijetijdscomplex, beter bekend als de stad. We zullen de ontdekken zeer heilige kelk in de kathedraal, voel de emotie van de Forsaken en leer de Centrale Markt kennen met al zijn kraampjes vol vers voedsel van topkwaliteit. Rust uit met een paar tapas in de zon op een van de terrassen en ga verder, een juweel van burgerlijke gotiek. Wat we bezoeken Plaza del Ayuntamiento, Calle de las Barcas, La Nao University, Palace of the Marqués de Dos Aguas, Plaza Redonda, Plaza Santa Catalina, Plaza de la Reina, Kathedraal, Plaza de la Almoina, Plaza de la Virgen, Koninklijke Basiliek van de Virgen de los Desamparados.

Valencia: hoogtepunten fietstocht met gids

7. Valencia: hoogtepunten fietstocht met gids

Verken de hoogtepunten van Valencia tijdens een fietstocht. Fiets door en langs historische bezienswaardigheden zoals de Centrale Markt, de Portal de la Valldigna en het paleis van de Marqués de dos Aguas. Blijf actief tijdens een bezoek aan deze charmante Spaanse stad, zonder al te veel moeite. Ga door de oude straten van de Ciutat Vella om te genieten van de prachtige architectuur van dit stedelijke centrum. Fiets vervolgens door de Turia-tuinen, een emblematisch lommerrijk park van 11 kilometer in de oude rivierbedding met dezelfde naam. Ga verder naar de Stad van Kunsten en Wetenschappen - een voorbeeld van de avant-garde en technologische ontwikkeling van Valencia. Bekijk langs je route het Noordstation, het stadhuis, House of the Cats en nog veel meer - allemaal vanuit het comfort van je zadel. Pauzeer op specifieke locaties om naar de inzichtelijke feiten en informatie van uw gids te luisteren.

Valencia: Sherlock Holmes Self-guided Smartphone City Game

8. Valencia: Sherlock Holmes Self-guided Smartphone City Game

Ervaar de opwinding van detective zijn en doe met je team mee aan het spannende Sherlock Holmes-spel. Terwijl hij de vrijheid viert op het Liberty Festival, wordt een man genaamd Balthazar, het hoofd van Homeland Security, dood aangetroffen met een mes in zijn rug. De politie heeft vier verdachten aangehouden en het is aan jou om de zaak op te lossen en de waarheid te achterhalen. Door door de stad te bewegen ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn om te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, achtervolg daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord te komen. Tijdens dit moordmysterie kun je je voortgang bekijken op het verdachtenbord. Kun jij de moord oplossen? Speel Sherlock Holmes! BELANGRIJKE GEGEVENS - Datum: om dit spel te boeken moet je een datum kiezen, MAAR je kunt spelen, pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt. - Personen: 1 speler staat voor 1 team. - Let op: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft geen informatie over de stad!

Valencia: gezinswandeling door het stadscentrum en het Reina-plein

9. Valencia: gezinswandeling door het stadscentrum en het Reina-plein

Wat betekent de naam Valence? Beleef het meest lonende avontuur met uw gezin tijdens onze exclusieve gezinswandeling. Onze gezinsvriendelijke lokale professionele gids zorgt ervoor dat de kinderen net zoveel plezier beleven aan sightseeing als volwassenen. De goed geïnformeerde gids neemt je mee op een 2 uur durende wandeling. De tour heeft een rustig tempo en omvat een wandeling door het stadscentrum, waarbij de beroemde culturele en architecturale bezienswaardigheden worden benadrukt. Het hele gezin zal plezier beleven aan het leren over de fascinerende en interessante bezienswaardigheden van Valencia. De verhalen die door de gids worden gedeeld, zorgen gegarandeerd voor een paar giechels terwijl je de buiten de gebaande paden van de stad afdaalt. Waarom is een vleermuis een symbool van Valencia? Welke legende verbergt het symbool? 1. Van buiten: Paleis van de Markies de Dos Aguas (Carrer del Poeta Querol, 2, 46002 València, Valencia, Spanje) Het Marquis de Dos Aguas Palace ligt in het hart van Valencia. Het paleis werd in 1941 uitgeroepen tot historisch artistiek monument. Als je meer wilt weten over de geschiedenis van dit prachtige paleis, neem dan deel aan onze tour! Bezoekduur: 30 minuten. 2. Van buiten: Reina Plein (Pça. de la Reina, s/n, 46000 Valencia, Valencia, Spanje) De Plaza de la Reina is zonder twijfel een van de populairste plekken in de stad. Op dit populaire plein vind je ook tal van tapasbars, restaurants, pubs en ijssalons. Het is een locatie die je gezien moet hebben als je Valencia bezoekt. Bezoekduur: 30 minuten 3. Valencia centrum. Bezoekduur: 1 uur Samen met onze geaccrediteerde gids verken je het centrum van Valencia. Er is veel te zien en te leren!

Grote stadsfietstocht door Valencia

10. Grote stadsfietstocht door Valencia

Ervaar de levendige ziel van Valencia tijdens onze opwindende Valencia Grand City Tour! In iets meer dan 3 uur nemen we je mee op een onvergetelijke reis door het hart van deze fascinerende stad, met een rijke geschiedenis, iconische bezienswaardigheden en moderne architectonische wonderen. Ga op een spannend avontuur, fiets op normale fietsen door de betoverende straten en dompel jezelf onder in de essentie van Valencia. Onze boeiende tour begint in het schilderachtige en pittoreske oude centrum van Valencia, een schatkamer van historische betekenis. Terwijl je door de smalle, kronkelende straatjes fietst, waan je je terug in de tijd, omringd door architectonische hoogstandjes en tijdloze schoonheid. Onze deskundige gidsen zullen u trakteren op fascinerende verhalen en inzichten, die de verborgen juweeltjes in het labyrint van straten belichten. Tijdens de tour moedigen we je aan om de culinaire hoogstandjes van Valencia te omarmen. Een must-try is de verfrissende Valenciaanse traditionele Orxata, een heerlijke drank gemaakt van tijgernoten. Geniet van deze lokale specialiteit terwijl je door de betoverende straten van de stad wandelt en blijvende herinneringen aan je reis door Valencia creëert. Gedurende de tour zullen onze vriendelijke en deskundige gidsen je vergezellen en hun schat aan kennis en inzichten in de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van Valencia delen. Ze spreken vloeiend meerdere talen en zorgen voor een vlotte en plezierige ervaring voor bezoekers van over de hele wereld. Begin aan een reis van je leven met onze Valencia Grand City Tour. Ervaar de essentie van Valencia terwijl je in het verleden duikt, geniet van het heden en een glimp opvangt van de briljante toekomst. Dit avontuur van 3 uur belooft een ervaring te worden die je nog jaren zult koesteren. Mis deze kans niet om de ziel van Valencia op een normale fiets op een leuke en gedenkwaardige manier te ontdekken. Boek nu je tour en bereid je voor op een avontuur als geen ander!

Beschikbare activiteiten

11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Palacio del Marqués de Dos Aguas

Wil je alle activiteiten in Palacio del Marqués de Dos Aguas bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.