Datums kiezen

Palatine Gallery

Palatine Gallery: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Florence: entreeticket voor Palazzo Pitti

1. Florence: entreeticket voor Palazzo Pitti

Gebruik je voorrangsticket en neem een kijkje bij Palazzo Pitti in Florence en verken de Palatijnse Galerie en de Galerie voor Moderne Kunst. Bewonder historische collecties, zoals de Schatkamer van de groothertogen en de collectie van de De' Medici. Het palazzo, in 1457 ontworpen door Filippo Brunelleschi, is gebouwd voor de familie Pitti.Tegenwoordig herbergt het weelderige paleis uit de renaissance een buitengewone kunstcollectie. Bewonder een aantal van de ongelofelijke werken die de De' Medici's tijdens hun heerschappij hebben verzameld. Bekijk werken van Rafaël, Caravaggio, Titiaan, Pietro da Cortona en Rubens. Door de ramen kijk je uit op de basiliek van Brunelleschi's Santo Spirito en de Boboli-tuinen.  Verken tijdens je bezoek aan Palazzo Pitti een aantal van de belangrijkste musea van Florence. Bezoek de Palatijnse Galerie op de eerste verdieping en verken de uitgebreide collectie schilderijen uit de 16e en 17e eeuw. En neem ook een kijkje in de koninklijke appartementen, met meubilair van een verbouwing uit de 19e eeuw. Daarna ga je naar de tweede verdieping om de Galerie voor Moderne Kunst te bekijken. Hier bewonder je de mooie collectie schilderijen en voornamelijk Italiaanse beeldhouwwerken, daterend van het einde van de 18e eeuw tot de Eerste Wereldoorlog. De elegante kamers, die bewoond werden door de groothertogen van Lotharingen, zijn versierd met werken uit de neoklassieke en romantische periode.

Florence: gecombineerde 5-daagse pas Uffizi, Pitti Palace en Boboli

2. Florence: gecombineerde 5-daagse pas Uffizi, Pitti Palace en Boboli

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence met dit combinatieticket. Met dit combinatieticket bespaart u niet alleen geld, maar kunt u ook 4 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence bezoeken gedurende 5 dagen vanaf uw eerste bezoek aan de Galleria degli Uffizi. Dankzij onze gastheren is dit eerste bezoek het enige bezoek met een specifieke datum en tijd waarop u uw voucher kunt inwisselen. De overige musea kunt u op uw eigen gemak bezoeken, zonder enige tijdsbeperking, met uitzondering van de openingstijden van de musea. Ontdek het Pitti-paleis, bekijk de iconische geboorte van Venus in de Galleria degli Uffizi en leer de geschiedenis van Florence kennen in het Nationaal Archeologisch Museum van Florence. Begin uw verkenning door een gastheer te ontmoeten voor het Uffizi om uw gereserveerde toegangsticket op te halen. Na een bezoek aan de Uffizi heb je vijf dagen de tijd om de rest van de bezienswaardigheden te bekijken. Begin met een bezoek aan de Galleria degli Uffizi, de thuisbasis van iconische schilderijen uit de middeleeuwen tot de renaissance. Zie Botticelli's 'Geboorte van Venus', Caravaggio's 'Medusa' en werken van Michelangelo. Bewonder de waardevolle verzameling oude Romeinse beelden die de gangen sieren. Ontdek vervolgens Pitti Palace en zijn Palatine Gallery. Bewonder meesterwerken van beroemde schilders, waaronder Caravaggio, Botticelli, Rubens en Titiaan. Bezoek vervolgens de koninklijke appartementen, waar de Medici-familie, de groothertogen van Toscane en de Italiaanse koninklijke familie woonden. Geniet van de ontspannen sfeer en luxe van de Boboli-tuinen en krijg een idee van het voorrecht en de macht die de familie Medici geniet voordat u naar het Opificio Delle Pietre Dure Museum gaat om meer te weten te komen over de rijke cultuurgeschiedenis van Florence. Eindig met een bezoek aan het immense Nationaal Archeologisch Museum van Florence en bekijk oude Egyptische kunstvoorwerpen.

Florence: Pitti-paleis, Boboli-tuin, Palatine Gallery Tour

3. Florence: Pitti-paleis, Boboli-tuin, Palatine Gallery Tour

Begin in de vroege ochtend en bezoek de grandioze binnenplaats van het Palazzo Pitti met uw deskundige Engelssprekende gids. Vervolgens bereikt u de "nobele verdieping" (eerste verdieping) om de magie van de Palatijngalerij te ontdekken en zijn verbazingwekkende collectie schilderijen, renaissance- en neoklassieke meubels met prachtige bladen gemaakt met halfedelstenen, die de Medici-familie in heel Europa bekendheid gaven. Stucwerk en fresco's op de plafonds, prachtige schilderijen van Andrea del Sarto, Raffaello, Tiziano, Rubens, Van Dyck en Caravaggio in onvoorstelbaar mooie vergulde lijsten zullen in je geheugen blijven hangen. Nooit te druk en zo aangenaam, zelfs in de hitte van de zomer, bezoek de Boboli-tuinen in de vroege ochtend. Een voor een zullen alle groothertogen van de Medici-familie het toneel betreden in een fantastisch scenario. Ga verder met het verkennen van het oudste deel van de Boboli-tuinen en het betoverde amfitheater, evenals de groene ruimten die grote landschapsarchitecten van de wereld hebben geïnspireerd.

Florence: Firenze Card, officiële stadspas voor het museum

4. Florence: Firenze Card, officiële stadspas voor het museum

Koop de FirenzeCard en verzeker uzelf van toegang tot alle 60 musea van Florence met één pas. Bekijk de Galleria degli Uffizi, de Accademia en vele andere, en profiteer ook van exclusieve kortingen bij geselecteerde winkels en restaurants. Vermijd het betalen van toegangsprijzen met een kaart die voorrang geeft aan toegang tot de musea van de stad, inclusief tentoonstellingen waarvoor meestal een toeslag geldt. Breng uw kinderen gratis mee, kinderen onder de 18 jaar krijgen toegang onder begeleiding van een kaarthouder. Wees getuige van meesterwerken op locaties zoals de Uffizi, Accademia en de Brancacci-kapellen. Boek je tijdslot om de drukte voor te zijn en toegang te krijgen tot deze beroemde locaties en nog veel meer.

Florence: toegang tot de Galleria degli Uffizi met 5-daagse pas voor 4 attracties

5. Florence: toegang tot de Galleria degli Uffizi met 5-daagse pas voor 4 attracties

Boek uw toegang tot het meest bezochte museum ter wereld met een skip-the-line toegangsticket voor de Galleria degli Uffizi. Bezoek daarna 4 andere attracties - Pitti Palace, Boboli en Bardini Gardens, Archeologisch Museum en Opificio delle Pietre Dure - op elk gewenst moment gedurende de komende 5 dagen. Nadat u al uw tickets heeft opgehaald bij het bureau van de activiteitaanbieder, gaat u de Galleria degli Uffizi binnen zonder in de rij te hoeven wachten. Eenmaal binnen ontdekt u de grootste collectie renaissanceschilderijen ter wereld, die vroeger toebehoorde aan de Medici-familie. te beginnen met Giotto ontmoet je alle meesterwerken van de belangrijkste kunstenaars van de Renaissance. Terwijl je door de 96 kamers van de galerij loopt, bewonder je meesterwerken van alle belangrijkste kunstenaars van de Renaissance: Michelangelo, Raffaello, Caravaggio, Giotto en meer. Bewonder Botticelli's 'De geboorte van Venus' en 'Lente', leer over de constructie van de Vasari Corridor en ontdek zelf waarom de schilderijen van Leonardo da Vinci enkele van de meest raadselachtige kunstwerken ter wereld zijn. Tijdens uw bezoek heeft u de mogelijkheid om te stoppen voor een kopje koffie of een cappuccino op het terras dat uitkijkt op Piazza della Signoria en een prachtig uitzicht biedt op de koepel van Brunelleschi. Blijf in het museum om rond te dwalen en verder te verkennen, of kom later op de dag terug, want je ticket is geldig tot de sluitingstijd van de galerij. Naast toegang tot de Galleria degli Uffizi kunt u binnen 5 dagen nog 4 andere attracties bezoeken. Bewonder het Pitti-paleis, wandel door de Boboli- en Bardini-tuinen, reis terug in de tijd in het Archeologisch Museum en ontdek halfedelstenen in Opificio delle Pietre Dure.

Florence: Ticket en rondleiding Pitti Palace en Palatina Gallery

6. Florence: Ticket en rondleiding Pitti Palace en Palatina Gallery

Ontdek een van de grote schatten van de Renaissance en bekijk kunst van meesters van de Europese schilderkunst tijdens een rondleiding door de Palatijngalerij in Florence. Het museum, gevestigd in de voormalige residentie van de groothertogen van Toscane en de latere koning van Italië, is de op een na belangrijkste Florentijnse schilderijengalerij na het Uffizi-museum. Volg je gids om meesterwerken te zien van bekende kunstenaars, zoals Rubens en Caravaggio. Leer de vaardigheden en technieken van kunstenaars als Tiziano en Raffaello waarderen. Werken worden getoond op scheidingswanden tussen de fantastische kamers van het renaissancepaleis, nog steeds versierd met extravagante fresco's en stucwerk. Zodra het begeleide gedeelte van uw tour is voltooid, kunt u gerust blijven en op uw gemak rondkijken. Bekijk de Schat van de Grandukes op de begane grond van het Palazzo Pitti en ontdek Italiaanse kunst uit de 18e en 20e eeuw in de Galleria d'Arte Moderna op de bovenste verdieping.

Florence: toegangsticket Pitti Palace en begeleide wandeling

7. Florence: toegangsticket Pitti Palace en begeleide wandeling

Volg een rondleiding door het Palazzo Pitti, gebouwd in de tweede helft van de 15e eeuw. Ontdek de Palatine Gallery, de Royal Apartments en de kunstcollectie van de Medici-familie en leer meer over de geschiedenis van de plek. Ga met je gids eerst naar de Palatijngalerij om enkele meesterwerken van beroemde schilders te bewonderen, waaronder Caravaggio, Botticelli, Rubens en Titiaan. Bezoek vervolgens de koninklijke vertrekken, waar de Medici-familie, de groothertogen van Toscane en de Italiaanse koninklijke familie woonden. Na het geleide bezoek kunt u op uw gemak de Boboli-tuinen bezoeken. Geniet van de ontspannen sfeer en de weelde van de tuinen en krijg een idee van het voorrecht en de macht die de Medici-familie in de afgelopen eeuwen genoten.

Palazzo Pitti & Boboli-tuin - privétour

8. Palazzo Pitti & Boboli-tuin - privétour

Ontmoet je gids in Pitti Palace en ga dan naar binnen voor je privétour. Begin met een inleiding tot de beroemde Medici-familie en de Pitti-familie. Leer meer over hun historische invloed op Florence en hoe hun leven hier zou zijn geweest. Volg je gids rond het paleis, dat lijkt op een open museum. Treed in de voetsporen van groothertogen en bewonder het rijkelijk versierde interieur. Hoogtepunten van de tour zijn de Palatine Gallery, de Royal Apartments, de Gallery of Modern Art en het Museum of Fashion and Costume. Aan het einde van de tour ontvangt u uw toegangsticket met voorrang voor de Boboli-tuinen. Verken ten slotte de tuinen op uw gemak en bewonder de renaissancebeelden en gebeeldhouwde fonteinen.

Florence: rondleiding Palatina Gallery & Palazzo Pitti

9. Florence: rondleiding Palatina Gallery & Palazzo Pitti

Geniet van een rondleiding in dit prachtige renaissancepaleis, gebouwd in de 15e eeuw. Het werd vervolgens gekocht door de Medici-familie en werd hun glorieuze residentie. Ontdek met een deskundige gids de Palatine Gallery en de Royal Apartments. De Palatijn is de belangrijkste galerij in het paleis en bevat ongeveer 500 renaissanceschilderijen. Het was de privécollectie van de Medici-familie. Er zijn 28 kamers en in hun laatste luxueuze residentie kun je nog steeds opmerkelijke meesterwerken bewonderen van Botticelli, Titiaan, Rubens, Caravaggio en vele andere Italiaanse en Europese schilders uit de 15e tot de 17e eeuw.

Florence: Medici's Mile-wandeltocht en ingang Pitti Palace

10. Florence: Medici's Mile-wandeltocht en ingang Pitti Palace

Onder leiding van een lokale gids, verken je de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence en ontdek je de fascinerende geschiedenis van de Medici-dynastie. Krijg voorrang bij toegang tot een van de grootste musea van Florence en bewonder de Palatijngalerij en de Galerie voor Moderne Kunst. Begin met het Palazzo Medici Riccardi, hun eerste verblijf in de wijk San Lorenzo, waar je hun kerk en mausoleum kunt vinden: Medici-kapellen. Op een steenworp afstand bereikt u de prachtige kathedraal, met zijn imposante koepel van Brunelleschi en het prachtige Palazzo Vecchio, hun tweede verblijf, dat het prachtige Piazza della Signoria domineert. Volg vanaf de buitenkant het pad van de Vasari Corridor, een geheime en comfortabele gang die wordt gebruikt door de Medici-groothertogen van Toscane, om te bewegen tussen het Palazzo Pitti en hun kantoren in het Palazzo Vecchio, zonder gezien te worden door de burgers. Eindelijk arriveer je bij het majestueuze Pitti-paleis, dat de prachtige Boboli-tuinen verbergt, de laatste Florentijnse residentie van de Medici is en ook de laatste fase is van je ongelooflijke reis naar de kunst en geschiedenis van een stad die uniek is in de wereld. Na de wandeling gebruik je je toegangsticket voor Pitti Palace om je eigen Palatijnse Galerie, Galerij voor Moderne Kunst, het Museum voor Mode en Kostuum, Schat van de Groothertogen te bezoeken.

Beschikbare activiteiten

23 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Palatine Gallery

Wil je alle activiteiten in Palatine Gallery bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palatine Gallery

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.073 beoordelingen

Het is heerlijk om op het hoogtepunt van het toeristenseizoen de lange rijen in de hete zon te kunnen overslaan. Palazzo Pitti is een must see tijdens een eerste bezoek aan Florence. Het verkrijgen van een getimed skip-the-line toegangsticket is de sleutel! Het ticket is inclusief toegang tot de twee nabijgelegen tuinen op dezelfde dag. Een geweldige deal!

Nou, wat te zeggen .... Er gaat een wereld open ... Over kunst ... Over geschiedenis ... Een wonder ... Ik raad iedereen die Florence passeert aan om te stoppen en de kunstwerken te bewonderen die de stad te bieden heeft!

Zeer interessant om de aristocratiekamers te zien. VEEL meesterwerken van Raphael, Tician en anderen!

Het Palazzo Pitti is prachtig, zeer goed bewaard gebleven. We vonden het fantastisch.

Perfect, maar we moeten door de rij voor de beveiligingspoortjes.