Kies data

Palau Güell

Palau Güell: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: kabelbaan, bezoek aan magische fontein & kasteel

1. Barcelona: kabelbaan, bezoek aan magische fontein & kasteel

Je rondleiding begint bij de beroemde Ramblas in het hart van de stad. Je wandelt door het oude centrum en bezoekt de beroemde Boqueria-markt. Je komt langs het Gran Teatre del Liceu, een prachtig modernistisch gebouw en een van Europa's belangrijkste operahuizen. Je kunt de ongelooflijke façade van Palau Guell bekijken, waar een jonge Gaudi zijn meesterschap op het gebied van licht en het creëren van prachtige vormen toonde. Je wandelt door naar El Raval, het meest multiculturele en onontdekte wijk van het oude centrum. Je bezoekt de Rambla del Raval waar je een foto kunt nemen met het enorme kattenstandbeeld van Fernando Botero, waarschijnlijk het schattigste standbeeld dat je ooit te zien krijgt. Vervolgens neem je de Montjuic-kabelbaan en geniet je van een adembenemend uitzicht op Barcelona's mooie skyline. Je bereikt het Kasteel van Montjuic waar je een privébezoek aflegt met alleen jouw kleine groepje. Je ontdekt hoe het Kasteel van Montjuic vanaf het begin altijd een militair fort geweest is terwijl de politieke macht in de stad van tijd tot tijd veranderde. Je gaat de kerkers binnen waar belangrijke politieke gevangenen uit de geschiedenis van de stad gezeten hebben. Je krijgt toegang tot de toren van het kasteel, waar je een uitzicht van 360 graden over Barcelona hebt. Grijp de unieke kans om de beste foto's van Barcelona te maken bij zonsondergang.  Je rondleiding gaat verder richting het Olympisch Stadion en het Palau Sant Jordi, beroemd omdat hier de beste concerten van de stad plaatsvinden. Onderweg stop je bij een van de beste terrassen van de stad om te genieten van traditionele tapas met een lokale wijn of bier. Na deze pauze kun je de prachtige show van de Magische Fontein bewonderen. Deze werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1929 en had tijdelijk moeten zijn, maar de bezoekers en inwoners van Barcelona vonden de fontein zo geweldig dat deze gebleven is. Het kleurrijke bewegende water van de fontein is fascinerend.

Barcelona: Wandeltour met kasteel Montjuic & kabelbaan

2. Barcelona: Wandeltour met kasteel Montjuic & kabelbaan

Geniet van deze wandeltocht door de oude binnenstad van Barcelona en bezoek de beroemde Boqueria-markt, die wordt beschouwd als een van de beste markten ter wereld vanwege het modernistische ontwerp en de rijkdom aan producten die het biedt. Begin je tour op de beroemde Ramblas, het hart van het stadscentrum. Passeer het Gran Teatre del Liceu, een klassiek voorbeeld van Catalaans modernisme, evenals het Palau Güell, een van de meest verbluffende voorbeelden van Antoni Gaudi's architectuur.   Vervolg je wandeltocht om Raval te ontdekken, de meest multiculturele en buiten de gebaande paden gelegen wijk van de oude stad, die mensen met verschillende sociale, culturele en geografische achtergronden aantrekt. Bezoek de Rambla del Raval om een foto te maken met het enorme kattenbeeld van Fernando Botero, misschien wel een van de schattigste beelden die je ooit zult zien. Neem de Montjuic-kabelbaan en bereid je voor op een vogelvlucht van Barcelona. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de Montjuic-kabelbaan terwijl je uitkijkt op de iconische skyline van Barcelona. Bovenaan de kabelbaan bereik je het kasteel van Montjuic en geniet je van een privébezoek exclusief met je kleine groep. Verken het militaire fort en geniet van toegang tot exclusieve gebieden, zoals de kerkers van het gebouw. Als je uit de kerkers komt, ga je naar de toren van Montjuic Castle voor de meest spectaculaire, panoramische uitzichtpunten van de stad - als de dag helder genoeg is, kun je helemaal tot aan de Pyreneeën zien. Ga daarna met de kabelbaan terug naar de oude stad, op het perfecte moment om te genieten van een heerlijke maaltijd met tapas - zorg ervoor dat u enkele aanbevelingen van uw gids ophaalt voor de beste restaurants om te bezoeken.

Barcelona: dagtour Sagrada Familia en Park Guell

3. Barcelona: dagtour Sagrada Familia en Park Guell

Begin op de beroemde Las Ramblas, vlakbij de eerste halte, Palau Güell. Ontmoet je gids en begeef je naar de centrale fontein van Plaza Real om de elegantie van het gotische plein te bewonderen. Bekijk de prachtige bogen, Gaudi's lantaarnpalen, of kijk gewoon hoe de lokale bevolking bezig is met hun dagelijkse leven. Ga vervolgens naar de La Boqueria-markt. Geniet van de bezienswaardigheden en geuren van de markt, een van de oudste in Barcelona. Dwaal door de smalle doorgangen van de Gotische wijk en hoor veel van de legendes en verhalen uit deze straten van je gids. Geniet van een korte koffiepauze in een café waar beroemde artiesten zoals Picasso samenkwamen. Ga verder met een wandeling langs de meest elegante laan van Barcelona, de indrukwekkende Paseo de Gracia. Bewonder de meest aristocratische paleizen van de stad, Casa Mila (La Pedrera) en Casa Batlló, twee meesterwerken van Gaudi-architectuur. Kom meer te weten over het opwindende Art Nouveau-tijdperk van de stad, het leven van Gaudi en zijn vreemde dood. Stop dan voor de lunch en geniet van een aantal typische Barcelona-tapas, vergezeld van een glas rode wijn in een traditioneel restaurant aan een prachtige promenade. Na een ontspannende pauze brengt een taxi u naar Park Güell, waar Gaudi's kunst samengaat met de natuur. Geniet van skip-the-line tickets voor toegang tot het park en sluit je aan bij je gids om over de prachtige paden te dwalen. Na een wandeling in het park brengt een taxi je naar je laatste halte. Bezoek het meest iconische voorbeeld van Gaudi's werk, de Sagrada Familia. Je gids laat je de verschillende gevels van de kathedraal zien en geeft je een inleiding tot de geschiedenis van het gebouw. Zeg vaarwel tegen je gids en ontvang je skip-the-line tickets voor toegang tot de kathedraal, evenals een audiogids zodat je het interieur in je eigen tempo kunt verkennen.

Barcelona: stadswandeling met gids naar het Güell-paleis

4. Barcelona: stadswandeling met gids naar het Güell-paleis

Ontdek de stad Barcelona tijdens een begeleide wandeling naar het Güell-paleis. Ga langs historische bezienswaardigheden en leer waarom het paleis door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Begin uw tour op La Rambla, vlakbij de haven en zeer dicht bij de Boquería-markt. Hoor over de geschiedenis van de straat en loop door de kraampjes die de markt sieren. Zie hoe de lokale bevolking winkelt en met de handelaren omgaat. Bekijk tijdens een wandeling de schilders, bloemisten en cafés en restaurants die La Rambla tot leven brengen. Aan het einde van de straat kun je een glimp opvangen van het Columbus-monument en de haven van Barcelona. Je volgende en laatste stop is het Güell-paleis, het perfecte voorbeeld van Gaudí's bouwstijl. Leer meer over wat het tot een werelderfgoed maakt terwijl je luistert naar de verhalen van je gids over zijn geschiedenis.

Barcelona: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

5. Barcelona: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

Bekijk enkele van de hoogtepunten van Barcelona terwijl je uitdagingen op je smartphone voltooit met deze interactieve speurtocht en zelfgeleide wandeling. Gebruik je fantasie, logica, observatie en teamgeest om de raadsels op te lossen. Om te beginnen, download je gewoon de app en ga je naar het startpunt op Placa de Catalunya (downloadlink en inloggegevens ontvangen na boeking). Kies ervoor om je spel te starten op een tijdstip dat jou uitkomt. Terwijl je op verkenning gaat, los je een raadsel op om door te gaan naar de volgende attractie langs de route. Gebruik de kaart om naar elke plaats te navigeren en je kunt de app op elk moment pauzeren als je een pauze wilt nemen of wat extra tijd wilt besteden aan sightseeing. Begin je tour vanaf Placa de Catalunya, het centrum van Barcelona! Bezoek het prachtige akoestische Palau de la Música Catalana en verken de unieke architectonische kathedraal van Barcelona. Fotografeer het Gran Teatre del Liceu en bewonder het Güell-paleis van architect Antoni Gaudí. Dan wacht de iconische Mirador de Colom, gewijd aan Christopher Columbus, op je. Daarna vervolgt de beroemde brug bij Rambla del Mar je prachtige reis naar Barcelona. Bewonder het standbeeld van El Cap de Barcelona, gemaakt voor de Olympische Spelen. De Basilica de Santa Maria del Mar zal je betoveren, terwijl het Piccaso Musueum de kers op de taart zal zijn van deze unieke tour.

Gaudi's huizen: Casa Mila Casa & Vicens skip-the-line ticket

6. Gaudi's huizen: Casa Mila Casa & Vicens skip-the-line ticket

De tour begint in de centrale wijk Raval met een bezoek aan Palau Guell, een van de eerste belangrijke opdrachten van Gaudí. Verken dit bijzondere stadspaleis voordat je een wandeling maakt door de tuin van het beroemde middeleeuwse ziekenhuis van Santa Creu, waar Gaudí in 1926 tragisch stierf. Loop langs de Paseo de Gracia, een prachtig voorbeeld van Catalaans modernisme, een stijl die werd overgenomen door de Catalaanse bourgeoisie en Gaudí zelf. Bewonder de gevels van Casa Batlló terwijl de geschiedenis tot leven komt met de hulp van een ervaren gids. Ga verder over de Passeig de Gràcia naar La Manzana de la Discordia , een blok dat bekend staat om het werk van vier van de belangrijkste modernistische architecten van Barcelona. Sla de wachtrij over bij Casa Mila en verken de vele kamers en het prachtige terras met een audiogids in uw taal. Na de privétour van 3 uur brengt een lokale gids je een korte rit met de metro naar Casa Vicens, waar bezoekers kunnen genieten van skip-the-line tickets en een uur de tijd hebben om dit unieke pand te verkennen dat tot voor kort gesloten was voor het publiek. Zie hoe het werk van Antoni Gaudí tot leven komt en leer de geschiedenis van Barcelona kennen tijdens deze privétour van 4 uur, afgestemd op de behoeften en interesses van elke reiziger.

Barcelona: Private City Sights Tour, inclusief kabelbaan

7. Barcelona: Private City Sights Tour, inclusief kabelbaan

Onze privérondleiding door de stad biedt een intieme ervaring van de beste bezienswaardigheden van Barcelona, vanuit een uniek perspectief. Geniet van de beroemde La Ramblas, inclusief de Boqueria-markt, Gran Teatre del Liceu en Palau Guell. Ga dan verder naar de Rayal om de oude stad te verkennen. Neem vervolgens de Montjuic-kabelbaan om enkele van de beste uitzichten van Barcelona te zien. Terwijl je daar bent, kun je een privébezoek brengen aan het kasteel van Montjuic met onze deskundige gids. Je kunt ook de toren van het kasteel betreden, met 360ª uitzicht over Barcelona. Na het kasteel zien we het Olympisch Stadion en het Palau Sant Jordi, beroemd vanwege de beste concerten in de stad. We stoppen ook bij een van de beste terrassen in de omgeving om te genieten van traditionele tapas in combinatie met een lokale wijn of bier. Maak je ten slotte klaar voor de beroemde Magic Fountain-show van Barcelona. De mix van water, licht en muziek zorgt voor een magische afsluiting van een dag vol memorabele bezienswaardigheden.

Barcelona: privétour met lokale bevolking - hoogtepunten en verborgen juweeltjes

8. Barcelona: privétour met lokale bevolking - hoogtepunten en verborgen juweeltjes

Zie Barcelona op zijn best vanuit de ogen van een local in slechts 3 uur. Bekijk belangrijke bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Barcelona, Palau Güell, Plaça Reial en hoor unieke inzichten die alleen een local zou weten. Ontdek onderweg verborgen juweeltjes en stadsgeheimen die je een authentieke kant van de stad laten zien met de hulp van een deskundige lokale gids. Ervaar de lokale flair volledig met een inbegrepen lokale traktatie om van je stadstour een complete ervaring te maken.

Barcelona: Private Quarters Private Walking Tour met Tapas

9. Barcelona: Private Quarters Private Walking Tour met Tapas

Ontmoet je lokale gids op de levendige Ramblas en ga de levendige straten van Barcelona in, waar historisch avontuur wacht. De eerste stop van de dag is Palau Guell, het eerste grote werk van Antoni Gaudi, gevolgd door de Plaza Real, een elegant plein omringd door palmbomen en arcades. Volg je gids naar La Boqueria, een kleurrijke en historische markt die je niet mag missen. Vervolg de tour naar het hart van de Gotische wijk, waar je de indrukwekkende Romeinse muren, de oude kathedraal, de Joodse wijk, het Sant Felip Neri-plein en andere juweeltjes die je gezien moet hebben, kunt bewonderen. Als je eenmaal trek hebt gekregen, proef dan de smaken van de Spaanse keuken en geniet van een tapa vergezeld van rode wijn in een lokale taverne. Luister terwijl je eet naar je gids die fascinerende verhalen vertelt over de geschiedenis, cultuur, tradities en manier van leven van Barcelona. Na de lunch dwaal je door de charmante wijk Born tot je aankomt bij de spectaculaire Santa Maria del Mar-kerk. De laatste stop van de dag is de Born Market and Memorial Centre, waar u de middeleeuwse ruïnes kunt zien die onlangs onder de stad zijn gevonden. * Vegetarische optie beschikbaar

Barcelona: El Raval & El Poble-Sec begeleide wandeltocht

10. Barcelona: El Raval & El Poble-Sec begeleide wandeltocht

Voel hoe een lokale dag in Barcelona is in deze privétour. Wandel met je lokale gids door de meest authentieke plekjes van de stad en kijk hoe de lokale bevolking leeft van de toeristische massa. Loop door de kleurrijke straten van de meest multiculturele wijk van Barcelona: de wijk Raval, bewonder het Palau Güell, het eerste grote werk van Gaudi. Voel het Boheemse tijdperk in een van de oudste bars van Barcelona, nachtopvang van Dali, Picasso, Hemingway en vele andere artiesten. Veel kleine passages vol verhalen wachten op je. Loop door de prachtige tuinen van het ziekenhuis Santa Creu, waar Gaudi stierf. Zie de belangrijkste exponent van graffiti en straatkunst in Barcelona. Adem alle artistieke sfeer van het kwartaal in. De volgende wijk is Sant Antoni, een levendige wijk vol terrasjes waar de lokale bevolking 's avonds naartoe gaat om te ontspannen. Bezoek de onlangs gerestaureerde Sant Antoni-markt, een van de mooiste van de stad, oorspronkelijk aan de poorten van het middeleeuwse ommuurde Barcelona. Laten we een pauze nemen in Poble Sec, de favoriete wijk van een andere local, vol met bars in de straten. Geniet van een Pintxo & een glas wijn in een ontspannen sfeer waar de lokale bevolking na het werk naartoe gaat. Laatste halte. Rambla de Raval, de jongste Rambla van de stad. Een open ruimte in het hart van de wijk die voor een frisse wind zorgt in de mooie en labyrintische wijk. Stap weg van de toeristische weg en geniet van Barcelona als een local, volledig privé, alleen jij en je gids!

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevingen
  • Wateractiviteiten
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Palau Güell

Wil je alle activiteiten in Palau Güell ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palau Güell

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 145 beoordelingen

Donatella was een geweldige gids. Ze was zeer goed geïnformeerd en zeer enthousiast over de geschiedenis van Barcelona. We hebben erg genoten van de rondleiding. Het eerste deel van de tour van het ontmoetingspunt naar de trein naar de kabelbaan was een beetje een lange wandeling, maar we gingen onderweg door de lokale voedselmarkt en leerden over een deel van het voedsel dat in de omgeving verkrijgbaar is.

Spectaculaire tour, zoals je bent in Miquel Arnau, hier is een zeer beschaafde persoon, beschikbaar voor jou die van Barcelona houdt en het vermogen om liefde voor Barcelona-drummers over te brengen op toeristen zoals wij. Nos explicó a little sobre la ciudad, despues fuimos a ver El castillo, terugkerend naar de kabelbaan. Si quieres hacer een eligie-tour in Miquel

Gids was zeer deskundig en nam ons mee door de straten van. Barcelona en legde uit over verschillende gebieden en waar sommige straatkunst voor stond Fantastisch uitzicht en erg interessant?

Dit was een geweldige ervaring veel informatie geweldige gids. We hebben veel gewandeld en de gids was zo vriendelijk om te wachten op enkele mensen die wat laat aan het rennen waren.