De populairste activiteiten van Palau

Van Palau: dagtour La Maddalena-archipel per boot

1. Van Palau: dagtour La Maddalena-archipel per boot

Onze reis begint om 10.30 uur vanuit de haven van Palau (het verhaal vertelt dat admiraal Nelson daar ook aanmeerde en hier verbleef van 1 november 1803 tot 11 januari 1805) Eerste stop: deze vindt plaats op het strand van Cala Corsara op het eiland Spargi, gelegen ten westen van de archipel van La Maddalena, dit eiland valt op door zijn ronde vorm die een wilde en ongerepte natuur biedt voor het oog, aan de kust staan op granieten kliffen gevormd door de wind, is het eiland Spargi de ideale plek voor sportliefhebbers, in feite is snorkelen zeer wijdverbreid, maar het biedt ook het ideale panorama om te blijven hangen en te genieten van de schoonheid van de natuur. eenmaal terug op de boot na het zwemmen, relaxen of wandelen op het ongelooflijke eiland Spargi is er een stop voor de lunch, de kapitein kiest de meest geschikte plek (in de directe omgeving) waar u kunt eten en ten volle kunt genieten van elke seconde van uw ervaring. De lunch is niet bij de ticketprijs inbegrepen. Tweede stop: De vierde stop is gepland op het eiland Santa Maria. De reis kan niet om deze etappe heen: de puurheid van het licht, de kristalheldere zee en de witte stranden zullen je veroveren. Het gelijknamige strand, waarvan de naam is afgeleid van het benedictijnenklooster dat op het kleine eiland is gebouwd, verwelkomt reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en afleiding. Derde stop: de tour gaat verder met een stop bij de Natural Pools. Een duik in de natuurlijke zwembaden van het La Maddalena National Park herstelt lichaam en geest en voedt de energiereserves. Deze natuurlijke poelen zijn te vinden op het eiland Budelli en zijn echt bekend en beroemd over de hele wereld. Daarna zullen we een panoramisch bezoek brengen aan het beroemde Rosa-strand, een van de belangrijkste en bekendste symbolen van de La Maddalena-archipel, sinds 1998 voor iedereen gesloten om het ecosysteem te beschermen en tijd te geven waarmee je dit fantastische kunt geven kleur naar het zand, om jezelf te recreëren. bijgevolg is het verboden om op het strand te trappen of te zwemmen binnen het gebied dat wordt afgebakend door de boeien. Vierde stop: we verlaten de Piscine Naturali en varen richting La Maddalena. We zullen uiteindelijk landen in het karakteristieke historische centrum van Cala Gavetta, een nederzetting gekozen door de eerste bewoners, de Corsicaanse herders, omdat het meer beschut is tegen de beroemde heersende wind uit Maddalena, de "mistral of mistral". Deze halte is ideaal om te genieten van de wonderen van het oude eiland, vol geschiedenis en prachtige uitzichten. Als we het eiland La Maddalena verlaten, hervatten we de navigatie voor de terugkeer naar de haven van Palau, maar niet zonder u de mooiste rots in Gallura te laten zien, symbool van Palau en een nationaal monument: de Bear's Rock. De aankomst in de haven van Palau wordt geschat tussen 17:30/18:00 uur.

Sardinië: boottocht van een dag La Maddalena-archipel

2. Sardinië: boottocht van een dag La Maddalena-archipel

Geniet van een onvergetelijke boottocht van 7 uur naar de eilanden van de La Maddalena-archipel. Je bezoekt de mooiste eilanden: Spargi, Budelli, Santa Maria en La Maddalena in een unieke en informele setting. Aan boord is ook een restaurant-barservice met typisch Sardijnse producten beschikbaar. We garanderen nieuwe boten met grote ruimtes en de hoogste normen op het gebied van veiligheid en comfort. Een hooggekwalificeerde bemanning, vriendelijk en altijd zorgzaam voor elke behoefte om een topervaring te bieden. Aan boord vindt u ook meertalige uitleg (Italiaans, Engels en Frans). We zijn uitgerust met internationale certificeringen ISO 14001. Dagelijkse vertrekken vanuit zowel de haven van Palau als La Maddalena. Ontdek het historische centrum van La Maddalena met de kerk van Santa Maria Maddalena en de "Caruggi", de karakteristieke straatjes van het eiland. Gebruik de Elena Tour-kaart voor uw aankopen in de traditionele winkels van het eiland. Stop op de zachte witte zandstranden van Cala Corsara op het eiland Spargi om te zwemmen in het kristalheldere water. Nadat u langs de oostkust van Spargi bent gevaren, kunt u het eiland Budelli met zijn roze strand bewonderen en zwemmen in de natuurlijke poelen vanaf de boot en op het strand van het eiland Santa Maria. Na Punta Sardegna en Porto Rafael met zijn pleintje te hebben omzeild, keert de boot om 17.30 uur terug naar de havens van Palau en La Maddalena.

Vanuit Palau: dagtrip naar La Maddalena-eilanden per boot

3. Vanuit Palau: dagtrip naar La Maddalena-eilanden per boot

Ga op avontuur en ontdek de prachtige kustlijn en de afgelegen eilanden van Sardinië per boot. Vaar naar de eilanden Spargi, La Maddalena en Santa Maria en geniet van hun ongerepte stranden, wateren en natuur. Check-in tussen 9.00 en 10.15 uur, verlaat Palau om 10.30 uur en vaar richting het prachtige eiland Spargi. Wanneer de boot arriveert, neemt u uw strandtassen rechtstreeks mee naar de witte zandstranden van Cala Corsara en kiest u ervoor om te zonnebaden, snorkelen of enkele van de historische kenmerken van de baai te verkennen.  Reis langs de kust en stop voor een fotomoment vanaf de boot voor het eiland Budelli bij het beroemde Pink Beach. Ga naar de Spiaggia Rosa voor nog een gelegenheid voor foto's vanaf de boot bij het natuurlijke zwembad van Porto Della Madonna, waar de smaragdgroene kleur van het water adembenemend is.  Ga naar het eiland Santa Maria voor de volgende strandstop. Zonnen, zwemmen of een wandeling maken naar de oude vuurtoren. Afhankelijk van welke dag je bezoekt, beëindig je de tour met een zwemstop in het natuurlijke aquarium van Cala Coticcio of het charmante historische centrum van La Maddalena om te winkelen en te verkennen.

Van Palau: boottocht La Maddalena-archipel met pasta

4. Van Palau: boottocht La Maddalena-archipel met pasta

Breng een dag door met het verkennen van de archipel van La Maddalena tijdens een ontspannende boottocht vanuit Palau. Wandel door het schilderachtige stadje La Maddalena, zwem in Cala Corsara op het eiland Spargi, bewonder het heldere water van de natuurlijke poelen van Budelli en vaar langs fascinerende rotsformaties. Ga 's ochtends aan boord van uw cruise in Palau en begin uw avontuur. Vaar naar het eiland Santa Maria en stop 2 uur om te zonnebaden, zwemmen en ontspannen op het prachtige strand van Santa Maria. Vaar vervolgens naar het eiland Budelli. Breng ongeveer 30 minuten door met zwemmen in de beroemde natuurlijke zwembaden van het eiland en hun verbluffend heldere water. Voordat je Budelli verlaat, stop je voor foto's bij Rosa Beach. Vervolg uw cruise naar het pittoreske eiland Spargi. Breng 1,5 uur door met zwemmen en ontspannen in Cala Corsara, omgeven door fascinerende rotsformaties, waaronder The Bulldog, het hoofd van de heks en Italië. Rond uw cruise af met een stop op het eiland La Maddalena. Wandel door het historische centrum, door oude en smalle straatjes. Stop om een souvenir te kopen of ontspan in een van de vele bars en ijssalons. Geniet tijdens uw rondvaart van een bord pasta met mosselen en gamba's. Als u wilt, kunt u een drankje kopen aan de bar aan boord om van te genieten terwijl u vaart.

Maddalena-archipel: eilandhoppende zeiltocht en lunch

5. Maddalena-archipel: eilandhoppende zeiltocht en lunch

Verken de Maddalena-archipel tijdens een zeilboottocht en geniet van een verzorgde lunch en drankjes. Stop bij de eilanden Spargi, Budelli en Santa Maria en geniet van stops om te zwemmen en snorkelen tijdens deze zeiltocht overdag. Geniet van een reis in een comfortabel jacht dat vertrekt vanaf de jachthaven Cala Camiciotto. Verlaat de jachthaven en ontspan terwijl de boot meer dan een uur vaart tot Isola Spargi, Isola Budelli en Isola Santa Maria. Bewonder een prachtig en uniek uitzicht op de kustlijn tijdens de reis naar de eilanden, voordat je voor anker gaat in Cala Santa Maria, beroemd om zijn witte zand en turquoise wateren. Neem daarna een aperitief met snacks, bier en koude verse dranken. Geniet van een lunch aan boord en probeer pasta, bruschetta, brood en lokale worst en kazen met een glas wijn. Ga vervolgens verder om de Spiaggia Rosa op Isola Budelli te bezoeken en stop twee uur, waar je per rubberboot naar Isola Budeli reist en bij Spiaggia Rosa loopt. Neem de tijd om te genieten van een heerlijke lunch met wijn, bier en koude verse dranken. Vaar naar Cala Granara, Isola Spargi en neem wat vrije tijd om te zwemmen vanaf het dek, snorkel en Stand Up Paddle Board-ervaring. Keer terug naar Cala Camicotto aan het einde van de tour.

Palau: comfortabele boottocht La Maddalena-archipel met tussenstops

6. Palau: comfortabele boottocht La Maddalena-archipel met tussenstops

Een boottocht naar de archipel van La Maddalena: een authentieke ervaring van contact met de schoonheid van de zee en de natuur. Kies voor ons comfortabele en nooit overvolle schip. Ben je op zoek naar de beste manier om de eilanden La Maddalena, Spargi, Budelli, Santo Stefano en Caprera (panoramische navigatie) en de kust in al zijn pracht te leren kennen? Boek een ontspannende excursie die het verlangen kan bevredigen om met eigen ogen te zien hoe de Sardijnse zee schittert op de meest ongerepte en gerenommeerde plekken van het eiland. De natuur zal je begeleiden op een onvergetelijke bootexcursie, een boottocht vol stops bij de eilanden van de La Maddalena-archipel. De route is compleet en vol magische momenten, wonderen om te zien en te vereeuwigen. Je kunt een duik nemen in de meest suggestieve wateren ter wereld. Onze bootexcursie naar La Maddalena vertrekt vanuit Palau. Van hieruit varen we naar het eiland Spargi, het eiland Budelli, het eiland Santa Maria en uiteindelijk La Maddalena. De La Maddalena tour beweegt zich tussen de verschillende eilanden. Tijdens de tocht zijn er veel stops: belangrijke, onvergetelijke plaatsen, gekozen vanwege hun zeldzame schoonheid en vanwege het belang dat ze hebben op naturalistisch en historisch niveau. De tocht vaart genietend van het panoramische uitzicht op de andere kleinere eilanden van de archipel. Als de lucht helder is kun je ook Corsica zien, de horizon is adembenemend blauw en het lijkt het concrete beeld van een aards paradijs te raken. Het is moeilijk te beschrijven, onmogelijk te vergeten. We hebben verschillende speciale stops voor je gereserveerd, om zoveel schoonheid te vieren met zwemmen op de beste plekken. *De excursie Eerste stop - eiland Spargi met de prachtige inham van Cala Corsara, bewonder je de beroemde rotsen van het Heksenhoofd, de Bulldog en Italië in het klein. Tweede STOP - Natuurlijke zwembaden - eiland Budelli. We bereiken de haven van de Madonna, de beroemde natuurlijke zwembaden bekend om de kleur, de sloppen en de transparantie van het water: je duikt vanaf de boot voor de kust. Derde STOP - Eiland Santa Maria Tot grote vreugde van jongeren en kinderen maak je een lange stop voor een bezoek aan het omonimus strand Cala Santa Maria. Als je omhoog kijkt, kun je de schoonheid van de baai bewonderen. Vierde stop - Maddalena historisch centrum Onze boot is erg groot, maar we vervoeren slechts 80 passagiers, veel minder passagiers van de 250 van de maximale capaciteit om je reis uniek te maken en met het hoogste comfort aan boord, met ons zul je ook dit deel van de archipel bezoeken, zeer suggestief, we zullen snel aankomen in het centrum van La Maddalena. Je kunt een wandeling maken, genieten van een heerlijk ijsje en vrij genieten van de stad door te winkelen in de straten van het historische centrum en de steegjes, de typische steegjes van La Maddalena. *De route kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd volgens de richtlijnen van de autoriteit van het nationale park van La Maddalena of de kustwacht. De stranden zijn drukbezocht in het hoogseizoen.

Vanuit Palau: dagtocht met de boot naar de La Maddalena-archipel

7. Vanuit Palau: dagtocht met de boot naar de La Maddalena-archipel

Ontdek de schoonheid van Noord-Sardinië tijdens een boottocht van een hele dag door de La Maddalena-archipel. Zeilen aan boord van de Lady Luna 3, het modernste schip uit de vloot dat in de Maddalena-archipel vaart, gebouwd in 2024, met het hoogste comfort en hogere veiligheidsnormen. Bezoek met ons de mooiste eilanden van een prachtig natuurpark, stop om te zwemmen op zandstranden en meer. Vertrek vanuit de haven in Palau voor de korte zeiltocht van 35 minuten naar Budelli. Bewonder het roze zand van Spiaggia Rosa, de dramatische rotsformatie van Roccia del Coccodrillo en plons in de zee vanaf Piscine Naturali. Ga verder naar het eiland Santa Maria en voel de warmte van de Middellandse Zee. Maak daar een lange stop op het strand om te zonnebaden en te ontspannen. Na de stop neem je een pauze voor de lunch en als je wilt, kun je aan boord typische Sardijnse gerechten kopen of je eigen eten meenemen. Aankomst vervolgens op het eiland Spargi, waar de stranden van Cala Corsara of Cala Granara worden omspoeld door smaragdgroene wateren en beschermd tegen de wind om perfecte omstandigheden te creëren om te zonnebaden. Beëindig de tour met een stop op het eiland La Maddalena en bezoek de stad La Maddalena. Dwaal door de kleurrijke straten om souvenirwinkels te vinden of kijk naar de boten in de jachthaven van Cala Gavetta. Op de terugweg naar Palau vaart u langs de eilanden Santo Stefano en Caprera voor een laatste blik op het goede leven van de zeeën.

Vanuit La Maddalena of Palau: boottocht door de archipel

8. Vanuit La Maddalena of Palau: boottocht door de archipel

Verken de La Maddalena-archipel op een vintage motorboot met een ervaren schipper. Bezoek verschillende stranden waar je kunt zwemmen en ontspannen en prachtige rotsformaties kunt verkennen. Begin je reis met een schilderachtige tocht rond het eiland Santo Stefano en en krijg historische inzichten in de vestingwerken uit het Napoleontische tijdperk. Wanneer je onder de iconische Caprera-brug doorgaat, geniet je van een adembenemend uitzicht op de westkust, versierd met talloze natuurlijke schoonheden. Een snelle cruise leidt je naar de rustige Capitano-zwembaden, waar de eerste verfrissende zwempauze wacht. Het volgende op de route is het betoverende Candeo-fort, dat harmonieus opgaat in het rotsachtige landschap en je uitnodigt voor een karakteristieke wandeling langs het historische pad. Hier, midden in de betoverende omgeving, kun je nog een zwempauze nemen en genieten van een heerlijke lunch aan de rand van de klif. Naarmate de middag vordert, neemt de reis je mee naar de betoverende eilanden Budelli en Santa Maria, waar je de derde zwemstop ervaart bij de natuurlijke zwembaden van de haven van Madonna. Mis tijdens het navigeren de kans niet om een glimp op te vangen van het beroemde roze strand, een natuurwonder dat zeker tot je verbeelding zal spreken. Uiteindelijk wacht de laatste stop van de dag in het pittoreske Cala Corsara, gelegen op het eiland Spargi. Rond 16:00 uur heb je het voorrecht om op een exclusief strand aan land te gaan en te genieten van het beste moment van de dag. Geniet van de serene sfeer en koester de unieke ervaring voordat je koers zet naar de verwachte terugkeer naar de haven rond 18:00/18:15 uur. De vertrektijden zijn gepland om 09:30 uur vanuit La Maddalena, Molo delle poste, en om 10:30 uur vanuit Palau, Molo 5. Om een soepel vertrek te garanderen, moeten alle bezoekers 30 minuten vóór de geplande tijd inchecken. Houd er rekening mee dat de reisroute onderhevig kan zijn aan wijzigingen als gevolg van de weersomstandigheden, waardoor de veiligheid en het comfort van alle passagiers worden gegarandeerd.

Van Olbia: boottocht van een hele dag door de La Maddalena-archipel

9. Van Olbia: boottocht van een hele dag door de La Maddalena-archipel

Bezoek de beroemde eilanden Santa Maria, Spargi en La Maddalena Archipel tijdens een boottocht vanuit Olbia. Bekijk het Palazzo Comunale, het Maritiem Museum en meer voordat je gaat snorkelen en zwemmen in de Italiaanse wateren. Geniet van een lokale lunch aan boord voordat je verder gaat naar de kust van Sardinië. Ga vanaf het ontmoetingspunt in Olbia naar Cannigione om aan boord van een boot te gaan en de La Maddalena-archipel te verkennen. Reis langs de pittoreske eilanden Caprera en Santo Stefano op weg naar het eiland Maddalena. Geniet vervolgens van een uur vrije tijd in La Maddalena. Bezoek het historische centrum, het Palazzo Comunale, het Maritiem Museum of het Bisschoppelijk Museum voor Heilige Kunst voordat u weer aan boord van de boot gaat. Ga verder naar de eilanden Spargi en Santa Maria. Leg aan en probeer te zwemmen in het prachtige kristalheldere water, snorkelen of ontspannen en zonnebaden op het strand. Geniet tijdens de lunch van tomatenpasta aan boord, geserveerd door de bemanning. Vervolgens ga je verder langs een schilderachtige route langs de Manto della Madonna, een stuk zee met ondiep water voordat je terugreist langs de kust van Sardinië langs lokale dorpen. Vaar langs Punta Sardegna, Porto Raphael, Palau en Capo d'Orso op de terugweg. Breng de minibus terug naar Olbia zodra u aanmeert.

Maddalena-archipel: zeilboottocht van een hele dag met lunch

10. Maddalena-archipel: zeilboottocht van een hele dag met lunch

Begin uw onvergetelijke activiteit vanaf Palau of La Maddalena Piers. Ontmoet je kapitein en stap aan boord van onze comfortabele zeilboot om je dagtour te beginnen. Ga eerst naar een van de belangrijkste beroemdheden in de La Maddalena-archipel: Mady: de granieten rots in de vorm van een hond. Hij zorgt al eeuwen voor het eiland Spargi. In Spargi kun je genieten van de eerste duik van de dag door in het turquoise water te springen. Vaar vervolgens langs de oostkust van Spargi en geniet van het panorama. Je komt langs buitengewone stranden zoals Soraya Bay en Granara Bay. Je kapitein zal vragen welke plek je het leukst vindt en kan stoppen voor een tweede keer zwemmen en wat vrije tijd. Ga vervolgens naar Budelli en passeer het Pink Beach. Hoewel stoppen bij het strand niet is toegestaan, kun je het vanaf de boot bekijken en prachtige foto's maken. Ga vanaf hier naar Porto della Madonna. De site is vooral bekend om zijn natuurlijke zwembaden en is een van de meest magnifieke en verbijsterende sites ooit gezien. Het water is een andere kleur blauw, smaragdgroen, groen, de stranden zijn wit zand. Je zult een WOW-moment beleven. Hier heeft u de mogelijkheid om direct vanaf de boot te zwemmen. Je laatste bezoek is aan Santa Maria Bay. Dit is het grootste, witgekleurde strand van de Archipel. Uw kapitein kan u met de tender aan wal brengen zodat u heerlijk kunt relaxen op het prachtige strand.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Palau

14 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Palau

Meer zien

Andere activiteiten in Palau

Wil je alle activiteiten in Palau bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palau

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.206 beoordelingen

Excursie kwaliteitsprijs ten zeerste aanbevolen. Vriendelijk personeel. Er staat geen Spaans, maar er is een meisje dat het in het Spaans uitlegt en aardig is. Het maakt de juiste en noodzakelijke stops en de tijd op elk strand is voldoende. Eten is er betaalbaar. Heel erg bedankt aan het team.

Inderdaad, we zitten vast in Bonifacio vanwege de storm dan hebben we deze cruise gemist. Maar de service van getyourguide was erg aardig en ze beloofden ons binnen 5 werkdagen het geld terug te betalen. En het is perfect gedaan! Dankjewel!!

- Ik had graag langer willen stoppen bij La Maddalena en nog een uur om te eten (in ons geval was het de eerste stop om 11:00 uur). - De behandeling en aandacht van al het onverslaanbare personeel: professioneel, beleefd en zeer aangenaam

geweldig team Van het kantoorpersoneel tot de jongens die de boten runnen. We herhalen de volgende dag dankzij de goede ervaring

Fantastische dag! Goed georganiseerd en de moeite waard!