Datums kiezen

Ontdek het beste van
Palau

Onze aanbevelingen voor Palau

Vanuit Sardinië: dagboottocht La Maddalena-archipel

1. Vanuit Sardinië: dagboottocht La Maddalena-archipel

Start je reis in de haven van Palau of La Maddalena, waar de bemanning je zal ontmoeten en ervoor zorgt dat je comfortabel aan boord komt. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan drankjes en eten terwijl je geniet van de zeebries. Neem een duik tijdens de eerste stop bij Budelli eiland, bekend om zijn turquoise wateren. Stop bij Santa Maria om op het zand te liggen of in de natuurlijke zwembaden te zwemmen. Wanneer je weer terug bent bij de boot, bewonder dan de Spiaggia Rosa en haar unieke roze zand. Bezoek Spargi om de witte zandstranden, rotskusten en turquoise wateren te ontdekken. Ga snorkelen in kalm water of ga luieren op het strand van Cala Granara. Bekijk onderweg het eiland Santo Stefano, Caprera en de Berenrots van Palau vanaf de boot. Luister naar een meertalige uitleg van je deskundige gids over de geschiedenis van de archipel. Als je vanuit Palau bent vertrokken, heb je 1 uur vrije tijd om te winkelen voor souvenirs of Vermentino wijn in traditionele Sardijnse winkels. Maak een wandeling door het charmante stadje. Bewonder de haven van Cala Gavetta en de pittoreske kerk van Santa Maria Maddalena voordat je wordt afgezet in Palau. Als je reis begon in La Maddalena, eindig je reis hier.

Vanuit Palau: La Maddalena Archipel Dagtocht per Boot

2. Vanuit Palau: La Maddalena Archipel Dagtocht per Boot

Onze reis begint om 10.30 uur vanuit de haven van Palau (het verhaal vertelt dat admiraal Nelson daar ook aanmeerde en hier verbleef van 1 november 1803 tot 11 januari 1805) Eerste stop: deze vindt plaats op het strand van Cala Corsara op het eiland Spargi, gelegen ten westen van de archipel van La Maddalena, dit eiland valt op door zijn ronde vorm die een wilde en ongerepte natuur biedt voor het oog, aan de kust staan op granieten kliffen gevormd door de wind, is het eiland Spargi de ideale plek voor sportliefhebbers, in feite is snorkelen zeer wijdverbreid, maar het biedt ook het ideale panorama om te blijven hangen en te genieten van de schoonheid van de natuur. eenmaal terug op de boot na het zwemmen, relaxen of wandelen op het ongelooflijke eiland Spargi is er een stop voor de lunch, de kapitein kiest de meest geschikte plek (in de directe omgeving) waar u kunt eten en ten volle kunt genieten van elke seconde van uw ervaring. De lunch is niet bij de ticketprijs inbegrepen. Tweede stop: De vierde stop is gepland op het eiland Santa Maria. De reis kan niet om deze etappe heen: de puurheid van het licht, de kristalheldere zee en de witte stranden zullen je veroveren. Het gelijknamige strand, waarvan de naam is afgeleid van het benedictijnenklooster dat op het kleine eiland is gebouwd, verwelkomt reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en afleiding. Derde stop: de tour gaat verder met een stop bij de Natural Pools. Een duik in de natuurlijke zwembaden van het La Maddalena National Park herstelt lichaam en geest en voedt de energiereserves. Deze natuurlijke poelen zijn te vinden op het eiland Budelli en zijn echt bekend en beroemd over de hele wereld. Daarna zullen we een panoramisch bezoek brengen aan het beroemde Rosa-strand, een van de belangrijkste en bekendste symbolen van de La Maddalena-archipel, sinds 1998 voor iedereen gesloten om het ecosysteem te beschermen en tijd te geven waarmee je dit fantastische kunt geven kleur naar het zand, om jezelf te recreëren. bijgevolg is het verboden om op het strand te trappen of te zwemmen binnen het gebied dat wordt afgebakend door de boeien. Vierde stop: we verlaten de Piscine Naturali en varen richting La Maddalena. We zullen uiteindelijk landen in het karakteristieke historische centrum van Cala Gavetta, een nederzetting gekozen door de eerste bewoners, de Corsicaanse herders, omdat het meer beschut is tegen de beroemde heersende wind uit Maddalena, de "mistral of mistral". Deze halte is ideaal om te genieten van de wonderen van het oude eiland, vol geschiedenis en prachtige uitzichten. Als we het eiland La Maddalena verlaten, hervatten we de navigatie voor de terugkeer naar de haven van Palau, maar niet zonder u de mooiste rots in Gallura te laten zien, symbool van Palau en een nationaal monument: de Bear's Rock. De aankomst in de haven van Palau wordt geschat tussen 17:30/18:00 uur.

Sardinië: La Maddalena Archipel Dagtrip per Boot

3. Sardinië: La Maddalena Archipel Dagtrip per Boot

Geniet van een onvergetelijke 7 uur durende boottocht naar de eilanden van de La Maddalena Archipel. Je bezoekt alle mooiste eilanden: Spargi, Budelli, Santa Maria en La Maddalena in een unieke en informele setting. Aan boord kun je genieten van een bar-restaurant service met veel typisch Sardijnse producten. Wij garanderen nieuwe boten met grote ruimtes en de hoogste normen op het gebied van veiligheid en comfort. Een hooggekwalificeerde bemanning, vriendelijk en altijd zorgzaam om je een topervaring te bieden. Aan boord vind je ook een meertalige uitleg (Italiaans, Engels en Frans). We zijn uitgerust met internationale certificeringen ISO 14001. Dagelijks vertrek vanuit zowel de haven van Palau als La Maddalena. Ontdek het historische centrum van La Maddalena met de kerk van Santa Maria Maddalena en de "Caruggi", de karakteristieke straatjes van het eiland. Gebruik de Elena Tour kaart voor je aankopen in de traditionele winkels van het eiland. Stop op de zachte witte zandstranden van Cala Corsara op het eiland Spargi voor een duik in het kristalheldere water. Nadat je langs de oostkust van Spargi bent gevaren, bewonder je het eiland Budelli met zijn roze strand en zwem je in de natuurlijke zwembaden vanaf de boot en op het strand van het eiland Santa Maria. Na een bezoek aan Punta Sardegna en Porto Rafael met zijn kleine plein, keert de boot om 17:30 uur terug naar de havens van Palau en La Maddalena. Ontschepingskosten zijn NIET bij de prijs inbegrepen. De vergoeding is verschuldigd vanaf 7 jaar (€ 2,50 p/persoon in mei, september en oktober; € 5,00 p/persoon van juni tot augustus). MOET AAN BOORD WORDEN BETAALD.

Vanuit Palau: dagtrip naar La Maddalena-eilanden per boot

4. Vanuit Palau: dagtrip naar La Maddalena-eilanden per boot

Ga op avontuur en ontdek de prachtige kustlijn en de afgelegen eilanden van Sardinië per boot. Vaar naar de eilanden Spargi, La Maddalena en Santa Maria en geniet van hun ongerepte stranden, wateren en natuur. Check-in tussen 9.00 en 10.15 uur, verlaat Palau om 10.30 uur en vaar richting het prachtige eiland Spargi. Wanneer de boot arriveert, neemt u uw strandtassen rechtstreeks mee naar de witte zandstranden van Cala Corsara en kiest u ervoor om te zonnebaden, snorkelen of enkele van de historische kenmerken van de baai te verkennen.  Reis langs de kust en stop voor een fotomoment vanaf de boot voor het eiland Budelli bij het beroemde Pink Beach. Ga naar de Spiaggia Rosa voor nog een gelegenheid voor foto's vanaf de boot bij het natuurlijke zwembad van Porto Della Madonna, waar de smaragdgroene kleur van het water adembenemend is.  Ga naar het eiland Santa Maria voor de volgende strandstop. Zonnen, zwemmen of een wandeling maken naar de oude vuurtoren. Afhankelijk van welke dag je bezoekt, beëindig je de tour met een zwemstop in het natuurlijke aquarium van Cala Coticcio of het charmante historische centrum van La Maddalena om te winkelen en te verkennen.

Van Palau: boottocht La Maddalena-archipel met pasta

5. Van Palau: boottocht La Maddalena-archipel met pasta

Breng een dag door met het verkennen van de archipel van La Maddalena tijdens een ontspannende boottocht vanuit Palau. Wandel door het schilderachtige stadje La Maddalena, zwem in Cala Corsara op het eiland Spargi, bewonder het heldere water van de natuurlijke poelen van Budelli en vaar langs fascinerende rotsformaties. Ga 's ochtends aan boord van uw cruise in Palau en begin uw avontuur. Vaar naar het eiland Santa Maria en stop 2 uur om te zonnebaden, zwemmen en ontspannen op het prachtige strand van Santa Maria. Vaar vervolgens naar het eiland Budelli. Breng ongeveer 30 minuten door met zwemmen in de beroemde natuurlijke zwembaden van het eiland en hun verbluffend heldere water. Voordat je Budelli verlaat, stop je voor foto's bij Rosa Beach. Vervolg uw cruise naar het pittoreske eiland Spargi. Breng 1,5 uur door met zwemmen en ontspannen in Cala Corsara, omgeven door fascinerende rotsformaties, waaronder The Bulldog, het hoofd van de heks en Italië. Rond uw cruise af met een stop op het eiland La Maddalena. Wandel door het historische centrum, door oude en smalle straatjes. Stop om een souvenir te kopen of ontspan in een van de vele bars en ijssalons. Geniet tijdens uw rondvaart van een bord pasta met mosselen en gamba's. Als u wilt, kunt u een drankje kopen aan de bar aan boord om van te genieten terwijl u vaart.

Van Palau: Catamarantocht door de La Maddalena-archipel

6. Van Palau: Catamarantocht door de La Maddalena-archipel

De beste manier om de ware essentie van een nieuwe plek te leren kennen, is door je als een local te gedragen. En daarom hebben we onze catamaranexcursie ontworpen, zodat u zich de hoofdrolspeler en een integraal onderdeel ervan voelt. Vertrek om 9.30 uur rechtstreeks vanuit Palau. Vervolgens varen we naar de archipel van La Maddalena. Onze kapitein zal u tijdens de navigatie betrekken en u voorzien van wat informatie en nieuwsgierigheid, terwijl degenen die dat willen de sensatie kunnen uitproberen om een paar minuten aan het roer te staan. Onze route omvat verschillende stops gedurende de dag en is gericht op ontspanning en natuur. We hebben meer dan 7 eilanden om uit te kiezen, zoals: Razzoli, Budelli, Santa Maria, Spargi, Caprera en Santo Stefano. Onze kapitein kiest op basis van wind- en zeeverkeer de mooiste baaien. U krijgt de gelegenheid om te zwemmen in het kristalheldere water van dit paradijs, te snorkelen en te zonnebaden. Gedurende de dag krijgt u een aperitief geserveerd op basis van Sardijnse producten, zeepasta of land, afhankelijk van de ingrediënten die we 's ochtends vers aantreffen, snacks en fruit. je hebt de hele dag water en onbeperkt frisdrank. Het aperitief wordt begeleid door een glas prosecco en tijdens de lunch krijgt u witte wijn geserveerd. Ter afsluiting proeft u de Mirto, de typische Sardijnse likeur. Kortom, u hoeft alleen een strandlaken, een hoed en zonnebrandcrème mee te nemen. Wij zorgen voor al het overige. De terugreis is gepland om 16.30/17 en we brengen je terug naar Palau.

Maddalena Archipel: Eilandhoppende zeiltocht en lunch

7. Maddalena Archipel: Eilandhoppende zeiltocht en lunch

Verken de Maddalena-archipel tijdens een zeilboottocht en geniet van een verzorgde lunch en drankjes. Stop bij de eilanden Spargi, Budelli en Santa Maria en geniet van stops om te zwemmen en snorkelen tijdens deze zeiltocht overdag. Geniet van een reis in een comfortabel jacht dat vertrekt vanaf de jachthaven Cala Camiciotto. Verlaat de jachthaven en ontspan terwijl de boot meer dan een uur vaart tot Isola Spargi, Isola Budelli en Isola Santa Maria. Bewonder een prachtig en uniek uitzicht op de kustlijn tijdens de reis naar de eilanden, voordat je voor anker gaat in Cala Santa Maria, beroemd om zijn witte zand en turquoise wateren. Neem daarna een aperitief met snacks, bier en koude verse dranken. Geniet van een lunch aan boord en probeer pasta, bruschetta, brood en lokale worst en kazen met een glas wijn. Ga vervolgens verder om de Spiaggia Rosa op Isola Budelli te bezoeken en stop twee uur, waar je per rubberboot naar Isola Budeli reist en bij Spiaggia Rosa loopt. Neem de tijd om te genieten van een heerlijke lunch met wijn, bier en koude verse dranken. Vaar naar Cala Granara, Isola Spargi en neem wat vrije tijd om te zwemmen vanaf het dek, snorkel en Stand Up Paddle Board-ervaring. Keer terug naar Cala Camicotto aan het einde van de tour.

Golfo Aranci: kajaktocht met dolfijnen en aperitief

8. Golfo Aranci: kajaktocht met dolfijnen en aperitief

Ervaar de sensatie van kajakken en snorkelen in de prachtige wateren van Golfo Aranci met deze dagtour. Zoek naar dolfijnen en geniet van een traditioneel Sardijns aperitief om je ervaring compleet te maken. Sluit je aan bij je gidsen en vertrek vanaf het beroemde Spiaggia dei Baracconi-strand. Je gidsen kiezen de beste route op basis van de dagelijkse omstandigheden om ervoor te zorgen dat je het beste avontuur beleeft. Bezoek enkele van de hoogtepunten van het gebied, zoals Cala Moresca, bekend om zijn ongelooflijke kleuren en natuurlijke omgeving, en het afgelegen eiland Figarolo, dat alleen per kajak bereikbaar is. Bezoek een viskwekerij in het midden van de zee die bekend staat om zijn dolfijnenkolonie. Geniet voordat u terugkeert naar het startpunt van een traditioneel Sardijns aperitief op het paradijselijke eiland Figarolo.

Palau: La Maddalena Archipel Comfort Boottocht met Stops

9. Palau: La Maddalena Archipel Comfort Boottocht met Stops

Een boottocht naar de archipel van La Maddalena: een authentieke ervaring van contact met de schoonheid van de zee en de natuur. Kies voor ons comfortabele en nooit overvolle schip. Ben je op zoek naar de beste manier om de eilanden La Maddalena, Spargi, Budelli, Santo Stefano en Caprera (panoramische navigatie) en de kust in al zijn pracht te leren kennen? Boek een ontspannende excursie die het verlangen kan bevredigen om met eigen ogen te zien hoe de Sardijnse zee schittert op de meest ongerepte en gerenommeerde plekken van het eiland. De natuur zal je begeleiden op een onvergetelijke bootexcursie, een boottocht vol stops bij de eilanden van de La Maddalena-archipel. De route is compleet en vol magische momenten, wonderen om te zien en te vereeuwigen. Je kunt een duik nemen in de meest suggestieve wateren ter wereld. Onze bootexcursie naar La Maddalena vertrekt vanuit Palau. Van hieruit varen we naar het eiland Spargi, het eiland Budelli, het eiland Santa Maria en uiteindelijk La Maddalena. De La Maddalena tour beweegt zich tussen de verschillende eilanden. Tijdens de tocht zijn er veel stops: belangrijke, onvergetelijke plaatsen, gekozen vanwege hun zeldzame schoonheid en vanwege het belang dat ze hebben op naturalistisch en historisch niveau. De tocht vaart genietend van het panoramische uitzicht op de andere kleinere eilanden van de archipel. Als de lucht helder is kun je ook Corsica zien, de horizon is adembenemend blauw en het lijkt het concrete beeld van een aards paradijs te raken. Het is moeilijk te beschrijven, onmogelijk te vergeten. We hebben verschillende speciale stops voor je gereserveerd, om zoveel schoonheid te vieren met zwemmen op de beste plekken. *De excursie Eerste stop - eiland Spargi met de prachtige inham van Cala Corsara, bewonder je de beroemde rotsen van het Heksenhoofd, de Bulldog en Italië in het klein. Tweede STOP - Natuurlijke zwembaden - eiland Budelli. We bereiken de haven van de Madonna, de beroemde natuurlijke zwembaden bekend om de kleur, de sloppen en de transparantie van het water: je duikt vanaf de boot voor de kust. Derde STOP - Eiland Santa Maria Tot grote vreugde van jongeren en kinderen maak je een lange stop voor een bezoek aan het omonimus strand Cala Santa Maria. Als je omhoog kijkt, kun je de schoonheid van de baai bewonderen. Vierde stop - Maddalena historisch centrum Onze boot is erg groot, maar we vervoeren slechts 80 passagiers, veel minder passagiers van de 250 van de maximale capaciteit om je reis uniek te maken en met het hoogste comfort aan boord, met ons zul je ook dit deel van de archipel bezoeken, zeer suggestief, we zullen snel aankomen in het centrum van La Maddalena. Je kunt een wandeling maken, genieten van een heerlijk ijsje en vrij genieten van de stad door te winkelen in de straten van het historische centrum en de steegjes, de typische steegjes van La Maddalena. *De route kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd volgens de richtlijnen van de autoriteit van het nationale park van La Maddalena of de kustwacht. De stranden zijn drukbezocht in het hoogseizoen.

Van Palau of La Maddalena: zeilschiptour door de archipel

10. Van Palau of La Maddalena: zeilschiptour door de archipel

Ga mee op een begeleide boottocht van een hele dag naar de La Maddalena-archipel vanuit Palau of La Maddalena. Bewonder iconische bezienswaardigheden zoals Spiaggia Rosa, rotsformaties van Spargi en meer. U kunt ook een verfrissende duik nemen in de natuurlijke zwembaden of heerlijk zonnebaden op het strand. Begin uw reis in de haven van Palau of La Maddalena, waar de bemanning u zal ontmoeten. Maak het uzelf gemakkelijk op de vintage motorboot voordat u aan een onvergetelijke reis begint om de La Maddalena-archipel te ontdekken. Kies uit een verscheidenheid aan drankjes en eten die u kunt kopen terwijl u geniet van de zeebries. Neem tijdens de eerste stop een duik vanaf de boot in de natuurlijke poelen van Budelli. Bewonder de beroemde Spiaggia Rosa en het unieke roze zand vanaf het water. Ga verder naar het eiland Santa Maria om te zonnebaden op het witte strand. Bezoek Spargi om de rotsformaties en het betoverende strand van Cala Corsara, bekend om zijn kristalheldere water, te bewonderen. Ga dan, als het weer goed is, nog een keer zwemmen vanaf de boot. Bewonder de wonderen van de archipel terwijl u terugvaart naar uw vertrekhaven.

Alle activiteiten

47 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Palau

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Palau?

De beste dagtochten en excursies zijn:

La Maddalena

Andere activiteiten in Palau

Wil je alle activiteiten in Palau bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palau

Gemiddelde beoordeling

4.5
(5.206 beoordelingen)

Het leukste vond ik de laatste stop in Spargi met een lang verblijf aan het strand. Het verblijf in La Maddalena was ook leuk, maar had iets langer kunnen zijn. De bemanning was zeer attent en vriendelijk en ongelooflijk goed gecoördineerd. De verhalen en beschrijvingen in het Engels waren interessant. De boot was schoon en in zeer goede staat. Al met al een geslaagd dagje uit en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Het was erg leuk, een echte aanrader!!

Geweldige dag, geweldige bemanning. Ik raad ten zeerste een uitstekende boottocht aan. Veel stops, we hebben de dag niet op de boot doorgebracht, het was geweldig?

Het was een fantastische ervaring, prachtige uitzichten, onverslaanbare uitleg en zeer attent personeel. Sterk aanbevolen.

Het personeel was geweldig, responsief, attent, we hebben dankzij hen een leuke tijd gehad!

gids in het Spaans, alstublieft. tweede meest gesproken taal