Palazzo Contarini del Bovolo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Palazzo Contarini del Bovolo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Venetië: toegangsticket voor Palazzo Contarini del Bovolo

1. Venetië: toegangsticket voor Palazzo Contarini del Bovolo

Ontdek de meesterlijke architectuur die schuilgaat achter de hoofdstraten van Venetië en krijg een prachtig uitzicht met een toegangsticket voor het Palazzo Contarini del Bovolo. Kom dicht bij de unieke, externe wentel trap , die ook bekend staat als de Scala Contarini del Bovolo ('Van de slak'). Bekijk de bijzondere mengeling van renaissance, gotische en Byzantijnse stijlen van dichtbij en krijg een indrukwekkend uitzicht over de daken van de stad. Ga naar de galerij bovenaan de trap voor zicht op het doolhof van straten en grachten.

...
Dogenpaleis: voorrangstour met gondelvaart

2. Dogenpaleis: voorrangstour met gondelvaart

Profiteer van voorrangstoegang tot het Dogenpaleis en verken een van de meest iconische gebouwen van Venetië tijdens een rondleiding. Bekijk de indrukwekkende kunstwerken, bewonder prachtige interieurs en verken daarna de kanalen van de drijvende stad tijdens een onvergetelijke gondelvaart. Reis terug in de tijd naar de Middeleeuwen terwijl je de zetel van een 1000-jarige republiek verkent. Bewonder de enorme collectie meesterwerken die de muren van het paleis sieren. Bekijk de rijke details van de gouden trap bij de ingang van het paleis die aan de waterkant ligt. Leer de geschiedenis van de hertogen van Venetië kennen terwijl je in je eigen tempo door de weelderige zalen en gangen dwaalt. Herleef de angst van de gevangenen die over de Brug der Zuchten wandelden en voel hoe Giacomo Casanova zich moet hebben gevoeld in zijn cel. Geniet na je bezoek van een gratis entreeticket voor het Correr Museum, het Nationaal Archeologisch Museum en de Biblioteca Marciana op het San Marcoplein. Sluit je ervaring af met een charmante gondeltocht. Laat je door de gondelier door de grachten varen en vergaap je aan de verborgen hoekjes van Venetië gezien vanaf het water.

...
Venetië: stadswandeling en gondelvaart

3. Venetië: stadswandeling en gondelvaart

Verken het beste van Venetië tijdens een stadswandeling met een deskundige gids. Bekijk indrukwekkende monumenten, bewonder iconische gebouwen en reis door de grachten van de drijvende stad tijdens een onvergetelijke gondeltocht. Ontdek de belangrijkste monumenten van de stad, zoals de klokkentoren, de Procuratie Vecchie en de klokkentoren rond het San Marcoplein. Wandel over de beroemde Mercerie, een van de belangrijkste winkelstraten van de stad. Loop langs het beroemde Santa Maria Formosa-plein, het huis van Marco Polo, de kerk van San Giovanni en Paolo en de Rialtobrug met zijn traditionele markt. Dwaal door kleine steegjes en ontdek pittoreske pleinen waar de Venetianen samenkomen om te socializen. Vind verborgen pareltjes en ontdek interessante feiten over de plaatsen die je bezoekt.

...
Venetië: Ghosts and Legends-wandeltocht met proeverij van wijn en eten

4. Venetië: Ghosts and Legends-wandeltocht met proeverij van wijn en eten

Neem deel aan een unieke avondwandeling en ontdek de beroemde geesten en legendes van Venetië samen met een lokale gids. Verken de spookachtige wijken Castello en Cannaregio en ontdek de geheimen en mysteries van de stad. Ervaar een tour die na zonsondergang delen van Venetië verkent die je anders misschien niet zou durven bezoeken. Bekijk plekken die het toneel zijn geweest van onverklaarbare gebeurtenissen en mysterieuze verschijningen. Laat je leiden door je gids en verken verborgen en bovennatuurlijke gedeeltes van de stad. Dwaal door kronkelende straatjes en griezelige pleinen in de wijken Cannaregio en Castello. Luister naar griezelige geluiden die uit het Malibran-theater komen. Luister naar het verhaal van het onbegraven kind, waarvan wordt gezegd dat het in de troebele lagune te zien is. Bezoek een ondergrondse crypte die al jaren vergeten is, verlicht door een kaars. Luister ook naar enge verhalen uit recentere tijden, die je tijdens je wandeling alert zullen houden. De tour omvat ook pauzes bij drie verschillende lokale bars, waar je bij elke bar een wijn en een soort cicchetti (snack) kunt proberen.

...
Dogenpaleis: voorrangstour met stadswandeling

5. Dogenpaleis: voorrangstour met stadswandeling

Ontdek het beste van Venetië tijdens een wandeltocht met voorrangstoegang tot het Dogenpaleis. Bekijk indrukwekkende monumenten, bewonder prachtige interieurs en verken de fascinerende geschiedenis van de drijvende stad samen met een deskundige gids. Ontmoet je deskundige gids en profiteer van voorrangstoegang tot het Dogenpaleis, eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Laat je meeslepen in de Europese middeleeuwen en zie de meesterwerken die de muren van het paleis versieren. Bekijk de rijke details van de gouden trap bij de ingang aan de waterkant van het paleis. Kom meer te weten over de hertogen van Venetië die de stad regeerden terwijl je door de weelderige zalen en gangen dwaalt. Herleef de angst van de gevangenen die over de Brug der Zuchten wandelden en voel hoe Giacomo Casanova zich moet hebben gevoeld in zijn cel. Bewonder de belangrijkste monumenten van de stad, zoals de klokkentoren, Procuratie Vecchie en de klokkentoren rond het San Marcoplein. Wandel over de beroemde Mercerie, een van de belangrijkste winkelstraten van de stad. Loop langs het beroemde Santa Maria Formosa-plein, het huis van Marco Polo, de kerk van San Giovanni en Paolo en de Rialtobrug met zijn traditionele markt. Dwaal door kleine steegjes en ontdek pittoreske pleinen waar de Venetianen samenkomen om te socializen. Vind verborgen juweeltjes en ontdek interessante feiten over de plaatsen die je bezoekt.

...
Venetië: The Ghost & Legends Walking Tour

6. Venetië: The Ghost & Legends Walking Tour

Deze wandeling van 1,5 uur begint in Campo San Bartolomeo en neemt je mee naar de verborgen hoeken van Venetië. Een gekwalificeerde gids leidt je door kronkelende straten en griezelige pleinen en vertelt je verhalen over mysterie, moord en bijgeloof. Deze tour beslaat delen van Venetië in het donker, inclusief verborgen pleinen en verduisterde steegjes, die je anders misschien niet de moed zou hebben om te bezoeken. Wandel door de wijk Castello en leer meer over Venetiaanse honden en edelen. Hoor over onbeantwoorde liefde, het spookachtige geluid buiten het Malibran Theater en verhalen over tragische doden. Ga naar Campo San Giovanni en Paolo en loop dan langs de onheilspellende Fondamenta Nuova, tegenover een begraafplaats. Luister naar het verhaal van het niet-begraven kind, dat te zien was in de duistere lagune. De tour eindigt in het district Cannaregio.

...
Venetië: privéwandeling met optionele gondelrit

7. Venetië: privéwandeling met optionele gondelrit

Geniet van een ontspannende 2 uur durende begeleide wandeling van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden en drukte. Baan je een weg door het doolhof van steegjes naar het beroemde operagebouw La Fenice dat platgebrand is en nu is herbouwd in zijn oorspronkelijke glorie, daarna een rustige wandeling naar het Palazzo Fortuny dat ooit bekend stond als het Paleis van de Orpheanen. Zie de sierlijke Bovolo wenteltrap (bekend als 'van de slak') weggestopt in een kleine binnenplaats, vervolgens op een uitzicht op de Rialtobrug en het Canal Grande, het huis van Marco Polo en nog veel meer. Maak gebruik van uw deskundige gidsen en leer meer over het Venetiaanse dialect. Hoor de geschiedenis van deze betoverende stad vanuit uw lokale gidsen. Ontdek de buitengewone architectonische meesterwerken en waarom ze op die manier zijn gebouwd, leer hoe Venetië verloor op de handelsroutes toen de Nieuwe Wereld werd ontdekt, waardoor Venetië middeleeuws bleef voor altijd. Slenteren door de smalle straatjes, "calle" om verborgen schatten tegen te komen. Ontdek de specifieke problemen waar Venetië mee te maken heeft. Deze tour laat je zoveel meer weten over deze niet zo praktische, maar waardevolle stad. Upgrade uw tour met een optionele ontspannende gondeltocht van 30 minuten vanaf het gondelstation van Santa Maria del Giglio naast het Gritti Palace Hotel.

...
Venetië: tour van 2 uur met gondelvaart

8. Venetië: tour van 2 uur met gondelvaart

Bewonder de majestueuze schoonheid van Venetië op het land en op het water tijdens deze gecombineerde wandeltocht en gondelvaart. Ontdek het hart van de stad vanuit een ongewone hoek. Wandel eerst door de beroemde straatjes van de stad. Ontdek verborgen pareltjes en beroemde bezienswaardigheden zoals het legendarische Teatro La Fenice. Bewonder een verborgen architecturaal meesterwerk bij het Scala Contarini del Bovolo, een wenteltrap met meerdere bogen buiten het Palazzo Contarini del Bovolo. Loop door een paar kleine 'calle' (steegjes) die de meeste toeristen vaak overslaan. Ervaar de drukte van het dagelijks leven bij de Rialtobrug, ooit het centrum van de handel in de stad. Ga hierna naar een van de rustigere sestiere (districten) voor je aan boord stapt van een gondel. Ervaar de stad per traditioneel vervoersmiddel en vaar over de kanalen waar de grotere boten niet kunnen komen. Bewonder de wonderbaarlijke paleizen en romantische bruggen terwijl je gondelier, gekleed in een typisch blauwwit gestreept shirt, door de kanalen vaart.

...
Venetië: geheime wandeltocht van 2 uur en gondelrit

9. Venetië: geheime wandeltocht van 2 uur en gondelrit

Begin je tour op het land, terwijl je deskundige gids je naar beroemde gebouwen leidt, zoals het operagebouw van La Fenice, maar ook naar meer merkwaardige en eigenaardige gebouwen zoals Palazzo Contarini del Bovolo, met zijn elegante wenteltrap. Bezoek in het theater La Fenice de opmerkelijke buitenkant, die verschillende keren is gerestaureerd en uiteindelijk weer in glorie is hersteld. Ga verder naar het Rialto-gebied, het oudste deel van Venetië waar de gebruiken en tradities van de stad bewaard zijn gebleven. Bekijk de beroemde Rialtobrug, met zijn unieke trap, dichtbevolkt door vele winkels. Na een wandeling door de smalle straatjes van Venetië, ga je naar het water. Ontdek de Basilica della Salute, een van de mooiste voorbeelden van barokke architectuur, voor een ander perspectief. Navigeer door de kleine grachten van Venetië, verlaat het bekendere Canal Grande en ga naar andere belangrijke en majestueuze plaatsen.

...
2-daagse Venetië-reis vanuit Rome - privétour

10. 2-daagse Venetië-reis vanuit Rome - privétour

Vertrek op de eerste dag om 06.50 uur vanaf het treinstation Roma Termini. In drie en een half uur bereikt u het treinstation Venezia Santa Lucia, waar u uw gids zult ontmoeten. Bij aankomst in Venetië, checkt u in bij het hotel. Je onvergetelijke reis begint vanaf hier. Wandelend langs het Canal Grande en door het historische centrum van Cannaregio met zijn prachtige kleine straatjes, ga je richting het San Marcoplein waar je de beroemdste monumenten van Venetië kunt bewonderen, zoals de 700 jaar oude basiliek van San Marco en het museum en de Campanile van San Marco. Bekijk ook de klokkentoren van het eerste Renaissance-gebouw, het hertogelijk paleis in Venetiaanse gotische stijl en de Brug der Zuchten, waar u romantische en onvergetelijke foto's kunt maken. Na de lunch gaat u naar de prachtige Rialtobrug, waar u het prachtige uitzicht op het Canal Grande kunt bewonderen en kunt wandelen over de oude Rialto-markt. Daarna bezoekt u het historische panoramische terras van Fontego dei Tedeschi, nu de residentie van enkele van de beroemdste merkenwinkels, waar u kunt genieten van het beste uitzicht op Venetië. Eet vervolgens in een plaatselijk restaurant voordat u terugkeert naar uw hotel om de dag af te sluiten op uw reis. Op de tweede dag ontmoet je je gids om 9.00 uur voor het hotel en ga je naar het vaporettostation. Daar stapt u aan boord van een boot in de richting van de buitengewone Santa Maria della Salute, gelegen op Punta della Dogana tussen de Canale Grande en Giudecca. Tijdens de korte trip kunt u het Canal Grande en het adembenemende uitzicht vanaf de zee bewonderen. Bij aankomst bezoekt u de 17e-eeuwse basiliek in barokstijl en hier kunt u een aantal opmerkelijke foto's maken. Daarna gaat u naar de Accademia-brug, waar u een ander panoramisch uitzicht op het Canal Grande kunt bewonderen. Na de lunch gaat u naar de Scala Contarini del Bovolo, de verborgen schat van Venetië, een trap die wordt gekenmerkt door een stijl tussen renaissance, gotiek en Byzantijns. Dan zult u tevreden zijn met het prachtige uitzicht op de stad dankzij een traditionele gondeltocht die u het beste van het kanaal van Venetië laat zien. Na je gondeltocht stap je in een vaporetto en ga je terug naar je hotel. Pak je koffers en ga naar het treinstation waar je de trein om 16:35 uur terug naar Rome neemt.

...

Sitemap Palazzo Contarini del Bovolo

Wil je alle activiteiten in Palazzo Contarini del Bovolo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palazzo Contarini del Bovolo

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.342 beoordelingen

Het is echt de verborgen parel van het prachtige Venetië! Ik raad je aan deze plek te verlaten tot het einde van je reis. Het is echt een leuke manier om helemaal naar boven te klimmen om afscheid te nemen, of tot de volgende keer naar het prachtige Venetië. Ik raad je ten zeerste aan om je kaartje via de G-app van het VVV-kantoor te krijgen, het is duurder 22 Euro. Geniet van het prachtige Venetië ✌️

We hebben ervan genoten.

Voordat je naar Palazzo Contarini del Bovolo vertrekt, stop je bij Campo san Luca en wissel je voucher in voor een officieel toegangsticket in de Bucintoro Viaggi-winkel. Het ligt op slechts enkele meters afstand van het Palazzo Contarini del Bovolo.

Lovely tour do it the first day and ask for Camilla she is the best!

Perfecte tour voor als je aankomt of vertrekt als kan vraag je best naar de gids met de naam Camilla. Zei is van Venice zelf en geeft goede tips voor hoe en waar je het beste kan eten en hoe je overal geraakt!

Dit is een verborgen juweeltje. Weggestopt in een zijstraat, zou je echt niet weten dat het bestond. Ik vond het niet moeilijk te vinden en het uitzicht bovenaan was alle stappen waard!

Heel mooi van Venetië op de top

Het is moeilijk te vinden, maar zodra je er eenmaal bent, is het een heel mooi gezicht op Venetië. Het gebouw is een schoonheid zelf