Palazzo Contarini del Bovolo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Palazzo Contarini del Bovolo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Venetië: toegangsticket voor Palazzo Contarini del Bovolo

  1. Venetië: toegangsticket voor Palazzo Contarini del Bovolo

  Ontdek de meesterlijke architectuur die schuilgaat achter de hoofdstraten van Venetië en krijg een prachtig uitzicht met een toegangsticket voor het Palazzo Contarini del Bovolo. Kom dicht bij de unieke, externe wentel trap , die ook bekend staat als de Scala Contarini del Bovolo ('Van de slak'). Bekijk de bijzondere mengeling van renaissance, gotische en Byzantijnse stijlen van dichtbij en krijg een indrukwekkend uitzicht over de daken van de stad. Ga naar de galerij bovenaan de trap voor zicht op het doolhof van straten en grachten.

 • Venetië: stadswandeling en gondelvaart

  2. Venetië: stadswandeling en gondelvaart

  Verken het beste van Venetië tijdens een stadswandeling met een deskundige gids. Bekijk indrukwekkende monumenten, bewonder iconische gebouwen en reis door de grachten van de drijvende stad tijdens een onvergetelijke gondeltocht. Ontdek de belangrijkste monumenten van de stad, zoals de klokkentoren, de Procuratie Vecchie en de klokkentoren rond het San Marcoplein. Wandel over de beroemde Mercerie, een van de belangrijkste winkelstraten van de stad. Loop langs het beroemde Santa Maria Formosa-plein, het huis van Marco Polo, de kerk van San Giovanni en Paolo en de Rialtobrug met zijn traditionele markt. Dwaal door kleine steegjes en ontdek pittoreske pleinen waar de Venetianen samenkomen om te socializen. Vind verborgen pareltjes en ontdek interessante feiten over de plaatsen die je bezoekt.

 • Venetië: tour van 2 uur met gondelvaart

  3. Venetië: tour van 2 uur met gondelvaart

  Bewonder de majestueuze schoonheid van Venetië op het land en op het water tijdens deze gecombineerde wandeltocht en gondelvaart. Ontdek het hart van de stad vanuit een ongewone hoek. Wandel eerst door de beroemde straatjes van de stad. Ontdek verborgen pareltjes en beroemde bezienswaardigheden zoals het legendarische Teatro La Fenice. Bewonder een verborgen architecturaal meesterwerk bij het Scala Contarini del Bovolo, een wenteltrap met meerdere bogen buiten het Palazzo Contarini del Bovolo. Loop door een paar kleine 'calle' (steegjes) die de meeste toeristen vaak overslaan. Ervaar de drukte van het dagelijks leven bij de Rialtobrug, ooit het centrum van de handel in de stad. Ga hierna naar een van de rustigere sestiere (districten) voor je aan boord stapt van een gondel. Ervaar de stad per traditioneel vervoersmiddel en vaar over de kanalen waar de grotere boten niet kunne...

 • Venetië: The Ghost & Legends Walking Tour

  4. Venetië: The Ghost & Legends Walking Tour

  Deze wandeling van 1,5 uur begint in Campo San Bartolomeo en neemt je mee naar de verborgen hoeken van Venetië. Een gekwalificeerde gids leidt je door kronkelende straten en griezelige pleinen en vertelt je verhalen over mysterie, moord en bijgeloof. Deze tour beslaat delen van Venetië in het donker, inclusief verborgen pleinen en verduisterde steegjes, die je anders misschien niet de moed zou hebben om te bezoeken. Wandel door de wijk Castello en leer meer over Venetiaanse honden en edelen. Hoor over onbeantwoorde liefde, het spookachtige geluid buiten het Malibran Theater en verhalen over tragische doden. Ga naar Campo San Giovanni en Paolo en loop dan langs de onheilspellende Fondamenta Nuova, tegenover een begraafplaats. Luister naar het verhaal van het niet-begraven kind, dat te zien was in de duistere lagune. De tour eindigt in het district Cannaregio.

 • Venetië: Ghosts and Legends-wandeltocht met proeverij van wijn en eten

  5. Venetië: Ghosts and Legends-wandeltocht met proeverij van wijn en eten

  Doe mee aan een unieke avondwandeling en leer over de beroemde geest en legendes van Venetië met een lokale gids. Ontdek de spookachtige wijken Castello en Cannaregio en ontdek de geheimen en mysteries van de stad. Ervaar een tour die in het donker delen van Venetië beslaat die je anders misschien niet zou durven bezoeken. Bekijk plaatsen die het toneel zijn geweest van onverklaarbare gebeurtenissen en mysterieuze verschijningen. Laat je leiden door je gids en verken verborgen en bovennatuurlijke hoeken van de stad. Loop door de kronkelende straatjes en griezelige pleinen van de wijken Cannaregio en Castello. Luister naar spookachtige geluiden die buiten het Malibran Theater komen. Luister naar het verhaal van het onbegraven kind, waarvan wordt gezegd dat het in de troebele lagune te zien is. Bezoek een ondergrondse crypte die al jaren vergeten is, verlicht door het licht van een kaar...

 • Venetië: Private Murders & Mysteries Tour

  6. Venetië: Private Murders & Mysteries Tour

  Ontdek een geheel ander Venetië als je je weg door een labyrint van smalle steegjes, waar schaduwen blijven liggen en voetsporen echo. Stel je voor een donker stille Venetië zonder verlichting, angstaanjagend en spookachtig. Meer informatie over de openbare executies in St. Marks Square, de onmenselijke mentale asiel op de lagune eilanden. Anekdotes van de courtesans, casino's en bordelen en natuurlijk Casanova en 'de laatste zoenvlek'. Er is een verhaal van de mysterieuze voetafdrukken, hoofdloos lichaam en het hoofd gezien in een kanaal, de sluipmoordenaar en de vermoorde vrouwen gekleed in wit. Geheime binnenplaatsen en architectonische edelstenen verborgen in de stille steegjes, zoals de indrukwekkende wenteltrap. Tenslotte, het verhaal van het slecht theater, La Fenice en het mysterie van het laatste vuur.

 • Venetië: privéoverzicht wandeltocht

  7. Venetië: privéoverzicht wandeltocht

  Geniet van een ontspannende 2 uur durende begeleide wandeling van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden en drukte. Baan je een weg door het doolhof van steegjes naar het beroemde operagebouw La Fenice dat platgebrand is en nu is herbouwd in zijn oorspronkelijke glorie, daarna een rustige wandeling naar het Palazzo Fortuny dat ooit bekend stond als het Paleis van de Orpheanen. Zie de sierlijke Bovolo wenteltrap (bekend als 'van de slak') weggestopt in een kleine binnenplaats, vervolgens op een uitzicht op de Rialtobrug en het Canal Grande, het huis van Marco Polo en nog veel meer. Maak gebruik van uw deskundige gidsen en leer meer over het Venetiaanse dialect. Hoor de geschiedenis van deze betoverende stad vanuit uw lokale gidsen. Ontdek de buitengewone architectonische meesterwerken en waarom ze op die manier zijn gebouwd, leer hoe Venetië verloor op de handelsroutes toen d...

  Sergio was als gids een hele vlotte verteller, die ons op een soepele wijze door het stadsdeel Castello en San Marco heeft geleid tot aan de Rialtobrug. Ook veel achtergrond info gekregen.

 • Verborgen Venetië: rondleiding & gondeltour

  8. Verborgen Venetië: rondleiding & gondeltour

  Ontdek een minder bekende kant van Venetië op een 2 uur lange stadstour langs verborgen pleinen en paleizen. In gezelschap van een professionele meertalige gids vertrek je vanaf het Paviljoen voor de koninklijke tuinen vlak bij het San Marcoplein en wandel je ongeveer 90 minuten over pleintjes, langs smalle grachtenpanden en steegjes. Bezoek het wereldberoemde Fenice-theater, dat van binnen volledig werd gerestaureerd na de verwoestende brand in 1996. Bekijk de kerk van San Fantin, een harmonieus renaissancegebouw dat oorspronkelijk werd gebouwd door Scarpagnino en werd uitgebreid door Sansovino. Je gaat vervolgens verder richting Palazzo Contarini del Bovolo. Hier zie je de ongebruikelijke wenteltrap die uitkijkt op de kleine binnenplaats. De tour eindigt vlak bij het San Marcoplein waar je in een gondel stapt voor een rondvaart van 30 minuten over de prachtige grachten van Venetië.

  Veel info over Venetië en je komt op paar plekken waar je als toerist misschien niet zo snel zelf komt. Of deze mysterious zijn? Leuke smalle straatjes. Gids was erg duidelijk en vertelde veel over ontstaan en onderhoud van Venetië. Goede informatie. Leuk de Gondeltour aan het einde toch een must in Venetië.

 • Venetië: Hidden Venice 75 minuten durende wandeling

  9. Venetië: Hidden Venice 75 minuten durende wandeling

  Geniet van een rondleiding door Venetië om een meer authentieke kant van de buitengewone stad te ervaren. Volg een ongebruikelijke route om enkele van de mooiste bezienswaardigheden van de stad te ontdekken die normaal niet op reguliere rondleidingen voorkomen. Dwaal door het historische hart om de buitenkant van beroemde architectonische meesterwerken te zien, zoals het operagebouw La Fenice en de Rialtobrug. Je ervaren gids geeft waardevolle informatie en nieuwsgierige anekdotes uit de lange geschiedenis van de stad. Ga verder naar Palazzo Contarini del Bovolo om een mooi voorbeeld van gotische architectuur te ontdekken in een stad die vaak lijkt te worden gedomineerd door de Byzantijnen. Bekijk de originele buitentrap met meerdere bogen van het paleis, gekozen door Orson Welles als een van de belangrijkste locaties voor zijn bewerking uit 1952 van Shakespeares 'Othello'.

 • Venetië: Wandeltocht & gedeelde gondelrit

  10. Venetië: Wandeltocht & gedeelde gondelrit

  Ontdek de grootste schatten van het "kleine Venetie" op deze 2 uur durende wandeltour met gondelrit. De tour begint dromerig met een romantische gondelrit over het Grote Kanaal en een aantal kleinere kanalen van Venetië. Na de gondelrit bezoek je het beroemde Fenicetheater, dat in 1996 volledig verwoest werd door een brand. Je kunt de volledig gereconstrueerde buitenkant van het gebouw bekijken voordat je naar het Palazzo Contarini del Bovolo gaat, een Gotisch bouwwerk in Calle della Vida. Het gebouw heeft een groot aantal zuilengangen en een balustrade met kleine zuilen die de saillante lijn van de trap volgt. Dankzij de prachtige buitenzijde wordt Palazzo Contarini del Bovolo als een van de bouwkundige meesterwerken van Venetië gezien. Het is verborgen in het binnenste van een kleine binnenplaats, dichtbij Campo Manin, en het beeld het typische Venetische karakter van die periode uit...

  Het is en blijft een commercieel ding maar het meemaken is en blijft leuk! Jammer dat je wel met de maximale aantallen in de gondel wordt gepropt!

Other Sightseeing Options in Palazzo Contarini del Bovolo

Want to discover all there is to do in Palazzo Contarini del Bovolo? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Palazzo Contarini del Bovolo

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.425 beoordelingen

Het is echt de verborgen parel van het prachtige Venetië! Ik raad je aan deze plek te verlaten tot het einde van je reis. Het is echt een leuke manier om helemaal naar boven te klimmen om afscheid te nemen, of tot de volgende keer naar het prachtige Venetië. Ik raad je ten zeerste aan om je kaartje via de G-app van het VVV-kantoor te krijgen, het is duurder 22 Euro. Geniet van het prachtige Venetië ✌️

We hebben ervan genoten.

Voordat je naar Palazzo Contarini del Bovolo vertrekt, stop je bij Campo san Luca en wissel je voucher in voor een officieel toegangsticket in de Bucintoro Viaggi-winkel. Het ligt op slechts enkele meters afstand van het Palazzo Contarini del Bovolo.

Lovely tour do it the first day and ask for Camilla she is the best!

Perfecte tour voor als je aankomt of vertrekt als kan vraag je best naar de gids met de naam Camilla. Zei is van Venice zelf en geeft goede tips voor hoe en waar je het beste kan eten en hoe je overal geraakt!

Dit is een verborgen juweeltje. Weggestopt in een zijstraat, zou je echt niet weten dat het bestond. Ik vond het niet moeilijk te vinden en het uitzicht bovenaan was alle stappen waard!

Heel mooi van Venetië op de top

Het is moeilijk te vinden, maar zodra je er eenmaal bent, is het een heel mooi gezicht op Venetië. Het gebouw is een schoonheid zelf