Palazzo Contarini del Bovolo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Palazzo Contarini del Bovolo

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.378 beoordelingen

Uitstekende rondleiding door de stad, teleurstellende gondeltocht.

De rondeleiding in de stad was uitstekend, de gids ging rustig rond in de stad en stopt bij verschillende aandachtspunten. Ze stopte bij die "mysterieuze" punten waar de doorsnee toerist niet zou komen. Na de 1,5 uur durende wandeling verliet de gids ons en gingen we in groep met een andere begeleider (nadat hij ons eerst nog 10 minuten liet wachten) naar de startplaats van de gondeltocht. Daar moesten we opnieuw lang wachten, de begeleider van het touristenbureau had blijkbaar met zijn groep geen invloed/vaste afspraak voor de start van de gondeltocht. Ellebogenwerk was nodig om vooraan te geraken want iedereen had door dat het daar niet vlot zou lopen. Na een tocht van 25 minuten in de gondel (gondelier(s) zijn/waren niet vriendelijk) moesten de laatsten van onze groep nog instappen. Poen scheppen, basta cosi.

Veel info over Venetië en je komt op paar plekken waar je als toerist misschien niet zo snel zelf komt. Of deze mysterious zijn? Leuke smalle straatjes. Gids was erg duidelijk en vertelde veel over ontstaan en onderhoud van Venetië. Goede informatie. Leuk de Gondeltour aan het einde toch een must in Venetië.

Lovely tour do it the first day and ask for Camilla she is the best!

Perfecte tour voor als je aankomt of vertrekt als kan vraag je best naar de gids met de naam Camilla. Zei is van Venice zelf en geeft goede tips voor hoe en waar je het beste kan eten en hoe je overal geraakt!

Sergio was als gids een hele vlotte verteller, die ons op een soepele wijze door het stadsdeel Castello en San Marco heeft geleid tot aan de Rialtobrug. Ook veel achtergrond info gekregen.

Ondanks het massa gevoel toch de moeite waard!

Het is en blijft een commercieel ding maar het meemaken is en blijft leuk! Jammer dat je wel met de maximale aantallen in de gondel wordt gepropt!