Palazzo della Ragione, Verona

Palazzo della Ragione, Verona
4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Palazzo della Ragione, Verona: topattracties in de buurt

Palazzo della Ragione, Verona: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Verona: Verona Card met snelle toegang tot de Arena

Verona: Verona Card met snelle toegang tot de Arena

Treed in de voetsporen van Romeo en Julia en grote Romeinse keizers en verken de stad Verona in je eigen tempo met een Verona Card. De Verona Card is 24 of 48 uur geldig (afhankelijk van de geboekte optie) en geeft u gratis of gereduceerde toegang tot tientallen stadsmusea en monumenten, evenals onbeperkt reizen met het ATV-vervoersysteem. Bespaar tijd en geld terwijl u overal naartoe gaat, alles ziet en de lange rijen onderweg overslaat. De Verona Card is een all-inclusive ticket dat fungeert als uw persoonlijke paspoort naar de historische stad. Kijk eens binnen in de Arena van Verona, waar op speciale avonden nog steeds opera wordt opgevoerd. Bewonder Julia's balkon en lees de liefdesbrieven die aan de muur van Casa di Guilietta zijn vastgemaakt. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de top van Torre dei Lamberti (Lamberti-toren). Dit zijn slechts enkele van de aangeboden attracties. Bekijk ze op basis van uw interesses en reis van de ene naar de andere met het ATV-bussysteem. Gratis toegang tot musea en monumenten: • Verona Arena (sla de wachtrij over) • Museo Lapidario Maffeiano • Julia's balkon in Casa di Giulietta • Torre dei Lamberti • Museo di Castelvecchio • Basiliek van San Zeno Maggiore • Complesso del Duomo • Kerk van Santa Anastasia • Arche Scaligere • Moderne kunstgalerij Achille Forti - GAM Palazzo della Ragione • Kerk van San Fermo Maggiore • Museo Civico di Storia Naturale • Museo degli Affreschi en Tomba di Giulietta • Museo Archeologico al Teatro Romano (MATR) • Radiomuseum Guglielmo Marconi Verlaagde toegangsprijs: • Fondazione Museo Miniscalchi Erizzo • Museo Africano • Giardino Giusti • MusALab - Franca Rame Dario Fo

Verona van bovenaf: toegang tot de Torre dei Lamberti

Verona van bovenaf: toegang tot de Torre dei Lamberti

Kijk op 84 meter boven straatniveau uit over de bezienswaardigheden van Verona met een entreeticket voor de middeleeuwse toren Torre dei Lamberti, die nog steeds gebruikt wordt als klokkentoren van de stad. De toren staat in het hart van de stad, op Piazza delle Erbe, op een  paar minuten lopen van de belangrijkste attracties: Balcone di Giulietta en Arena. Als je zin hebt in een sportieve klim kun je je verheugen op 289 treden! Als je liever gewoon zo snel en makkelijk mogelijk naar de top wil gaan kun je ook de lift naar de terrassen nemen om de kenmerkende torentjes vanuit een nieuw perspectief te bezichtigen.

Privétour door Verona: de plaats van geliefden

Privétour door Verona: de plaats van geliefden

De rondleiding door Verona zal een wandeling zijn om de symbolische monumenten te ontdekken die het over de hele wereld beroemd hebben gemaakt, een historisch centrum vol architectuur, kunst en vele bezienswaardigheden die bezoekers van alle leeftijden aantrekken. Het begint bij de prachtige middeleeuwse Scaligero-brug van Castelvecchio over de Adige-rivier in marmer en rode bakstenen, grenzend aan het kasteel, een imposant fort gebouwd om de stad te verdedigen tegen vijandelijke aanvallen met de Mastio-toren in het midden, nu een museum. We wandelen in het historische centrum door Porta Borsari, een van de oudste poorten langs de Romeinse muren van Verona, totdat we de piazza delle Erbe bereiken, de ontmoetingsplaats van de stad voor 's avonds een aperitieven in de vele bars tussen de historische gebouwen zoals de barokke Maffei-paleis met de beelden van Griekse goden, het koopmanshuis en het stadhuis; om het oudste plein van Verona, het hart van de handel, te verfraaien, zijn er ook de fontein van Madonna Verona en de zeer hoge Lamberti-toren van waaruit u kunt genieten van een uniek uitzicht over de hele stad. We vervolgen de tour door een bezoek te brengen aan het interieur van de kathedraal van S. Maria Matricolare in gotisch-renaissancestijl met vloeren bedekt met mozaïeken en het beroemde schilderij van Titiaan van de Hemelvaart van de Maagd te bewonderen. Op een steenworp afstand van de kathedraal vinden we de Ponte Pietra, de enige overgebleven Romeinse brug in de stad, die het Romeinse theater verbindt dat wordt gebruikt voor concerten en shows aan de andere kant van de Adige. Tussen de pittoreske straatjes van het historische centrum van Verona is het een must om Piazza dei Signori te verkennen met het standbeeld van Dante in het centrum, het administratieve centrum van de stad met indrukwekkende gebouwen zoals het Scaligeri-paleis, de Loggia del Consiglio en het Palazzo della Ragione met zijn elegante trap; ook mooi zijn de Scaliger-bogen in weelderige gotische stijl, een monumentaal graf van de oude heren van Verona. We vervolgen de wandeling in een van de symbolische plaatsen van Verona, het huis van Julia van de familie Capulet, beroemd gemaakt door Shakespear's tragedie van de twee geliefden met het iconische balkon waar Julia uitkeek om met Romeo te praten, de muur bedekt met brieven en berichten van liefde en het beroemde bronzen standbeeld van Julia vol curiosa en een favoriete bestemming voor selfies. We eindigen de rondleiding door de Via Mazzini, de winkelstraat en de bron van de liefde over te steken om bij het symbolische monument te komen, de imposante Arena van Verona, gebouwd in de 1e eeuw na Christus. om de gevechten tussen gladiatoren te organiseren, is het tegenwoordig het op twee na grootste amfitheater in Italië en het grootste openluchtoperahuis ter wereld waar jaarlijks prestigieuze concerten en shows van verschillende soorten worden gehouden.

De topbezienswaardigheden in Verona

Activiteiten in Palazzo della Ragione, Verona

Steden in Italië

Andere activiteiten in Palazzo della Ragione, Verona

Wil je alle activiteiten in Palazzo della Ragione, Verona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palazzo della Ragione, Verona

Gemiddelde beoordeling

4.4
(516 beoordelingen)

Wij bezochten Verona in één dag, zeker te kort om de vele activiteiten die er te doen zijn te ontdekken. Zeer schone en aangename stad. De Verona-kaart heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Terwijl de arena's werden voorbereid op de komst van de paus, konden we daar niet veel zien, maar toch was het aangenaam.

Met de Verona Card kun je de meeste musea/toeristische plaatsen gratis bezoeken, soms zelfs zonder in de rij te hoeven staan (bijvoorbeeld voor de arena). Dit is een aanzienlijk voordeel, door de 48-uursversie te nemen, kon ik ongeveer € 50 besparen.

Het was geweldig als de arena niet zo veel werd aangepast. Een restauratie was beter dan een renovatie

Het huis van Juliette is echt een zielige toeristenval en bovendien is het er druk!

Het beste! Geeft toegang tot veel dingen, de prijs is zeer redelijk!