Kies data

Palazzo Doria Pamphilj

Palazzo Doria Pamphilj: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rome: Palazzo Doria Pamphilj Gereserveerde ingang

1. Rome: Palazzo Doria Pamphilj Gereserveerde ingang

De galerij is het deel van Palazzo Doria Pamphilj waarachter de meest interessante en oudste geschiedenis ligt, bestaande uit adel, politiek en de vakbonden tussen enkele van de belangrijkste adellijke families. De Meesterwerken: het Palazzo Doria Pamphilj huisvest al eeuwen deze unieke privécollectie. Het is niet alleen de kwaliteit en de waarde van de meesterwerken die opmerkelijk zijn, maar ook hun grote aantal: er zijn er zoveel die de muren van de appartementen en de vleugels van de fantastische galerijen volledig bedekken. U vindt Caravaggio, Tiziano e Raffaello en vele andere bekende Italiaanse kunstenaars in de kunstcollectie die in de galerij is ondergebracht.

Rome: begeleide avondwandeling door het stadscentrum

2. Rome: begeleide avondwandeling door het stadscentrum

Bekijk de bezienswaardigheden in het centrum van Rome in het avondlicht tijdens deze begeleide wandeltour. Reis van de grote Piazza del Popolo naar de levendige markt Campo de' Fiori. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals de Trevifontein, de Spaanse Trappen en het oude Pantheon. Ontmoet je gids op de Piazza del Popolo, waar kerken, fonteinen en monumenten het plein smaakvol verfraaien. Zie de zon onder gaan over daken van Rome vanaf het Pincio-terras. Zie de Spaanse Trappen en Bernini's Barcaccia-fontein. Gooi een munt in de spectaculaire Trevifontein, de grootste barokke fontein in ROme. Volgens de legende zul je terugkeren naar Rome als je een muntje over je linkerschouder in de fontein gooit. Bezoek de Piazza della Rotonda en bewonder de buitenkant van het historische Pantheon. Het Pantheon werd in 27 v. Chr. gebouwd en was gewijd aan alle Romeinse goden. In de 7e eeuw werd het omgebouwd tot een kerk gewijd aan Maria en de martelaren. Het is ook de rustplaats van enkele belangrijke renaissancekunstenaars, waaronder Rafaël. Bewonder Bernini's prachtige Vier-Stromen-Fontein in het centrum van de iconische Piazza Navona. Op het plein staan ook andere belangrijke sculpturale en architectonische creaties, waaronder de kerk van Sant'Agnese in Agone van Borromini, het Palazzo Pamphili, de Neptunusfontein aan het noordelijke uiteinde en de Moorse fontein aan het zuidelijke uiteinde. Eindig je avondwandeling in Campo de' Fiori, een plaats die vroeger bekend stond om zijn wedstrijden en executies. In het midden van het plein zie je het standbeeld van Giordano Bruno. Vandaag de dag is Campo de' Fiori 's morgens een druk marktplein en na zonsondergang een centrum van het nachtleven. Het is de perfecte plek om jouw avond in de Eeuwige Stad voort te zetten na je rondleiding.

Rome: Roman National Museum-ervaring met multimediavideo

3. Rome: Roman National Museum-ervaring met multimediavideo

Geniet van een slimme, zelfgeleide audiotour door enkele van de mooiste bezienswaardigheden van Rome met je smartphone. De route neemt je mee naar de artistieke meesterwerken van de stad, waaronder de Doria Pamphilj Gallery, Palazzo Madama en Palazzo Chigi. Ontdek de verhalen achter de machtigste en meest glamoureuze dynastieën in Rome, terwijl je door de paleizen loopt die hun historische nalatenschap zijn geworden. Je komt ook in het Palazzo Altemps, Palazzo Massimo, Thermen van Diocletianus en Crypta Balbi. Verken adembenemende kunstcollecties gemaakt door de grootste schilders in de geschiedenis, evenals oude beelden. Maak een sprong drie eeuwen in het verleden terwijl je door de kamers dwaalt, ingericht met kostbare meubels die in hun oorspronkelijke staat bewaard zijn gebleven.

Rome: Barokconcert in Palazzo Doria Pamphilj met rondleiding

4. Rome: Barokconcert in Palazzo Doria Pamphilj met rondleiding

Beleef een exclusief evenement in de prestigieuze troonzaal van de Palazzo Doria-Pamphilj. Luister naar een concert uitgevoerd op originele instrumenten, in de prestigieuze troonzaal met  de oorspronkelijke inrichting uit de periode. Neem een  begeleide tour in het Engels door de prachtige privé-vertrekken van de  Doria Pamphilj Princes. Een onvergetelijke avond in het hart van de Italiaanse muziek en kunst. De Galleria Doria-Pamphilj is de grootste privé kunstgalerie in Rome. De collectie schilderijen, beeldhouwwerken en meubels is sinds de 16e eeuw samengesteld door de familie en bevat meesterwerken van Caravaggio, Rafaël, Tiziano, Velazquez en Bernini. Het programma wordt gespeeld door het ensemble Schola Romana, met Paola Alonzi als sopraan,  Aurela Gjoka op de barokviool,  Enrico Peluso op barokcello, en  Lorenzo Sabene op theorbe en barokgitaar. Het programma  bestaat uit: • Antonio Vivaldi: Cantata "All'ombra di sospetto" • (I Recitativo) All'ombra di sospetto - (II Aria) Avvezzo non è il kern • Arcangelo Corelli: La Follia Sonata per Violino e Basso Continuo • Antonio Vivaldi: Cantata "All'ombra di sospetto" • (III Recitativo) O quanti amanti - (IV Aria) Mentiti contenti • Luigi Rossi: Mio ben, Aria uit de opera "Orfeo" • Francesco Corbetta: Ciaccona • Alessandro Stradella: Aria da chiesa • Claudio Monteverdi: Quel sguardo sdegnosetto

Rome: Rooftop Bar Opera Show

5. Rome: Rooftop Bar Opera Show

Een opwindend operaconcert, met de hoofdrolspelers van de opera's van Verdi, Puccini, Rossini, Bellini, wacht op u op het dak "La Grande Bellezza". Het is een terras dat pas onlangs is geopend voor het publiek en dat nu al bekend staat als een van de mooiste in Rome. Het is in feite het enige dakterras dat je vanuit het hart van het historische centrum een panoramisch uitzicht van 360 graden over de stad geeft, van de top van het historische en weelderige Pamphilj-paleis tot Piazza Navona. Het was hier dat scènes van de Oscar-winnende film "The Great Beauty" werden gefilmd. In deze prestigieuze omgeving kan je een exclusief rooftop event bijwonen. Er wordt een aperitief geserveerd, dat zal bestaan uit een drankje van witte of rode wijn of non-alcoholische dranken. Je kunt ook kiezen uit een rijke selectie Italiaanse kazen, vleeswaren en mousserende wijn voor een laatste toost met de artiesten.

Rome: Doria Pamphilj Gallery privétour

6. Rome: Doria Pamphilj Gallery privétour

Bezoek de Doria-Pamphilj-galerij in het Palazzo Doria Pamphilj. Ontdek een uitgebreide privécollectie van kunstwerken verdeeld over 4 vleugels met een privé, lokale gids. Bekijk de verschillende werken in chronologische volgorde van vloer tot plafond. Van bijzonder belang zijn Titians 'Salome met het hoofd van Johannes de Doper' en twee vroege werken van Caravaggio: 'Rust tijdens de vlucht naar Egypte' en 'Boetvaardige Magdalena'. Bekijk andere werken van Raphael, Tintoretto, Bernini en verschillende Vlaamse meesters terwijl je de geschiedenis van de galerij en de kunstwerken leert van je gids.

Rome: privétour van 3 uur met luxe voertuig

7. Rome: privétour van 3 uur met luxe voertuig

Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome vanuit het comfort van een Mercedes E-Klasse sedan of minibus, terwijl een gelicentieerde gids je een inleiding geeft op de geschiedenis van attracties zoals het Pantheon, Capitoline Hill en de Bocca della Verità. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, rijd je naar het hart van het oude Rome en stop je voor de triomfboog van Constantijn. Geniet van het indrukwekkende uitzicht vanaf waar de Romeinse keizers de stad zouden binnenkomen na hun overwinningsstrijd. Ga verder naar het Forum Romanum om de ruïnes van de grote tempels van de Romeinse Republiek te zien. Leer hoe de gewone burgers zich zouden verzamelen in het Forum en stoom afblazen tijdens de gladiatorenwedstrijden van het Colosseum, de machtigste arena van de Romeinse Republiek. Rijd langs de Bocca della Verità ("Mouth of Truth") op de portiek van de kerk van Santa Maria in Cosmedin en rijd verder naar Piazza Venezia voor een prachtig uitzicht op de Capitolijn. Verken vervolgens de tempel van alle goden en een van de meest intacte monumenten van het Romeinse rijk, in het Pantheon. Bewonder de Fontana dei Quattro Fiumi ("Fontein van vier rivieren") van Bernini op Piazza Navona en bewonder de kerk Sant'Agnese van Borromini in Agone. Het glorieuze plein wordt gecompleteerd door de fresco's van Pietro da Cortona op het Palazzo Pamphilj. Eindig op het Sint-Pietersplein om Bernini's glorieuze Toscaanse colonnades te zien die 'De moederarmen van de moederkerk' omhelzen.

Rome: zelfgeleide tour door oude locaties met audiogids

8. Rome: zelfgeleide tour door oude locaties met audiogids

Begin je zelfgeleide avontuur vanaf de meest iconische bezienswaardigheden in Rome, het Colosseum, en eindig bij de prachtige en historische Romeinse tempel, het Pantheon. Tijdens deze 60 minuten durende zelfgeleide audiotour zul je je vergapen aan de indrukwekkende architectuur van het Romeinse rijk, terwijl je enkele van de modernistische bezienswaardigheden van de stad bewondert, zoals Piazza Venezia en Altaar van het Vaderland. Hoogtepunten inbegrepen in de self-guided tour: Colosseum keizerlijk forum Romeins forum Markt van Trajanus Domus Romane bij Palazzo Valentini Pantheon St Ignazio-kerk Hadrian's Temple ... en nog veel meer!

Hoogtepunten van Rome: City Centre 3-Hour Walking Tour

9. Hoogtepunten van Rome: City Centre 3-Hour Walking Tour

Je privéwandeling van 3 uur begint bij de Spaanse Trappen, naast de Barcaccia-fontein in het midden van het plein. Vanaf hier leidt je gids je naar de Trevi-fontein, die wordt beschouwd als een van de meest verbluffende fonteinen ter wereld. Er is veel meer dan alleen schoonheid achter deze beroemde fontein, zoals je snel zult horen van je gids. Deze tour door de pleinen en fonteinen van Rome gaat verder naar het Pantheon, gebouwd als een tempel voor alle goden van Olympus. De koepel van het Pantheon, gebouwd in de oudheid, is de grootste ter wereld. Na wat tijd door te brengen in het Pantheon, ga je naar Piazza Navona, het genot van het barokke Rome, met architecturale elementen en sculpturen van meesters zoals Bernini (Fontein van de 4 rivieren), Borromini, Rainaldi (de kerk van St. Agnes in Agony) , en da Cortona (de fresco's in het Palazzo Pamphili). Vervolg je wandeling naar Campo de 'Fiori. Sinds 1869 is dit plein de thuisbasis van een kleurrijke lokale markt. Vervolgens zal je gids je de plaats laten zien van de moord op Julius Caesar, bekend als Area Sacra di Largo di Torre Argentina. De laatste stop tijdens je begeleide wandeling is bij de Vittoriano, ter herdenking van de eenwording van Italië. Het werk aan dit monument begon in 1885 en het werd ingewijd in 1911 ter ere van Victor Emmanuel II van Savoye, de eerste koning van Italië.

Rome: stadswandeling met gids met Pantheon

10. Rome: stadswandeling met gids met Pantheon

Uw privéwandeling van 3 uur begint bij de Spaanse Trappen, naast de Barcaccia-fontein in het midden van het plein. Vanaf hier leidt je gids je naar de Trevifontein, die bekend staat als een van de mooiste fonteinen ter wereld. Er is veel meer dan alleen schoonheid achter deze beroemde fontein, zoals je snel zult horen van je gids. Deze rondleiding langs de pleinen en fonteinen van Rome gaat verder naar het Pantheon, gebouwd als een tempel voor alle goden van Olympus. De koepel van het Pantheon, gebouwd in de oudheid, is de grootste ter wereld. Nadat je wat tijd in het Pantheon hebt doorgebracht, ga je naar Piazza Navona, het genot van het barokke Rome, met architectonische elementen en sculpturen van meesters zoals Bernini (Fontein van de 4 Rivieren), Borromini, Rainaldi (de kerk van St. Agnes in Agony) , en da Cortona (de fresco's in het Palazzo Pamphili). Vervolg uw wandeling naar Campo de 'Fiori. Sinds 1869 is dit plein de thuisbasis van een kleurrijke lokale markt. Vervolgens laat je gids je de plaats zien van de moord op Julius Caesar, bekend als Area Sacra di Largo di Torre Argentina. De laatste stop van je begeleide wandeling is bij de Vittoriano, ter herdenking van de eenwording van Italië. Het werk aan dit monument begon in 1885 en het werd in 1911 ingewijd ter ere van Victor Emmanuel II van Savoye, de eerste koning van Italië.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevenissen
11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Palazzo Doria Pamphilj

Wil je alle activiteiten in Palazzo Doria Pamphilj ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palazzo Doria Pamphilj

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.250 beoordelingen

Andrada was our guide. A very friendly, straightforward, happy and passionate person. The walk was during the sunset hour. So you will have a nice view over the whole city and pass all important buildings. Andrada het knowledge is huge. She knows why a building was build, what is the reason for things and shares her own anecdotes. You will end up with a lot of information and more knowledge. A watch out is that it is quite a long walk. So it could be hard for older people for instance.

Onze gids was Andrada, en ze was super geweldig en deskundig. In je eentje langs de bezienswaardigheden en obelisken gaan kan saai en saai zijn, maar iemand hebben die de geschiedenis achter alles uitlegt, is wat je bezoek aan Rome definieert. We zijn vóór de tour alleen naar alle plaatsen geweest, mijn vrouw en ik. . toen we de tour deden, voelde het alsof we ze voor de eerste keer zagen.

Goede gids, uitgebreide wandeling met veel info. Spijtig dat de wandeling op een andere locatie stopt dan waar ze start en je na 3 uur wandelen zelf de weg moet terug zoeken.

Uitstekend en vriendelijke gids

Uitstekende gids. Veel verteld en mooie plekken laten zien. Heerlijk zo'n kleine groep.

Mooi rustmoment in de ah zo geweldige doch hectische Rome.

Vriendelijk ontvangen, mooie muziek, gepassioneerde musici. Een aanrader!