Toegangsticket

Florence: entreeticket voor het Palazzo Pitti

Florence: entreeticket voor het Palazzo Pitti

Snel uitverkocht

Vanaf € 16 per persoon

Snel uitverkocht

Profiteer van snelle toegang tot een van de grootste musea van Florence en bewonder de Galleria Palatina en de Galerie voor Moderne Kunst.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Bezoek het Palazzo Pitti, een van de grootste musea van Florence.
 • Verken de Galleria Palatina, door de familie Medici gebruikt als woning.
 • Bewonder de Galleria d'Arte Moderna, gewijd aan Italiaanse kunst uit de 18e eeuw tot de Eerste Wereldoorlog.
 • Bezoek ook de kostuumgallerij.
Volledige beschrijving

Stap binnen in het Palazzo Pitti in Florence en verken de Palatijnse Galerij en de Galerij voor Moderne Kunst met jouw voorrangsticket. Bewonder historische collecties, zoals de Schatkamer van de Groothertogen en de Medici Collectie.

Het palazzo, ontworpen in 1457 door Filippo Brunelleschi, is gebouwd voor de familie Pitti.Tegenwoordig herbergt het weelderige paleis uit de Renaissance een buitengewone kunstcollectie.

Bewonder enkele van de ongelooflijke werken die de Medici's tijdens hun heerschappij hebben verzameld. Zie werken van Raphael, Caravaggio, Titiaan, Pietro da Cortona en Rubens. Door de ramen heb je uitzicht op de basiliek van Brunelleschi's Santo Spirito en de Boboli-tuinen. 

Verken enkele van de belangrijkste musea van Florence tijdens jouw bezoek aan het Palazzo Pitti. Bezoek de Palatijnse Galerij op de eerste verdieping en ontdek een uitgebreide collectie schilderijen uit de 16e en 17e eeuw, alsook de Koninklijke Appartementen, met meubilair van een verbouwing uit de 19e eeuw.

Ga vervolgens naar de tweede verdieping om de Galerij voor Moderne Kunst te bekijken en bewonder de mooie collectie schilderijen en beeldhouwwerken, voornamelijk Italiaanse, daterend van het einde van de 18e eeuw tot de Eerste Wereldoorlog.

De elegante kamers, die bewoond werden door de groothertogen van Lotharingen, zijn versierd met werken uit de neoklassieke en romantische periode.

Inbegrepen
 • Gereserveerd toegangsticket voor het Pitti-paleis inclusief toegang tot de Palatijnse galerij en de galerij voor moderne kunst
 • Toegang tot de tijdelijke tentoonstellingen
 • Toegang tot de schatkamer van de groothertogen
 • Toegang tot de Kostuumgalerij
 • Audiogids (indien add-on geselecteerd)
 • Reserveringskosten
 • Ontvang 10% korting bij de Hard Rock Shop in Via dei Brunelleschi, 1 (Piazza della Repubblica) excl. BTW. limited edition en liefdadigheidsartikelen
 • Krijg 10% korting bij het Hard Rock Cafe Restaurant in Via dei Brunelleschi, 1 (Piazza della Repubblica) op het à-la-cartemenu exclusief alcohol
 • De Hard Rock Cafè-kortingen zijn alleen geldig in Florence en niet cumuleerbaar met andere acties
 • Gids

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ga naar loket nummer 3 van het loket om je voucher in te wisselen voor het ticket. Soms staat er rechts een rij om het kaartje te kopen. Je kunt het aan de linkerkant overslaan. Als je ook een audiogids hebt gekocht, dien je deze samen met je ticket op te halen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De door u gekozen datum en tijdslot is bindend zodra u geboekt heeft
 • U kunt bij het uitchecken een audiogids als add-on selecteren. Het is 1 audiogids per persoon, selecteer daarom het exacte aantal audiogidsen dat u wilt boeken
 • Audiogidsen kunnen alleen tot 15:30 uur worden opgehaald. Laatkomers kunnen het niet ophalen
 • U wordt de toegang geweigerd als u deze toegewezen toegangstijd niet respecteert
 • Het "Museum voor Kostuum en Mode" in Pitti Palace is tijdelijk gesloten voor het publiek
 • Op Internationale Vrouwendag, 8 maart, is de toegang gratis voor alle vrouwen. Begeleidende personen dienen wel nog een toegangsbewijs te kopen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 907 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het is heerlijk om op het hoogtepunt van het toeristenseizoen de lange rijen in de hete zon te kunnen overslaan. Palazzo Pitti is een must see tijdens een eerste bezoek aan Florence. Het verkrijgen van een getimed skip-the-line toegangsticket is de sleutel! Het ticket is inclusief toegang tot de twee nabijgelegen tuinen op dezelfde dag. Een geweldige deal!

Verder lezen

22 augustus 2022

Het bezoek aan het Pitti-paleis duurt vrij lang in combinatie met de Boboli-tuinen. Tijdens ons bezoek was het overweldigend warm en na de hittegolf die al enkele weken in heel Europa woedde, waren de gazons van de tuin volledig geroosterd en was het verstikkend heet van binnen en van buiten. Dit weer verpestte ons bezoek, maar op zichzelf is het paleis erg rijk aan allerlei soorten werken en de tuinen lijken in normale tijden erg aangenaam te zijn.

Verder lezen

22 augustus 2022

Het Palazzo Pitti is de voormalige residentie van de Medici en de thuisbasis van een ongelooflijke collectie renaissanceschilderijen, waaronder enkele van de beroemdste van Raphael. We hielden vooral van het schilderij van de Medici-paus door Raphael, dat duidelijk een van de grootste meesterwerken van de renaissancekunst is. Kortom een aanrader!

Verder lezen

20 augustus 2022

Product ID: 61191