Paleis Auersperg

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Paleis Auersperg: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Wenen: concertkaartjes Weens Residentieorkest

  1. Wenen: concertkaartjes Weens Residentieorkest

  Het Weens Residentieorkest is 1 van de beste kamerorkesten ter wereld. Elke individuele muzikant is een gerenommeerde solist, en het orkest speelt in grote concertzalen over de hele wereld. Mexico-stad, Montevideo, Parijs, Berlijn, Rome, Athene, en Boedapest zijn slechts enkele van de plaatsen die het orkest heeft bezocht met gast-dirigent Rudolf Nurejev. Onder de muzikale leiding van Prof. Christian Pollack en gastdirigenten Gerhard Lagrange, Daniel-Hoyem Cavazza en Zoltán Janikovic, speelt het Weens Kamerorkest elke dag concerten in de mooiste Weense paleizen: in kleine en grote groepen, met bekende operazangers, balletdansers en muzikale hoogstandjes die overeenkomen met seizoensgebonden thema's. De Mozart- en Straussconcerten van het orkest zijn enkele van de culturele hoogtepunten van elke reis naar Wenen. Het Weens Residentieorkest kent een interessante parallel met Wolfgang A. M...

  Een soort van mini-Nieuwsjaarconcert door 7 muzikanten, 2 balletdansers en een sopraan en barriton. Mozart, Brahms en Strauss. Leuke manier om muziek en Wenen te beleven. Een aanrader!

 • Wenen: oudejaarsgala in Palais Auersperg

  2. Wenen: oudejaarsgala in Palais Auersperg

  Beleef een onvergetelijke oudejaarsavond in de onlangs gerenoveerde historische kamers van een van de mooiste barokke paleizen in Wenen. Deze nieuwjaarsarrangementen hebben voor elk wat wils - of je nu gewoon wilt dansen in het nieuwe jaar, wilt genieten van een extra exclusief galadiner, een klassiek concert wilt meemaken of zelfs je eigen kamer wilt hebben voor een besloten feest met collega's , de familie of je beste vrienden. De zalen van dit magnifieke paleis bieden de ideale setting voor een gevarieerd oudejaarsgala. Het Vienna Residence Orchestra zal u in de vroege avond betoveren met een klassiek concert met de beroemdste walsen in de centrale Ridder van de Rozenzaal. Daarna kunt u genieten van een exclusief 5-gangen galadiner in de prachtig ingerichte historische zalen van het paleis. Je kunt dan dansen tot in de vroege uurtjes. Er is dansmuziek in de Ridder van de Rozenzaal va...

Sitemap Paleis Auersperg

Wil je alle activiteiten in Paleis Auersperg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paleis Auersperg

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 180 beoordelingen

Het concert was erg goed. De organisatie die veel te wensen overlaat. Ik was op het adres in de middag voor het concert en het meisje dat ons informatie gaf, zag mijn geprinte voucher en bevestigde het concert daar en het kostuum op de dag en tijd. Toen we de andere dag aankwamen, blokkeerden ze ons en zeiden dat het ergens anders was. We klaagden over de organisatie dat we niet waren gewaarschuwd. Na een paar minuten belden ze een taxi en we betaalden. Toen we aankwamen, betaalde de receptioniste ons de taxi terug. We verloren een beetje van het concert en raakten bijna leeg van het drankje, waarover we moesten klagen om het goed te krijgen zoals iedereen daar. Het moet meer georganiseerd zijn en van tevoren waarschuwen voor veranderingen en moet ook meer voorbereid personeel hebben om juiste informatie te geven. Zielig !!!

Het concert was ok, helaas was de organisatie van de dienst verschrikkelijk, ik betaalde 25 Eur extra voor een categorie A-ticket, helaas waren er geen sectoren in de kamer, dus ik zat in de volgorde toen ik kwam, bovendien deed ik dat geen glaasje wijn ontvangen, dat was beloofd door de bediening tegen een meerprijs, ik hoorde er niet bij, vreemd??? ???

Een soort van mini-Nieuwsjaarconcert door 7 muzikanten, 2 balletdansers en een sopraan en barriton. Mozart, Brahms en Strauss. Leuke manier om muziek en Wenen te beleven. Een aanrader!

een echte must see in Wenen. Mooi concert met veel humor, dans en zang

Ontzettend genieten

De sfeer, de plek, de muziek, de muzikanten. Het was top!