Datums kiezen

Paleis Noordeinde

Paleis Noordeinde

Paleis Noordeinde: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Amsterdam: dagtocht met gids Rotterdam, Delft & Den Haag

1. Vanuit Amsterdam: dagtocht met gids Rotterdam, Delft & Den Haag

Zie het beste van Nederland tijdens een dagtocht met een bezoek aan Rotterdam en de Oude Haven met zijn charmante gele huizen. Maak een boottocht over de rivier, bezoek de markt, stop in Delft en maak een rondrit door Den Haag. Begin je tour met een rit naar Rotterdam, beroemd om haar moderne architectuur.Rijd tijdens de stadstour langs de oevers van de Maas, naar de oude haven en de opvallende gele kubuswoningen. Begin aan een geweldige boottocht over de rivier van 1 uur en bezoek vervolgens de beroemde voedselmarkt. Ga verder naar Delft voor de lunch (niet inbegrepen) en een bezoek aan de Koninklijke Delftse Fabriek, de laatst overgebleven Nederlandse keramiekfabriek uit de 17e eeuw. Maak een stadstour door Den Haag met de bus, waar je de prachtige parlementsgebouwen, het werkpaleis van de Nederlandse koning en het Vredespaleis zult zien. Voordat je weer terugkeert naar Amsterdam breng je ook nog een bezoekje aan Madurodam.

Den Haag: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en rondleiding

2. Den Haag: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en rondleiding

Leer Den Haag in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat (via een link en inloggegevens die u bij het boeken heeft ontvangen), gebruikt u de mobiele app en geïntegreerde kaarten om de 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Den Haag te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Start de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag. In de historierijke stad Den Haag bezoekt u eerst de prachtige Escher in Het Paleis. Dan het unieke Haags Historisch Museum en dan het onvervangbare Mauritshuis. Deze prachtige route gaat verder naar het Plein. Als vijfde halte vind je het Binnenhof. Terwijl je je wandeling door de stad vervolgt, vind je het interessante Rijksmuseum de Gevangenpoort. Paleis Noordeinde mocht natuurlijk niet ontbreken bij deze rondleiding. Daarnaast bewonder je ook de Koninklijke Stallen. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige World Peace Flame. Terwijl de kers op de taart van deze unieke rondleiding niet anders kon zijn dan het Vredespaleis.

Den Haag: Rondleiding per fiets

3. Den Haag: Rondleiding per fiets

Verken de prachtige stad Den Haag tijdens een fietstocht. Ontdek samen met een energieke gids het Westbroekpark, het Kurhaus van Scheveningen en andere bezienswaardigheden. Terwijl je rondtrapt door de stad, laat de gids je een aantal lokale pareltjes zien, zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde, het Vredespaleis en meer. Luister naar verhalen over beroemde historische figuren en architectuur, evenals wat er in de stad gebeurt. Fiets over de geplaveide straten en bewonder alle pittoreske plekken van de stad. 

Amsterdam: Spaanstalige tour naar Rotterdam en Den Haag

4. Amsterdam: Spaanstalige tour naar Rotterdam en Den Haag

Verlaat Amsterdam per bus en verken de zetel van de macht in Nederland in de elegante stad Den Haag, met hoogtepunten als het Koninklijk Paleis Noordeinde en de regeringsgebouwen van het Binnenhof. Ga verder naar het Mauritshuis, een museum waar werken van Rembrandt en Vermeer te zien zijn. Bezoek dan het hoofdkwartier van het Internationaal Gerechtshof in het Vredespaleis. Daarna reis je naar Rotterdam, bekend om de innovatieve architectuur. Bij aankomst zie je De Verwoeste Stad, een beeld van Ossip Zadkine, gemaakt om te reflecteren op de verwoesting van de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zie het enige nog overeind staande middeleeuwse gebouw van de stad, bewonder de interessante kubuswoningen door Piet Blom en bezoek de oude haven. Bewonder al het eten dat tentoongespreid wordt in de historische Markthal en wandel langs de oevers van de Maas voor een panoramisch uitzicht op de wolkenkrabbers van de stad. Je hebt in Rotterdam wat vrije tijd voor een lunch, en keert daarna terug naar Amsterdam.

Den Haag: stadswandeling door het centrum

5. Den Haag: stadswandeling door het centrum

Ontdek de ruimdenkende, creatieve en moderne stad Den Haag met een deskundige gids. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad en haar rol binnen de geschiedenis van Nederland en Europa. Krijg ook insidertips over moderne attracties en lokale hotspots. Traceer de oorsprong van de ruimdenkende cultuur van de stad door een verscheidenheid aan locaties en beroemde gebouwen in het stadscentrum te bekijken. Ontdek de regeringsgebouwen van het Binnenhof, waaronder een van de oudste nog in gebruik zijnde parlementsgebouwen ter wereld. Bewonder de buitenkant van het majestueuze Internationale Vredespaleis, waarin het Internationaal Gerechtshof is gevestigd. Zie Paleis Noordeinde, een van de drie officiële residenties van de Nederlandse koninklijke familie en de officiële werkplaats van koning Willem-Alexander.

Den Haag: Stadsverkenningsspel en Tour

6. Den Haag: Stadsverkenningsspel en Tour

Combineer de opwinding van een stadsrondrit met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling door Den Haag. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. In de historierijke stad Den Haag bezoekt u eerst de prachtige Escher in Het Paleis. Dan het unieke Haags Historisch Museum en dan het onvervangbare Mauritshuis. Deze prachtige route gaat verder naar het Plein. Als vijfde halte vind je het Binnenhof. Terwijl je je wandeling door de stad vervolgt, vind je het interessante Rijksmuseum de Gevangenpoort. Paleis Noordeinde mocht natuurlijk niet ontbreken bij deze rondleiding. Daarnaast bewonder je ook de Koninklijke Stallen. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige World Peace Flame. Terwijl de kers op de taart van deze unieke rondleiding niet anders kon zijn dan het Vredespaleis.

Vanuit Amsterdam: Dagtocht naar Rotterdam, Delft en Den Haag

7. Vanuit Amsterdam: Dagtocht naar Rotterdam, Delft en Den Haag

Ontdek enkele van de meest historische plaatsen en schilderachtige plekjes in Nederland tijdens een dagtrip vanuit Amsterdam. Luister na de ophaalservice vanaf je hotel naar verhalen van je gids over de geschiedenis van het land terwijl je in een luxe minibusje een tour in kleine groep of privétour maakt. Begin je reis met een bezoek aan Rotterdam, de grootste zeehaven van Europa, bekend om zijn maritieme erfgoed en moderne architectuur. Leer meer over de bijna volledige verwoesting van het stadscentrum in de Tweede Wereldoorlog die resulteerde in een gevarieerd architectonisch landschap. Reis daarna naar Delft, bekend om zijn blauwe aardewerk. Geniet van de tijd om op het marktplein te lunchen. Verrijk je ervaring door te kiezen voor een bezoek aan de Royal Delft, de enige overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw waar nog steeds Delfts Blauw keramiek wordt gemaakt. Ga 's middags verder naar de politieke stad Den Haag. Verken de bestuurlijke en koninklijke hoofdstad van Nederland en de regeringszetel. Kies voor een bezoek aan het Madurodam miniatuurpark, waar je een reeks replica's op schaal 1:25 van Nederlandse monumenten en historische steden kunt bekijken.

Den Haag: Historische audiogids

8. Den Haag: Historische audiogids

Tijdens deze zelfgeleide GPS-audiotour zie je het prachtige oude stadscentrum, waar koningen regeren en enkele van 's werelds beroemdste kunst wordt tentoongesteld. We beginnen onze reis bij het Mauritshuis en ontdekken hoe Den Haag uitgroeide van een kleine nederzetting tot het centrum van de politieke macht in Nederland, en eindigen de tour met een wandeling langs de beroemdste laan van het land. Onderweg stoppen we bij een plein waar vele executies hebben plaatsgevonden, een beruchte voormalige gevangenis, en ik zal de beste vishut van de stad aanwijzen. Den Haag vormt een rijk onderdeel van de Nederlandse geschiedenis en de personages die er wonen. Ga met me mee om enkele van deze mensen en hun verhalen te ontdekken. De tour is klaar wanneer u maar wilt en de audio wordt automatisch op precies het juiste moment en op de juiste plaats afgespeeld met behulp van de GPS van uw smartphone en de mobiele VoiceMap-app, die ook offline werkt.

Den Haag: Escape Tour - Zelfgeleide stadsgame

9. Den Haag: Escape Tour - Zelfgeleide stadsgame

Ontsnap uit het 19e-eeuwse Den Haag tijdens deze leuke Escape Tour. Maak kennis met koning Willem III en help hem de Haagse geheime doorgangen te vinden. De koning liet een geheime doorgang in zijn huis bouwen, omdat hij soms te veel kon drinken en hij niet bang was om contact te maken met andere vrouwen. Zodat hij thuis kon komen zonder dat zijn vrouw Sophie het merkte. Maar op een dag betrapte Sophie hem toch. Help jij hem de stad te ontvluchten? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs Paleis Noordeinde, verwonder je over mooie gebouwen en let op de vele historische plekken in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Den Haag: geleide wandeltour

10. Den Haag: geleide wandeltour

Begin je tour in de ochtend of middag in Den Haag bij je hotel of op het centraal station als je van buiten de stad aankomt. Begin je rondleiding door de stad in een rustig tempo met je gids, zodat je de stad echt gaat zien, voelen en leren kennen. Den Haag wordt vaak aangezien voor de hoofdstad van Nederland, omdat hier niet alleen het Nederlandse parlement, het Internationaal Gerechtshof en talrijke ambassadegebouwen gevestigd zijn, maar ook de residentie van koning Willem-Alexander. Verken de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad tijdens deze 2 uur durende wandeling. Bezoek het parlementsgebouw gebouwd op de plek van het voormalige jachtgebied van de graven van Holland. Bezoek het kantoor van de Nederlandse premier en misschien heb je het geluk om de Nederlandse koninklijke familie te bekijken in hun paleis in de oude binnenstad van Den Haag. Wandel door de drukke winkelstraten en bewonder vele andere moderne architectonische meesterwerken, zoals de nieuwe routetunnel die de tram onder het centrum en het stadhuis rijdt. Omdat al deze fantastische gebouwen relatief dicht bij elkaar liggen, is een tour ideaal om deze prachtige stad uitgebreid te verkennen. Aan het einde van de tour bereik je het Vredespaleis, dat je kunt verkennen met een audiogids. Kom meer te weten over de wetten van het internationale recht en de rol die Carnegie speelde bij de bouw van dit gebouw.

14 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Paleis Noordeinde: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Paleis Noordeinde

Wil je alle activiteiten in Paleis Noordeinde bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paleis Noordeinde

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 232 beoordelingen

Een zeer interessante excursie, zeer merkwaardig, het contrast tussen de middeleeuwse gebouwen van Den Haag en de moderne architectuur van Rotterdam, evenals de geschiedenis van beide steden, droeg bij aan de ervaring van onze gids Silvia. Sterk aanbevolen rondleiding.

Onverslaanbaar met Sergio als gids, die alles heeft, die naast heel aardig en vriendelijk ook nog eens heel erg voorbereid is en alles heel aangenaam en plezierig voor je maakt... de bus is zeer comfortabel en schoon. Wat ik zei, 10. BEDANKT

Tour was leuk om te doen, een mooie manier om de stad te leren kennen. In de omschrijving stond een groepsgrootte van Max. 10 personen, dat was niet het geval, maar was verder ook geen probleem.

Het was erg leuk en je leert veel over Den Haag. De gids was geweldig. Een fietstocht is zeker de moeite waard, omdat je zoveel meer van de stad ziet dan te voet.

Bob was een geweldige gids. Hij kende zijn zaken heel goed, vertelde geweldige anekdotes en was gewoon supervriendelijk!