Kies data

Paleis Noordeinde

Paleis Noordeinde: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Amsterdam: dagtrip Rotterdam, Delft & Den Haag

1. Vanuit Amsterdam: dagtrip Rotterdam, Delft & Den Haag

Zie het beste van Nederland tijdens een dagtour met een bezoek aan Rotterdam en de oude haven met zijn charmante gele huizen. Maak een riviercruise, bezoek de markt, stop in Delft en maak een rondrit door Den Haag. Begin je tour met een rit naar Rotterdam, beroemd om haar moderne architectuur.Rijd tijdens de stadstour langs de oevers van de Maas, naar de oude haven en de opvallende gele kubuswoningen. Begin aan een geweldige riviercruise van 1 uur en bezoek vervolgens de beroemde voedselmarkt. Ga verder naar Delft voor de lunch (niet inbegrepen) en een bezoek aan de Koninklijke Delftse Fabriek, de laatst overgebleven Nederlandse keramiekfabriek uit de 17e eeuw. Ga mee op een stadstour door Den Haag, waar je het Binnenhof zult zien, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis. Voordat je weer terugkeert naar Amsterdam bezoek je ook nog Madurodam.

Amsterdam: Spaanstalige tour naar Rotterdam en Den Haag

2. Amsterdam: Spaanstalige tour naar Rotterdam en Den Haag

Verlaat Amsterdam per bus en verken de zetel van de macht in Nederland in de elegante stad Den Haag, met hoogtepunten als het Koninklijk Paleis Noordeinde en de regeringsgebouwen van het Binnenhof. Ga verder naar het Mauritshuis, een museum waar werken van Rembrandt en Vermeer te zien zijn. Bezoek dan het hoofdkwartier van het Internationaal Gerechtshof in het Vredespaleis. Daarna reis je naar Rotterdam, bekend om de innovatieve architectuur. Bij aankomst zie je De Verwoeste Stad, een beeld van Ossip Zadkine, gemaakt om te reflecteren op de verwoesting van de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zie het enige nog overeind staande middeleeuwse gebouw van de stad, bewonder de interessante kubuswoningen door Piet Blom en bezoek de oude haven. Bewonder al het eten dat tentoongespreid wordt in de historische Markthal en wandel langs de oevers van de Maas voor een panoramisch uitzicht op de wolkenkrabbers van de stad. Je hebt in Rotterdam wat vrije tijd voor een lunch, en keert daarna terug naar Amsterdam.

Den Haag: stadswandeling door het centrum

3. Den Haag: stadswandeling door het centrum

Ontdek de ruimdenkende, creatieve en moderne stad Den Haag met een deskundige gids. Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van de stad en haar rol binnen de geschiedenis van Nederland en Europa. Krijg ook insidertips over moderne attracties en lokale hotspots. Traceer de oorsprong van de ruimdenkende cultuur van de stad door een verscheidenheid aan locaties en beroemde gebouwen in het stadscentrum te zien. Ontdek de regeringsgebouwen van het Binnenhof, waaronder een van de oudste parlementsgebouwen ter wereld die nog in gebruik is. Bewonder de buitenkant van het majestueuze Vredespaleis, waarin het Internationaal Gerechtshof is gevestigd. Zie Paleis Noordeinde, een van de drie officiële residenties van de Nederlandse koninklijke familie en de officiële werkplaats van koning Willem-Alexander.

Den Haag: fietstocht door de stad

4. Den Haag: fietstocht door de stad

Reizen op de fiets is de Nederlandse manier van doen en de fietsinfrastructuur van Den Haag behoort tot de beste ter wereld. Er is geen betere manier om de stad te ontdekken dan op de fiets met een humoristische gids. Terwijl je door de stad fietst, zal je gids je de plaatselijke schatten laten zien, van het historische centrum tot de natuurparken, en het strand en daarbuiten. Net voordat je moe wordt, brengt deze je terug naar de start voor een kop koffie en een debriefing. Wees klaar voor interactie, want je zult niet alleen actief deelnemen aan de tour door je benen te bewegen - we zullen je ook laten raden, passen en proeven. Onze gids zal je vertellen over de interessante historische figuren en architectuur van Den Haag, maar ook over wat er vandaag de dag hot en happening is. Na de koffiepauze als we klaar zijn, weet je precies waar je naartoe moet.

Den Haag: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en rondleiding

5. Den Haag: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en rondleiding

Leer Den Haag op je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten. Na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat (via een link en inloggegevens die u bij het boeken heeft ontvangen), gebruikt u de mobiele app en geïntegreerde kaarten om de 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Den Haag te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Start de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag. In de historierijke stad Den Haag bezoekt u eerst de prachtige Escher in Het Paleis. Dan het unieke Haags Historisch Museum en dan het onvervangbare Mauritshuis. Deze prachtige route gaat verder naar het Plein. Als vijfde halte vind je het Binnenhof. Terwijl je je wandeling door de stad vervolgt, vind je het interessante Rijksmuseum de Gevangenpoort. Paleis Noordeinde mocht natuurlijk niet ontbreken bij deze rondleiding. Daarnaast bewonder je ook de Koninklijke Stallen. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige World Peace Flame. Terwijl de kers op de taart van deze unieke rondleiding niet anders kon zijn dan het Vredespaleis.

Den Haag: privéwandeling met gids

6. Den Haag: privéwandeling met gids

Ontdek de hoogtepunten en minder bekende plekken van Den Haag tijdens een privéwandeling met gids. Verken het stadscentrum en de mooiste straten. Leer meer over de lokale geschiedenis, inclusief waarom de regering in de stad woont, maar niet in de hoofdstad van Amsterdam. Luister naar veel fascinerende lokale verhalen. Ontdek meer over lokale tradities en de nieuwste innovatieve stadsprojecten. Rond de tour af bij het Vredespaleis dat de geschiedenis van vrede in Europa volgt.

Den Haag: stadsverkenningsspel in de binnenstad

7. Den Haag: stadsverkenningsspel in de binnenstad

Ga voor de niet-traditionele route en spook door de binnenstad van Den Haag in plaats van achter een gids aan te lopen. Dompel jezelf onder in een mysterieus spel waarin de antwoorden op aanwijzingen je door de oude en grootste kuststad van Nederland leiden. Begin de tocht en vind je verloren hart weer terug bij Escher in Het Paleis, en los op een interactieve en alternatieve manier 12 puzzels op je smartphone op om nieuwe plekken te verkennen. Kom langs het oudste gebouw van de stad, de abdijkerk, speur rond in het oude en middeleeuwse stadhuis, bewonder Paleis Noordeinde en verken het Binnenhof en de Ridderzaal. Bekijk de geschiedenis van de stad en de verschillende kerken en galerieën vanuit een uniek perspectief, en begin en stop wanneer je wilt. Sluit je ervaring af in de Nieuwe Kerk, een van de oudste monumenten van Den Haag. Speel het spel met een grote groep, in je eentje of in kleinere teams. Download het spel, prikkel je hersenen en verken Den Haag als nooit tevoren.

Den Haag: geleide wandeltour

8. Den Haag: geleide wandeltour

Begin je tour in de ochtend of middag in Den Haag bij je hotel of op het centraal station als je van buiten de stad aankomt. Begin je rondleiding door de stad in een rustig tempo met je gids, zodat je de stad echt gaat zien, voelen en leren kennen. Den Haag wordt vaak aangezien voor de hoofdstad van Nederland, omdat hier niet alleen het Nederlandse parlement, het Internationaal Gerechtshof en talrijke ambassadegebouwen gevestigd zijn, maar ook de residentie van koning Willem-Alexander. Verken de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad tijdens deze 2 uur durende wandeling. Bezoek het parlementsgebouw gebouwd op de plek van het voormalige jachtgebied van de graven van Holland. Bezoek het kantoor van de Nederlandse premier en misschien heb je het geluk om de Nederlandse koninklijke familie te bekijken in hun paleis in de oude binnenstad van Den Haag. Wandel door de drukke winkelstraten en bewonder vele andere moderne architectonische meesterwerken, zoals de nieuwe routetunnel die de tram onder het centrum en het stadhuis rijdt. Omdat al deze fantastische gebouwen relatief dicht bij elkaar liggen, is een tour ideaal om deze prachtige stad uitgebreid te verkennen. Aan het einde van de tour bereik je het Vredespaleis, dat je kunt verkennen met een audiogids. Kom meer te weten over de wetten van het internationale recht en de rol die Carnegie speelde bij de bouw van dit gebouw.

Den Haag: Escape Tour - Zelfgeleide stadsgame

9. Den Haag: Escape Tour - Zelfgeleide stadsgame

Ontsnap uit het 19e-eeuwse Den Haag tijdens deze leuke Escape Tour. Maak kennis met koning Willem III en help hem de Haagse geheime doorgangen te vinden. De koning liet een geheime doorgang in zijn huis bouwen, omdat hij soms te veel kon drinken en hij niet bang was om contact te maken met andere vrouwen. Zodat hij thuis kon komen zonder dat zijn vrouw Sophie het merkte. Maar op een dag betrapte Sophie hem toch. Help jij hem de stad te ontvluchten? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs Paleis Noordeinde, verwonder je over mooie gebouwen en let op de vele historische plekken in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Het historische hart van Den Haag: een zelfgeleide audiotour

10. Het historische hart van Den Haag: een zelfgeleide audiotour

Tijdens deze zelfgeleide GPS-audiotour zie je het prachtige oude stadscentrum, waar koningen regeren en enkele van 's werelds beroemdste kunst wordt tentoongesteld. We beginnen onze reis bij het Mauritshuis en ontdekken hoe Den Haag uitgroeide van een kleine nederzetting tot het centrum van de politieke macht in Nederland, en eindigen de tour met een wandeling langs de beroemdste laan van het land. Onderweg stoppen we bij een plein waar vele executies hebben plaatsgevonden, een beruchte voormalige gevangenis, en ik zal de beste vishut van de stad aanwijzen. Den Haag vormt een rijk onderdeel van de Nederlandse geschiedenis en de personages die er wonen. Ga met me mee om enkele van deze mensen en hun verhalen te ontdekken. De tour is klaar wanneer u maar wilt en de audio wordt automatisch op precies het juiste moment en op de juiste plaats afgespeeld met behulp van de GPS van uw smartphone en de mobiele VoiceMap-app, die ook offline werkt.

  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
  • Privétours
  • Dagtochten
11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Paleis Noordeinde

Wil je alle activiteiten in Paleis Noordeinde ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paleis Noordeinde

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 232 beoordelingen

Onze tour was erg interessant! Niemand anders had de tour geboekt, dus het waren alleen wij (3 personen) en onze gids Vanja. Het hebben van een kleine groep was erg handig omdat de gids dingen gemakkelijk kon uitleggen tijdens het lopen en we alles goed konden horen. We hebben ongeveer twee uur door de stad gelopen. De mix was op dit moment een goede mix tussen geschiedenis en het leven in de stad. We hebben echt genoten van de rondleiding! ! Kan alleen maar aanbevelen.

Superleuke tocht met gids Vanja. Goede gids, met heel veel kennis. Vertelde enthousiast in uitstekend Engels over de stad aan mijn Australische vrienden. Zeker geen spijt van. De tocht duurde ongeveer 3 uur, maar de tijd vloog voorbij. Een aanrader!

Geweldige tour en geweldige gids Pedro. Veel gevoel voor humor en zeer relevante uitleg zonder iets te verliezen als je van het Engels naar het Spaans gaat!! sterk aanbevolen

Top geregeld, veel gezien en veel uitleg van onze gids. aanrader

Jonge fanatiek gids, die veel wist van stad en omgeving