Sla de Lijn: Extended Topkapi Paleis en Harem Tour

Product ID: 53905
Gecertificeerd

Vanaf € 50,60 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3.5 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek gebieden van het Topkapi-paleis niet toegankelijk op andere tours
  • Luister naar interessante verhalen over Palace leven en de geschiedenis van uw deskundige gids
  • Tour de Palace Harem bij uw gereserveerde ticket
Overzicht
Ervaar prachtige en mysterieuze Topkapi Paleis op een 3,5 uur durende kleine groep tour met een deskundige lokale gids. Je hebt toegang tot alle belangrijke gebieden van belang in het paleis en ook genieten van speciale toegang tot het paleis Harem op…
Wat te verwachten
Geniet van een uitgebreide tour van het Topkapi Paleis en Harem met een deskundige gids en breng 3,5 uur bewonderen van de schoonheid van de kamers en het terrein en het leren over de fascinerende geschiedenis van het paleis.

Tour de top gebieden van belang in het Paleis, met inbegrip van die plaatsen pas onlangs opengesteld voor het publiek. Zie het paleis keuken, waar tot 800 koks bereid maar liefst 6.000 maaltijden per dag tijdens drukke periodes.

Neem een ​​kijkje op de voet soldaat kazerne, waarbij een mooie pijp kamer, eigen badkamer, en de sierlijke gebedsruimte zou hebben overtuigd om hun gelederen te sluiten!

Een hoogtepunt van uw tour is een bezoek aan het paleis Harem. Dit waar u de woonruimten van vele vrouwen van de sultan, concubines, kinderen en hovelingen, en de moeder van de sultan vindt. Meer informatie over de ingewikkelde politiek van het privé-leven van de sultan, zoals hoe een concubine zou kunnen overstappen naar een favoriet te zijn en, als ze geluk had, de officiële partner. Ontdek waarom eunuchs en de kroon prinsen waren de enige mannen toegestaan ​​in dit gebied.

Als ingang van de Harem een ​​extra ticket vereist, weinig bezoekers zien de Harem helemaal niet, maar met de gereserveerde ticket bent u zeker dit deel van uw ervaring te genieten.

Bezoek alle algemene toegang tot gebieden van het paleis ook. Leer waarom de Audience Kamer was de meest angstaanjagende plek in de Palace - als je een slecht presterende vizier, dat is. Ontdek de prachtige kiosken, gelegen in kleurrijke tuinen met uitzicht op de Bosporus.

U vindt de meest drukke kamers overslaan. In plaats van uw tijd doorbrengen met de gids te wachten in de rij om de mantel en zwaard van Mohammed of de onderarm van St. Johannes de Doper te zien, zal uw gids een inleiding op deze relieken en de kamers vanaf de buitenkant te verstrekken, zodat u om te bezoeken op uw eigen en in uw eigen tempo na de rondleiding.
Inbegrepen
  • gereserveerde toegangsbewijs voor het Topkapi Paleis
  • gereserveerde Harem ticket
  • Expert Engels sprekende gids
Niet inbegrepen
  • Hotel pick-up / drop off
  • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 3 dagen van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Deze tour ontmoet in het hart van de wijk Sultanahmet, bekend als de "oude stad". (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Houd er rekening mee dat:
• Uw gids is niet toegestaan ​​om commentaar te voorzien in een deel van de kamers van het paleis, zoals het ministerie van Financiën. In deze gevallen zal de gids u de informatie te geven voordat u op te geven en u de kamer in uw eigen tempo te verkennen. De gids zal met u in de rest van de tour blijven
• Helaas is de reisorganisator niet in staat is voor rolstoelgebruikers en iedereen geschikt die slecht ter been op deze tour. De reisorganisator is ook niet in staat om tegemoet te komen kinderwagens
• Het wordt aanbevolen dat u dragen comfortabele schoenen voor deze wandeling
• Dit is een kleine groep tour met een maximum van 15 deelnemers

Vanaf € 50,60 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (11 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Walks of Turkey

Product ID: 53905