Paleis van Mafra

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Paleis van Mafra

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.001 beoordelingen

De Lissabon kaart was echt een uitkomst, we hebben er ook gretig gebruik van gemaakt, een echte aanrader, 1 min punt wat wel een grote teleurstelling was dat jullie aangeven dat deze kaart ook inclusief gebruik van de Hop on hop of bus was, dat bleek niet waar te zijn, dus een domper. Advies, in jullie advertentie aangeven dat dit niet het geval is om nog meer teleurstellingen te voorkomen.

Super flexibele kaart voor het gebruik van alle openbaar vervoer, aangesloten bij Carris.pt (praktisch alle vervoersmiddelen zoals metro, bus, tram, oude trammetjes, trein naar Sintra, ....). Ook de gratis toegang tot sommige top 10 bezienswaardigheden zit hierbij en werkt perfect als je je kaart laat zien.

Natuurlijk handig om zo'n kaart te hebben. Je moet wel heel veel reizen om het geld eruit te halen. In Lissabon kan je veel dingen te voet doen. Er zijn niet heel veel musea die je gratis kan bezoeken. Wel heel erg dijn dat je niet in de rij hoeft te staan.

Doordat je snel en gemakkelijk ergens kunt uitstappen ga je ook gebruik van maken zodat je op de meest onverwachte plekken komt. Het staat slecht aangegeven waar wel of geen je korting krijgt dus altijd er naar vragen.

Handig, alleen liepen wij meer dan gebruik te maken van de lis boa pas. Lopend proef je de sfeer meer. Maar wel ideaal dat de pas overal te gebruiken is. Het ov was ook wel erg druk!