Paleis van Pena
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
lissabon pena palace sintra cabo da roca en cascais daytrip

Lissabon: Pena Palace, Sintra, Cabo da Roca en Cascais Daytrip

Duur: 8 uur
Kleine groep
66 Beoordelingen
GetYourGuide Original
66

Ontdek de schoonheid en geschiedenis van Sintra, het romantische Pena-paleis en de prachtige kustlijnen van Cabo da Roca en Cascais tijdens een…

Paleis van Pena: tours & tickets

Paleis van Pena: bekijk alle tours en activiteiten
Bekijk alle 168 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Paleis van Pena

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 13.931 beoordelingen

Een topervaring, mede mogelijk gemaakt door de uitstekende begeleiding

Deze uitstap bleek een heel mooi verjaardagscadeau! Ondanks het mindere weer wist onze gids Barbara er steeds de fun in te houden. Het optimisme van onze begeleider bracht onze groep sowieso in een leuke sfeer, zodanig dat een minder uitzicht van bijvoorbeeld het paleis van Pena amper een domper kon zijn. Ze loodste ons trouwens op een interactieve manier doorheen dit paleis, waardoor je echt het gevoel kreeg te kunnen genieten, maar ook bij te leren en te ontdekken. Niemand van ons die nog zal vergeten wat een 'sphere' ook alweer was! Ze gaf ons daarenboven ook niet alleen advies voor eet- en drankgelegenheden, maar ook tips waar we alternatieve winkeltjes in Lissabon konden vinden (waardoor we na drie dagen zoeken dankzij haar het perfecte winkeltje vonden). Ze luisterde aandachtig naar de extra vragen die we haar konden stellen en wist die allen goed te beantwoorden. Kotom: de Sintratrip die ons bracht naar Pena Palace, Cabo da Roca en Cascais was een voltreffer, zijn geld waard!

Met Juan op stap en waanzinnig leuke dag gehad

Wat een leuke gids ; met nog 2 Australische dames een bijna privé tour gehad en we waren bijna als eerste bezoekers van de dag, in het Palacio da Pena. Wat een geweldige ervaring. Daarna naar het historisch centrum voor koffie en gezelligheid. Daarna direct door naar het Palacio e Quinta da Regaleira. Ook zeer de moeite waard waarbij Juan erg veel leuke historische details vertelde. Toen ook nog naar het Parque e Palacio de Monseratte, waar we heerlijk gewandeld hebben en genoten hebben van de prachtige bloemen en planten met als hoogtepunt het Paleis gebouwd in Moorse stijl. Geen drommen toeristen en een prachtige plek om met mooi weer te vertoeven. Neem zelf eten en drinken mee.

Good tour, very flexible, but expected more guidance in Sintra/Cascais

Flexibele, vriendelijke gids. Mooie tour gehad waarbij we zelf konden kiezen hoelang we overal wouden blijven. Alles gezien, maar op het paleis na wel allemaal zelf moeten verkennen. (We waren mooi op tijd waardoor we overal relatief snel door konden lopen, te laat komen is letterlijk een goeie halve dag nodig hebben voor het paleis) Kregen voor de andere bezienswaardigheden wel tips mee van de gids, maar die zette ons alleen af in Sintra, Cabo da Roca en en Cascais om vervolgens zelf eea te moeten verkennen. Had misschien wat meer van de gids verwacht op die momenten. Al met al wel een aanrader.

Relaxed, informatief,gezellig én afwisselend

Mede dankzij onze gids Antonio hebben wij een fantastische trip gehad. Hij loodst je voor de meute uit door Pena Palace op een fijn tempo, vertelt heel veel over de geschiedenis op een zeer aangename manier. Voordat we Sintra inrijden geeft hij goede tips voor het korte verblijf daar en op weg naar Cascais geeft hij ook genoeg info voor de lunch en heerlijk ijs aldaar. Al met al is het een prachtige dag waar we graag op terug kijken.

De klassiekers die je gewoonweg niet mag overslaan

Kundig begeleide trip, naar de eye-catchers van Portugal / Lissabon. Het Penna paleis zou overspoeld zijn in de zomer. In maart is er redelijk wat volk, maar je kan alles goed bekijken. Je krijgt er ook wat deftige uitleg bij. Cabo da Rocca geilt voor de aandacht van je camera. Het kan er wel wat stevig waaien !!! Cascais, een mondain badstadje waar je gezellig kan flaneren door de straten en zelfs in maart heb je al wat zon.