Toegangsticket

Paleis van Queluz en tuinen: voorrangsticket

Paleis van Queluz en tuinen: voorrangsticket

Vanaf € 10 per persoon

Ontdek het prachtige nationale paleis van Queluz, dat in de 18e eeuw dienst deed als locatie voor feesten en partijen van de koninklijke familie. Bewonder de tuinen, nationaal erfgoed, beschouwd als een van de meest belangrijke tuinen van Portugal.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Bewonder de wereldberoemde tuinen, fonteinen en kanalen van het Paleis van Queluz
 • Ontdek de luxe woonplaats van de koninklijke Portugese familie
 • Verken het omgebouwde verblijf van de koninklijke hofgarde
 • Sla de rij over om nog sneller op deze prachtige locatie te zijn en schiet een paar iconische en schilderachtige plaatjes
 • Treed in de voetsporen van de Portugese koninklijke familie in het paleis waar zij hun feesten en partijen gaven
Volledige beschrijving
Maak een korte uitstap vanuit Lissabon om het nationaal paleis van Queluz en de historische tuinen te ontdekken. Ontsnap aan de drukte van de stad, op slechts 12 km van Lissabon en ontspan in deze schilderachtige omgeving. Maak gebruik van een voorrangsticket, waarmee je bij aankomst meteen naar binnen kunt. Verken het Palácio de Queluz, dat ooit een jachthuis was en eind 1700 tot een koninklijk zomerverblijf werd omgebouwd.  Zie hoe de stijl van het hof door de 18e en 19e eeuw heen veranderde, met tekenen van barok, rococo en neoclassicisme. Wandel door de omliggende  formele tuinen, met eikenlanen, fonteinen en een azulejo-betegeld kanaal, waar de vorsten boottochten over maakten. Ontdek de ingewikkelde familiegeschiedenis, met een sluwe Spaanse schoondochter en opmerkelijke Britse bezoekers. Stel je de pracht van de vorsten in dit paleis voor, tijdens een wandeling door de vergulde spiegeltroonzaal en slaapkamer van Pedro IV, die onder een cirkelvormige plafond en omringd door muurschilderingen van Don Quichot sliep. Neem een pauze voor een heerlijke maaltijd in de ruime keukens van het paleis, dat nu dienst doet als vorstelijk restaurant, de elegante Cozinha Velha, waar je je tegoed kunt doen aan oorspronkelijke paleiselijke recepten, zoals gestoomde zeetong. 
Inbegrepen
 • Voorrangsticket Paleis & Tuinen van Queluz
 • Ophaalservice naar het paleis
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Largo Palácio de Queluz, 2745-191 Queluz, Portugal Als je met de auto naar het nationaal paleis komt, neem dan vanaf de IC19 (vanuit Lissabon) de afslag naar Queluz-Palácio. GPS-coördinaten: 38° 45' 1.46” N 9° 15' 28.40” W Als je met het openbaar vervoer komt, neem dan de Vimeca-bus, lijn 25, 101 of 106 en stap uit bij Queluz (4 Caminhos) en Estação Queluz/Massamá. Vanaf hier is het 15 minuten lopen naar het paleis. Als je met de trein komt, neemt dan de Sintra-lijn en stap uit bij het station Queluz-Belas of Monte Abrão, op ongeveer 1 kilometer van het Paleis.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Tickets zijn tot en met 31 december 2020 geldig
 • Het nationaal paleis en de tuinen van Queluz zijn gelegen in Sintra, dat op ongeveer 30 kilometer van Lissabon ligt – Sintra is vanuit Lissabon goed met de trein te bereiken
 • Openingstijden van het Nationaal Paleis en de Tuinen van Queluz: 09:00 - 18:00 uur, de laatste toegang is om 17:00 uur.
 • Parques de Sintra seizoensgebonden openingstijden: 24-25 december en 1 januari de hele dag gesloten. 31 december en 2-3 januari: 10:00 - 13:00 uur, laatste toegang 12:00 uur.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 17 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,2/5
 • organisatie
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Excellent

prachtige ervaring, het paleis is geweldig, je kunt comfortabel met de trein aankomen vanaf station Baixa, zodra je aankomt op station Queluz-Belas, neem je een taxi naar het paleis (reis van ongeveer 2 minuten, kost € 3,80) .. ..en geniet ervan de wandeling in de paleistuinen!

24 mei 2018

11 augustus 2020

Vertalen

Si può definire la versailles del prtogallo

27 augustus 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 156735