Belevingen in
Paleizencomplex in Peterhof

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Paleizencomplex in Peterhof: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Sint-Petersburg: Peterhof Lower Park Ticket & Audioguide Tour

1. Sint-Petersburg: Peterhof Lower Park Ticket & Audioguide Tour

Reis naar het koninkrijk van fonteinen en zie de meest interessante dingen in het Benedenpark van Peterhof. Je tour begint met een duik in de geschiedenis van Peterhof bij de Orangeriefontein. Daarna ga je op reis door het Lower Park, zie je de Chess Mountain-cascade, bezoek je een van de meest "gevaarlijke" plaatsen in het park - "Water Road" en de "Dubok" en "Umbrella" vuurfonteinen. Loop door de prachtige Monplaisir-tuin en bewonder het prachtige panorama van de Finse Golf en St. Petersburg. Je leert de geschiedenis van de fonteinen "Adam" en "Eva", waartussen je een adembenemend uitzicht hebt op de Grand Cascade en het Peterhof-paleis. Je loopt door de tuin van Venus, ziet het Marly Palace en het "Labyrinth" - de meest afgelegen plek in het park. Je zult het meest ongewone monument voor Peter I met een klein kind in haar armen vinden en de geschiedenis ervan leren kennen. De wandeling eindigt bij de meest grandioze en grootschalige constructie van Peterhof - de Grand Cascade en de Samson-fontein, die u ongetwijfeld zullen verrassen met hun grootsheid. Tijdens de wandeling zul je niet alleen genieten van de ongelooflijke schoonheid van het parkcomplex, maar ook de moeilijke geschiedenis aanraken, leren hoe de meesterwerken zijn gemaakt en wie hun belangrijkste auteur was!

...
St. Petersburg Visa-Free 2-Day Shore Excursion

2. St. Petersburg Visa-Free 2-Day Shore Excursion

Deze 2-daagse excursie neemt u mee op een ontdekkingstocht van St. Petersburg en de belangrijke plaatsen in de omgeving. Op de eerste dag van de tour vindt u de beroemde bezienswaardigheden verkennen in de stad St. Petersburg en geniet van een rondleiding door het State Hermitage Museum. Op de tweede dag bezoekt u het Paleis van Catharina de Grote in de stad van Poesjkin voor het verkennen van het prachtige Paleis van Peterhof. Dag 1: St. Petersburg De Grand City Tour op de eerste dag biedt u de mogelijkheid om zoveel mogelijk van de stad te zien met een deskundige en ervaren gids van het comfort van een auto of een minibus. U krijgt een volledige tour van de meest beroemde bezienswaardigheden van St. Petersburg met inbegrip van de neo-klassieke pracht van izaäkkathedraal nemen, het Paleis Square, de Peter en Paul Vesting, en de prachtige kerk op het Bloed - de tweede grootste mozaïek museum in de wereld. Geniet van een lunch in een van de gerespecteerde restaurants in de stad voor het nemen van een 2 uur durende excursie naar het Staatsmuseum de Hermitage in de middag - het grootste museum van Rusland en een van de rijkste musea van de wereld. Dag 2: Pushkin en Peterhof Ontdek de geheimen van het Amber kamer tijdens een tour naar de prachtige barokke paleis van Catharina de Grote in de stad van Poesjkin. Hier kunt u ook het park rondom het paleis te verkennen - een prachtig werk van de Russische tuinieren uit de 18e en 19e eeuw. Geniet van een lunch in een restaurant in de buurt van het paleis voor een bezoek aan het paleis Peterhof in de middag. Gelegen aan de kust, wordt Peterhof beschouwd als een van de mooiste paleizen in de wereld en is van St. Petersburg beroemdste en meest spectaculaire keizerlijke landgoed. Ontdek de Grote Paleis, gevuld met boeiende en uitgebreide interieurs, evenals het omliggende park versierd met fonteinen, standbeelden, en paviljoens.

...
Privétour paleizencomplex in Peterhof & parken, 5 uur

3. Privétour paleizencomplex in Peterhof & parken, 5 uur

Ga op een 5-uur durende panoramische rondleiding door het paleizencomplex in Peterhof vanuit Sint-Petersburg en bewonder de schitterende barok en rococo ontwerpen. Je wandelt door de prachtig aangelegde tuinen van de Russische tsaren uit de 18e eeuw. Het paleizen- en tuinencomplex in Peterhof is wereldwijd bekend als een juweel van Russische kunst en werd in opdracht van Peter de Grote ontworpen. Het wordt vaak het 'Russische Versailles' genoemd en het is minstens net zo extravagant als het Franse chateau. Verken het Grote Paleis, die een imposante indruk geeft vanaf de lager en hoger gelegen tuinen. Vanaf het marmeren terras krijg je een fantastisch uitzicht over de Grote Cascade, bestaande uit indrukwekkende watervallen, maar liefst 64 fonteinen en 37 weelderige beelden. Je ziet de Berg van het Schaak, fonteinen vermomd als paraplu's en een fontein die je natspuit als je net op die ene tegel stapt! Voor een extra adrenalinestoot, kan je nog een 45-minuten durende tocht per speedboot maken, waardoor je een stijlvol entree maakt, alhoewel misschien niet zo deftig als die van de oude edelmannen!

...
Peterhof: tour paleizen en tuinen, halve dag

4. Peterhof: tour paleizen en tuinen, halve dag

Peterhof, gebouwd in opdracht van Peter de Grote, is de oudste keizerlijke residentie van Rusland. Tegenwoordig is het een parkencomplex dat het hoofdpaleis en een aantal kleinere paleizen bevat. Het hoofdpaleis is een uniek gebouw, resulterend uit twee eeuwen aan werk. Het originele ontwerp was mede bedacht door Peter de Grote zelf en geïnspireerd door het Paleis van Versailles. Tegenwoordig bevat het paleis een bijzondere collectie schilderijen, beeldhouwwerken, meubels en meer. Je vindt er kamers die teruggaan naar Peters tijd naast glanzende, gouden barokzalen en sobere ruimtes uit de tijd van het Classicisme. Peterhof wordt vaak het Russische Versailles genoemd. Het was Peters ambitie om een paleis te bouwen dat de luxe van dat van de Franse koningen kon evenaren. Hij koos zelf de locatie, waar zich verschillende ondergrondse waterbronnen bevinden. Dankzij deze ondergrondse bronnen bevat het fantastische tuinencomplex rondom Peterhof meer dan 100 prachtige fonteinen en vier spectaculaire watervallen die de tuinen 's zomers met een verfrissende, koele nevel voorzien.

...
Sint-Petersburg: sightseeing-ervaring van 2 dagen

5. Sint-Petersburg: sightseeing-ervaring van 2 dagen

Bezoek eerst de sfinxen bij de schoorwal van het eiland Vasilevsky, en dan de Petrus-en-Paulusvesting. Ervaar de Petrus-en-Paulusvesting, het eerste gebouw van de eeuwenoude stad Sint-Petersburg. Je kunt in de kathedraal ook een bezoek brengen aan de tombes van de Romanov-dynastie. Pauzeer voor de lunch, rust wat uit, en ga dan verder naar de volgende bestemming. Bezoek het Hermitage Museum, met beroemde kunstverzamelingen in prachtige architectuur. Na het museum zie je de Kerk van de Verlosser op het Bloed, de beroemde kerk. Dan, in de avond, keer je terug naar je hotel. Op verzoek (en eigen kosten) kun je deelnemen aan een optioneel avond-programma. Op de tweede dag vertrek je naar Peterhof, de zomerresidentie van de tsaren, ook bekend als het "Versailles van Rusland". Peterhof (Petrodvorets) is een juweel van Russische kunst, een stad van parken, paleizen en fonteinen. Bezoek het Grote Paleis en maak dan een geleide wandeling door het Peterhof-park. Reis naar het plaatsje Poesjkin voor een bezoek aan het Catharinapaleis, beroemd om de barnsteenkamer. Na het paleis heb je tijd voor een lunch. Dan, in de avond, keer je terug naar je hotel. Op verzoek (en eigen kosten) kun je wederom deelnemen aan een optioneel avond-programma.

...
Hermitage en Peterhof Fonteinen per draagvleugelboot Dagtocht

6. Hermitage en Peterhof Fonteinen per draagvleugelboot Dagtocht

Bekijk de meest beroemde bezienswaardigheden van Sint-Petersburg tijdens deze combinatietour. Bezoek de Hermitage en de fonteinen van Peterhof per draagvleugelboot. Begin om 10.00 uur en ontmoet elkaar bij de Alexander-zuil bij Paleisplein. Cruisepassagiers die een visumvrije optie hebben geboekt, worden door hun gids of een bedrijfsleider in de haven ontvangen. De toegang tot het museum zal "een vroege skip-the-line entry" zijn en het is erg belangrijk om op tijd op het ontmoetingspunt te zijn om de collectie te bekijken voordat de museumdeuren open zijn. Tijdens een rondleiding van 3 uur door de Hermitage, bezoekt u het Winterpaleis om de ontvangsthallen van de voormalige winter-keizerlijke residentie te bekijken en de hoogtepunten van de West-Europese kunstcollectie te bekijken, waaronder Leonardo Da Vinci, Rafael, Rubens, Michellangelo en anderen. Houd er rekening mee dat het bezoek aan de Generale Staf-verzameling van de Impressionisten niet kan worden toegevoegd. Na de voltooiing van de Hermitage Tour en een snelle hapbreak, ga je om 14.30 uur weer naar de Alexander Column bij de Alexander Column, waar je dan samen naar de draagvleugelboot zult lopen. Tijdens de overdracht van de draagvleugelboot ziet u de hoogtepunten van Sint-Petersburg vanaf het water en kunt u genieten van het uitzicht op de Finse Golf. De draagvleugelboot arriveert bij Peterhof Gardens. Ontdek samen met je gids de tuinen en leer de geschiedenis achter de wereldberoemde fonteinen en de Grand Cascade. De terugreis naar het centrum van St Petersburg is ook met de draagvleugelboot. Cruisepassagiers die een visumvrije optie hebben gekocht, worden na aankomst in Sint-Petersburg naar de haven gebracht. De tour is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Frans.

...
Sint-Petersburg: 2-daagse Visumvrij Shore Excursion

7. Sint-Petersburg: 2-daagse Visumvrij Shore Excursion

Op dag 1 wordt u rond 8.30 uur ontvangen en begroet, afhankelijk van de aankomsttijd van uw schip door uw gids bij de haventerminal. Je begint met een stadsintroductie-tour met een tuinen- en fonteintour om te volgen. Rijd terug naar de stad met een metro-tour onderweg. Geniet van een Russische lunch en een boottocht over de rivieren en kanalen. Je keert terug naar je schip rond 17.00 uur. Voor een optioneel avondprogramma (theater / folkloristische show) - neem contact op met de lokale leverancier. Dag 2 - Je begint met een privérondleiding door het Hermitage-museum. Geniet van een traditionele Russische lunch. Binnenrondleiding door de kerk van het vergoten bloed zal volgen. Daarna heb je tijd om langs Nevsky-prospect / winkelen te wandelen. U zou van plan zijn om rond 16.30 uur terug te zijn naar uw schip. Let op: werkelijke volgorde van sites kan worden herschikt vanwege beschikbaarheid van de boeking, weersomstandigheden, verkeer, officiële ceremonies, enz. Vervangingen kunnen van toepassing zijn. route: • Traditionele Russische lunch na Peterhoff op dag 1 • Boottocht langs rivieren en kanalen na terugkomst van Peterhoff op dag 1 • Traditionele Russische lunch na Hermitage-tour op dag 2 • Fotostop van de kathedraal van St. Isaak op dag 1 • Peter en Paul Fortress fotostop tijdens stadsoriëntatie tour op dag 2 Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke rondleiding opnieuw kan worden geregeld vanwege de vrije dagen van musea en de beschikbaarheid van reserveringen.

...
2-daagse privé St. Petersburg met keizerlijke residenties zonder visum

8. 2-daagse privé St. Petersburg met keizerlijke residenties zonder visum

Dag 1: St. Petersburg Neem een volledige tour van de beroemdste bezienswaardigheden van Sint-Petersburg - te beginnen met de Izaäkkathedraal, Paleisplein, de Peter & Paul Fortress en de kathedraal - de grafkelder van de Romanovs. Daarna wordt de prachtige kerk van de Verlosser op het Bloed - de tweede grootste mozaïek museum in de wereld. Geniet van een lunch in een van de gerespecteerde restaurants van de stad. In de middag genieten van een 2 uur durende rondleiding door het State Hermitage Museum. Dag 2: Pushkin en Peterhof Ontdek de geheimen van de wereld wonder - de Amber Room - gedurende een halve dag tour naar de prachtige barokke paleis van Catharina de Grote in de stad van Poesjkin (Tsarskoje Selo). Het park rond het paleis is een prachtig werk van de Russische tuinieren kunst uit de 18e en 19e eeuw, het combineren van de meesterwerken van de architectuur met de natuur schoonheid. De tour is inclusief een lunch in een restaurant in de buurt van het paleis. beroemdste en meest spectaculaire keizerlijke landgoed van St. Petersburg - In de middag wordt u Peterhof ontdekken. Gelegen aan de kust, is het grote paleis en park complex van Peterhof met zijn unieke reeks van fonteinen beschouwd als een van de mooiste in de wereld.

...
St. Petersburg 1-Day visumvrij Shore Excursion

9. St. Petersburg 1-Day visumvrij Shore Excursion

Ontdek de attracties van St. Petersburg tijdens deze visumvrije tour van een hele dag tijdens je verblijf in de haven. Nadat je je gids hebt ontmoet, ga je op een sightseeingtour door de stad die begint met uitzicht op de sfinxen in de buurt van het Spit van Vasilevsky-eiland. Geniet van een speciale vroege toegang tot het gerenommeerde State Hermitage Museum, een belangrijk en grandioos architecturaal complex met een van de belangrijkste kunstcollecties ter wereld. Geniet daarna van een lunch met 3 schotels in een Russisch restaurant. Het volgende op de route is een bezoek aan Peterhof Palace, de zomerresidentie van de tsaren die lokaal bekend staan als het Russische Versailles, waar u zult genieten van een wandeltocht door de Lower Gardens.

...
Sint-Petersburg: tweedaagse tour voor passagiers van cruiseschepen

10. Sint-Petersburg: tweedaagse tour voor passagiers van cruiseschepen

Dag 1 Begin uw tweedaagse excursie met een sightseeingtour richting Peterhof. Stop onderweg en bekijk het beste panoramische uitzicht op Sint-Petersburg. Wanneer u in Peterhof bent, kunt u de lager gelegen tuin verkennen, die is versierd met talrijke fonteinen. Lunch in een lokaal restaurant, keer dan terug naar de stad en bekijk de juwelen van het Fabergé Museum. Bezoek de Petrus- en Paulusvesting en de kathedraal, de geboorteplaats van Sint-Petersburg. Op de terugweg naar uw schip bezoekt u de ondergrondse van St. Petersburg, die prachtig is versierd met marmer. Dag 2 Begin uw dag met een sightseeingtour. Na de tour geniet je van een boottocht om de meest adembenemende uitzichten op de rivier de Neva te zien, langs de voormalige koninklijke paleizen en beroemde ophaalbruggen. Bezoek het grootste museum van het land, de Hermitage. Tijdens de rondleiding bewonder je de ontvangsthallen, de "Hangende" tuin, collecties Italiaanse, Nederlandse en Vlaamse schilderijen en toegepaste kunst. Lunch in een leuk café voordat je de Church on the Spilled Blood bezoekt, die beroemd is om zijn mozaïeken die de muren binnen en buiten bedekken. Aan het einde van onze tour maak je een wandeling langs de Nevsky Prospect. Bezoek de St. Isaac's Cathedral, de op een na grootste van het land. Je tour eindigt na een korte rit terug naar je schip.

...

Sitemap Paleizencomplex in Peterhof

Wil je alle activiteiten in Paleizencomplex in Peterhof ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paleizencomplex in Peterhof

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.891 beoordelingen

Alles werkte soepel. Zeer goede organisatie. Het was een zeer lange en uitgebreide excursie met tal van hoogtepunten. Zoals beloofd, hoefden we niet in de rij te staan. Natalie bleek ook een meester in haar vakgebied te zijn. De Russische lunch was uitgebreid en erg lekker (Boeuf Stroganoff). De laatste boottocht was ook onthullend, was alleen bewolkt door lichte regen.We werden op tijd terug naar het schip begeleid en hadden twee nieuwe vrienden gemaakt. We zouden deze tour op elk moment aanbevelen - vooral met Natalie.

Maria was een uitstekende gastheer voor ons in Sankt-Peterburg. Ze is een zeer sympathieke, deskundige, behulpzame en zorgzame gids die haar uiterste best doet om ons zeer comfortabel te voelen in haar stad. We bevelen haar en het bedrijf aan dat dit, uw IT, een zeer goede ervaring was. Zelfs de bestuurder was extreem respectvol en aardig.

De gids was geweldig en was meer dan bereid om ons meer dingen uit te leggen en al onze vragen te beantwoorden. Ze was zeer bedreven in de Russische geschiedenis. Ze wees zelfs op andere plaatsen in de stad die we konden bezoeken. Bovendien was ze erg vriendelijk. Ik zou haar heel graag een bedankbriefje willen sturen.

Leuke trip met busje, interessante wandeling door domein en duidelijk rondleiding in het kasteel zelf, niettegenstaande de drukte!

Super gids! Goed geregeld!

Hele goede gids die fantastisch Engels sprak en ons alles heeft laten zien! Thx