Belevingen in
Palermo

De oude Siciliaanse hoofdstad biedt veel UNESCO-Werelderfgoed en een interessante mix van architectuurstijlen.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Palermo

Wil je alle activiteiten in Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palermo

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.586 beoordelingen

Perfecte stiptheid om u te komen halen. Per e-mail zijn wij vooraf geïnformeerd dat wij ons verzoek in behandeling hebben genomen. De zeer behulpzame, vriendelijke en aardige chauffeur illustreerde de meest opvallende kenmerken van wat we moesten bezoeken. Hij gaf ons met name veel handige informatie om de plaats en de restaurants te bezoeken. Leuke dag gehad.

Comfortabele Mercedes wagens brachten ons met naar de verschillende locaties. De chauffeur reed rustig en beheerst. De Etna is een must see, maar het ticket tot de top heeft een serieus prijskaartje. Zeker doen, maar hou wel rekening met de meerkost. Taormina is prachtig. Kortom, een trip om niet snel te vergeten.

Ik kwam vroeg in de ochtend in Palermo aan en begin van de middag ging ik naar Theatro Massimo. Werd gelijk goed geholpen, er zijn ook 2 liften aanwezig, als nodig is. Prachtig!, dit moet je gezien hebben!.

Erg leuke tour met afwisseling van het proberen van street food en verhalen over de geschiedenis van Palermo. Hele enthousiaste gids met humor. Het stappendoel van de dag ook weer gehaald!

It realy was a nice experience with a good guide Marco who helped us inderstand the culture and way of life in Palermo true food