Kies data
Palermo

Concerten & opera's

Palermo Concerten & opera's: Onze meest aanbevolen

Palermo: rondleiding door het Teatro Massimo

1. Palermo: rondleiding door het Teatro Massimo

Maak kennis met het beroemde operagebouw van Palermo tijdens deze rondleiding van 30 minuten. Verken het prachtige auditorium en andere ruimtes in het op twee na grootste operahuis van Europa. Je begint je rondleiding in de foyer. Bewonder de sculpturen en met brons versierde kandelaars op deze weelderige plek. Ga vervolgens naar het auditorium en geniet van het gouden stucwerk, de houten versieringen en elementen in fluweel en glas. Bezoek het podium en kijk wat er nodig is om de enscenering van een opera mogelijk te maken. Bewonder de prachtige koninklijke loge, evenals andere gebieden zoals het wapenschild en de Pompeiaanse Kamers. Leer fascinerende feiten over het operagebouw en geniet van een adembenemend uitzicht op Palermo vanaf het dak van het gebouw.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Concerten & opera's in Palermo

Welke andere activiteiten dan Concerten & opera's zijn de moeite waard in Palermo?

Sitemap Palermo

Wil je alle activiteiten in Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palermo

Heel mooi theater. Het bezoek duurt een half uur....en dat is jammer, want het theater en zijn geschiedenis zouden meer tijd verdienen. De nogal haastige beschrijving werd ook beperkt door het gebruik van het masker. Het bezoek is echter een must.

Ik kwam vroeg in de ochtend in Palermo aan en begin van de middag ging ik naar Theatro Massimo. Werd gelijk goed geholpen, er zijn ook 2 liften aanwezig, als nodig is. Prachtig!, dit moet je gezien hebben!.

Una meraviglia di teatro, purtroppo la visita era un po' troppo corta.