Palermo
E-Bikes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Palermo

Wil je alle activiteiten in Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Palermo

De ter beschikking gestelde fietsen (eBike en normale fietsen) waren in goede staat. Persoonlijke instellingen, zoals zadelhoogte, worden ter plaatse aangepast. De gids was erg ambitieus! De tour werd gehouden in sterk, zeer sympathiek, Italiaans getint Engels! Voor de uitleg moet je heel dicht bij de reisleider staan, anders begrijp je niet alles door het omgevingsgeluid! Vanwege de vele historische bezienswaardigheden en hun eigen geschiedenis is deze tour een aanrader! Een aanbeveling van mij: voor een betere verstaanbaarheid zou ik headsets en een microfoon gebruiken!

Heel leuk om de stad Palermo te ontdekken met de fiets. Makkelijke manier om veel highlights af te kunnen tikken. Je leert ook veel over de geschiedenis van de stad. Onze gids Laura wist ons veel te vertellen, op een enthousiaste en humoristische manier. Een aanrader voor iedereen die van fietsen houdt en veel van de stad wil zien.

Zeer enthousiaste gids Laura heeft haar stad laten zien. Behalve de gebouwen en andere bezienswaardigheden heeft ze een inkijkje gegeven in hoe de mafia het leven van Palermianen beinvloed en hoe de strijd steeds meer steun van de bevolking krijgt.

Laura kan erg leuk en beeldend vertellen. Het is leuk om naar haar te luisteren en geeft leuke tips. Anthony houdt de fietsen gaande onderweg.

Uitstekend, we hadden een geweldige dag, de gids was fantastisch en zeer informatief, we zouden Social Bike Tours zeker aanbevelen